Взривилият се в Германия се обрекъл на „Ислямска държава”

Сириецът, който се самовзриви в Ансбах, ранявайки 15 души, се е заклел във вярност към лидера на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Взривилият се в Германия се обрекъл на „Ислямска държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Швейцарският футболист Джердан Шакири заяви, че ще играе за Косово, ако му предложат ролята на капитан. # Какво ще стане ако му предложат от отбора на Ислямска държава ролята на генерал ?

Тогава той е получил хуманитарен статут и правото да се придвижва свободно на територията на Европейския съюз, добавПърванова. Tрябва ли коментар.

....................................!!!

А за някое ново камикадзе няма ли да ни съобщите че нещо ми писна от това, с едни и същи лайна дъвки си правите !!!

ес(нато) се превърнаха в капан за мишки , жива кариктура , за съжаление "шарли ебдо" е мъртъв !

Заминавай в Азия! Там ти е мястото!

Хахахахаха... Само това ли можа да изплюеш? Истината боли и то много. Чак не можеш да спиш нали така? Затова по цяла нощ висиш в дира. Отрепко.

СПРЕТЕ ДА ЗАСЕЛВАТЕ ЕВРОПА С ДИВАЦИ, БЕ! ТЪПИ ЛИ СТЕ, ШВАБИ?

Тия германци са полудели тотално. "Не бива да се гледа с подозрение на всички бежанци.".... А бе вие сте луди бре...как ще разпознаете кой е следващият самоубиец, като те всички са потециални самоубийци... Единственото решение е лагери и контрол и постепенно връщане откъдето са дошли. Още, ако смея да попитам, откъде атентаторът си е намерил взривно вещество от "1001 стоки" или "Mр. Бриколаж" ? ...Явно границите на европейския съюз са пропускливи и минават оръжия и боеприпаси.

'' Как щели да ги разпознаят ... ?! '' - Ще ти кажа веднага : Трябва зорко да наблюдават поведението на всеки , който е за депортация в България ! Като чул къде ще го връщат и ето ти резултата !!!

Как ще ги разпознаят ли?Много е просто.Създават се концентрационни лагери за тези хлебарки дошли неканени с ислямски лайна в душите и който гръмне когато го вкарат в пещите, значи е бил терорист.Елементарно Уотсън.

Каква гордост за нашите патриоти! Пред завръщането в България предпочел смъртта!

От немска страна е имало запитване дали може да бъде депортиран в България. Това никога не е потвърдено.

Проблема се решава много просто. Всеки самогръмнал се келеш му се събират мръвките и се заравя увит в свинска кожа. Така на Онзи Свят ще бъде разпознат като свиня. Това автоматично ще откаже следващите мераклии да се гръмнат сами.

обаче основно са сирийци, после сирия ще иска да и признаят малцинства всички държави, ужасно безумие, убиване на европейци просто така

Какво означава " ДА НЕ ГЛЕДАМЕ НА ВСИЧКИ С ПОДОЗРЕНИЕ", а по какво да ги познаем кой с какви намерения се НАТРЕСЕ в Европа? Това от германците на мен ми звучи така, ТРАЙТЕ СИ ДА ВИ УБИВАТ, докато ние с Меркел си връткаме ДАЛАВЕРИТЕ и вие всички ще гушкате "букетите", НО ЩЕ МЪЛЧИТЕ и ще живеете като в РУСКА РОЛЕТКА ! В ИМЕТО НА КАКВО и ЗА В БАНКОВАТА СМЕТКА НА КОГО се харчат ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ???? Аз не го разбирам, а Вие????

в този момент на триъгълника в парка е пълно със забулени жени, чужденки, вдигат шум, купили са си бирички, не приличат на бежанки, доста уверени са, често има такива, аз лично се страхувам, мразя лъжата и да се представяш за какъвто не си

Който се е хванал с България не е прокопсал. ЕС ще се разпадне заради България и след което ще последва разпад на НАТО. Може и реда да се промени, понеже българските политици не са предсказуеми.

Как се е обрекъл. Годеж имаше ли или са се взели без сватба. Само кумовете са известни. Шмеркел и юнкер.

1529г и 1683г османските орди не пробиха християнска Европа при Виена, полския княз Собиески се включи в битката за Христовата вяра, но днес Европа не търси своя Господ Исус Христос и ислямските орди на Ислямската държава я преземат отвътре под формата на "бежанци" или "трето" поколение араби живеещи в Европа.

Навремето сащ създаваха интелигенцията си с европейски мозъци! Дойде време Европа да си създаде елита с арабо-африкански! Дали това имаше в предвид идна уфсъ дето викаше ,че в България така ще победим катастрофалната в демографията?

Ще дойде време когато германски политик ще размахва тапия от Падишаха за мир и радост в сред раята! Досущ ,като Дизраели след срещата си със Хитлер! След това ще почнем да броим ново хилядолетие!

Дизраели и Хитлер на оня свят ли са се срещали? Защото тук са се разминали във вековете. Или бъркаш понятията?

Топло- бира-тъй става! Грешка!

Дизраели и Хитлер? Или имаш тъпо чувство за хумор или имаш огромни пропуски в образованието!

Странна е таз религия: - не си харесваш жената и хоп бурка. - не си харесваш съседа и хоп ножа. - не се харесваш и хоп гърмиш на площада.

Пена вика на Вуте; -Вуте, чалмите се взривили в Германия. -Всинца ли са се взривили, ма? -Не. Е па що ми казваш тогава?!

Аз

Религия като религия... Нищо странно няма.

Ако от 100 дивака 95 са от тази религия - определено има много сбъркано.

Бих казал обрекъл се е на ЦРУ...

Е да, ама за Запада врагът е Русия, а не ИД. И ще продължава да е така до последния европеец! Hillary Clinton: 'We Created al-Qaeda' "Fuck the EU! - Exactly!" - Victoria Nuland & Geoffrey Pyatt

Нали Тръмп каза? Искате да правите повече пари от нас? А зимете сега 10 милиона МОЗЪЦИ от арабският свят! Хранете ги ,гледайте си ги ,пък те нека да ви колят като кочове за байрам!

Ама по времето на конфедерацията,да имаш роб все едно е да притежаваш луксозна кола! Нещо обаче вече не е така! Онези пари от робските пазари сега ще им изиграят лоша шега! Жалко защото преди 50 години ,беше добро място за емигриране!

Боли ме Х Комитет нямат ли официално изказване в защита на джагалите, че им се нарушават правата да се плющат където намерят за добре?

''приятелските" служби не може ,за една година да не са разбрали ,какъв е този .тогава възниква въпроса ,защо ни го пращат , това не се наричаше диверсия, а може би са да просто гола вода и за една година нищо не са свършили

Глупостта на Меркел посади немислими страхове в средата на европа от които ще изникнат уродливи цветя.

Аз

Това не може да е вярно - Ислямска държава е хуманитарна организация към Червения полумесец - те събират в Сирия помощи за бедните в Германия.

Някой помни ли кой ни обясняваше, че бежанците щели да ни бъдат от полза, помните ли името на този човек???!

Ето я истенатъ! Терорът се купува с пари! При Пиночет и Аржентинската Хунта-плащаха америкосите! Жертвите в Аржентина -30 000 безследно изпарили се и още 50 000 доказани убийства! При Пиночет вижте сами! Не ми се рови в недъ! Сиа- Райха Ротшилд изкара едни долъри за да въоръжи нацитата. Ленин пък -еврейски мънгизи срещу бъдеща власт! Лизинг братче!

При мустакатия грузинец,работите се промениха! Единственият терор в света платен единствено със СТРАХ! Рублите нямаха значение! Само сопа и куршум! Понаправи ги хора,Ама на по късен етап Елцин и Горбачов развалиха всичко! Сега от време на време Путин се опитва,ама е само бледо подобие на мустакатия! Пък и без това ватенките сами си се тероризират успешно!

Последният платен беше -Износът на Демокрация! Нещо се обърка обаче и сега сащ ни викат-оправяйте се сами! И така светът стана най-разочароващото населено място в Галактиката,Космоса,И цялата вселена!

НУЛЕВА толерантност към каквито и да е мангали от близкия изток. Ако политиците не разберат, че тези индивиди изобщо не са добре дошли в Европа Брекзити като този в Англия ще станат епидемия

ИД стана удобно оправдание на европейските държави по идейната програма за интеграция и приобщаване на млцинства от емигранти които са се превърнали в гета от социопати без никаква переспектива в живота и шанс да се раелизират . А са евтина работна ръка за черния труд в ЕС.Самите терористи не са родени в ИД, а в държавите където произвеждат тероризъм. А Шарли Ебдо беше добре планирана провокация за да подтикне тези нищожни екземпляри да станат известни чрез тероризъм.Лицемерието за равни права и задължения на Европа се издъни. Няма такова нещо на практика . Бунтът на самоубийци дискриминирани и отритнати от обществото и ЕС нераелзирани младежи в стремежа си да станат известни като направят зло на невинни европейски граждани става мода с помоща на виновните за това медии и политици за тази обстановка .

И като пишете за "евтина работна ръка за черния труд", какво имате конкретно предвид? Бихте ли дали пример за работа на 2 млн. неграмотници, без език, без професия, без квалификация? А и явно скоро ще станат многократно повече! Не виждам как тази "евтина работна ръка за черния труд" може да бъде основание за ЕС-лидерите да канят милиони джагали, но затова пък се покрива изцяло с плановете на Куденхов-Калерги!

Например:товаро-разстоварна работа,събиране на смет,престъпна поръчкова дейност,...и всичко за нищожни евроцентове за които грамотни европейци не биха свършили тази работа!Ти защо мислиш приемат бежанците-ефтина работна ръка подиваща пазара на труда и облагодетолстване на богатите.

Е не... Ислями Джото, ще се обрече на Бабуля Меркел Фередже Хабиб..Или на Килъри Клинтън!!!!

abasador

да ти кажа, тъпан ... ти открадна АК-47 от мен, но бъди убеден, че докато се подписваш с НИКа ми няма да те оставя ... задник със задник. Да ти е.., лек деня.

Кой е "Ислями Джото"? Че нещо не ти се разбира прогимназиалния хумор....

abasador

ама нямаш, никакъв шанс пред мен, с НИК,а ми АК-47 ще си винаги след мен, то простаците и лумпените като теб, винаги ще са след мен. Айде, лек ден.

А къде ли се е скрила другарката Меркел. Може да е минала в нелегалност. И въпреки всичко миграцията продължава! Кога мислите да я спрете, еврогейски идиоти!

Путин е единствения глава в европа на държава, която не контролира територията си и на чиято територия действа шериата . не контролира кавказ , където руските закони не дествиват, престрелки има всеки ден, а на един от местните владетели Кадиров плаща данък да е мирен.

това , което си написал е 100% вярно , но за BG !!!!

Какво е това втеляване - радикализирано ли е животното или не.Всеки случай показва, че като почнеш да хрантутиш някой, той решава, че иска още и че са му длъжни другите - не само да го хранят, ами и разбиранията му за живота да изповядват.

Путин трябва да изпрати малко руска войска към Европа да я запази християнска.

Полека...Нека оооще малко потънат Германия и Франция... Те тогава сами ще писнат за помощ. И само той може да помогне.

Да но, потърпевшите са също и руски, граждани които са многобройни в Германия, също полякиня беше убита, не са само немците.

Всичко това прилича на гражданска война в Германия! Как ли се чувствуват немците, които не знаят къде е врагът и не могат да отговорят подобаващо на нашественика!

Хахаххъа , бла , бла .... всеки нормален знае , в Гето БГ , как се изкарват добри магнизи , по "честен начин".. само с ТРАФИК... аз лично имам поне четирима стари познати които се хвалят , че вече са в играта и , че ако играят с босовете честно и почтено / които имат чадъра на ВЛАСТТА/ , РЕАЛНО ЩЕ СИ ИЗКАРВАТ ПОНЕ ОКОЛО 1200- 1500 ЛЕВА ЧИСТО ... ТОВА СТАНА ЦЯЛА ЕДНА ИНДУСТРИЯ И Е ВРЕМЕ НЯКОЙ ДА СЕ УСЕТИ И ДА Я СПРЕ ИНАЧЕ ОТИВАМЕ КЪМ ИЗХВЪРЛЯНЕ ОТ ЕС...

"поне четирима познати"?:))) по 1200-1500 лева... ма на курс, на ден, на седмица..уточнявайте ги тия тарифи , бе...

ТЕ СА "ЛОШИ" ТЕЗИ КОИТО ПРИНУДИХА ТРИ МИЛИОНА БЪЛГАРИ ДА ИМИГРИРАТ СА ХРИСТИЯНИ И СА "ДОБРИ". У НАС ВСИЧКО Е СБЪРКАНО!! Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога измамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи. И на обществен тоя мъчител и поп, и черква с вяра слугуват; нему се кланя дивак учител, и с вестникарин зайдно мъдруват, че страх от бога било начало на сяка мъдрост... Туй е казало стадо от вълци във овчи кожи, камък основен за да положи на лъжи свети, а ум човешки да скове навек в окови тежки! ЗАГЛАВИЕТО И НАПИСАНОТО Е ЛЪЖА И МАНИПУЛАЦИЯ!!

Не са християни. По делата им се познава. Не им лепи етикети които не им отиват за да хвърляш кал по християните.

КАЖИ КАКВИ СА ТЕЗИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ, КОИТО СЕ ЧЕРКУВАТ В ХРИСТИЯНСКИ ХРАМОВЕ , ЦЕЛУВАТ РЪЦЕ НА ДУХОВНИЦИТЕ НИ. А ДУХОВНИЦИТЕ НИ И ТЕ СА КАТО СЛУЖИТЕЛИ НА МАМОНА - целите са в злато и блясък !

Кой контролира исляма? Каква е мислията на ИД и компаният - мнимите джихадисти? Кой иска обедениение на религиите в една световна вавилонска религия на бунта против Бога, подпечатана с белегът на звярът - неделният закон? Кой иска обедниенние на света в заблудатата и поклонение нему? Кой е князът на този свят? А кой призовава верните му хора да излязат от Вавилон за да не участват в греховете на тази система и да не споделят язвите на тези които останат в нея? Възможно лие изкуственият хаос който създават да е средство за постигнане на тази цел? Въможно ли е ИД да играят ролята на контратеза на този който ще се яви като "миротворец" и обединител с обещание за дълговечен мир и просперитет? Но Бог не ни ли каза че когато всички заговорят за мир тогава ще дойде свършекът? Защо?

"Кой контролира исляма?" КОЙ КОНТРОЛИРА БЪЛГАРИЯ БЕ ГОГО?! ВИЖ ПОЛКОВНИЦИТЕ В РАСА НА КОЙ ГОСПОД СЕ КЛАНЯТ И НАКЪДЕ ТЕ ВОДЯТ. ВИЖ ИМ ЧАСОВНИЦИТЕ , ВИЖ ИМ КОЛИТЕ! ПО НАЧИНА НА ЖИВОТ МОЖЕШ ЛИ ДА ГИ СРАВНИШ С ДУХОВНИЯ ВОДАЧ НА ИРАН - Али Хаметей?! Или и той е "лош" ислямист. А какви са нашите духовници наблюдаващи с безразличие как стадото от вълци гони от родината им милиони българи?! ВМЕСТО ДА АНАТЕМОСА БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ, ДУХОВНИЦИТЕ НИ ГИ МИРОПОМАЗВАТ , ДАВАТ ИМ СВЕТО ПРИЧАСТИЕ!! ЗАЩО ДА НЕ ГО ПРАВЯТ ВЪЛЦИТЕ СИ КУПУВАТ ИНДУЛГЕНЦИИ ОТ ТЕЗИ КОИТО ВОДЯТ СТАДОТО КЪМ ЗАКОЛЕНИЕ!

Зададох по-скоро риторичен въпрос кой контролира исляма защото е очевидно за дтези които уимеят да гледат и да виждат извън картината и внушенията на масовите медии. Защо се включваш когато нямаш отговор на такъв въпрос?

Как успяват да ги накарат да се "обрекат" на някаква кауза, как успяват да ги накарат да се самовзривяват??? Невероятно е как е възможно човек да бъде така заблуден, така подведен и накаран да прави тези глупости. Направо не мога да повярвам, че е възможно да накараш човек да убива, да се самоубива .... заради какво и кого???

Абре те в България Бойко Мутрата избират за премиер и Плювнята за президент, какво толкова се чудиш, изперкал народ навсякъде има

за сигурността на европа трябва да се забранят на чужденци/емигранти да 1 престоят в европа 2 да работят 3 да се премахне двойното гражданство

Военната хунта в Аржентина, провеждаше много добри депортации навремето. Пускаше младежта с военно-транспортни самолети над океана! Естествено -никой от тях повече не се завърна на аржентинска земя.

ЧЕ МЕРКЕЛ ГИ КАНИ ЗА ДА ГИ ПУСКА СЪС САМОЛЕТИ В ОКЕАНА ЛИ? СРАБОТИЛО Е В НЕЯ ОНОВА КОЕТО Е ОСТАНАЛООТ "ДОБРИТЕ" ВРЕМЕНА НА ТРЕТИЯ РАЙХ. ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ, НО ПОВТОРЕНИЕТО Й ВИНАГИ Е ФАРС.

Ако при третия райх се набираха работници от превзетите територии,-така е. После като и омръзнат ,кой знае ?

С тази разлика, невежа такъв, че в Аржентина са екзекутирали свои сънародници, а не арабски или други имигранти!

Говори се и за хора с двойно гражданство! Не случайно имаше процеси и в Европейски държави срещу тях!

КАК САМОВЗРИВИЛИЯТ СЕ СИРИЕЦ СЕ Е ОБРЕКЪЛ НА ЛИДЕРА НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА, КОГАТО преди месец Абу Бакр ал Багдади бе убит при въздушна атака в Мосул??? ТОЗИ "ДЖИХАДИСТ" ПРИТЕЖАВА УНИКАЛНИ СРЕДСТВА ЗА КОМУНИКАЦИЯ С ОТВЪДНОТО КЪДЕТО Е РАЗГОВАРЯЛ С ВОДАЧА НА ИДИЛ. АКО СЕ АБСТРАХИРАМЕ ОТ ИДИОТСКО ПОДНЕСЕНАТА НИ ИНФОРМАЦИЯ ЩЕ РАЗБЕРЕМ, ЧЕ СИРИЕЦА Е ПРЕДПОЧЕЛ СМЪРТТА ПРЕД АЛТЕРНАТИВАТА ДА БЪДЕ ВЪРНАТ В ЛАГЕРА НА СМЪРТТА КАКЪВТО В МОМЕНТА Е БЪЛГАИЯ. Същото би се случило и ако трите милиона български имигранта бъдат върнати обратно в ада от който са избягали. БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ СА ТОВА КОЕТО БЯХА ПОЛ ПОТ И ЙЕНГ САРИ ЗА КАМБОДЖА.

Абу Бакр не е бил убит, а просто отзован от зоната на оперативните действия...

или се опитваш да адвокатстваш на поднеслите ни тази ИДИОТСКА и НЕСЪОТВЕТСТВАЩА НА ИСТИНАТА ИНФОРМАЦИЯ !! Убит е главатарят на Ислямска държава Абу Бакр ал Багдади Новината е потвърдена от представители на Ислямска държава!!!!!! ТИ ПРИЯТЕЛ СИ ЕДНО ЖАЛКО СЪЩЕСТВО ЗАМЪРСЯВАЩО ФОРУМА С НЕВЯРНА ИНФОРМАЦИЯ!! СЪЩИТЕ СА И ТЕЗИ НАПИСАЛИ СТАТИЯТА!!

Тея бракониери на бледокожи,трябва да се съоръжат с по един фишек в задника и да се изстрелят в космоса!

Аушвиц докато не отвори врати, ще стават все по-пагубни нещата. Не мога да повярвам в какво нещо се е превърнала Европа, да позволят на някакви си недоразвити мюсюлмански подобия на хора да разиграват цяла Европа. Виновни са изцяло европолитическите некадърници.....

евроГейските политически некадърници и продажници, начело с меркел, оланд, юнкер, блеър, камерън.......... и т.н.

Уплашил се е, че ще го депортират в БГ.

18 юли - афганистанец напада пътници във влак с брадва... 22 юли - иранец стреля около мол и убива 8 души... 24 юли - сириец убива жена и ранява 5 души с мачете... 24 юли - сириец се взривява и ранява 15 души... --------------------------- Меркел може да се гордее с поканените бежанци. И да посреща нови.

Всеки правоверен - жива торпила.

Един с брадва, друг с пистолет, трети с нож за дюнери...Абе вие за идиоти ли имате народа си? Простичко е - те всички са мюсюлмани...от тези дето не са хора

МЮСЮЛМАНИТЕ НЕ СА ХОРА?? МНОГО СА ТИ ПРОМИЛИ МОЗЪКА!! ХОРА ЛИ СА ТЕЗИ КОИТО ПРИНУДИХА ТРИ МИЛИОНА БЪЛГАРИ ДА НАПУСНАТ РОДИНАТА СИ И СЕ ПРЕВЪРНАТ В ИМИГРАНТИ?! ТРИ МИЛИОНА СА СИРИЙСКИТЕ ИМИГРАНТИ , ТРИ МИЛИОНА БЪЛГАРСКИТЕ!! ТУК ВОЙНА ЛИ СЕ ВОДИ ИЛИ СМЕ ДВАДЕСЕТ И ДВА МИЛИОНА КОЛКОТО СА СИРИЙЦИТЕ?!

Абе какво казва арабският свят за терора на ислямистите? Има ли обръщения на държавници от Саудитите ,Кувейт Емиратствата? Някой от тях да е изказал мнение,че ще се бори срещу крайният ислям?

Ронят сълзи за убитите гяури.