Екстрадират българин в САЩ за електронни измами

Варненският Апелативен съд потвърди екстрадицията на Красимир Николов, издирван от съдебните власти в САЩ за три престъпни деяния.

Обратно в новината

Коментари - Екстрадират българин в САЩ за електронни измами | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

те от фащ са се объркали или не познават българската народопсихология и манталитет! ние не даваме наши високообразовани и елитни мошенници на чужда държава. тук те са на раиско място и не си ги даваме !невинни са до доказване на пrотивното!така е веч от 09.09.1944-1989 и до днес и в бъдеще -2017год

всички нашенски партиотари -продуткт на българският преход към цивилизована западноевропеиска демокрация на защити нашенският,високообразован и елитен мошенник от екстарадиране и предаване на краварското правосъдъе на сащ,тук в българия такива подони са наши работоатели и защитени от българското законодателство и съдебна система,имунитет за неприкосовенност и със наи модерна теничека охрана .ура другари, българия вън от нато и еу!как може ние скоро банка ктб ограбихме и без да има високоинтелигентни мошеннци,осъдени,а те за някаква комютърна измама го търсят чак във сащ?

Явно е образован и интелигентен. Дано оцелее. Има голям шанс, защото ще е много по-умен от всички наоколо. И ако присъдата му е много голяма, нека не спира да обжалва и да се бори да го върнат в България. Нашата заспала държава може и да направи нещо.

20 години в американски затвор ще оправят всеки "интелигентен" крадец.

... екстрадират "В" САЩ или от САЩ бе неграмотен ЖУРНАЛИСТ! Научете български език бе слЕндУрчета мазни!

Екстрадират от България в САЩ. То е ясно откъде ще го екстрадират, щом си е във Варна. Тук няма никаква грешка.

Тази новина отговаря на въпроса на соросоидите - кой не искал да бяга в САЩ. Нали уж всички за там приритвали. Оказва се, че се намират и такива които не искат. Че даже и адвокати си наемат за целта. Въпреки безплатният транспорт до там, гарантирано безплатен подслон, изхранване и дрехи, че даже и безплатното пране на тези дрехи. Плюс безплатно ускорено изучаване на английски и най-вече на испански. Не искат и това е.

бу ти прос ли си уее ? крал си крал си - отивай да живееш у Сърбия - ово йе живот плескавица и мацки има като ти домнее за вашите викни ги на екскурзия в Белград той молятиса във Вара се прибрал

A БРЕНДО защо не екстрадирахте в Италия или Румъния, ами цяло лято си е на плажа под уж домашен арест.

Ама каква екстрадация бе другари,че то първо трябва да поискаме ние да докарат американците тук на съд,заради голямата печатница на фалшиви долари,която се нарича ''федерален резерв''.Ало Цацаров,моля ти се бе?!

тъп си..не се обаждай

абе тъп тъп право вика човека най-големите измамници съдят дребни измамници в името на правдата айй че ви таковам у умниците аман от текива тарикати

и за още по-сигурно, си назначете грамотен писач на новини. новините ви (на дир) са отвратително неграмотно написани, до степен, че са неразбираеми.

Не, че се заяждам с американските господари, ама американски крадец биха ли екстрадирали в България по каквато и да е причина?

Биха екстрадирали някой, който да ни облагороди, сексистки казано...

не биха, щото тия тука ще го пуснат!

За по-сигурно екстрадирайте и майка му и баща му щом Американците искат ! Ако е виновен осъдете го тук !

Тъпанарино, той е виновен пред американското правосъдие! Крал е от американски граждани! Абсолютно нормално е да бъде екстрадиран и осъден в САЩ - ако бъде осъден, ще си лежи в американски затвор! Неговото деяние няма нищо общо с нашата правосъдна система и правораздаване! Ако си антиамерикански настроен, само да ти обясня - това няма нищо общо с това, че някой е извършил престъпление там. да бъде съден справедливо и ако е виновен да гние в панделата! Голямата разлика между скапани посткомунистически държави като нашата и истински демократични държави като САЩ е точно в това - има правосъдие! Престъпниците се наказват и обществото знае, че има справедливост! А тук...тук Цветанвасилевци, сотирцацаровци и делянпеевци си развяват байряка , крадат милиарди и не им пука!

Какъв патос, каква пропаганда. А запознат ли си с ненормалните присъди, които често дават в САЩ? А за отношението към затворниците? Тук нашите затворници излизат посмачкани, но наперени, с изправени глави. А в САЩ може да познаеш, че един човек е лежал в затвора по постоянно наведената глава и приведени рамене. Защо ли?