Бюджет 2017 бил по-добър от бюджет 2016

Работодатели и синдикати обавиха бюджет-2017 за по-добър от бюджет-2016. Няма идеален бюджет, смята финансовият министър.

Обратно в новината

Коментари - Бюджет 2017 бил по-добър от бюджет 2016 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...А пък 2018-та ще бъде още по-добра, да не говорим за 2019-та, 2020-та, 2021-ва и т.н. Не е трудно да се сети човек какво ще се каже и защо. От нас се иска само да траем и да чакаме...благоденствието след 2099-та...

Няма как да е по-добър...!?Предвидения бюджетен дефицит над1%, при полежение , че за тази година клони към 0... и с тоя понижаващ ръст на икономиката и на БВП .,,раздута държавна администрация...!?Къде отиваме !?Огледайте , ослушайте се ...-всички държави около нас са с мноого по-добри показатели...!?Румъния,Македония,Сърбия...и т.н......!? Стана ясно ..,че това правителство ПРАВИ ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО...!?Стига експерименти и тормоз на българския Народ...!

Предложението на Пламен Димитров за увеличаване на максималния осигурителен доход на 2800 лева ще доведе не само до увеличаване на максималната пенсия, но и до значително повече приходи в хазната, отколкото разходите за изплащаането на увеличените максимални пенсии. Имам чувството, че политиката на правителството на задържане на ръста на максималните пенсии се основава на принципа: "не искам на мене да ми е добре, а искам на Вуте да му е зле".

"бизнес" и "синдикати" одобряват. и това нещо се нуждае от въздържан, реален коментар? според системните всичко върви на по-добре. така беше и при бай тошо, докато системата не се оказА поредното недоношче! :-)))

Не знам как смятате вие, но с плосък данък от 10 %, осигурителни вноски за каквото си помислите от 22 %, здравни вноски от 8 % и таван на осигурителните вноски от 2600 лв няма да има пари за нищо. Бръщолевенията на Борисов за милиарди "от контрабандистите" собственият му министър на финансите ги опроверга в сряда при представянето на бюджета. Бетонираме си последното място в ЕС по всички показатели и разликата с предпоследния - Румъния се увеличава.

"Постепенно се движим към балансиран бюджет, заяви Горанов." Спокойно, моряци, корабът потъва бавно!

Sm3hurk0

Тоя бюджет ще го прекрояват повече от предишния... 2016 беше кръпка до кръпка.... 2017 ще бъде кръпка върху кръпка.

Като идея може би, като реализация ..., ще видим, нали?

Като се имат пред вид многото милиарди кредит, които взеха ГЕРБ през 2016, разбира се за наша смека и на наш и на децата ни гръб...И като гледам как се канят 2017 да е дори още по-добре. Ужас ме хваща!

Sm3hurk0

Има заложени капани, понеже не се знае кой ще спечели.

За пенсийте ..-пак нищо ...!?Тоя СОД за актуализиране на пенсийте не е пипан повече от 9 години....,затова и пенсийте ,особено тия,отпуснати преди 2000-та година..пълзаят..едва ...едва..з 3-5,6 лева годишно, тоя процент Осигурителен стаж..-също ..се увелива ...със стотни ..и десети...Кога ще стане 2,00..!?Този бюджет е слаб и мизерен в социално отношение...!

Бюджета за следващата година е: No money. Do it!

Тоя мрази да лъже много,а?

ама ние имахме ли тази година.

И коя врачка им го каза ...

Е, и? Само преди седмица ни зарадвахте със статия озаглавена "Кабинетът е прекроил близо 1300 пъти бюджет 2015" а сега пускате хвалбите на същия който 1300 пъти се е съгласил да престъпи Закона... за бюджета:)

А дано, ама ...!

с всяка изминала година примката се затяга България задлъжнява все повече.На чужд гръб и сто тояги са малко.Но като издържиш 100 тояги не значи че ще издържиш 101 вата.

ЩЕ ЗАЛЪЖЕМ"ЦИГАНЧЕТО"С БАНИЧКА,В КОЯТО НЯМА СИРЕНЕ!!!"НЯМА ИДЕАЛЕН БЮДЖЕТ"!!!ПЛЕБСА НА КАКВО ДА СЕ НАДЯВА???

Бюджет 2017 бил по-добър от бюджет 2016 Кое му е доброто?! От статията разбирам , че ще има повече държавни разходи. Може би Горан е говорил от името на държавните служители.

харчат от бъдещите поколения изменкярите долни

И 40 лева , и 40 лева коледно за пенсионерите, не всички де , и нефт найдохте , и какво ли оше не.Само защо се не разкарате бе герберасти , че за толкова много все убави неща не мога да ви благодаря.Немати толкова майки.

Поредна, гадна лъжа от крадците герберасти. Към днешна дата дългът на България 35 млд евро. 75% от БВП. Герб погребва България.

Да, наистина! По-добър е - обаче само за мицифаите и другите шапкари с пружинки в шапките!