Здравният бюджет актуализиран от БСП, ДПС и трима от ГЕРБ

В последния си работен ден парламентът реши да има актуализация на бюджета на НЗОК, ревизия на държавния бюджет няма да се прави. Не мина поправка на ДПС за КТБ

Обратно в новината

Коментари - Здравният бюджет актуализиран от БСП, ДПС и трима от ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравният бюджет беше актуализиран от БСП,ДПС и три овци изпратени от овчаря.

"Президентът" няма ли да се обърне към Нацията, след като нищо от неговите предложения не бе прието и гласувано в НС?!

Мента, приказвай си колкото си искаш. Прякорът ти КАЗВА ВСИЧКО

нека им е сладко,225мил.лева ще си поделат заедно с болниците и Райчинов,само как му светеха очите като разбра че се отпускат тези пари .И да наистина какво стана с Христо Бисеров къде го покриха?

Тази бедна България, с прогресивно намаляващо население, издържа държавна администрация, която като процент спрямо населението е най-многобройна в Европа. Защо пък досега нито едно правителство не се опита даже поне малко да оптимизира бройката на чиновническия апарат? Защо ли питам -ами те са най-стабилният електорат.

Едни хубави и мили хора ще окрадат едни 250 милиона. На печелившите, честито.

Български еничар прокарва поправка за турска партия. Поздравявам всички български продажни мекерета в ДПС с песента: Мама ви - нецензурирана

Кой е този идиот на снимката?Разбира ли се като говори?

всеки мислещ и нормален човек в България би трябвало да е разбрал,че от четирите партии в досегашния Парламент,България нищо хубаво няма да види !

цонев, след като оправихте бълхария за 800 дни, защо в края на краищат не се отдадеш на манастирска работа, която ще ти отива - като например да метеш двора на метоха?м? или както е казано в евангелието всяка свиня да си знае кочината. твоята кочина не е парламентата.ок?

Браво, жалко че Парламентът не работи така задружно и ефективно през цяпото време, а само в последния ден от съществуването си :)))

По долу колегата цитира чл. 5 от Закона за гарантиране........-Не се гарантирани влоговете ,които се ползват от привилегировани лихвени условия.Ферщеен зи?

да пишеш във форум е толкова лесно, колкото им плащат, уважеми. с такива доводи най-малкото ще ви натикат в затвора под зоркото око на ментарджията от царската партия. ма земете ги питайте от мое име, колко души открадват (отвличане на човешки души, чрез лъжливи изказвания), чрез четене и писане по форуми и интернет, понеже голяма част от зомбитата им са толкова неграмотни, колкото аз самият неграмотно не мога да пиша...хахахааа.. кажете им още да си се върнат на старите методи на събиране на "избиратели" - а именно кибабчитъ, макдоналс и вкисната бира. успех!

Ало-о-о-о,балоните! В Гърция започнаха проверки за всички млотове над 100 к евро.Става дума за банкови сметки около 43 млрд.Няма банкови тайни,няма шиш миш ти мижиш.От нас по големи ахмаци няма.Ясно ли е--е-е-е?

Данчо направи едно предложение в интерес на народа, но политическата мафия не допусна да се отворят дебитните и кредитни досиета. Познайте кои имат милиони в КТБ и от коя партия са. Помощ- вижте кои как са гласували.

Първо всеобща тайна е че парите в КТБ са на ДПС и в частност на нейния лидер. Второ точно ДПС излизат с предложение да се отворят кредитните досиета. Трето БСП отхвърлят това предложение. Извод: снощи на ракийка в сараите са се разбрали как да поделят новите 225 млн. уж за НЗОК, как ДПС да излязат чисти от скандала КТБ и как БСП да се облагодетелстват от това.

ДО САН СТЕФАНО-ЕЙ,ЧЕРВЕНА ОТРЕПКО,КАТО НЕ ИСКАШ ДА ТЕ КРАДЕ Б.Б. И Ц.Ц.ЕЛА ПРИ ЗАГНИЛИЯ ЗАПАД.САМО, ЧЕ ТАМ СЕ БАЧКА, А МАМА И ТАТИ СА ТИ НАМЕРИЛИ СЛУЖБИЧКА И СИ КЛАТИШ КРАКАТА,И ВИКАШ ДА ЖИВЕЙ Б С П- Д.С.-ГЕРБ И ОСТАНАЛИТЕ ПЛУЖАЦИ.

Мента - голям облак... надвисна над продажната ти мусура. Много поздрави на Бисеров!

Най-после "правителството" и скапания Парламент затвориха!!?!!Тежко и горко на следващите!!! От БСП и ДПС бе опоскано всичко до шушка, краденето беше наистина като за последно!!Ако новия кабинет наистина са СТОКА -- то бившия кабинет ТРЯБВА да са в затвора!!Защо няма НИЩО по делото ХРИСТО БИСЕРОВ???Гл. Прокурор КАКВО ПРАВИ???Май ще се наложи и НЕГО да го разследват за изпълнение на ПОЛИТИЧЕСКИ поръчки?? ДАНО ДОЙДЕ видов ден и в Б-я!!!!

дотогава в българия ще бъде цацаровден

Цецо на втора осъдиха ли го или след изборите? Или сега, като щеф на предизборен щаб, веднага е пак с имунитет?

Цецо вече е канонизиран за светец, забрави ли?

ДР.ЦОНЕВ СЕ БОРЕШЕ ЛЪВСКИ ЗА 4 МИЛИАРДА ЛЕВА ЗА БАНКА КТБ, КОИТО НИЕ ТРЯБВА ДА ДАДЕМ/ВЗЕМАТ.БАНКАТА НА ДПС ТРЯБВА ДА СЕ СПАСИ!!НИЕ КРАДЕМ(ДПС), ВИЕ ПЛАЩАТЕ(БЪЛГАРИТЕ).

Ами сега?

Къде е Бисеров?

До Мента Цонев: носиш кръгли очила, много идиотски, с които маймунският ти сурат изглежда още по-отвратителен. Вероятно си търсил такъв ефект сред българите. Не обаче в това е големият проблев. Тука може да ти се размине, но горе ще се пържиш безкрайно в овнешка лой. Дьонме! Мента, внимавай да не трябва да напускаш България изведнъж като Бисеров. А? Мента, Мента...

КАК ЩЕ ПОДКРЕПЯТ КОМУНОИДИОТИТЕ НЕЩО, КОЕТО ЩЕ ГИ УНИЩОЖИ. В ТАЗИ БАНКА СА ДОСИЕТА САМО НА Д.С. ХАЙДУЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ. НОВАТА ВЛАСТ, АКО НАИСТИНА МИСЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ, ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕ НАЙ ПОСЛЕ КРУТИ МЕРКИ СРЕЩУ ТЕЗИ ХИЕНИ!!

Ината и малоумието на БСП да не подкрепят изплащането на депозитите в КТБ до 100000евро незабавно ще доведе до нова наказателна процедура срещу България. Цената обаче отново ще бъде платена от всички нас а не от престъпната БСП

А къде бяха ГЕРБ да защитят българскит вложители ???? И те са същата лайняна лопата, само че от другата страна !

Ангелов, прочети закона преди да пишеш откровенни глупости - изплащането на гарантираните депозити до 100к Евро, започва до 20 дни СЛЕД КАТО БЪДЕ ОТНЕТ ЛИЦЕНЗА НА БАНКАТА! КТБ е все още под особен надзор /както разбирам до 20 Октомври/, а НЕ Е с отнет лиценз!

Има европейска директива за схемите за гарантиране на влоговете, която е приоритетна пред бълг. законодателство . В тази връзка от ЕК са заявили пред БНБ че изплащането трябва да започне до дни.

ангелов, малко са те плъзнали ... ама малко, чети и мисли преди да пишеш "коментари"

ДО ЛОБУТОВ-ОТ 1992Г.РАЗБРАХ,ЧЕ ВСИЧКИ ПАРТИИ СА БЪКАНИ С Д.С. И ЧЛЕНОВЕ И ЧЛЕНКИ НА БКП.ЗАТОВА СИ БИХ ШУТА В ЗАГНИЛИЯ ЗАПАД И НЕ ГЛАСУВАМ ЗА 15/15!!!!ЯСЕН ЛИ СЪМ БЕ,Д Р У Г А Р Ю.

Ние всички разбрахме, че след този номер, който ДПС направи на БСП и няма да бъде скоро забравен, ДПС вече няма. Ей това е ползата от вредата.

И КАКВО СТАНА СЕГА?КОМУНИСТ,АКО НЕ ОТКРАДНЕ НЕ МОЖЕ ДА ЖИВЕЙ!! ТАЗИ СГАН И ПРЕЗ СЛЕДВАЩОТО 43 Н.С.,ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ДОИ НАРОДА СИ!!!ДА ВИ СА ЧЕСТИТИ НОВИТЕ ХАЙДУЦИ-КРАДЦИ.НА Б-ИЯ И ТРЯБВАТ ФИНАНСИСТИ,ПРАВИСТИ ИКОНОМИСТИ,НО ОТ ЧУЖБИНА.

като дойдат и на втория месец почват до крадат,повярвай ми, трябва ни работеща съдебна система от чужбина....

Стефано, искаш да кажеш нещо ама не ти се разбира! Нали тези 'хайдуци" ти ходиш да ги избираш! За това си духай супата и повече не се обаждай!

А бе, Стефано, нали уж бате ти Гойко щеше да взима властта следващият път. Ти него ли имаш предвид краденето или комуниста Борисов, нещо не ми прищраква, а? Дай да си напсуваме комунистите за последно, после ще си траем когато наглата и алчна двойка Тиквата и Цвинокио ни се лезят от екрана денонощно и ни прибират паричките както вече го правиха!

Доста тролски се изказваш. Уви и заемите станаха известни, и бъркотиите, създадени от Икспертите (както обичаше да се изразява Орешков), пък и даже после имаше "Кой ми с.а в гащите" типично по комунистически...

Ако не знаеш попитай старите! 1970 г. т.е. 25 г. след 1944г; въпреки репарациите които България е плащала от грешната си страна във войната. Никой от тоталитарното управление не се е оправдавал с мръсните фашисти и съсипаното финансово състояние! А на Вас все комунистите Ви виновни! Не разбрахте ли, че от 25 г. управлява КАПИТАЛА/капитализъм/!

тюх,прочетох балсамиран и се зарадвах... пък то било бламиран... язък !!!

ЗА КАКВИ БАНКОВИ ТАЙНИ ГОВОРИШ? Всички доверили се на БАНКАТА на този който разпределяше ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА изреваха като убодени мечоци !! РАЗПОРЕДБИТЕ НА чл.5 , ал.1, т.1 ОТ ЗАКОНА ЗА ГАРАНТИРАНЕ ВЛОГОВЕТЕ В БАНКИТЕ ГИ ОСТАВЯ БЕЗ ПРАВО НА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПАРИ ПРИ ФАЛИТА Й НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА ДАЛИ ВЛОГОВЕТЕ ИМ СА ДО 100 милиона евро ИЛИ Е НАД НЕЯ !!! ВИЖТЕ РАЗПОРЕДБИТЕ НА ТОЗИ ЧЛЕН ОТ ЗЗВ : "Чл. 5. (1) Не се изплащат гарантираните размери на влоговете в банката на: 1. лицата, на които са били предоставени ПРИВИЛИГЕРОВАНИ лихвени условия в отклонение от обявените от банката условия, които тя е длъжна да прилага към своите вложители" !!!!!!!!!!!!!!!!!! Кои лихви са ПРИВИЛИГЕРОВАНИ и кои не определя СИНДИКА като съпостявя ЛИХВАТА ПО ДЕПОЗИТА с тази на БАНКАТА КЪМ ДЕНЯ НА СКЛЮЧВАНЕТО НА ДОГОВОРА !! ПОЗНАЙТЕ КОЛКО НАРОД ЩЕ ИЗГОРИ В НЕВЪЗМОЖНОСТТА СИ ДА ДОКАЖЕ, ЧЕ ЛИХВИТЕ ПО НЕГОВИЯ ДЕПОЗИТ НЕ СА ПО ВИСОКИ ОТ ТЕЗИ КОИТО БАНКАТА Е ПОСОЧИЛА НА ТАБЛОТО В ДЕНЯ НА СКЛЮЧВАНЕТО МУ !! ТОВА Е ПЕРФЕКТНА СХЕМА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА БАНКИ ДА СЕ ОСВОБОДЯТ ОТ БРЕМЕТО КОИТО БИХА ИМ СЪЗДАЛИ ПОДОБНИ ВЛОЖИТЕЛИ КАТО ВЕЖДИЧКАТА НАПРИМЕР !! ТОЙ МИЛИЯТ ДИРЕКТНО ГО ОТНАСЯ С ТОЗИ ЧЛЕН ОТ ЗАКОНА И СЕ ПРЕВРЪЩА В ЕДИН КРЕДИТОР НА КТБ В СЛУЧАЙ, ЧЕ СЪЩАТА ФАЛИРА ВЪПРОСА С ТОЗИ ЧЛЕН ОТ ЗАКОНА ВИСИ КАТО РИСК И ПРИ ВЛОЖИТЕЛИТЕ НА ДРУГИТЕ БАНКИ!! Това за което говори Цонев е евтин популизъм който нищо не значи !!!

Пич, не се прави на евтин популист и не скачай на Цонев : той иска само да се приложи закона за гарантиране на депозитите. В договорите на общо основание е записана клауза : че обявения в договора лихвен процент не е приливигирован ! И така са договорите на десетки хиляди вложители, нека го видя тоя синдик или държавен служител , който ще пренебрегне тази клауза ! Има вече Страсбург, да не говорим за гражданско неподчинение. Според мен привилигировния лихвен процент се сключва с ОПРЕДЕЛЕНИ субекти - вложители от ОПРЕДЕЛЕНИ субекти-служители на банката и той се различава от този в договорите на общо основание! И това според мен не засяга договорите на общо основание в офисите на банката ! Но да не гадаеме, бъдещето ще покаже !! Добре е ,че сме в ЕС и аз вярвам в неговата почтеност !

Ако някой ни беше казал някога, че демокрацията на Дертлиев, Савов и прочее недолюбвани, но по своему честни люде, ще се изроди в маймунарник, нямаше да повярваме. Изроди се в завера на крадци и мошенници, на заговорници и тъпи патки, на дърдорковци и сиви мишоци. Връх на които е ГЕРБ въпреки фалшификациите му, заплахите, шантажа и купуването на цигани на килограм. Сиво, скучно, банално и противно. Изчезна окончателно уважението ни към държавата, авторитетите, към Европа. САЩ за нас са повече затъпели от алчност финансови гешефтари, от които се учат нашите нови десни болшевики. След още 25 години тук ще се върне старият строй - всякакъв, но наш си.

В БГ НА КОЙ ДА МУ ИМАШ ВЯРА ТОЕЗ НА ОКЯ ПАРТИЯ ЕДНИТЕ НЕ ВЛИЗАТ В НС ДРУГИТЕ НЕ ИЗЛИЗАТ ЗАЩО ГОСПОДА ДУПЕТАТИ ОТ АТАКА И ГЕРБ НЯМАТЕ ПОНЕ МАЛКО УВАЖЕНИЕ КЪМ БГ НАРОДА ПОНЕ ДА БЯХТЕ ЗА СНИМКА ЗА ПОСЛЕДИНЯ ДЕН ОТ ТОВА НС ЗНАЕМ ЧЕ НИЕ ГЛАСОПОДОВАТЕЛИТЕ ВИ ТРЯБВАМЕ САМО ЗА ДА ГЛАСУВАМЕ НО ТАКА КАК ДА ВИ ГЛАСУВАМЕ КАТО ВИЕ НЯМАТЕ ПОНЕ МАЛКО УВАЖЕНИЕ КЪМ НАС БРАВО НА ТЕЗИ ОТ ДПС И БСП ПОНЕ ИМАТ МАЛКО СЪЗНАНИЕ А НЕ ДАЛСЛУШАТ РАДИО ЕВРОПА КАКВО ИМ КАЗВА ПУТИН ИЛИ ОБАМА

И какво съзнание имат? Отказват да разкрият банковите тайни (БСП). Защо не коментирате това, а не кой влязъл и кой излязъл?

Първо оставка, оставка, оставка, после "ама чакайте, тука едно нещо да ни гласувате". Срамна работа !

В БГ ЗАЩО ВСИЧКО КОЕТО СЕ ИСКА ДА СЕ НАУЧИ ВЕДНАГА ИЗКАРВАТ ТАНКОВЕТЕ ТОЕЗ ДПС Е ВИНОВЕН ТУРЦИТЕ НИ СА ВИНОВНИ А ТЕ КАТО ИСКАТ ТИЯ ТУРЦИ ОТ ДПС ДА КАЖАТ КОИ СА ВЛОЖИТЕЛИТЕ С МИЛИОНИ КАТО КМЕТОВЕ ДУПУТАТИ МИНИСТРИ НЕ СЕ ПРИЕМА ПАК ЛИ ТЕ СА ВИНОВНИ ЕХ ЗА ВСИЧКО В БГ Е ВИНОВНО ДПС А КАТО СМЕТЕНЕ ОТ 240ДЕПУТАТИ САМО 30СА ТЕХНИ ЗАЩО ЛИ Е ТАКА ЛЕЛЕ МАЛЕ МАЙ ИЗЛИЗА ЧЕ ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ МИСЛИ ПОВЕЧЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ

Не си прав Мустафа

Акъл от фесове нещем.

Pesh0

Достойно решение на БСП . Първо казват че са раздали 200 милиона повече , на министрите си , от необходимото им. После казват че не са ги откраднали и ще ги върнат. :) А ако се окаже , че ни няма милионите ?

Е, на никое служебно Правителство след управление на Партията не му е било лесно, но това ще се озори доста! Само 2 милиарда чакат строителите - нали уж няма спрени проекти от ЕС, та са се понатрупали от февруари. Отделно съм сигурна, че тепърва ще разбираме за още дългове.

Pesh0

няма какво да се зори , спира заплатите в държавния сектор , поради липса на средства .

Ами парите за КТБ? Колко милиарда са там? Ами Белене, Козлудуй?

Тези дс-турци трябва да ги басламират, иначе няма да се оправим. Те надничат постоянно надничат да се коалират с втората политическа партия, и я сдъвква и изплюва когато стане трета или трета от зад напред.

Къде е Къде е Хрисо Бисеров,айде Герберасти взимайте плакатите и пред Парламента както преди КОЙ КОЙ назначи Делян Пеевски.или сега по не сте вече Коалиция със ДПС Взехте се и се по целувахте малко и сега е неудобен този Въпрос Къде е Христо Бисеров.

Туй жалко формирование, хем търси спасиние в узурпирането на властта, хем усеща, че ако влезе в нея ще й е за последно и ще излезе с голям резил и яки шутове от народа. За туй и боко едно говори сега след 5 мин. твърди обратното. Объркан и сбъркан човечец.

Писах ти плюс, но Борисов не е "човечец", а мутант , мутирал мутромилиционер. Партията му е престъпна антубългарска банда от мутри, милиционери и доносници, изроди.

Абсолютно си прав.

гроб е едно безпътно, жалко, озлобено и безпосочно реещо се формирование, за което поръчителите му от бкп са се хванали, като удавник за сламка.

Стига бееее! И сега за кого да гласувам за бАТАКА, БЕСЕПЕТО, ДЕПЕСЕТОО ИЛИ КАПУТА! Ех, че си и ти батка, абе свинчо нещо моренце, да разпуснеш малко или си пиян и ей така под чадъра си щракаш! Махай се мизерник!

Ти не си българин, ти си сбъркан, като вожда си Винету гробар.

Аз изобщо не знам защо тряба да се прави поправка в закона, за да започне да се изплащат депозитите до 100к евро. Директивата на ЕС е много ясна, там се казва, че при не наличност на депозитите, фондът за гаранитиране трябва да започне да излплаща депозити до 100к евро 20 дни след настъпване на събитието...Нашите да не се правят на ударени, а да спазват европейското законодателство. След като една финансова институция не може да осигури достъп до депозитите, то тя е в технически дефоулт...Незнам защо не се обсни и на хората, че парите, които се вземат на заем от държавата, ще бъдат дадени като кредит на Фонда за гарантиране на депозитите. Фондът ще върне парите на държавния бюджет плюс лихви...Банките ще трябва да вдигнат вноските си и фонда отново ще се напълни...Много некомпетентност има когато се говори по темата.

у тоя гаранц. фонд има ли 2 милиарда. Уж толкова имаше, а оше не са започнали да изплащат с тях. Има ли ги или ги няма? То иначе лесно се правим на европейци - удряш подпис и готово. Ако се увеличи капитала на КТБ и акционерите заедно с други банки изкупят увеличението вероятно проблема ще се реши за седмица ама крдитите взети от КТБ си остават. А май точно това не трябваше да става - някой дали не иска да му опростят кредити? Вежди става акционер с акции за 2 милиона лева, взема 200 хиляди и край с проблема. Свежия ресурс ще е от другите банки и от държавата, която също ще си купи от новите акции. Ама ние май сме всички комунисти - Искров също и само за национализация сме чували. Да му е.а пазарната българска помия.

Каквото и да приказвате, каквото и да умувате - единствената алтернатива е ГЕРБ. Другото го видяхме и цяла година му се радвахме. Това е истината за момента и колкото по бързо го разберете, толкова по добре.

и герб кво, нали през 2009 г обещаха справедливост и поименно изброените крадци на държавни средства да са осъдени. Стана ли????? НЕ през 2014 цветанов каза, че няма да има реваншизъм, т.е завляклите държавата с 20 милиарда няма да се разследват и ще си веят байряка в новото нс. Е, няма да гласувам. Дано тиквите уврът за промяна на системата и морала, иначе нека си управляват братята роми и т.н. турци Борисов нали подкрепи референдумо на професор Близнашки, а да видим какво ще направи

кандидат-пандизчията Цветанов ще ни оправя пак а? Ще ни слушка яко казваш тъпата кратунка. Как ще отмъщава като се е олял в помия и е изгонил много фирми от БГ с рекета си. На кого ще отмъщавакато осакати икономиката. На босия трудно - вече е хванал тоягата и само чака отдушник за бой.

Е, ти не успя ли да се наумуваш през последните три и половина години на управлението на Гроб - Борисов-Цветанов-Дянков? Спомни си дянковата "постна пица" и цените на тока и лекарствата, които още са в сила! Сега ще ти набутат и нов данък сгради и такса смет - три, пет пъти по-високи. Ще се радвам да те видя щастлив идната пролет.

Депутатите трябва да платят обезщетение, като за прекратяване на срочен трудов договор едностранно, без да е изтекъл срока.

Политиците могат да ударят или подкрепят произволна банка. Така сриват икономиката. В случая май БСП и ГЕРБ го правят и те са в коалиция...Не работете за тази държава и не и плащайте данъци и осигуровки. Погледнете тези в парламента, на които им плащаме заплатите, но те самите си ги определят и раздават!

точно БСП не позволиха да се затворят всички банки - защото десните и либералите това искаха. А сега кой е комунист и кой иска национализация на КТБ? Няма оправия.

Двоен стандат към вложители на различни банки. По БСПарски. (ДСарски).

Време им беше да не се случи това, което искат

Герберунгулите много ме изкефиха тая година, бате Бойко каже да влизат, те влизат, после каже да не влизат, те не влизат, па после се повърне обратно, и те какво да правят горките вътре вънка, вътре вънка, съдба!

и аз много се изкефих, когато серГЕЙ цунка местан :)

Ясно е че в БГ НЯМА банкова сигурност. Бягайте далече от банки!

Политиците могат да ударят или подкрепят произволна банка. Така сриват икономиката. В случая май БСП и ГЕРБ го правят и те са в коалиция...Не работете за тази държава и не и плащайте данъци и осигуровки. Погледнете тези в парламента, на които им плащаме заплатите.

"чашите пред вас са един малък спомен"...и са заредени със суливова ракя/от снощи/и тъгата на един неразбрал ни народ,ако си намеря гинкото ще си спомня,къде съм скрил суливовата...spomnih si;и да падне жеулязната завеса пред паруламента,свободни сме!!!

Това НС бе един фарс , за партиите нямаме думи- показно как българина да работи и да получава пари- но идва моментът с моите камъни по моята глава . Как Атака , гЕРб- гръмки обещания но май не са в час . Народа ви избира да работите за него, да ковете закони . Здравната каса Тук ама никои не разбра и не си зададе въпросът -В коя страна на ЕС има общо финансиране на държавен и личен сектор. Що за наглост от страна на политици ,лекари и пр, да наливане в една кофа без дъно парите на хората . Не говорете , защото не ви е а ние знаем как е на запад .Има в България конфликт на интереси за сметка на здравето на една нация .

Браво, напълно съм съгласен!

всички ние вече узряхме за констатации, но дотук. Адекватен и осъществим изход, никой не може да даде и още много години ще буксуваме, защото шепа тарикати, благодарение на мнозинството мунчовци, направиха така че да не можем бял ден да видим.

на цирк 42НС за сезона. На 5ти октомври нов цирк със стари въжеиграчи. А честито маймунки. Нали добре си плащахме данъците и те добър цирк ни сториха. Частните болници защо не губят. На частните болници защо не продават на тройни цени лекарства. В частни болници заплати закъсняват ли? Докторите масово си изкарват пари на частно, а държавната болница явно им е за стаж и за престиж, а може би и за източване при по-високопоставените. Далавера има у държавните болници - защо иначе се сменят по партийно му шефовете им. Актуализация без реформи повече не трябва да има. Да махнат държавните болници и да видим от къде ще точат и крадат фирмите за лекарства и много от лекарите. Явно държавата е на разпад. Да се премахне държавното здравеопазване или да се забрани работа на частно и държавно едновременно за определени позиции поне. Като не може БГ фирми да зареждат болниците без крадене да дойдат европейски фирми.

Ей това се казва политическо номадство. Ясно е че с Атака повече няма да бъдат депутати и бързо се преориентират. Много е възможно обаче и новото магаре да се окаже куцо....