Мария Габриел: Имаме потенциал на лидер в цифровизацията

Към българското председателство и към България се гледа с доверие, заяви еврокомисарят Мария Габриел.

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел: Имаме потенциал на лидер в цифровизацията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елате пиленца при кака мими да ви цифровизира

е да не знаеш, че си такъв ...

Верно казва каката! Европа има всички шансове да се превърне в Първият Електронен Концлагер ...

Икономически ръст по-голям от този на САЩ!!!!!!!! Какви глупости говори това същество недорасло????????

Може да избягаш от селото, но селото няма да избяга от теб.

Тая поредна калинка от къде се изкопа? Хората тънат в мизерия, а тя ми говори за цифровизация

Мое да си мислиш че имаш потенциал за лидер, макар че , нямаш, и за това лидерът в региона е друг, не си ти. Освен това, само с потенциал не става, трябват дела, дела и пак дела, нещо което досега не си показала. На всички стана ясно как стигна до този стол, но с това нещата не приключват. При това ние знаем, че е най-добре в Европа с еднакви скорости, обаче твоето бездействие и това на твоите съпъртийци, съмишленици, и незнам какви си там теб подобни парашутисти сте спирачка. Не ни баламосвай, че зехме се напушваме яко. Ако ти не разбираш какво четеш, то ние разбирам какво се пише по ваш адрес.

с тези 5 канала за.какав лидер говорим сарбите са с з0 умряла работа... тази.ваобсте.не.знае.за.какво.става.вапрос... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Шизофренизирането върви добре! Ще отчетем добри резултати!

Интересно новините, които идват от хора, които не знаят какво говорят, към кои се класифицират?

Такава цифровизация е ударила че в ловеч кабелната си е снежинкова супер бъкат снежинките а кабеларите спят

аз пък мислех ,че имаме потенциал в стокирането

Всички на площада боко в затвора и крадливите гербаджий тва беше края им след днес

Мери. ти си там, за да лъжеш тях, а не нас, не забравяй.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

духът на румяна желева се е преродил в марето габриелска.

Явно за тях е важно да е послушна. И да говори чужди езици, за да им е съвсем удобна ... индианка.

При този сексуален тормоз на работното място, как ли го кара?

Тъпи гербаджий крадливи ще ви научим ние жалки изроди

Ах вие тъпанари нагли лакоми

Изроди крадливи 2милиона

Ti si ot tupanarite maloumni kradlivi izrodi

Gadove gerb mrazim vi i tozi e ministar 2 miliona otkradnal zdraven ministar i toq lekuva ebati lekarq boko v zatvora i pasminata

Интересно, как икономическия ни ръст за последните 2 години е по-голям от този на САЩ като ние почти нямаме производство, а САЩ имат свръхпроизводство? За жизнения стандарт да не говорим, защото сравнението граничи с ФАРС. Докога ще говорите глупости и как не ви е срам да се показвате пред хората като го правите? На кого си мислите, че говорите - на идиоти, на маймуни? Махайте се, губите времето на България и унищожавате българи. Махнете се, тъпи, долни, продажни некадърници!

Хората видяха здравния министър набутал милион и 700 хиляди на дъщеря си пхаха са боко тиквата пак няма да подаде уставка и цацаров герб прокурора няма да разследва

Тази позиция ми звучи като, комисар по опазване на Обществените калинки!

България има потенциал да изпадне отново под руско влияние, защото тъпанарите са повече от нормалните българи.

Таз мишка години наред твърдеше същото за пчеларството в България .

Durtiq gei unker dali q ebe ili tq go ebe s dildo

Според Юнкер основното качество, което трябваше да притежава бългаския комисар е да не е точно комисар а да носи пола.

Държавата като племе маймуни и оядената горила е цар но ако умните горили се дигнем край снея край с герб измитате се никой не ви иска

Достатъчно е да кажеш само, че си членка на ГРОБАРИТЕ и на човек му става ясно какъв капацитет си КАЛИНКЕ. ГРОБАРИТЕ за друго освен за кражба не мислят.

Проклета е тая дано милионите които взима да я отроват и дапуква по-бързо

Всички евродепутати комисари на гроб са такива курви за пари

Тая от 7 милиона 99999999 процента не може да я гледаме отврат най мн да я праснем за друго не става и най смешното е ,че нпква селянка набутата там от малоумната тъпа тиква зима 20 30 40 хил евро заплата

Абе, тази ми е позната...Имаше едно клипче дето една се явява на интервю за евролапач, опс еврокомисар де, та тая оная де, беше в клипчето на колене и гледаше нагоре а тоя Юнкер ли май снимаше надолу, ръката ѝ беше свита в лакътя и май държеше нещо, микрофон ще да е било. И те така.

Сиг дори и ебача и я мрази като я знае квае....

Ебати цирка тая е по мразена и от баба и Меркел как не се е гръмнала до сега парите милионите любовта на народа няма да и купят дори и да си дари 95 процента от заплатата те просто като и видат промененото име и я намразват отврат....

Тя 1 стотинка няма дари 99 процента са 19 хиляди от 20 те хиляди евра :Д но може и повече да и е 40 50 хил евра

95 По-точно

Какво щастие е че за сравнително краткият период на демокрация успяхме да изградим традиции и приемственост в политиката. След като активна политическа дейност напусна изключителното явление в нашата и световна политика, Росен Плевнелиев. На нашият и световният политически небосклон изгря звездата на Мария. Също като своят патрон, тя е в състояние да реши както тясно специализирзни проблеми като цифровизацията, така и глобални проблеми за цялото човечество и да очертае направленията за развитието на човечеството през следващото хилядолетие.

Тая ако работи като шивачка 10 20 години ше и тр за да си изработи едно месечната заплата изроди мръсни няма толкова мразени хора на света като вас

...е, че ОТ ЕВросъюза ще те наблюдават до дупка и накрая няма да ти отпуснат бюджет за така наречената ти цифровизация, щото на всички стана ясно от самото начало, че нямаш хабер за какво говориш. Дано по-скоро да те отсвирят.

В Англия и Германия диктатура на бабичките тук диктатура на мутрите войната срещу тях идва и края им също.

Гледат с доверие на България, защото очакват като си на този пост да си комптентна в много области, но скоро и те ще разберат, ако вече и това не са разбрали, че си една празноглава и празнодумна марионетка.

За какво председателство говори тази суха Кака? Има пледвид, че е ред на нищоправещата от България да събере колегите за да им приказва за мъгляви й планове? Или да слухти ако може да схване какво правят другите че да си го запише за нейния отчет по бъдещите й планове. Хайде моля! Какво е направила до сега тази за тази нейна цифровизация? Ами урежда срещи, нищо друго?

Скоро ще настане гражданска война между мутри лакоми нагли и хората и мутрите ще загубят ако сами не се махнат от властта.

Този чироз пак се издокара пред началниците да заслужи 25хил.евро основна заплата на месец. Защо и викат българска комисарка не ми е ясно.Цифровизация- иска да каже,че следенето,събирането на инфо и фалшифицирането напр. на електронното гласуване ни е в кърпа вързано, досега егнето е достояние на всеки чиновник,деловодител и портиер уж имало закон за личните данни.

Преди години беше известна като "оралната кралица", сега - евродепутат?!?

въпреки , чв самочувствието й значително нарстна, тая и сама още не може да си повярва на какъв пост само я назначиха, като осъзнава колко е гола и боса и без да имала някога реална професия, камо ли да разбира от информатика. Какво общо има тази с информатиката!? Всеки техник, дето свързва интернета по домовете на хората има повече право, знания и компетенция да е на нейния пост....после защо хорат не могат да ги гледат подобни нагли парашутисти

И на тая платена проститутка милионерка края и наближава и парите и ще бъдат взети

Спомням си цифровизацията на телевизията.Докато ни продадат декодерите си имаше много програми,като свърши продажбата броя на програмите на цифровата телевизия вече се брои на пръстите на една ръка.За такава ли цифровизация става въпрос?

Оная предишната беше поне образована Кристалина Георгиева и не беше така проста селянка като тая и поне имитираше дейност тая само я порат и друго не прави.

Ами кристалината не излезна от гербераското котило като тая а от онова дето краде парите бая отдавна

Ще има банкети когато гроб паднат от власт национален празник ще е този ден.