Еврозоната приема ”златни правила” до края на 2012-а

Страните от еврозоната искат до края на 2012 г. да приемат бюджетни "златни правила", за да заложат в законодателството завръщане към баланс на държавните бюджети.

Обратно в новината

Коментари - Еврозоната приема ”златни правила” до края на 2012-а | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко късно се сетиха за златните правила. Златното правило е да не харчиш повече от възможностите си и да не даваш кредит на хора, които не могат да го върнат. Сметките на банкерите да дават кредити на държави, които после да връщат лихвите с поколения, ще излязат криви. Икономистите на запад трябва да четат Кейнс. В противен случай ЕС загива.

Защо навсякъде става въпрос за 3 %, а ние ще пишем 2%. Ами то от много стискане накрая ще си изпуснем душите в отвъдното.

Питам се- дали ще им стигне електрическата енергия за машините печатащи Евра, която трябва да се плаща със същите тези Евра, които нямат вече и грам икономически еквивалент, т.е. имаме Европейски комунизъм в действие- всички се радваме на безплатна енергия, но за много, много кратко време- тези малоумщини на " главите " в Брюксел ще ни излязат през носа !!!

Тези "златни" правила задължителни ли са, или препоръчителни. Накрая ще се окаже, че това е само "wishful thinking".

Ми тез,на фотото, кат чели яйце им белят! Кога и на нас ще помогнат, и Бойко да се позасмее?

Както винаги, всяка държава си гледа и пази своите собствени интереси, особено в криза, а ние се напъваме да сме по-католици от папата, но въпреки всичко постоянно ни плюят заради циганите, ниските доходи, липсата на присъди за големите крадци - комуноиди и техните "бизнесмени", но също и за "насилието на полицията" към същите тези престъпници, винаги, когато тази полиция дръзне да задържи някой от "богопомазаните"! Ако ли пък някой случайно ги осъди, Гоце веднага ги амнистира и те пак крадат! Във всички случаи страдаме ние - обикновените хора, които се опитват в тоя ужас да живеят честно и да работят нещо, без да крадат!