Митов обсъди със САЩ отбраната и енергийните проекти

Министърът на външните работи на България Даниел Митов обсъди в САЩ сътрудничеството в областта на отбраната и енергийната сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Митов обсъди със САЩ отбраната и енергийните проекти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АГЕНТЪТ МИТОВ ОТИДЕ НА СПЯВКА ПРИ ШЕФОВЕТЕ СИ,ДА ИМ ПРЕДАДЕ /ОТ ПРЕДАТЕЛСТВО ИДВА/ ВАЖНА СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ И НИКОЙ НЕ МУ ПОПРЕЧИ !!! МИТОВ, ДА ГОРИШ В АДА ХИЛЯДИ ГОДИНИ !!!

Представителят на Ликвидаторския блок води отново антибългарска и антиевропейска политика против интереса на българските граждани. УВОЛНЕНИЕ за тоя.

да не се опитва да го играе президент? Че то ще стане от питка на още по-голяма питка

се пише безнисмен и тогава се опитай да говориш , глупако!!

БОЖЕ, КАКЪВ ПРОДАЖНИК!!!!!!!!!!!!!!!! ВЪПРОСИ, КОИТО КАСАЯТ САМО БЪЛГАРИЯ, ТОЙ ОБСЪЖДА СЪС САЩ?!?!?!?! МРАЗЯ ПРОКЛЯТИЯТА, НО ТОЗИ СИ ЗАСЛУЖАВА НАЙ-ЧЕРНИТЕ!

Пак сбъркано заглавие. Трябва да е "Митов получи в САЩ поредните заповеди по отбраната и енергийните проекти на колонията"

Не знам защо но като видя мазната му и гнусна физиономия,в мен се заражда желание за няколко цигански шамара с пръстен на ръката.

Митовче сащ са на гъзя на географията и няма какво да обсъждаш с тях нашата отбрана защото ние си знаем че просто им рапортуваш до къде и как сте изпълнили задачките им Има видов ден....

...ако се сади по изражението му от снимката...преживял е някак си бурната нощ..не е било лесно...останал с чувството,че даже са били малко по- груби с него от обикновено,но поне този пат си е опазил цигарите....значи има и някакав успех ...все пак ...

А едно време, за такова нещо, веднага щяха да го разследват за предателство. Сега вместо външен и военен министър и президент, най-добре да сложат радиоточка свързана с амариканското посолство. Да няма объркване на препредаване на информацията и да не трябва да ходят някъде на инструктаж.

Ми то си е предателство !

САЩ ни диктува като мизерен щат,тоя подлизурко ходи като подчинен.....

Защо КАТО? Той Е подчинен.

СА ЗБЪРКАНИ,НО ВСИЧКИ ЗБЪРКАНИ СА ДЕМОКРАТИ ,НАЛИ КЪДРЕВИЧКАТА МИ СЮ?

Той е умен и културен човек,но дали това е достатъчно.Време е да свалите "розовите очила".България е малка страна с малко население и бедни ресурси.Много от американските безнисмени дори не знаят къде се намира България.Ако САЩ реално имаха истински интереси в България щяха да наливат пари за инвестиции-а то няма.Когато влезеш при президента на САЩ все едно влизаш при крал.Митов трябва да мисли не само за отбраната на България,а да настоява за реални инвестиции.Но както каза предноговорящия за целта трябва да имаме лоби.Лобито може да се създаде само по един път-чрез евреите.Митов трябва да изтъква ролята на България за спасяването на евреите.В този момент Европа е барутен погреб и никой американец няма да вложи парите си на халос.

Да, американците наистина незнаят къде Б-я, но за сметка на това Руснаците я знаят много добре. И искат да инвестират милиарди евра, но уви всичко отказахме, но да припомня: Син поток - отказан от Костов и син поток се реализира в Турция. Завод за ремонт на Мигове във Пловдив -пак спрян от Костов БУРГАС -АЛЕКСАНДРОПОЛИС спрян от Борисов АЕЦ Белене - пак борисов Южен Поток - блокиран от Бойко А сметнете колко милиарди сме пропуснали, и колко работни места, Амриканците никога нема да вложат толкова.

Орешарски, не Борисов.

се пише безнисмен и тогава се опитай да говориш , глупако!!

"Българският външен министър участва и в кръгла маса във Фондация "Херитидж". " Това е добре за България, защото тази фондация има голямо влияние в Конгреса и върху правителството на САЩ. Тази изява на Митов е външно-политически успех за Блъгария който е вероятно да се превърне в българско лоби в Конгреса.

Hahahaahaha

Провери си главата. Там сигурно има два гоооолемиии рога. Пайдос.

Pesh0

САЩ изсмуква държавата , да има за тях . и после , нямало за пенсионерите , нямало за заплати .

Pesh0

Или пък ще се откаже САЩ от договорите с мариците . Които ни изсмукват ? Или с Златната мина , която експлоатират ?

Кой експлоатира "Златната мина"? Когато НРБ експлоатираше "Златната мина", защо българското злато се оказа в Русия?

Pesh0

Я провери къде поне се води българското злато . Според мен в България . Тава че някаква част е ПРОДАДЕНА на Русия е друга тема . Ама каквото и да е ПРОДАДЕНА а не да ти откраднат мината

Срещу българското злато, от Русия поне сме получавали нещо. А сега само вземат без да дават.

КОГАТО СИ НЕГРАМОТЕН-ПОНЕ СЕ НАУЧИ ДА МЪЛЧИШ. НАШЕТО ЗЛАТО В НАЧАЛОТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА СИ БЕШЕ У НАС -36 ТОНА. МИЛЕН ВЕЛЧЕВ ДАВА 19 Т В ЧАСТНАТА БАНКА БАНК ОФ ИНГЛАНД. ОСТАНАЛИТЕ 17 Т НЕ СЕ ЗНАЕ КЪДЕ СА ГИ ДАЛИ. НАУЧЕТЕ СЕ ДА ЧЕТЕТЕ!!!! ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ!!! ОТМИНАХА ВРЕМЕНАТА НА ЗЛОБА И АНТОКОМУНИСТИЧЕСКИ ЛОЗУНГИ.. ВРЕМЕ Е ЗА РАБОТА!!!

Pesh0

Нали САЩ спря енергийните проекти . Дали ще платят на Русия Неустойката за Белене ???????????????

Амбриаж на инструктаж за поредния си слугинаж. Жалка история!

Е, Митов набутаха ли ти го в хъба?

Обсъждал,ха,ха.Напишете че тоя льольо е отишъл за инструкции,с тефтерче и химикалче в ръка.

Кой си ти бе, че ще ти разреши някой да обсъждаш....когато атовете се ритат магаретата мълчат???

Ще го видим какво ще обсъжда, когато турците тръгнат да си искат български земи, тогава ще го видим .... но тогава не ми се иска да съм на неговото место!

пепел ти на устата! С какво право? Тук е Европа. НЕ ЗАБРАВЯЙ - Е В Р О П А !

Европа другия път,не са рекли,не са ни продали!

Ако някой ми каже че се е надупил, по бих му повярвал!

Баси и смешника"обсъдил"!

Наистина си заслужаваме съдбата и турското робство. И днес половината българи слугуват на един господар, останалата част - на друг.

Митов е фалшив герой. Като всичси соросоиди и протестъри, които се представят за реформатори. Трябва да го издържим до президентските избори наесен. След това започва нов преход ...

Почва ама не ... свършва прехода на БСП по пътя за майната си. Скоро никой няма да помни теси бузлуджанско-позитански гниди.

Браво за "теси"мъдрецо.

Лъжа е , зашото на Митов не му е разрешено от господарите му да обсъжда ,а да слугува покорно ,жалко за народа ни със такива управници които са на слугинаж във НПО-та (не правителствени организации ) или тайни общества като секти или масони Това е " тумора " на България !

Не се учудвам, че 500 години сме били под турско робство. Изключително продажна нация, напълно заслужаваме своята орис.

Каква е ролята на САЩ в енергийните проекти на България? Не финансират. Изкупуват евтина ел. енергия. Това обсъждано ли е? Или Митов е отишъл да пита за това-онова, дали може?

на Стоян Ганев и Георги Пирински, но за разлика от него и въпрки че и те бяха американски граждани в тях имаше повече българска кръв и повече приличаха на балкански субекти. А този си е чист къдрав хазар юдеин с американско възпитание, агентурна школовка и нрав!

значение, важното е, че липсва духът, харизмата, езика

ИНТЕРЕСНО КАТО АМЕРИКАНЦИТЕ ПРЕСТАНАТ ДА БЪДАТ ФАКТОР НА БАЛКАНИТЕ ТАКИВА КАТО ТОЗИ КЪДЕ ЩЕ ХОДЯТ В ИСТАНБУЛ ИЛИ В МОСКВА

И като кога бе яо ще престанат американците да бъдат фактор на Балканите?От руснаците само ограбване,мизерия и всячески саботажи на институции ,правителства и държавни политики!Те са исчезващият фактор на Балканите и в световната политика!

Да бе мизерия от руснаците, за това народа си иска ,,мизерията " , която беше до 89г.

В Израел!

Веднъж вербуван, завинаги вербуван!

някои структури на малцинствата са участвали, щото и те са в енергийната сигурност и най-вече безплатност

Структори на малцинствата?Мислиш бьесьепье,атака и баш бакана им Аамед Доган(яев)? Н'ъл?

Scheisskerl.

Ти ли? Самопризнаваш ли си?

Митов е генно модифициран полово. Редовно посещава СаЩ за преглед и консултации. Борисов

Това ли е новата опорна точка, която измислихте на сботището на червените орки? С летящата чиния ли ви донесоха новите инструкции от Кремъл?

Точно с летяща чиния. Докато Митов ходи на крака за инструкции. Класика...

бла-бла-блаааа ... с парите на данъкоплатците ... Тоя позьор е най-големият позор в правителството, защото се изявява и по международни мероприятия, иначе плевньо и ненчев радостно делят първото място - на местна почва (((((((((((

Да не сте коментриали преждевременно прекратяване на договорите с ТЕЦ-овете и съответни огромно намаляване на цената на тока, че пенсионерите стоят зимата на стидено и не ползват топла вода от бойлери заради нереално високите цени на тока!!!

са збъркани но всички збъркани са демократи

Привикан .., да го предупредят.., че започва изпълнението на милитаристичния план на САЩ срещу Русия от ..територията на Източна Европа и струпването на войски на Балканите .в подготовката на агресията срещу Путин..!?

В никалъв случай не е привикан!Нито пък е докладвал!Може би му е споделена информация за нов пореден удар на Москва срещу България! ,,Братишките''много обичат да ни папкат паричките и множество добре платени агенти и процентаджии от БКП-то им помагат активно с просташка пропаганда и демагогия!

МЕСТАН ,КОЙТО ПРИСЪСТВА НА СЪБРАНИЯ НА ПАРТИЯТА НА СУЛТАН ЕРДОГАН И МИТОВ КОЙТО Е ЗАКАПЕЧЕ НА ДЕМОКРАТИТЕ В САЩ,ЕДИНИЯ Е ТАЕН ШПИОНИН А ДРУГИЯ ЯВЕН...

Предполагам, че обсъждането е вървяло като разговор между новобранец и старшина, "като говориш с мен ще мълчиш".

привикан, за да разберат, дали би могъл да защищава интересите на САЩ ако бъде избран за Президент на България, не на САЩ!

Даниел - Ни проправя Път ! ...а за Факта че Е бил С 'Heritage' - Chapeau !

Митов е ходил да дава отчет на господарите.

Ти ходи ли да си купиш чаши с лика Владито Путя и Тошо Правешки от сборището на Бузлуджа?

"ЗОМБИТО си остава ЗОМБИ, даже и когато е тъпак по рождение!" ХАУ!

Грижата за диферсификация на енергията на САЩ се свежда до едно-да не се сключват никакви сделки с Русия, каквито и да са последиците за България.В случая се касае да се провали АЕЦ Белене окончателно, да се провали 7-ми блок на АЕЦ Козлодуй, също така Южен поток и газовия хъб край Варна/заради руския газ там/, да се въвлече България в налудничавия конфликт с Русия в Черно море заради американския шукаритет.Това ни е "ползата" от НАТО и САЩ!Да не забравяме кой разоръжи Българската армия и от 1500 танка и 300 самолета и ракетни войски от СС-20, ги сведе на 80 танка, 6 самолета и нула ракети, от 23 зенитно-ракетни дивизиона останаха 5!Браво на САЩ и техните верни евроатлантически роби в България!

Ако построим АЕЦ"Белене",какво ще стане с американските ТЕЦ-ове? От къде парички за фондация"Америка за България"?