Плевнелиев очаква повече американски инвестиции в ЕС и у нас

Президентът Росен Плевнелиев прогнозира, че при бъдещото споразумение за трансатлантическо търговско и инвестиционно партньорство между ЕС и САЩ* ще се увеличат американските инвестиции в България, а всяко семейство в съюза годишно би спечелило допълнително над 540 евро.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев очаква повече американски инвестиции в ЕС и у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след толкова години важод в булгаря се гордееш че си президент на една дарява с два милиона по малко население!!!да си сигурен че ако се варнат един няма да гласува за булгарските политици!!!за това и не саздавате условя да се варнат!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

като гледам снимката, Плевнелиев е получил инфаркт и инсулт едновремнно.

Какви инвестиции те са ФАЛИРАЛИ колкото ни дадаха да строим в Ирак да им се возим на военната доктрина! Една рота имаме и вместо да ни пази границата те са в Авганистан а те я минават като на разходка!И понеже сме им преданни са ни обещали на Турция!Инвестирате върху себе си няма политик който да не ни е предал и после да не е минал на тяхна хранилка!ЧИБА.

Ей мушмурок, върви си при твойте американци, дано там те огрее след като и германците те изхвърлиха като мръсно куче заради нарушаване на данъчни и трудови закони. Подавай оставка и върви, тук никой за нищо и никога не е имал, няма и да има нужда от теб.

Сега уреждам американски инвестиции за България. Ще наблегнем на високите технологии, на търговията с наркотици, цигари и алкохол.

В какъв вид да са инвестициите - в бомби и ракети ли,че те само това инвестират!

Абе, пич, кой те бръсне тебе за слива изобщо?:)

Вече хич не ме интересува какво очаква Плевнелиев, ние очакваме от него само едно, ОСТАВКА.

Роско, пълен профан си. За 24 години сътрудничество с Америката не си ли вижда до къде ни докараха. А според теб да се радваме на това и да искаме още. Нещастник, който набута на това място.

я слушаме от идиота непрезидент Плевнелиев Офшорски вече 4 години, а става от година на година по-зле. Плевнелийче , що се не махнеш най-после, няма нужда всеки ден да плещиш глупости за да доплуваш до края на мандата, няма да стане, разбери. Оставка.

Стара му е информацията на г-н Плювналиев. Работя и живея в голям град в Русия. Тук работят поне 1000 млади, красиви и образовани българи. И повечето от тях нямат намерение да сменят обстановката.

Българската емиграция е проклятие, а не благословия на политичиската класа. Ако ви се слушаше народа, щяхте да го чувате и посредством пряка демокрация, а не да прехвърляте самоволно суверенитета му на господарите...

и аз чакм от 90 да се оправим ама те на и за детето няма да се оправат с такива като вас

Ей ама ти батка не разбра ли че вече техните инвестиции в България са започнали????? За има-няма един месец,7000 инвеститори-техни-са влезнали в България....вярно че са с неустановен произход,ама това сигурно се дължи на факта че инвестират чрез офшорки..... Айде батка,със здраве и честита Нова Година!!!!!!!!!!

президентче, твоето творчество, като очаквания и прогнози, както и снимките ти със сериозната физиономия, кой ли го бригат....

Благодарение на "успешната" програма РАН'ЪТ, ние българите се превърнахме в "лош мат'риял". Заемаме почти всички близки до последното място, в почти всички световни класации. А сме били в двайсетката на развитите държави. Десетки са "положителните" неща, дошли от Америка, за да казваме с основание сега: "НЕ ВИ ЩЕМ НИ МЕДЪТ, НИ ЖИЛОТО!"

Абе вие луди ли сте? Каква инвестиция от фалирала- окупаторска държава! От там никога и нищо добро Не сме видяли! Дори и те са тези, които бомбардираха София!

Ти луд лиси!!!! Кой е спечелил нещо от американците.... колкото по-надалеч от тях толкова по-добре!!! само неприятности можем да си имаме. От 23 години не съм чул или видял някаква американска инвестиция за над милион долара поне... АМЕРИКА Е ЕДНА ИЛЮЗИЯ И ИЗМАМА ЗА НАС КАТО ДЪРЖАВА.

ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА КОЕТО СИ НАПИСЪЛ НЯМА КАКВО ДА КАЖА

Каквито и да са ,поне ни пазят от варварите от Изток....

Точно в настоящия момент западните варвари ни карат ние да пазим източните. И да ги храним. И да им угаждамеме на привичките. Нарушено му било правото на господин варварина, моля ти се, да се моли, така, както му отърва! Другия пък го карали да спи на легло. Ама от варвари, независимо от къде са се домъкнали, какво друго да очакваш. Освен да спазват принципа: "Варвари от всички страни, обединявайте се!". Естествено срещу аборигените.

А дано ,ама надали...