Коментари - Искат данъчна проверка на ”бедните” | Днес.dir.bg

Искат данъчна проверка на ”бедните”

За данъчна проверка на т. нар. "бедни" призова председателят на Българската стопанска камара Божидар Данев по време на кръгла маса за скритата икономика у нас.

Обратно в новината

Коментари - Искат данъчна проверка на ”бедните” | Днес.dir.bg

Коментари

Нищо не става от никого.

Г-н Данев, 1,6 милиона извън трудовия пазар, още 200 хиляди на минимална, още 500 с по-големи суми, всичко: 2 милиона и 300 хиляди работещи. Не ми се вярва тук да има толкова хора в работоспособна възраст като се има предвид, че във Вашата сметка не влизат държавните служители.

Данев, когато данъчните по поръчка на полиция и прокуратура проверяват доходите на криминално проявени безработни - наркотрафиканти, трафиканти на хора... - това е правилно. Така се ловят мутри. Обаче да нагънеш чичо Петко затуй, че продавал марули на тротоара или баба Мара за няколко стръка продадени кокичета - това е издевателство над хора, опитващи се да оцелеят въпреки демокрацията.

Абе-е, я-я да го поразследвате този борец за правда и свобода, как беше там, Божий дар ли, що ли?!.....Много взе да дава акъл напоследък, кой какво трябва да прави......Нещо като втори Яне в бизнеса, все компетентен1, все ръси поличби ито с един такъв менторски тон....Та да вземете малко да го поразчепкате - все ще изскочи нещичко недоукрито добре......

Във медиите когато излезе нещо винаги има реакции , но малко се мисли според мен.От една страна искаме справедливост , нещата да се променят но само на думи . Ако нещата не влязат в канона които и да доиде на власт промяна не може да има . 20 г имаме анархия и всеки се пита до кога но каквото и да се прави нас да не закача , Е бога ми не става така . Някои замисля ли се какво ще го сполети когато доиде ред за пенсия , колко поколения сме ощетени . след това какво българино ще говориш , пак някои е виновен , но къде си ти , къде е твоята вина . Иска се политическа воля за изчистване на много сектори . През тези 20 г много вода изтече , много хора се научиха че всичко безнаказано могат да вършат , далаверите се правят от горе на долу .Идва ден в които следва да се спрат доста неща и ако управляващите не намерят политическа воля те ще имат съдбата на предните .Когато има правила резултатите са налице . А Българина не може само да иска а следва да мисли от къде ще доиде всичко това , не само да категоризира . Наи лестното за сивия сектор на фирмите . Всяка фирма на база годишен отчет да и се дадат възможности да назначава като и се дадат специалност и диапазон на заплата . Тогава ще видите какво ще следва . Помощи се раздават и наи вече на циганите ами те не са наи бедните но защо да не живеят на гърба на народа .

proverka...

Blagodaria ti boje, che ne sam veche v Bulgaria!

Да проверяват!!! Пак ще мъчат хората,а истинските мошеници ще се оправят - те знаят как!!!

Edno razumno predlojenie!!!vijdam dosta protestirasti tuk,javno i te sa sred tezi 2mln poluchavasti min rab zaplata po dokumenti,a harchesti v pati poveche !!!samo taka ste se opravi skapanata darjava

Данев вчера си е платил данъците,и сега е смел.Вече може да дава идеи.Храбър е.

Като си купували хората с пари от работа в чужбина нали на вас ,бе тъпоъгълници,създава работа. То не бяха апартаменти,магазини и т.н. Луди пари смъкнахте от това калпаво строителство! Парите се въртят! Така има за всички.Сега плащайте осигуровки,плащайте и на ръка( защото важните така са свикали)и се кефете,чакайки държавата,която се грижи само за олигарсите си!

напълно съм съгласен....... то е ясно че, като за да оцелее човек в българия му трябват около 500 лв за минимум (според някакви последни проучвания), няма как семейството ми да оцелее с парите на които ме осигуряват. виновен съм. семейството ми живее с 2 пъти по-малко от минимума, и с приблизително 2 пъти повече отколкото декларира. най-отговорно заявявам, че докато поради някакви причини семейството ми живее с 2 пъти по-малко пари, от необходимия минумум, ще си скъсам задника, но ще направя ВСИЧКО възможно башибозука който се интересува от това какво съм декларирал на държавата,(а не от това как по дяволите да оцелея) да получи ВЪЗМОЖНО НАЙ-МАЛКО от моя милост. ИЗРОДИ. пожелавам му скорошна смърт. поне политическа - при симо на гробищата за малоумни политици.....

Хайде да видите богатите как са си натрупали имотите през последните 4 години? Защо пак ще гледате бедните. Абе бедния човек не му е останало нищо освен да вземе 1 пистолет и бам бам наред. Не го закачайте ...

Само не разбрах какво общо има ГЕРБ с тоя смотльо. Божидар Данев е президент на Българска Стопанска Камара - бастион на старите комуняги.

Бедни е сложена в кавички - става въпрос за хора с добри приходи и имоти, които се б водят безработни или на мин.раб. заплата

ако тръгнат да проверяват фирмите, адже ба, как шофьора, чистачката, секретарката и маркетинг и рекламата и техническия сътрудник и изпълнителния директор, са на един щат 225 лева? Но да глобяват управителя, не служителя, защото ние приказката си я знаем Ако не ти отърва, хора като теб има, ще те сменя с първия подал молба за работа! И, дали тоя Божидар Данев има на идея, как ще направи проверката, след като това е повсеместно!?

Какво се прави на малоумен тоя- колко реститути има, цял свят знае, че 98% от българите имат СОБСТВЕНИ НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ !!! Какви заплати ми съпоставя тоя тиквеник !!! Егати гаврата- не стига, че плащат АНГАРИЯ- вместо заплати, ами на всичкото отгоре ще ми брои залците на децата ! Ако продължава така- съжалявам, че гласувах за Борисов- ЗАРАДИ ТИЯ БОКЛУЦИ- нещата ще приклучат много скоро за тяж!! Насраха се!

Не смятам ,че позицията на Данев и почтена,защото не тука е ключът от мазето!За да провериш мижавите доходи на 2 млн.българи са необходими години и трудът на пове 10 000 проверяващи данъчни служители!Ще хванат 100 000 с укрит данък по 200 лв.т.е. 2 000 000лв.,докато няки дебели т.н.бизнесмени,а в действителност мошенници са укрили тази сума еднолично за половин година!

Напълно подкрепям Тони. Подавах молба за семейни добавки и без да искам видях /защото до мен попълваше молбата си и ме попита как да я попълни/ съпругата на местен едноличен търговец. Бях изумена, че посочваше като доход за себе си 240 лв., а за съпруга си 47лв. за всеки от посочените 12 лесеца. А в магазина им /хранителен/ работят 7-8 продавачки., които осигоряват на 240 лв исамо толкова им плащат. Излиза, че това семейство работи за едната слава и благото, че дава заплати на толкова хора. Горките те изнемогват със двете си деца с по 287 лв. месечно!! Има ли някой който да вярва на това? Но явно данъчните вярват!?!!

Гигантски резерв ???? Тоя чува ли се какво говори ? Че бедните и да са получавали заплати на черно те са били малки и са отдавна изхарчени. От къде ще вземат пари за данъци?

Като не сме регистрирали всеки лев,значи сме го влагали някъде. Аз например отгледах децата си. 2 . Сега какво? Че и 10 години назад. Децата ли да им връча? Те направо са готови млади работници за нова експлоатация.Защо ли стоят тук? А да и понеже ,големите умни глави' до там я докараха мого хора съкращават работниците си. Да ни е честито!

Няма бедни,няма богати-всеки трябва да си плаща данъка.Имам позната,която работи в НАП/отдел вземания/,а смата тя не си декларира приходите от наемите.ЗАКОНИТЕ ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ!

Нахален нещастник! Пожелавам му да се озове на 220лв заплата, 200 на хонорари и още 400 да получава на сиво. После да си плати наема, парното, да купи нещо за детето и жената и накрая да го видя. Ей затова в тая държава хора няма да останата!

Обърнете внимание на думата бедни, че е в кавички и тогава коментирайте! Нещо май много се стреснаха повечето от вас,а?! Нека след бедните да проверят и новоизлюпенитесофи идват от село с цървули в София , а си купуват жилища веднага и то кеш. Прости тъпи селяни!!!!!

Еийй ША грабним май сопите диванета такива.....

Това изказване на Б.Данев е показателно за феномена: смяна на местата на причина и слредствие и поставяне на каруцата пред коня. А иначе подтекстът е ясен! - да го духат бедните... Но тъй като в природата нищо не се губи , а само се трансформира, и нищо не е вечно, ще има и преброяване на дивите зайци...

АБЕ ИДИОТИ НЕЩАСТНИ! КАКВО СТЕ СЕ ХВАНАЛИ С ТАЯ СИВА ИКОНОМИКА БЕ, ТА ВИЕ С БЯЛАТА ИКОНОМИКА НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ОПРАВИТЕ, ПЪК КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ! АКО НЕ БЕШЕ ТАЗИ СИВА ИКОНОМИКА ДОСЕГА ВСИЧКИ ДА СМЕ УМРЕЛИ ОТ ГЛАД. НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ СЪБЕРЕТЕ ДАНЪЦИТЕ ОТ КРАДЛИВИТЕ БЕЗОЧЛИВИ БОГАТАШИ, А ЩЕ ВЗЕМАТЕ КАКВОТО МОЖЕТЕ ОТ БЕДНИТЕ КОКОШКАРИ! МРЪСНИ ПРЕДАТЕЛИ СКАПАНИ !!!

Никой не е бръкнал в тази, бих казал, воняща дупка придобита собственост в последните години, и декларирани доходи, посочи Божидар Данев. В тази дупка драги ми Данев, ако се бръкне , ти ще си първият!!! А колко ли знайни и незнайни другари ?! От 5 месеца само за велики дела слушам, и невярвам на очите си?! Поне една ваша идея доведете до край за да ви изръкопляскаме. Мутри с мутри!!!

То въобще няма икономика, те му викат скритата икономика у нас

Абе тоя нали е сътрудник в ДС и акъл дава.Заради такива като него сме на такъв хал.

Ами нали циганите спечелиха делото в европ.съд, че щом си се родил циганин в Б-я българите трябва да те хранят и издържат цял живот от рождението до смърта. За това трябват пари. А пари от къде, виждате ли от къде, от бедните българи..........

напълно съм съгласен, да го духат бедните!!!

Нещо не сте на ясно за какви бедни се говори.Разбира се за тези,които имат пари и имоти,а не могат да докажат произхода им. Ще съм доволна,ако стане,но всичко е забаламосване от ден до пладне.

Божидаре ,ще вземете на босия скъсаните цървули.

Да кажат защо потулиха случая с Мургина и къде са милиард и полувина лева присвоени от нея?

Др. Данев, а Вас кога ще Ви проверят? И още нещичко, съвсем просто - данъци са се криели и ще се крият. Но ако държавата е справедлива, като Швеция например, тогава въпросът с данъците поне няма да е толкова сериозен. Не че няма да се крият пак, но поне ще са по-малко. И още нещо, самата държава създава предпоставките за криене на данъци. И понеже сте много сведущ, какво ще се открие, ако се надникне при разни търговски представителства на чужди компании в България? Айде, жив и здрав!

Първо прверете богатите а след това бедните -КАВАЛ

хахахаа сетих се как Андрешко оставил бирника в реката, чак сега разбрах защо!

Дето са върху минималната, не са по своя вина - Търсете вината в тези, които определят условията! Не ми е кеф, че ме осигуряват върху 225 лв., но бачкам, какво да правя! Криза... фирмаджията се скъпи за какво ли не, само и само да не извади пари.

Данев, Данев, че тия бедни ако не укриваха досега да са умрели от глад бре умнико! И те укриват СПЕЧЕЛЕНИ пари, а не КРАДЕНИ! Тая нашта псевдо-държава служи само на такива като тебе - олигархическите мекерета и техните господари, тя не служи на народа си, а напротив със всеки изминал ден само изпива и последните сокове на нацията. Защо нищо не споменаваш за огромните кражби последните 20 години, като почнем от кредитните милионери, крадливата приватизация, източването на ДДС и европроектите, митническите измами, заменките и стотиците други схеми? Натам защо не погледнеш за милиони които могат да се върнат? Ама далеч по-лесно е да поучастваш в доограбването на народа, нали? Имах по-добре мнение за Данев, явно и той е просто част от паразитите...

Герб да се маха! Ще проверява бедните. Защо не провери онези с по 6 апартамента?

Ти сериозно ли ни призоваваш да приемем с разбиране това, че някакъв тунеядец на добре платена държавна работа ни нарича воняща дупка? Ако иска да проверява - да заповяда, но едва след като е проверил и вкарал крупните крадци и бандити на топло, а не да търси изкупителни жертви, които да поемат или споделят вината им. Лобирането в полза на онези, които ни обраха в името на демокрацията е нездравословно, без да споменаваме, че е недопустимо за държавен служител! Примерът ти не е лош, но преди да ръкопляскаш помисли пак!

В допълнение на долния ми постинг от 15:50ч., искам да препоръчам на Б. Данев да започне проверката от главата, а не от петите.Сега с правителството на ГЕРБ управлява олигархичния бизнес клан на СИБАНКА. Клана СиБанк и бизнес кръга около него е ОФШОРЕН всички начело със СиБанк са регистрирани по райските офшорни американски протекторати и данъци в държава България НЕ плащат. При това, обаче си правят печалбите в България, СИБанк сега е сложена на мястото на БНБ и през нея се извършват всички държавни плащания. Голяма част от бизнес кръга около нея и най-вече СТРОИТЕЛСТВОТО, са също офшорни фирми- данъци в България не плащат, в замяна на това сега ще връщат на тези фирми ДДС- те не плащат корпоративен данък, а ще им връщат ДДС ??Тези именно офшорки са превърнати са нашата икономика и държава в бананова и цялата данъчна дейности от която се издържат социалните сфери на държавата се прехвърля върху обикновения данъкоплатец. По този начин се унищожават всички опити да се създаде така нужната средна класа на България, която е гръбнака на всяка една добра икономика и най-добрия платец на държавата . А знае ли Данев, че ЕС има жестоки закони, обявил е офшорните капитали за МРЪСНИ, а бизнеса за МАФИОТСКИ. Защо тези икономически правила не важат у нас, нали сме член на ЕС? Това удря върху нашата икономика, а повлече ли крак българската икономка повлича всички останали икономики в ЕС? ideyazabulgaria.org

ДА НАПРАВЯТ ДАНЪЧНА ПРОВЕРКА НА КЛОШАРИТЕ ОТ ТАМ НАЙ-МНОГО ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ

Не може да има друго определение освен самозабравил се простак за човек, който нарича бедните хора воняща дупка и призовава към малтретиране на средната класа и бедните хора за сметка на бандитите, които ограбиха държавата и нагло демонстрират недосегаемост, често облечени вече и в политическа власт. Прочее длъжността, която заема този червей не е ли държавна? Кой му плаща заплатата и няма ли кой да го уволни начаса за идиотския му изказ? Няма човек по света, който да си е запазил поста след такава отвратителна изцепка. На такъв трябва непрекъснато да се напомня, че вонящите бедни са бедни именно заради него и подобните му.

Това ,че плащаш върху всички доходи го разправяй на бялата ми шапка , те всички така казват но само на думи . Не сме канарчета нито канадски ливади !

Защо ще се проверяват бедните за времето за последните 10 години, а не от 1989г. Нали точно тогава се появиха тези бедни. Някои от тях обедняха само за няколко дни. Обществена тайна е как стана това, и кои намазаха от промяната. Настоявам да се проверят всички и се установи от къде са доходите на новобогаташите!

Аз пък , се чудя следното. Не плащам осигуровки. Плащам си всичко на доктори и тн. Не съм вземал и стотинка от тая скапана държава.Правя над 1500лв на месец . Не крада .Плащам си 10 процента за тези пари е и какво да ви кажа. пак са ми малко тея пари.Не съм си купил апартамент . И какво правим ???? Що не си ... :) . Искате какво да ме хванете за оная работа ли ? Циганите и турците нали знаете , няма да ги пипнете защото ще е репресия срещу етнос . Да си Българин е най-хубавото нещо тука еба... те от всякъде . ..българин да се наричам първа радост е за мене. е казала държавата за нас , ще ви цоцаме за да живеем всички на вашия гръб.

Коментари - Искат данъчна проверка на ”бедните” | Днес.dir.bg

Искат данъчна проверка на ”бедните”

За данъчна проверка на т. нар. "бедни" призова председателят на Българската стопанска камара Божидар Данев по време на кръгла маса за скритата икономика у нас.

Обратно в новината

Коментари - Искат данъчна проверка на ”бедните” | Днес.dir.bg

Коментари

Нищо не става от никого.

Г-н Данев, 1,6 милиона извън трудовия пазар, още 200 хиляди на минимална, още 500 с по-големи суми, всичко: 2 милиона и 300 хиляди работещи. Не ми се вярва тук да има толкова хора в работоспособна възраст като се има предвид, че във Вашата сметка не влизат държавните служители.

Данев, когато данъчните по поръчка на полиция и прокуратура проверяват доходите на криминално проявени безработни - наркотрафиканти, трафиканти на хора... - това е правилно. Така се ловят мутри. Обаче да нагънеш чичо Петко затуй, че продавал марули на тротоара или баба Мара за няколко стръка продадени кокичета - това е издевателство над хора, опитващи се да оцелеят въпреки демокрацията.

Абе-е, я-я да го поразследвате този борец за правда и свобода, как беше там, Божий дар ли, що ли?!.....Много взе да дава акъл напоследък, кой какво трябва да прави......Нещо като втори Яне в бизнеса, все компетентен1, все ръси поличби ито с един такъв менторски тон....Та да вземете малко да го поразчепкате - все ще изскочи нещичко недоукрито добре......

Във медиите когато излезе нещо винаги има реакции , но малко се мисли според мен.От една страна искаме справедливост , нещата да се променят но само на думи . Ако нещата не влязат в канона които и да доиде на власт промяна не може да има . 20 г имаме анархия и всеки се пита до кога но каквото и да се прави нас да не закача , Е бога ми не става така . Някои замисля ли се какво ще го сполети когато доиде ред за пенсия , колко поколения сме ощетени . след това какво българино ще говориш , пак някои е виновен , но къде си ти , къде е твоята вина . Иска се политическа воля за изчистване на много сектори . През тези 20 г много вода изтече , много хора се научиха че всичко безнаказано могат да вършат , далаверите се правят от горе на долу .Идва ден в които следва да се спрат доста неща и ако управляващите не намерят политическа воля те ще имат съдбата на предните .Когато има правила резултатите са налице . А Българина не може само да иска а следва да мисли от къде ще доиде всичко това , не само да категоризира . Наи лестното за сивия сектор на фирмите . Всяка фирма на база годишен отчет да и се дадат възможности да назначава като и се дадат специалност и диапазон на заплата . Тогава ще видите какво ще следва . Помощи се раздават и наи вече на циганите ами те не са наи бедните но защо да не живеят на гърба на народа .

proverka...

Blagodaria ti boje, che ne sam veche v Bulgaria!

Да проверяват!!! Пак ще мъчат хората,а истинските мошеници ще се оправят - те знаят как!!!

Edno razumno predlojenie!!!vijdam dosta protestirasti tuk,javno i te sa sred tezi 2mln poluchavasti min rab zaplata po dokumenti,a harchesti v pati poveche !!!samo taka ste se opravi skapanata darjava

Данев вчера си е платил данъците,и сега е смел.Вече може да дава идеи.Храбър е.

Като си купували хората с пари от работа в чужбина нали на вас ,бе тъпоъгълници,създава работа. То не бяха апартаменти,магазини и т.н. Луди пари смъкнахте от това калпаво строителство! Парите се въртят! Така има за всички.Сега плащайте осигуровки,плащайте и на ръка( защото важните така са свикали)и се кефете,чакайки държавата,която се грижи само за олигарсите си!

напълно съм съгласен....... то е ясно че, като за да оцелее човек в българия му трябват около 500 лв за минимум (според някакви последни проучвания), няма как семейството ми да оцелее с парите на които ме осигуряват. виновен съм. семейството ми живее с 2 пъти по-малко от минимума, и с приблизително 2 пъти повече отколкото декларира. най-отговорно заявявам, че докато поради някакви причини семейството ми живее с 2 пъти по-малко пари, от необходимия минумум, ще си скъсам задника, но ще направя ВСИЧКО възможно башибозука който се интересува от това какво съм декларирал на държавата,(а не от това как по дяволите да оцелея) да получи ВЪЗМОЖНО НАЙ-МАЛКО от моя милост. ИЗРОДИ. пожелавам му скорошна смърт. поне политическа - при симо на гробищата за малоумни политици.....

Хайде да видите богатите как са си натрупали имотите през последните 4 години? Защо пак ще гледате бедните. Абе бедния човек не му е останало нищо освен да вземе 1 пистолет и бам бам наред. Не го закачайте ...

Само не разбрах какво общо има ГЕРБ с тоя смотльо. Божидар Данев е президент на Българска Стопанска Камара - бастион на старите комуняги.

Бедни е сложена в кавички - става въпрос за хора с добри приходи и имоти, които се б водят безработни или на мин.раб. заплата

ако тръгнат да проверяват фирмите, адже ба, как шофьора, чистачката, секретарката и маркетинг и рекламата и техническия сътрудник и изпълнителния директор, са на един щат 225 лева? Но да глобяват управителя, не служителя, защото ние приказката си я знаем Ако не ти отърва, хора като теб има, ще те сменя с първия подал молба за работа! И, дали тоя Божидар Данев има на идея, как ще направи проверката, след като това е повсеместно!?

Какво се прави на малоумен тоя- колко реститути има, цял свят знае, че 98% от българите имат СОБСТВЕНИ НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ !!! Какви заплати ми съпоставя тоя тиквеник !!! Егати гаврата- не стига, че плащат АНГАРИЯ- вместо заплати, ами на всичкото отгоре ще ми брои залците на децата ! Ако продължава така- съжалявам, че гласувах за Борисов- ЗАРАДИ ТИЯ БОКЛУЦИ- нещата ще приклучат много скоро за тяж!! Насраха се!

Не смятам ,че позицията на Данев и почтена,защото не тука е ключът от мазето!За да провериш мижавите доходи на 2 млн.българи са необходими години и трудът на пове 10 000 проверяващи данъчни служители!Ще хванат 100 000 с укрит данък по 200 лв.т.е. 2 000 000лв.,докато няки дебели т.н.бизнесмени,а в действителност мошенници са укрили тази сума еднолично за половин година!

Напълно подкрепям Тони. Подавах молба за семейни добавки и без да искам видях /защото до мен попълваше молбата си и ме попита как да я попълни/ съпругата на местен едноличен търговец. Бях изумена, че посочваше като доход за себе си 240 лв., а за съпруга си 47лв. за всеки от посочените 12 лесеца. А в магазина им /хранителен/ работят 7-8 продавачки., които осигоряват на 240 лв исамо толкова им плащат. Излиза, че това семейство работи за едната слава и благото, че дава заплати на толкова хора. Горките те изнемогват със двете си деца с по 287 лв. месечно!! Има ли някой който да вярва на това? Но явно данъчните вярват!?!!

Гигантски резерв ???? Тоя чува ли се какво говори ? Че бедните и да са получавали заплати на черно те са били малки и са отдавна изхарчени. От къде ще вземат пари за данъци?

Като не сме регистрирали всеки лев,значи сме го влагали някъде. Аз например отгледах децата си. 2 . Сега какво? Че и 10 години назад. Децата ли да им връча? Те направо са готови млади работници за нова експлоатация.Защо ли стоят тук? А да и понеже ,големите умни глави' до там я докараха мого хора съкращават работниците си. Да ни е честито!

Няма бедни,няма богати-всеки трябва да си плаща данъка.Имам позната,която работи в НАП/отдел вземания/,а смата тя не си декларира приходите от наемите.ЗАКОНИТЕ ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ!

Нахален нещастник! Пожелавам му да се озове на 220лв заплата, 200 на хонорари и още 400 да получава на сиво. После да си плати наема, парното, да купи нещо за детето и жената и накрая да го видя. Ей затова в тая държава хора няма да останата!

Обърнете внимание на думата бедни, че е в кавички и тогава коментирайте! Нещо май много се стреснаха повечето от вас,а?! Нека след бедните да проверят и новоизлюпенитесофи идват от село с цървули в София , а си купуват жилища веднага и то кеш. Прости тъпи селяни!!!!!

Еийй ША грабним май сопите диванета такива.....

Това изказване на Б.Данев е показателно за феномена: смяна на местата на причина и слредствие и поставяне на каруцата пред коня. А иначе подтекстът е ясен! - да го духат бедните... Но тъй като в природата нищо не се губи , а само се трансформира, и нищо не е вечно, ще има и преброяване на дивите зайци...

АБЕ ИДИОТИ НЕЩАСТНИ! КАКВО СТЕ СЕ ХВАНАЛИ С ТАЯ СИВА ИКОНОМИКА БЕ, ТА ВИЕ С БЯЛАТА ИКОНОМИКА НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ОПРАВИТЕ, ПЪК КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ! АКО НЕ БЕШЕ ТАЗИ СИВА ИКОНОМИКА ДОСЕГА ВСИЧКИ ДА СМЕ УМРЕЛИ ОТ ГЛАД. НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ СЪБЕРЕТЕ ДАНЪЦИТЕ ОТ КРАДЛИВИТЕ БЕЗОЧЛИВИ БОГАТАШИ, А ЩЕ ВЗЕМАТЕ КАКВОТО МОЖЕТЕ ОТ БЕДНИТЕ КОКОШКАРИ! МРЪСНИ ПРЕДАТЕЛИ СКАПАНИ !!!

Никой не е бръкнал в тази, бих казал, воняща дупка придобита собственост в последните години, и декларирани доходи, посочи Божидар Данев. В тази дупка драги ми Данев, ако се бръкне , ти ще си първият!!! А колко ли знайни и незнайни другари ?! От 5 месеца само за велики дела слушам, и невярвам на очите си?! Поне една ваша идея доведете до край за да ви изръкопляскаме. Мутри с мутри!!!

То въобще няма икономика, те му викат скритата икономика у нас

Абе тоя нали е сътрудник в ДС и акъл дава.Заради такива като него сме на такъв хал.

Ами нали циганите спечелиха делото в европ.съд, че щом си се родил циганин в Б-я българите трябва да те хранят и издържат цял живот от рождението до смърта. За това трябват пари. А пари от къде, виждате ли от къде, от бедните българи..........

напълно съм съгласен, да го духат бедните!!!

Нещо не сте на ясно за какви бедни се говори.Разбира се за тези,които имат пари и имоти,а не могат да докажат произхода им. Ще съм доволна,ако стане,но всичко е забаламосване от ден до пладне.

Божидаре ,ще вземете на босия скъсаните цървули.

Да кажат защо потулиха случая с Мургина и къде са милиард и полувина лева присвоени от нея?

Др. Данев, а Вас кога ще Ви проверят? И още нещичко, съвсем просто - данъци са се криели и ще се крият. Но ако държавата е справедлива, като Швеция например, тогава въпросът с данъците поне няма да е толкова сериозен. Не че няма да се крият пак, но поне ще са по-малко. И още нещо, самата държава създава предпоставките за криене на данъци. И понеже сте много сведущ, какво ще се открие, ако се надникне при разни търговски представителства на чужди компании в България? Айде, жив и здрав!

Първо прверете богатите а след това бедните -КАВАЛ

хахахаа сетих се как Андрешко оставил бирника в реката, чак сега разбрах защо!

Дето са върху минималната, не са по своя вина - Търсете вината в тези, които определят условията! Не ми е кеф, че ме осигуряват върху 225 лв., но бачкам, какво да правя! Криза... фирмаджията се скъпи за какво ли не, само и само да не извади пари.

Данев, Данев, че тия бедни ако не укриваха досега да са умрели от глад бре умнико! И те укриват СПЕЧЕЛЕНИ пари, а не КРАДЕНИ! Тая нашта псевдо-държава служи само на такива като тебе - олигархическите мекерета и техните господари, тя не служи на народа си, а напротив със всеки изминал ден само изпива и последните сокове на нацията. Защо нищо не споменаваш за огромните кражби последните 20 години, като почнем от кредитните милионери, крадливата приватизация, източването на ДДС и европроектите, митническите измами, заменките и стотиците други схеми? Натам защо не погледнеш за милиони които могат да се върнат? Ама далеч по-лесно е да поучастваш в доограбването на народа, нали? Имах по-добре мнение за Данев, явно и той е просто част от паразитите...

Герб да се маха! Ще проверява бедните. Защо не провери онези с по 6 апартамента?

Ти сериозно ли ни призоваваш да приемем с разбиране това, че някакъв тунеядец на добре платена държавна работа ни нарича воняща дупка? Ако иска да проверява - да заповяда, но едва след като е проверил и вкарал крупните крадци и бандити на топло, а не да търси изкупителни жертви, които да поемат или споделят вината им. Лобирането в полза на онези, които ни обраха в името на демокрацията е нездравословно, без да споменаваме, че е недопустимо за държавен служител! Примерът ти не е лош, но преди да ръкопляскаш помисли пак!

В допълнение на долния ми постинг от 15:50ч., искам да препоръчам на Б. Данев да започне проверката от главата, а не от петите.Сега с правителството на ГЕРБ управлява олигархичния бизнес клан на СИБАНКА. Клана СиБанк и бизнес кръга около него е ОФШОРЕН всички начело със СиБанк са регистрирани по райските офшорни американски протекторати и данъци в държава България НЕ плащат. При това, обаче си правят печалбите в България, СИБанк сега е сложена на мястото на БНБ и през нея се извършват всички държавни плащания. Голяма част от бизнес кръга около нея и най-вече СТРОИТЕЛСТВОТО, са също офшорни фирми- данъци в България не плащат, в замяна на това сега ще връщат на тези фирми ДДС- те не плащат корпоративен данък, а ще им връщат ДДС ??Тези именно офшорки са превърнати са нашата икономика и държава в бананова и цялата данъчна дейности от която се издържат социалните сфери на държавата се прехвърля върху обикновения данъкоплатец. По този начин се унищожават всички опити да се създаде така нужната средна класа на България, която е гръбнака на всяка една добра икономика и най-добрия платец на държавата . А знае ли Данев, че ЕС има жестоки закони, обявил е офшорните капитали за МРЪСНИ, а бизнеса за МАФИОТСКИ. Защо тези икономически правила не важат у нас, нали сме член на ЕС? Това удря върху нашата икономика, а повлече ли крак българската икономка повлича всички останали икономики в ЕС? ideyazabulgaria.org

ДА НАПРАВЯТ ДАНЪЧНА ПРОВЕРКА НА КЛОШАРИТЕ ОТ ТАМ НАЙ-МНОГО ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ

Не може да има друго определение освен самозабравил се простак за човек, който нарича бедните хора воняща дупка и призовава към малтретиране на средната класа и бедните хора за сметка на бандитите, които ограбиха държавата и нагло демонстрират недосегаемост, често облечени вече и в политическа власт. Прочее длъжността, която заема този червей не е ли държавна? Кой му плаща заплатата и няма ли кой да го уволни начаса за идиотския му изказ? Няма човек по света, който да си е запазил поста след такава отвратителна изцепка. На такъв трябва непрекъснато да се напомня, че вонящите бедни са бедни именно заради него и подобните му.

Това ,че плащаш върху всички доходи го разправяй на бялата ми шапка , те всички така казват но само на думи . Не сме канарчета нито канадски ливади !

Защо ще се проверяват бедните за времето за последните 10 години, а не от 1989г. Нали точно тогава се появиха тези бедни. Някои от тях обедняха само за няколко дни. Обществена тайна е как стана това, и кои намазаха от промяната. Настоявам да се проверят всички и се установи от къде са доходите на новобогаташите!

Аз пък , се чудя следното. Не плащам осигуровки. Плащам си всичко на доктори и тн. Не съм вземал и стотинка от тая скапана държава.Правя над 1500лв на месец . Не крада .Плащам си 10 процента за тези пари е и какво да ви кажа. пак са ми малко тея пари.Не съм си купил апартамент . И какво правим ???? Що не си ... :) . Искате какво да ме хванете за оная работа ли ? Циганите и турците нали знаете , няма да ги пипнете защото ще е репресия срещу етнос . Да си Българин е най-хубавото нещо тука еба... те от всякъде . ..българин да се наричам първа радост е за мене. е казала държавата за нас , ще ви цоцаме за да живеем всички на вашия гръб.