Коментари - 1.3% бюджетен дефицит за 2012 г. и 290 лв. минимална заплата | Днес.dir.bg

1.3% бюджетен дефицит за 2012 г. и 290 лв. минимална заплата

В проектобюджета за 2012 година се залага дефицит от 1,35 на сто, което в парично изражение е малко под 1 100 млн. лв., инфлация малко под 2 на сто и ръст в икономиката 2,9 на сто.

Обратно в новината

Коментари - 1.3% бюджетен дефицит за 2012 г. и 290 лв. минимална заплата | Днес.dir.bg

Коментари

В училищата освен че високи заплати се дават на свои хора,неудобните ги песионират 3 г.по-рано напо-ниска пенсия,атехните хора работят и след навършване на пълна пенсия,върху която имат добавки.

Голямо намаление за МВР бре?!От буджет 1 милиард и 7 милиона те им взимат 7 милиона .Сметнете си го в проценти да видите за какъв смешен процент става дума!!!Поредните гербаджийски пичмасали!!!

Няма коментар... Само...:ГРОБ, отивайте си където ви е мястото - в небитието!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (не съм с леви убеждения)

В проектобюджета за 2012 година се залага дефицит от 1,35 на сто, което в парично изражение е малко под 1 100 млн. лв., От това следва, че бюджета ни е над 80 милиарда!!!!!83

Ах, колко мъка има по тази земя. Извинете "Г-н професионалист"къде прочетохте, че БЮДЖЕТА Е 80 МИЛИАРДА? Не може толкова тъпи хора , като Вас непрекъснато да се изказват за щяло и нещяло! Ужасно е! Явно и елементарната математика не ви се отдава! А, пък мисленето въобще!!!

Дойде началото на края.След като 2010г. изхарчи с 4млрд.повече,а 2011г. със 7млрд.повече дойде моментът на намалението и естествено на рухването на правене на изкуствена икономика.Жалкото е че истинският ефект или дефект ще бъде усетен след около две години и тогава Виденовата криза ще ни се стори песен.Герб след тях и потоп.

На снимката си като ангелче, златен, с ореол от звездички на Еврропейския Съюз около главата ..... мамин златен, ненагледен ......!

Браво !! няма друга държава с такъв дефицит в Европа !

и няма по-бедна държава в европа.

Няма държава с такава минимална заплата, с такова ниво на заплати, пенсии и стандарт на живот, на безнаказани мутри, на крадливи, прости и нагли "бизнесмени", на безнаказана циганска наглост, на хора във властта с каруцарски речник................., абе няма, няма, няма........

Когато някой си мечтае да му се падне 6 от тотото за даси оправи дълговете, то си е негова работа. Но когато министъра на финансиите, при задаващата се криза, започне да си мечтае че с магическа пръчица ще доката 2,9% ръст на икономиката това вече е опасно. Защото, ако не ги докара, ще му се върже бюджета на куково лято -- ще трябва да му вържем ръцете, така както си ги е сложил на фотото а вместо звездички да му сложим тръни.

Ще го докара нали писалката му е в ръцете.При положение, че в бюджета е предвидено фискалния резерв да се намали от 4,5 на 3 милиярда лева .

Тъпите български простаци да продължават да гласуват за герб

на тъпите страхливи бг - простаци, пълзящи пред една престъпна мутра, олигархията, ТИМ, Цветелина Бориславова и нейното протеже Плевнята! Тази държава ще се оправи само с оръжие.

ами за 20 път питам , кажи ми за кого да гласувам??

Дамян

За НФСБ.

ЗА МЕН БЕ ТЪПАНАР! КАЗВА СЕ БОЙКОТ!

не се предвижда увеличаване на пенсиите, а само.... намаление на пенсионерите!

И как само случайно има ореол от еврозвезди около чу.., пардон, главата. Прилича на Архангел Гавраил, защото все гледа да се изгаври. Иначе е умен, щом се е върнал тук да постажува и експериментира връз нас и после тихом-мълком да си се върне там. Както тихичко направиха всичките му колеги досега. И никой не ги закача, не ги пита, не ги привиква. А ние си мрем, но кой ли му пука, винаги ще има платци за дране. Народе, разбра ли, пак отлагат светлото бъдеще, но пак трай и се надявай. Но поне децата си спаси и ги прати да учат и работят където трябва, пък ние ще пазим плевясалите гробове на предците в гробищата и самосрутващите се сгради, остатък от по-славни времена на тази държава.

престъпно, да си вземеш данъците от мен, пенсионера! Ще получиш 9-ти кабалибър, обещавам! Смърт за управляващите убийци от Световната банда! Ще ви изчистим като въшки!

Да, вече от всички се вижда как правителството на Мутропитека сериозно се грижи за науката. Проекто бюджета на БАН орязан миналата и по-миналата години с с над 40%, тази година е орязан с нови 10 % и от крайно недостатъчните 59 милиона лв. вече е 54 милиона лв. Колеги от БАН, не забравяйте в неделя да подкрепите кандидата за президент протеже на Мутрьо. Роско Плюнката ще мисли за вашите пробелми денонощно.

Пълна подигравка .... и с колко намалява бюджета на МВР - няма и един процент ..... а беше широко разтръбено как от секстора сигурност ще има прехвърляне към други сфери .....

Ал

Дир, Чудесна снимка! Поздрави за фотографа!

Да, чудесна снимка на Хер Флик :D С този ореол е супер :)

има неща за които ДЗянков намира пари по дърветата- обикновенно показни дейности с малък възвръщателен ефект, но за други, много по сериозни не намира даже и в хазната.

Съмнявам се, че през 2012 г ще събере толкова приходи, че да си покрие планираниге разходи.А вече изядоха резерва, който завариха от предишното правителство. Тъй че пицата ще е само хляб.

...ама пък снимката е един път!

И аз тъкмо щях това да напиша.:)

+1. Монката с ореол от еврозвезди;о)))

Я, нормален човек в тоя форум. Къде се кри до сега?

Че какво направи Дянков за пълнене на бюджета? С рестриктивната си фискална политика сви яко потерблението, а от там пада ДДС.

Майната му на правителството и съответно на цилия български народ електорат в ливидация. СВАРИХТЕ ЛИ РАКИЯТА БЕ ЛЕВАЦИ?!

ако не вярвате влезте в сайта на Министерство на финансите и вижте проекта... 7. Минималният размер на фискалния резерв към 31 декември 2012 г. е в размер на 3,0 млрд. лв.

И зцащо ви са да речем 10 милиарда лева фискален резерв ? Само инвестираните пери правят пари прим.След като инфлацията пада и има стабилна монетарна политика.

А това как ще коментирате... Дир.бг, защо си траете за това ..."Правителството хазартно сваля фискалния резерв на 3 млрд. лв."

И какво като фискалния резерв стане 3 милиарда? Какво ще промени това? Какво представлява фискалния резерв и за какво се използва? Отговори си на тези въпроси.

Всичко е ясно, нямам думи .България е рай за богатите и наглите и ад за честните и умни хора.

Алооооо ,Миме и искаш ли да ми видиш фиша за заплатата ми и да разбереш колко получава един главен учител с 25 години стаж?

Не че съм подстрекател, но ми го разкажи поне. С тези двадесет и пет години стаж и години, гонещи петдесетяк, едно време ги пенсионираха бе, къзъм. Защо вие даскалите, пропуснахте това полагащо ви се като в Гърция право, а сега ревете, че ви е малко заплатата... е, колко е това малко, че да се разбере... Не е двеста лева, нали? Тогава си трайте! Какви масрафи имате? Нито топло, нито телефони... И ако пари за облекло ви дадат, ще си бъде направо екстра!

Ама снимката е страшна! Браво на фотографа :)

Дянков да помисли и за другите заплати освен да вдига само минималната раб. заплата. Заплатите които получават в образованието са доста пъти по-високи от всички в бюджетната система, а всички останали вече се доближаваме към минималната.Заплатите в образованието са към 1000лв а в останалите държавни структури 400-500лв а има и 300-350.

555 лв. -заплата за 20 год.трудов стаж и ПКС .И това ако е много.....

Това за минималната заплата е предизборен трик!

Цялата работа на ГЕРБ е подобна като тази 1 техен любимец и виден консул: "Президентът на Динамо (Киев) Игор Суркис заяви, че не е имал намерение да кани бившия български футболист Христо Стоичков за спортен директор в клуба." Таман Ицата научи И руски език - и не го искат пак. Тааман Бойко да научи още една дума на английски - и него май не го искат. И въобще, всичко е едни шменти & капели, иди ми - дойди ми и ку-ку-ру-куукууу...

лъже бюджетът за образование, не за наука ще се увеличи с 45 милиона. За наука остава като миналата година.

Колко пъти си отвори устата Дянков толкова пъти ми режат заплатата ! Всяка ново отваряне на неговата уста за мен са нови данъци и по ниска заплата ! Да се маха този дебил ! Едвам се наяде от данъци на обикновеният човек !

минималната заплата трябва да е 1000 лв или 500 евро в гърция 20 години получават по големи заплати и сега ще им опростят и заемите шут за соции алното министерство и финансовото не знаят за къкво става въпрос при по голями заплати повече ддс данъци в бюджета хак му е на финасовият министър той къква заплата взема сега като министър а

Заплати и данъци растат пропорционално - това си го разбрал. Нещо да кажеш за производителността, та поне за 3-ка да заслужиш по "Макроикономика". Подсказка: "Кое е първичното - яйцето или кокошката?"

А бихте ли ми казала защо нашата производителност е ниска?Никой не желае заплата без да е заработена,но държавата е тази институция,която следва да създаде условията за бизнес!

В новият проектобюджет видяхме какво ни предлага Дянков. В коментарите се вижда,че не се съгласявате, а защо гласувате за тези изроди. Хора сега в неделя на балотажа покажете, че трябва да мислим с главите си,когато гласуваме, а не да си дадем гласа за боко тиквата и за този Дянков ,който не разбира нищо. Когато стана министър беше вятър ще го духне, а сега се наяде и е станал като шипар,но не става за нищо. Грозен е като втората световна война.Хора мислете,не и позволявайте да властват.

И да не гласуваме в неделя за Плевнелиев-Попова ББ няма да падне от власт, защото изборите не са парламентарни и ще си изкара още 2 г. (освен, ако не стане някой голям сакатлък). И понеже алтернативата е Калфин-Данаилов помислете си дали е по-добра.

В Прага Боко заяви, че ако не спечели президентските избори подава оставка на правителството. Чакаме...

bai_bradyra@

В Прага Боко каза, че ако ГЕРБ загуби президентските избори подава оставка. Чакаме..

Комунягите по- ти харесват , ама ние помним кой ни докара до тук и кой открадна парите на държавата и пенсионния фонд!

Помним! Помним и други неща, заради които разстрелват без съд и присъда.

Който иска достойна пенсия да ходи да имигрира в Русия. Тук искаме надежда за бъдещите поколения. Подкрепям Дянков. БГ социалистите са най-големите крадци, лъжци и мошенници.

Бе то и аз искам надежда за поколенията , ама то май целия ми живот мина в надежда. До кога? Искам днес да живея!

.. и на мен ми омръзна да чакам "светлото бъдеще"..

Надявам се да не присъствам в "данъчния рай" догодина. По-добре работа и 40% данъци, отколкото никаква работа и поне 20% данъци...

До Джото. Да не би тези заплати и пенсии да са от две години. Виж таблицата по-долу , малоумник такъв. И пътувай за северна Корея. Като вземеш и Първанов и Станишев със себе си.

КАК ЗА ТИЯ БОКЛУЦИ В ПАРЛАМЕНТА ИМА РАБОТА И ЗАПЛАТИ , А ЗА НАРОДА НЯМА . ??? ТИЯ ТРЯБВА ДА ГИ ПОСЛЕДВА СЪДБАТА НА КАДАФИ , СМЪРТ И НАКАЗАНИЕ ЗА ГАМСТЕРИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА НЕПОНОСИМИ СА ВЕЧЕ . ЗАСПАЛ ГЯУРСКИ НАРОД И БОКЛУК

Ще се борим за по-нисък дефицит - до последния неумрял от глад българин!

А ПЕНСИИТЕ КЪДЕ ГИ ЗАБРАВИ БЕ ДЯНКОВ!ТИЯ ХОРА С КАКВО ЩЕ СЕ ХРАНЯТ ИЛИ МИСЛИШ,ЧЕ КОФИТЕ ЗА БОКЛУК СА ДОБРА ТРАПЕЗА ЗА ТЯХ!!!

Хейтъри нещастни. До обяд мразите себе си, а следобяд всички останали начело с Бойко. Целунете селският ерген Първанов за последно отзад и тичайте при Слави нарцисиста и мизантропа да плюете заедно.

Ако изправим Първанов и Плевнелиев един до друг, то май Плевнята прилича повече на селски ерген,

КВИ КИ ДРЪНКА ТОЯ ПРОСТАК ДЯНКОВ НАРОДА ИЗНЕМОГВА ОТ ВСЯКЪДЕ ? НАЙ НИСКИ ЗАПЛАТИ ИМАМЕ В СВЕТА ,НАЙ ГОЛЯМА БЕЗРАБОТИЦА МАКАР, ЧЕ НАРОДА БЯГА ОТ БЪЛГАРИЯ .БОЙКО КО СЕ ИЗЦЕПИ НА КОНФЕРЕНЦИЯТА ,ЧЕ СМЕ С НАЙ МАЛКИ ДАНАЦИ . АМИ ПЕНСИЙТЕ КВИСА БЕ ТИКВЕНИКО .

ако искаш някой да прочете какъв шит си написал,вместо просто да те игнорне, не викай като простак!

И като гледам, най-негранотните българи-вместо да се захванат да почетат малко - дрищят из форума! А после се обиждат, че били неграмотни. За Бога братя, почетете и се понаучете малко, преди да правите тъпи и злостни коментари - о, неграмотний юроде... поради що се срамиш да научиш писмено и говоримо езика българский?

"Злодея-Кадафи" - според САЩ и западняците, осигуряваше спокоен живот за либииския народ и работа за един милион от др.държави.А нашите демократи ни подлагат на геноцид с пенсия от 138 -200 лв.Платено образование, платено здравеопазване и невъзможна прехрана и отопление.Това са убийците на народа си.!!!

"Злодея-Кадафи" - според САЩ и западняците, осигуряваше спокоен живот за либииския народ и работа за един милион от др.държави.А нашите демократи ни подлагат на геноцид с пенсия от 138 -200 лв.Платено образование, платено здравеопазване и невъзможна прехрана и отопление.Това са убийците на народа си.!!!

Някой знае ли как се получават 2% годишна инфлация? Цитат от вчера - "Доматите тази седмица поскъпват с 26,8 процента"!

НЕ МИ Е ЯСНО ЗАЩО ФИНАНСОВИЯТ МИНИСТЪР ВИНАГИ Е НЯКОЙ ОЛИГОФРЕН?! ТОЙ МАЙ ПРОТИВОЕСТЕСТВЕНАТА И ЛЪЖЕНАУКА-МЪТЕМЪТИКАТА-ТА ТЯ ТАКА ИМ РАЗМЪТВА МОЗЪЦИТЕ-КАТО НА МАТЕМАТИЧКИТЕ ОТ УЧИЛИЩЕ- И ИЗОБЩО НА ВСЕКИ ХОМО САПИЕНС В ПО-БЛИЗЪК КОНТАКТ С СМЕТКИТЕ!

Коментари - 1.3% бюджетен дефицит за 2012 г. и 290 лв. минимална заплата | Днес.dir.bg

1.3% бюджетен дефицит за 2012 г. и 290 лв. минимална заплата

В проектобюджета за 2012 година се залага дефицит от 1,35 на сто, което в парично изражение е малко под 1 100 млн. лв., инфлация малко под 2 на сто и ръст в икономиката 2,9 на сто.

Обратно в новината

Коментари - 1.3% бюджетен дефицит за 2012 г. и 290 лв. минимална заплата | Днес.dir.bg

Коментари

В училищата освен че високи заплати се дават на свои хора,неудобните ги песионират 3 г.по-рано напо-ниска пенсия,атехните хора работят и след навършване на пълна пенсия,върху която имат добавки.

Голямо намаление за МВР бре?!От буджет 1 милиард и 7 милиона те им взимат 7 милиона .Сметнете си го в проценти да видите за какъв смешен процент става дума!!!Поредните гербаджийски пичмасали!!!

Няма коментар... Само...:ГРОБ, отивайте си където ви е мястото - в небитието!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (не съм с леви убеждения)

В проектобюджета за 2012 година се залага дефицит от 1,35 на сто, което в парично изражение е малко под 1 100 млн. лв., От това следва, че бюджета ни е над 80 милиарда!!!!!83

Ах, колко мъка има по тази земя. Извинете "Г-н професионалист"къде прочетохте, че БЮДЖЕТА Е 80 МИЛИАРДА? Не може толкова тъпи хора , като Вас непрекъснато да се изказват за щяло и нещяло! Ужасно е! Явно и елементарната математика не ви се отдава! А, пък мисленето въобще!!!

Дойде началото на края.След като 2010г. изхарчи с 4млрд.повече,а 2011г. със 7млрд.повече дойде моментът на намалението и естествено на рухването на правене на изкуствена икономика.Жалкото е че истинският ефект или дефект ще бъде усетен след около две години и тогава Виденовата криза ще ни се стори песен.Герб след тях и потоп.

На снимката си като ангелче, златен, с ореол от звездички на Еврропейския Съюз около главата ..... мамин златен, ненагледен ......!

Браво !! няма друга държава с такъв дефицит в Европа !

и няма по-бедна държава в европа.

Няма държава с такава минимална заплата, с такова ниво на заплати, пенсии и стандарт на живот, на безнаказани мутри, на крадливи, прости и нагли "бизнесмени", на безнаказана циганска наглост, на хора във властта с каруцарски речник................., абе няма, няма, няма........

Когато някой си мечтае да му се падне 6 от тотото за даси оправи дълговете, то си е негова работа. Но когато министъра на финансиите, при задаващата се криза, започне да си мечтае че с магическа пръчица ще доката 2,9% ръст на икономиката това вече е опасно. Защото, ако не ги докара, ще му се върже бюджета на куково лято -- ще трябва да му вържем ръцете, така както си ги е сложил на фотото а вместо звездички да му сложим тръни.

Ще го докара нали писалката му е в ръцете.При положение, че в бюджета е предвидено фискалния резерв да се намали от 4,5 на 3 милиярда лева .

Тъпите български простаци да продължават да гласуват за герб

на тъпите страхливи бг - простаци, пълзящи пред една престъпна мутра, олигархията, ТИМ, Цветелина Бориславова и нейното протеже Плевнята! Тази държава ще се оправи само с оръжие.

ами за 20 път питам , кажи ми за кого да гласувам??

Дамян

За НФСБ.

ЗА МЕН БЕ ТЪПАНАР! КАЗВА СЕ БОЙКОТ!

не се предвижда увеличаване на пенсиите, а само.... намаление на пенсионерите!

И как само случайно има ореол от еврозвезди около чу.., пардон, главата. Прилича на Архангел Гавраил, защото все гледа да се изгаври. Иначе е умен, щом се е върнал тук да постажува и експериментира връз нас и после тихом-мълком да си се върне там. Както тихичко направиха всичките му колеги досега. И никой не ги закача, не ги пита, не ги привиква. А ние си мрем, но кой ли му пука, винаги ще има платци за дране. Народе, разбра ли, пак отлагат светлото бъдеще, но пак трай и се надявай. Но поне децата си спаси и ги прати да учат и работят където трябва, пък ние ще пазим плевясалите гробове на предците в гробищата и самосрутващите се сгради, остатък от по-славни времена на тази държава.

престъпно, да си вземеш данъците от мен, пенсионера! Ще получиш 9-ти кабалибър, обещавам! Смърт за управляващите убийци от Световната банда! Ще ви изчистим като въшки!

Да, вече от всички се вижда как правителството на Мутропитека сериозно се грижи за науката. Проекто бюджета на БАН орязан миналата и по-миналата години с с над 40%, тази година е орязан с нови 10 % и от крайно недостатъчните 59 милиона лв. вече е 54 милиона лв. Колеги от БАН, не забравяйте в неделя да подкрепите кандидата за президент протеже на Мутрьо. Роско Плюнката ще мисли за вашите пробелми денонощно.

Пълна подигравка .... и с колко намалява бюджета на МВР - няма и един процент ..... а беше широко разтръбено как от секстора сигурност ще има прехвърляне към други сфери .....

Ал

Дир, Чудесна снимка! Поздрави за фотографа!

Да, чудесна снимка на Хер Флик :D С този ореол е супер :)

има неща за които ДЗянков намира пари по дърветата- обикновенно показни дейности с малък възвръщателен ефект, но за други, много по сериозни не намира даже и в хазната.

Съмнявам се, че през 2012 г ще събере толкова приходи, че да си покрие планираниге разходи.А вече изядоха резерва, който завариха от предишното правителство. Тъй че пицата ще е само хляб.

...ама пък снимката е един път!

И аз тъкмо щях това да напиша.:)

+1. Монката с ореол от еврозвезди;о)))

Я, нормален човек в тоя форум. Къде се кри до сега?

Че какво направи Дянков за пълнене на бюджета? С рестриктивната си фискална политика сви яко потерблението, а от там пада ДДС.

Майната му на правителството и съответно на цилия български народ електорат в ливидация. СВАРИХТЕ ЛИ РАКИЯТА БЕ ЛЕВАЦИ?!

ако не вярвате влезте в сайта на Министерство на финансите и вижте проекта... 7. Минималният размер на фискалния резерв към 31 декември 2012 г. е в размер на 3,0 млрд. лв.

И зцащо ви са да речем 10 милиарда лева фискален резерв ? Само инвестираните пери правят пари прим.След като инфлацията пада и има стабилна монетарна политика.

А това как ще коментирате... Дир.бг, защо си траете за това ..."Правителството хазартно сваля фискалния резерв на 3 млрд. лв."

И какво като фискалния резерв стане 3 милиарда? Какво ще промени това? Какво представлява фискалния резерв и за какво се използва? Отговори си на тези въпроси.

Всичко е ясно, нямам думи .България е рай за богатите и наглите и ад за честните и умни хора.

Алооооо ,Миме и искаш ли да ми видиш фиша за заплатата ми и да разбереш колко получава един главен учител с 25 години стаж?

Не че съм подстрекател, но ми го разкажи поне. С тези двадесет и пет години стаж и години, гонещи петдесетяк, едно време ги пенсионираха бе, къзъм. Защо вие даскалите, пропуснахте това полагащо ви се като в Гърция право, а сега ревете, че ви е малко заплатата... е, колко е това малко, че да се разбере... Не е двеста лева, нали? Тогава си трайте! Какви масрафи имате? Нито топло, нито телефони... И ако пари за облекло ви дадат, ще си бъде направо екстра!

Ама снимката е страшна! Браво на фотографа :)

Дянков да помисли и за другите заплати освен да вдига само минималната раб. заплата. Заплатите които получават в образованието са доста пъти по-високи от всички в бюджетната система, а всички останали вече се доближаваме към минималната.Заплатите в образованието са към 1000лв а в останалите държавни структури 400-500лв а има и 300-350.

555 лв. -заплата за 20 год.трудов стаж и ПКС .И това ако е много.....

Това за минималната заплата е предизборен трик!

Цялата работа на ГЕРБ е подобна като тази 1 техен любимец и виден консул: "Президентът на Динамо (Киев) Игор Суркис заяви, че не е имал намерение да кани бившия български футболист Христо Стоичков за спортен директор в клуба." Таман Ицата научи И руски език - и не го искат пак. Тааман Бойко да научи още една дума на английски - и него май не го искат. И въобще, всичко е едни шменти & капели, иди ми - дойди ми и ку-ку-ру-куукууу...

лъже бюджетът за образование, не за наука ще се увеличи с 45 милиона. За наука остава като миналата година.

Колко пъти си отвори устата Дянков толкова пъти ми режат заплатата ! Всяка ново отваряне на неговата уста за мен са нови данъци и по ниска заплата ! Да се маха този дебил ! Едвам се наяде от данъци на обикновеният човек !

минималната заплата трябва да е 1000 лв или 500 евро в гърция 20 години получават по големи заплати и сега ще им опростят и заемите шут за соции алното министерство и финансовото не знаят за къкво става въпрос при по голями заплати повече ддс данъци в бюджета хак му е на финасовият министър той къква заплата взема сега като министър а

Заплати и данъци растат пропорционално - това си го разбрал. Нещо да кажеш за производителността, та поне за 3-ка да заслужиш по "Макроикономика". Подсказка: "Кое е първичното - яйцето или кокошката?"

А бихте ли ми казала защо нашата производителност е ниска?Никой не желае заплата без да е заработена,но държавата е тази институция,която следва да създаде условията за бизнес!

В новият проектобюджет видяхме какво ни предлага Дянков. В коментарите се вижда,че не се съгласявате, а защо гласувате за тези изроди. Хора сега в неделя на балотажа покажете, че трябва да мислим с главите си,когато гласуваме, а не да си дадем гласа за боко тиквата и за този Дянков ,който не разбира нищо. Когато стана министър беше вятър ще го духне, а сега се наяде и е станал като шипар,но не става за нищо. Грозен е като втората световна война.Хора мислете,не и позволявайте да властват.

И да не гласуваме в неделя за Плевнелиев-Попова ББ няма да падне от власт, защото изборите не са парламентарни и ще си изкара още 2 г. (освен, ако не стане някой голям сакатлък). И понеже алтернативата е Калфин-Данаилов помислете си дали е по-добра.

В Прага Боко заяви, че ако не спечели президентските избори подава оставка на правителството. Чакаме...

bai_bradyra@

В Прага Боко каза, че ако ГЕРБ загуби президентските избори подава оставка. Чакаме..

Комунягите по- ти харесват , ама ние помним кой ни докара до тук и кой открадна парите на държавата и пенсионния фонд!

Помним! Помним и други неща, заради които разстрелват без съд и присъда.

Който иска достойна пенсия да ходи да имигрира в Русия. Тук искаме надежда за бъдещите поколения. Подкрепям Дянков. БГ социалистите са най-големите крадци, лъжци и мошенници.

Бе то и аз искам надежда за поколенията , ама то май целия ми живот мина в надежда. До кога? Искам днес да живея!

.. и на мен ми омръзна да чакам "светлото бъдеще"..

Надявам се да не присъствам в "данъчния рай" догодина. По-добре работа и 40% данъци, отколкото никаква работа и поне 20% данъци...

До Джото. Да не би тези заплати и пенсии да са от две години. Виж таблицата по-долу , малоумник такъв. И пътувай за северна Корея. Като вземеш и Първанов и Станишев със себе си.

КАК ЗА ТИЯ БОКЛУЦИ В ПАРЛАМЕНТА ИМА РАБОТА И ЗАПЛАТИ , А ЗА НАРОДА НЯМА . ??? ТИЯ ТРЯБВА ДА ГИ ПОСЛЕДВА СЪДБАТА НА КАДАФИ , СМЪРТ И НАКАЗАНИЕ ЗА ГАМСТЕРИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА НЕПОНОСИМИ СА ВЕЧЕ . ЗАСПАЛ ГЯУРСКИ НАРОД И БОКЛУК

Ще се борим за по-нисък дефицит - до последния неумрял от глад българин!

А ПЕНСИИТЕ КЪДЕ ГИ ЗАБРАВИ БЕ ДЯНКОВ!ТИЯ ХОРА С КАКВО ЩЕ СЕ ХРАНЯТ ИЛИ МИСЛИШ,ЧЕ КОФИТЕ ЗА БОКЛУК СА ДОБРА ТРАПЕЗА ЗА ТЯХ!!!

Хейтъри нещастни. До обяд мразите себе си, а следобяд всички останали начело с Бойко. Целунете селският ерген Първанов за последно отзад и тичайте при Слави нарцисиста и мизантропа да плюете заедно.

Ако изправим Първанов и Плевнелиев един до друг, то май Плевнята прилича повече на селски ерген,

КВИ КИ ДРЪНКА ТОЯ ПРОСТАК ДЯНКОВ НАРОДА ИЗНЕМОГВА ОТ ВСЯКЪДЕ ? НАЙ НИСКИ ЗАПЛАТИ ИМАМЕ В СВЕТА ,НАЙ ГОЛЯМА БЕЗРАБОТИЦА МАКАР, ЧЕ НАРОДА БЯГА ОТ БЪЛГАРИЯ .БОЙКО КО СЕ ИЗЦЕПИ НА КОНФЕРЕНЦИЯТА ,ЧЕ СМЕ С НАЙ МАЛКИ ДАНАЦИ . АМИ ПЕНСИЙТЕ КВИСА БЕ ТИКВЕНИКО .

ако искаш някой да прочете какъв шит си написал,вместо просто да те игнорне, не викай като простак!

И като гледам, най-негранотните българи-вместо да се захванат да почетат малко - дрищят из форума! А после се обиждат, че били неграмотни. За Бога братя, почетете и се понаучете малко, преди да правите тъпи и злостни коментари - о, неграмотний юроде... поради що се срамиш да научиш писмено и говоримо езика българский?

"Злодея-Кадафи" - според САЩ и западняците, осигуряваше спокоен живот за либииския народ и работа за един милион от др.държави.А нашите демократи ни подлагат на геноцид с пенсия от 138 -200 лв.Платено образование, платено здравеопазване и невъзможна прехрана и отопление.Това са убийците на народа си.!!!

"Злодея-Кадафи" - според САЩ и западняците, осигуряваше спокоен живот за либииския народ и работа за един милион от др.държави.А нашите демократи ни подлагат на геноцид с пенсия от 138 -200 лв.Платено образование, платено здравеопазване и невъзможна прехрана и отопление.Това са убийците на народа си.!!!

Някой знае ли как се получават 2% годишна инфлация? Цитат от вчера - "Доматите тази седмица поскъпват с 26,8 процента"!

НЕ МИ Е ЯСНО ЗАЩО ФИНАНСОВИЯТ МИНИСТЪР ВИНАГИ Е НЯКОЙ ОЛИГОФРЕН?! ТОЙ МАЙ ПРОТИВОЕСТЕСТВЕНАТА И ЛЪЖЕНАУКА-МЪТЕМЪТИКАТА-ТА ТЯ ТАКА ИМ РАЗМЪТВА МОЗЪЦИТЕ-КАТО НА МАТЕМАТИЧКИТЕ ОТ УЧИЛИЩЕ- И ИЗОБЩО НА ВСЕКИ ХОМО САПИЕНС В ПО-БЛИЗЪК КОНТАКТ С СМЕТКИТЕ!