Пускат пица ”Дянков”

В две пицарии вече предлагат пица "Дянков". Имам покана да ги посетя, разказа министърът на финансите Симеон Дянков, цитиран от "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Пускат пица ”Дянков” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Псевдо елита с котки в кабинетите и пици по фотографиите!

г-н Дянков, очевидно сте по-глоям пицар от професионалистите в областта. Ще ви предложа да отворите пицария в Световната банка, в Щатите... Тук предпочитаме кюфтета, пушим и пием!!! Сигурно е, че сваляш рейтинга на кабинета, та от мен имаш едно голямо ЧАО! ББ, усещай се овреме - иначе и рейтинга на кабинета ще падне.

Пак добре, че има пица и то с бонус маслинка! А можеще да са сухари-по каматче на старец и трохички за децата. Така както е опоскана държавата и всеки е влачил естествено ,че всичко е ошушкано. Очаквам обаче всички хотели, дворци, сараи , яхти, бентлита и всякакви такива придобивки които не могат да бъдат доказани да бъдат национализирани в полза на държавата. По чевръсти да са в осъждането и отнемане незаконните имоти. Да не се хващат в барбекюто на Доган ,а да проследят парите с които се купуват вестници на килограм от поставени лица на този мошеник.Явно че този тарикат не си е слагал подписа никъде. Е ДАНС сега е на ход- вече никой не им пречи да разследват далаверите и злоупотребите заради които ние ще ядем малка постна пица.

Teia sa otnovo igrachi I tova pravitelstvo nishto ne izliza,niski zaplati gavri na rabotnte mesta,sakrashtenia,n ne stava horata v bg nema kvo da iadat te s prostotii se zanimavat,prosto niamam dumi

Моето момче, навремето едни други хора си ... развалиха рахатлъка на живота и се върнаха да оправят шибаната ни държава скопосана от тия които защитавате-вашите бивши избранници... ТОВА СИ НАПИСАЛ ТИ. Искаш да кажеш, че Дянков е патриот? Велчев и Ники Маус навремето и те бяха патриоти, отказаха се от 200-300,000 паунда заплати... ПР-че мазно - преди да плюеш хората тука колко били неграмотни, погледни си твоя правопис, твоята грамотност, а най-вече - какъв си такъв специалист, че си преценил колко му е капацитета на келеша Дянков, който е мъкнал папки и попълвал таблици в банка? Някой хора тук, във форума, обясниха достатъчно изчерпателно колко е грамотен т.нар. Хер Флик. Мога и аз да ти обясня, но няма нужда - прекалено добре знаеш колко хора има по кафета/кръчми по света и колко - в България. Много добре си запознат и кой как има апартаменти - мишок, за твое сведение - България от татово време е на едно от първите места по собственост на жилища и т.н. - разбери си сам защо е така. Иначе - цял свят се гърчи в ипотеки пради най-различни причини. И наистина - преди да пожелаеш на някого успех в ограмотяването - научи правописа, пообиколи света, прочети 2-3 книжки /но не повече, защото може да станеш по-интелект и от премиера/ - И тогава раздавай квалификации/съвети! А всъщност - какъв да е електоратът на един бодигард и сбирщина от некомпетентни чиновници и тарикати - такива като тебе...

Лично аз харесвам метафората на г-н Дянков, одобрявам неговата енергия, иновативност и искрно желание да помогне на България. Желая от цялата си душа и сърце успех на правителството на г-н Борисов! Проклинам всички комунисти и крадливи отрепки!

Ако добавиш снимките на мъчениците Сергей Станишев и Емилия Масларова ще се получи чудесно меню ВОСР. Добър апетит в празничната вечер!

Пускат пица Дянков и Курасани Борисов!

НЕ Е ЛОШО НА ВРЕМЕТО ЕДНА ДАМА БЕШЕ ПРЕДЛОЖИЛА ПАСТИ ,СЕГА СМЕ НА ПИЦИ.

Каквото и да направи Дянков,все добре го прави.Умен млад мъжага.Като поразчисти от чиновници-лежаци,щем пратя 100 пици!

Господа, детето казало: Тате, аз мислех, че се занимаваш с финанси, а гледам, че само пици разнасяш. Това е то! С устата на младенеца глаголи истината! Умно ти е чедото, Дянков! Браво!!! Чул си го, сега вземи, та и го разбери!

само не ми е ясно тези които оплюват човека че е глупав и прочие с какъв умствен потенциал са-изглежда с никакъв,ако бяхте толкова умни защо не се кандидатирахте за депутати и след това да ви изберат за министри за да помогнете на държавата си господа умници?Но така в сянка е лесно да плюете по хората които си развалиха рахатлъка на живота и се върнаха да оправят шибаната ни държава скопосана от тия които защитавате-вашите бивши избранници,ами като искате да имате пари и да живеете като европейци първо се научете да мислите като такива и да работите като такива ,а стига сте плакали като малки деца защото в нито една европейска държава не може да се видят толкова хора по барчета и кафенета посред бял ден - а уж нямаме пари и постоянно плачем а иначе искаме да живеем като европейци да но хората по Европа стават собственици на жилища след 40 годишна възраст дотогава го изплащат и жилището и колите си а не като в България пръкнали се келеши на 17-18 години и с по 2 апартамента и кола е как да живеят родителите му като европейци и да ходят по екскурзии като гледат да уредят недоносчетата си до 9-то коляно.И другия ми апел към само плюещите българи във форумите е наистина да вземат да попрочетат малко книги и каквато и да е литература защото стават много смешни -първо не могат да пишат грамотно и второ са седнали да квалифицират хора като Дянков и други които са на светлинни години от тях.Успех с ограмотяването.

Има надежда - 5-годишните са по-умни от татковците си. Също като в приказката Царят е гол, само децата имат смелостта да изкажат очевидното сред тълпата от ръкопляскащи. Шъ са опраим :)

Абе то ясно, че г-н Дянков не е специализирал пицалургия . ... още повече, че владее перфектно въпросите, така добре шмекерувани (и систематично пробутвани) от нашите експерт-пицалурзи .

Циркаджии...

Сигурно си мислиш,че побългареният Живковски социализъм е комунизъм?В същност на българите ни е много трудно да построим нещо успешно,качествено и накрая да не го развалим.За това вместо икономика имаме търговия на дребно,а вместо учени имаме спортисти.Прости сме,защото предпочитаме да пишем вместо да четем!

Имам вече идея за няколко нови топ-кулинарни рецепти - таратор Дянков - без краставици и кисело мляко шопска салата Дянков - без сирене,домати , чушки и краставици мешана скара Дянков -без пържола, без шишче, без кюфте ,без кебапче ,без пържени картофи Другите рецепти по-нататък!

Е, ние понеже живеем в България и ни е малко непонятно що е пица, предлагаме постна диетична баница Дянков подходяща за всички видове кризи и вталяващи диети. Няма сирене, няма масло, корите са с дебелина 3 микрона, а самата баница се събира в чинийка от чаша за кафе. Само срещу 10 лв. с ДДС можете да си я купите от новооткритата верига магазини Всичко за гладните. Забележка: Прекомерната консумация не води до затръстяване и не увеличава холестерола. Бон апети!

Трудно е се да повярва,че това лице е икономист с висше образование и с опит в крупна финансова институция!!!Не крие скромните си и доста остарели научни познания,страда от реципрочен светоглед и няма фантазия.Въпреки това смело и доброволно е поел отговорност да прави за вожда си антикризисна политика?След него бързо се катерят и други слаби,но родни икономисти,а в страни,под сянката, истинските професионалисти приглушено се забавляват.Става все по-ясно,че наказанието за неговата ultimate sophistication ще понасят хора,които са против необяснимото лично забогатяване. Защот няма друга държава по света, където редовен професор по математика да е по-беден от бодигард,обладан от нарцисизъм.

двата варианта:боб - чорба и боб на фурна с наденица/за съжаление дори не можем да му сложим и пушени ребра/.............

Опитайте нoвата напитка Дянков-кола! Струва 1,20 лв., а си е чиста гола-вода!

Piza-Miza..anma tva e idin Visoku IERUDIRAN i intiligentin PULITIK...Ni sa ibavaiti...Tos Djankovf e Üpi 100%....

хахаха, добре е че сам си признаваш че имаш акъл колкото на 5 годишно

Не съм от най-големите фенове на ББ, ама нека му дадем малко време да видим какво ще свърши. Като направим нови избори (и ако нв дай боже се получи патова ситуация) да не би да цъфнем и да вържем? Нали никой от пишещите по-долу не си мисли, че ако дойдат други управници и ще потекат реки от мед и масло?

Човекът има повече акъл в главата отколкото цялото ни предишно министерство!Иска да направи някаква промяна,ама нали народът си е тъпичък и малкото размърдване на мозъчни клетки го кара да страда от силно главоболие!Свикнали сме да живеем като неандерталци,а не като хора на 21-ви век,затова и малката промяна ни изглежда като огромна заплаха.А и по-добре Бойко отколкото мухльото Станишев!

БСП са измамници и ако не бяха такива , сега в селата нямаше да е пьлно с пустеещи , рухнали кьщи , тук-там с някои стари хора, в провинцията се разхождат пак пенсионери, защото младите се врьщат само по празниците , работят в чужбина или в София, или по строежите , гледката е тьжна, но има бьлгари, които от постна пица не се страхуват, изглежда треперят най-много другарите от БСП-то , и още си мислят, че народа е овца за стригане и доене, а те са се нагласили за поколения напред и каква да е работа не подхващат , да не ги сьжаляваме, от нас искат само да им работим, а те акьл да ни дават, забравиха от кьде трьгнаха , кои са корените им , а те не са от аристокрацията за каквито днес се мислят.

Ако се направи пица БСП,тя ще е мазна,стара гранясала и гадна на ядене и човек само като я види и ще му се заповръща!!

Нашия агент Флик пуска пици с хлебарки. Не му харесвам пицата, най му сакам съветничката :))))

Ako mpojeshe da go hvarlim v koshcheto kato skjapanata piza....

Трябва да има пицаПредизборен Бойко и Следизборен Бойко

съгласен съм с 5 годишния му син...и малкия дори вижда че баща му е клоун и нищо сериозно няма в него! Дянков- пребирай се в САЩ. Не те щем ни теб, ни глупостите ти.

Леле колко мъка има по белия свят. Има хора, които се прехласват по турски сапунки, има хора, които се прехласват по чалга, има хора, които пращат sms-си по разни игри. .............и представете си има даже и хора, които още вярват в комунизма. Нещастници. ;)

ПРЕДЛАГАМ ДА ПУСНАТ И РАИРАНИ ДРЕХИ СТАНИШЕВ

Тате, аз мислех, че се занимаваш с финанси, а гледам, че само пици разнасяш.

Пиците в безмесен вариант ние си ги правим откак сме се родили, наричат се биди, но ти си достатъчно самодоволен и тъп, за да проумееш, че те правят на такъв, какъвто се харесваш на БСП - за делото на ... - винаги готов!

Това е най- постната пица. От ръжено брашно. Този министър Дяков е голям смехурко, твърде неподготвен с дествителността на България, поредния министър, който ще се обучава на България....

прав си ,че народът е прост,особено това се вИжда в последните 20 години!ако беше по-образован нямаше да има чалга и бойко борисов!

Кой какво си представя тъпако не е твоя работа.На село не ядат пици.Не са учени като теб боклук. От там е хляба, млякото и пр. неща, които не си санувал. Ти яж кльощави Данкови пици.Тиквеник

скоро ще има пицаПРЕДИЗБОРЕН БОЙКО

А комунистите на село изобщо не знаят, че пицата всъщност е кръговата секторизирана графика на разпределението на бюджетните средства. И Дянков няма представа ниско образован и неук е наридът ни - такъв, какъвто го харесват от БСП, за да могат да го използват за доене, а не като партньор в едно развитие.

ммммм - много е вкусна и не се дебелее от нея, пробвах я три пъти, мисля да продължа до пролетта

Що не пуснат и сперма Дянков! Ама нема-на химнета като този! Що не си ходиш от там дет си дошел бре! Ама тук ти се услажда, маймунко мръсна!

do: KRENMENA::::NE se pise irodiran,a-ERODIRA-s E !!!! i kato te gledam 4i 4esto pises na ANGLIISKI---nao4i parvo rodniya ni bulgarski i togava se fantazyray na angliisky...Kakvo mu e na Diankov erodiranoto...STE susipe Balgarskia narod

пизця дьнкав асегуравке зя 420 лв вабщу ньмя дяге ведете

da pusnat i vibrator dqnkov,ta vsi4ki tapaci kadeto glasuvaha za tqh da si go montirat v prirodata! maloumnici....

Tceta ti ostoumnite tapyzmy tuk v LONDON--Znae6 ly kakvo e LONDON...LONDON e stoly4en grad v E V R O P A .!! Na Anglya stolitzata....Drazny ponekoga...Vsyshky v BULGARYA DRAZNYTE s vkorebbnenata sy PROSTTTTTTOTYA.....A za DIANKOV-utshihme tuk zaedno i toi e edin posredstven 4inovnik--NIKANAV JUPY......Bezdarnik i slagat4...KARIERIST. se poobrazova6 i da sy gleda6s katuna i vretenata...Tuk v DIR vsy4ki sa na tvoeto nivo.-OTVRATITELNI kreatury---BUY ot LONDON

тъз пица да не се поднася в кутия и като отвориш вътре един гол х-й????

STIHUTVORENIJE : OH,be dear ,SIMION ,ti ni svirish ,li kat KLINTON na alt-sxufon...Vraz bg-glaviti shi tekni idin ot EVRO BALATON-i shi ima PARI4IN Maraton....faf ivra i dolars DIRa shi sa kapi za fseki tuka draskasht milionerska treska shi nastapi.....Simioni, da spasjavash-BG-dirove sas milioni da darjavash.....To NI bjaha revove i vopli.to ne bjaha BISpari4ni rugatni i psuvni4ki topli...Shi zapretni Simion Rakavi beli shi porasi katu sas brashno dirovskiti kesii namaleli i shi obuje tuk krakata OBUSELI..... DID you LIKED IT,tva spunntannu stifutvureniitzi.oda

Mi,As dage mi sa ubadi pu tilifona-imam Virtu-7 000 evru..Ubadi mi sa IVO PAPAZUFV -klarinitista i mi vika 4i shi pravi kantata-küt4ek- -pari4in Maraton-DJANKOVF...T shi sa kazva kantatata-küt4e faf Hb-min.

Някой да знае със сигурност тоз олигофрен ли е или е гей, че нещо не мога сам да го определя. Предварително благодаря за помощта.