Тристранният съвет не постигна единодушие за Бюджет 2015

Националният съвет за тристранно сътрудничество (НСТС) разгледа мерките за бюджета за 2015 г., но единодушие за подкрепа не бе постигнато.

Обратно в новината

Коментари - Тристранният съвет не постигна единодушие за Бюджет 2015 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

основният проблем на тази страна и на цялата земя са болните мозъци на управляващите и особено на западняците! нито ша измислиат нещо полезно, нито ша са разберат за нещо полезно.

Отрека която е зависима от това, че доходите му са замразени, напълно си е заслужил мизерията. Само неудачник би работил за минимална заплата. Само трол, би дращил по форумите, че замразяването на минималната заплата е някакъв проблем. Живеещите в мизерия не заслужават съжаление, защото изборът на нищета си е техен личен избор.

Апологетите на ГЕРБ с чин капитан нагоре с пяна на уста доказват, че управлението на наукия Борисов било стабилно. Ако под стабилност разбират бъркане в джоба на хората до дъното, трупането на огромни държавни заеми, кражбите на всички равнища и лъжата като фон на цялата дейност на правителството, то демокрацията на мутрите и милиционерите ще трае от ден до пладне. Мисля, че два медеца да твърде дълъг период за упражненията в управление на невежите лапачи.

Управлението на Борисов не зависи от Тв зрител а от волята на народа. А каква е волята на народа - на всички избори ГЕРБ е партията с най - много гласове. И не случайно, бате Бойко ОТНОВО е премиер!

И отново ще го изритат предсрочно! Това също е волята на народа!

Popa

По 60 килограма портокали на всеки беден пенсионер за Коледа, не е ли стабилност? Кой работещ при соца можеше да си позволи това? 40 лева, от пръв поглед са нищо, ама от втори - една Пуйка и 30 кг. портокали!

Синдикатите са прави в случая - единствено те реагират на новото правителствено безумие: ще ни заробят със заеми, а никой не казва за какво са нужни...Ако погледнеш страницата на Б.Борисов във ФБ по нищо няма да усетиш, че това е профил на премиера на страната. Нито ред обяснение за управленски решения. Само поздравителни телеграми от някой са зад граница: "Бойко ти си велик!" този човек така и не разбра, че на народа не му пука кой чужд управник го харесва. Това няма как да хареса на нас, защото нито Юнкер, нито Дол ще ни сложат хляб на масата...Гласувах за ГЕРБ, но този път беше за последно. Той не се е променил, продължава да го играе холивудски актьор, който не дължи обяснение на никого, освен на "продуцентите си"... При него амбицията да бъде харесван и потупван по рамото от "големците" е по-важна от стабилизирането на държавата и изкореняване на корупцията!

Някога имало ли е въобще съгласие?

Аз поне не си спомням.

Несъгласните всъщност са безполезни и са го доказали с времето !

защо сестрите ще се пенсионират на 63 - 64 -65 години ?? пациентите ни са по млади !! вие как си представяте сестра на 63 години да работи в интензивно отделение нощна смяна ?? позор !! във всички бели държави, чийто пример вие ни давате, за персонала в болниците важи 2 категория труд. пратете вашите майки и баби да работят до 65 години ! докога само едно поколение ще изнася всичките ви реформи на гърба си ??

И не само за вас! Всички които упражняват професии с нощен труд, което значи сменен режим, трябва да са 2-ра категория! Това не е работа зад бюро, как може да се сравнява изобщо? Там където работих до 2000 год. бяхме 2-ра кат., после я направиха 3-та! Да му мислят по-младите! Няма как да се издържи до 65 и то засега! Казвал съм им - борете се, търсете си правата защото, живи няма да се пенсионирате! Защото от стреса и психическата умора, малко доживяват. Къде са синдикатите, на които цял живот плащаме членски внос?

Бюджет на АБВ лаладжийството, мизерията, кражбите и грижата за бюджетните хрантутници. Коледни за качествените пенсионери. За измъчените ранно пенсиониране по на 44-45 год. с вашите осигуровки !И защо няма да има за нови аероплани, самолетоносачни, подводници, шпионски спътници, стратегически бомбандировачи. Без комисионни !

И какво мислите да направите по въпроса? Само да драскате по форумите ли?

"Националният съвет за тристранно сътрудничество"-сбирщина от агенти на ДС-КГБ.Мислят как да излъжат народа.

Няма какво да се лъжем, каквито са - такива!

Ако беше действително "работник" щеше да разбереш че не произхода на сегашните капиталисти и пишман синдикалисти от ДС-КГБ е бедата за тяхната хищност и лицемерие.Всичко се корени в древната римска поговорка:"Най-жестоките робовладелци се получават от освободените роби"! У нас възникналите "бизнесмени" и от ДС и от СДС решиха да стават за 1-2 години милионери и милиардери за да компенсират уравниловката от времето на социализма.А търтеите от бившите соц.профсъюзи се преквалифицираха в доячи на синдикалнии и държавни пари като усвоиха отврътителна капиталистическа синдикална демагогия от началото на 20-ти век.Такава е нашата народопсихология,защо това не стана в други бивши соц. страни?Не защото и там нямаше СД и КГБ а защото самият народ е с робска психика.А за отражението на тази робска психика на нововъзникналите чорбаджии - виж горната поговорка!

Работете за вдигането на доходите на хората,защото иначе ние ще ви вдигаме на рогите си!!! Не може да сте толкоз нагли! Да вдигате собствените си заплати,да купувате супер скъпи лимузини за парламента,да давате излишни пари,за,какво ли не и накрая да казвате,че пари няма за вдигане на минималната или средната заплати!!!! Работете за народа,защото толкова ни е прекипяло.... да не висите по стълбовете....

Плашиш гаргите. Те много добре си познават робите, така че не се страхуват от подобни неща.

Социални паразити. Хлебарки. Мухозол за тези.

humfry

Ето това на снимката са синусоидални старчета, заемащи пожизнени постове, несменяеми вампири. Такива определят битието на българина.

В тази страна живеят само цигани и пенсионери.. Ако една мярка не е за тях няма смисъл - веднага започват да реват

Ти от кои си?

Пенсионираш се на 65 г. (засега, в перспектива 68-70 г.) плащаш 45 г. осигуровки и ако доживееш получаваш 100 евро пенсия. От болницата те пъдят само , като ти видят ЕГН-то. А сега тези кретени замразяват доходите отново ( от 3,9 % намалено увеличение на 1,9%) и т.н. и най-безсрамно теглят нови заеми за над 12 млрд.лв . не на ползу роду а за лично облагодетелстване (наши фирмички и т.н.)

Прав си ама каква полза от това????....само с писане на коментари няма да им накриви никой шапката! Щом на 1.12.14 се събират извънредно, значи и всички унизени българи трябва да сме там или ще помислят за нас или да ги изметем още преди коледа, 25г мизерия стига, време е за основно почистване на парламента от паразити...време е...на 1.12.14 всички там, да им "помогнем" да вземат правилните решения, да ги "подсетим" за нас, дето сме ги избрали...сега или никога...време е роби за дезинфекция в парламента

Някои се пенсионират на 50 години,но тях не смеят да ги пипат ! Защо ли???