КНСБ: Зрелищата ще са повече от хляба

С Бюджет 2010 се очертава зрелищата през следващата година да бъдат повече от хляб. Така определи проектобюджета за следващата година вицепрезидентът на КНСБ Николай Ненков пред БНТ.

Обратно в новината

Коментари - КНСБ: Зрелищата ще са повече от хляба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво,анонимен!Много точно си го казал!

Няма смисъл да чакаме догодина,защото края е на прага.Сега е времето синдикатите да си свършат работата и да променят проекто бюджета ,както го мислят.В условия на криза сме,свършете си работата!

Много некадърно създаден бюджет,непрофесионал и против хората.Отежнява се осигурителната тежест ,за да останат хората без пари ,което вероятно е целта на министъра.Това ,че той няма алтернатива и виждане по основни въпроси ,както и екипа му ,означава 100% некадърност.Като не може да се справи ,да си го взимат в банката и да не го виждаме повече.Колкото до ББ,който трябва да е министър-председател ,всъщност се оплита и задълбочава в полицейски фоерверхи,за което не е назначен и никой не си гледа работата.Вече не се знае защо взеха власта.Но проблема е ,че хората са потърпевши.

Абе, мен лично ме е срам, че ББ е лицето на България. Къде сте видели премиер, който вместо да сплотява народа, го насъсква един срещу друг?! За него всички, живеещи в тази страна бяхме само пенсионери и некачествен материал. Това думи на бъдещ премиер ли бяха? Думи като тези, че иска политиците да бъдели като кучета /овчарки/ също не са думи от речника на един политик, за какъвто се има! Тогава нас за какво ни има - за глутница вълци ли, които кучетата му трябва да изядат?! За мен лично той е един самовлюбен всезнайко, който не умее друго, освен да ръси глупости и да мисли, че всички му се възхищават! Горко ни!

Икономика засега нямаме . От зрелища им е втръснало на всички . Дали не е време да започнем с най-основното - създаване на адекватна и реално-функционираща икономика !? (както казват по-предните поколения Двадесет години по-късно) .

Всяко дясно правителство трупа резерви и след него идва ляво, което да похарчи всичко спестено...........

какво са направили през тези 21 години синдикатите,едни и същи лица и много приказки и те са едни от виновниците за цирка.

То и в моментаз релищата и цирковете на ББ са повече от хляба!!! Какво ли ще бъде догодина? На ББ вече започнаха да му пречат и собствените му министри. Спомнете си репликата му: Дава някакво предложение някой министър, пък после АЗ трябва да казвам какво ще стане!!!

Браво на пари!!! Вие ходите ли по българската земя и имате ли представа как живеят хората? Имате ли представа какви са им месечните доходи и как свързват двата края? Защо вярвате на цялата пропагандна машина за влоговете на българите. Влогове сигурно има, парите са доста, но са на една шепа хора (не ги броим тези в чужбина). С всеки изминат ден Б.Б. ни оправя, като ни вдига данъци и акцизи, безработицата непрекъснато се увеличава. А и прогнозата на правителството е, че ще става още по - зле. Надявам се, че са избрани да изведат държавата от кризата, а не да я задълбочават с неадекватните си решения и непрекъснато да подменят проблемите с разни ченгеларски хартии, които няма да ни нахранят.

Абе,не се заблуждавайте,народа е пълен с пари !

Ай хора, КаНеСеиБе-исти, слуги комунистически, търсете парите у богатите, не у бедните! И да знаете - от вас файда няма !!!!!!!!!!!! Преди 300 години и повече неви е имало и как са живели тез хора ??? Ама тогаз ако ме настъпиш по мазоля - ке ти резна тиквата. А сега - ке чакам некой комунистически шитак да се размърда и хване и накаже злосторника. ха-ха- - куркапан за наивници ! Чудя се има ли още кой да ви вярва, че и пари да ви дава ?!