Гарите в Будапеща приличат на бежански лагери

Заради огромния поток от имигранти в Унгария ж.п. гарите в Будапеща са заприличали на бежански лагери, съобщава АФП, цитиран от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Гарите в Будапеща приличат на бежански лагери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е контролиран хаос в действие.

АМИ ТЯ В ТУРЦИЯ ИМА 2 МЛН.БЕЖАНСИ ВРЕМЕ Е И ЕВРОПА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ СЬС ТЯХ НАЛИ ТАКА ГОСПОЖА МЕРКЕЛ-ПОЗДРАВИ ОТ ИСТАНБУЛ -ВСЕКИ ДЕН ВИ ИЗПРАЩАМЕ ПО-30 000 СИРИЙЦИ

защо европейска Германия не строи лагери за бежанци ,каквито например има в турция ,където са настанени близо 2000000 души,къде са човешките права ,за които тръбят от европа .Когато разбутваха тези страни от където идват бежанците се чувстваха велики и не досегаеми нали.Сега без да се правят на разсеяни да ги приемат ,приютят,нахранят и след някоя година ,когато се нормализират нещата да ги върнат ,Меркел и Оланд са основната ПРИЧИНА за да се случва това безумие на континента ни ! главните виновнизи за тази катастрофа са немските политици

, Германия краде парите на всички членки, изнудва, пресира за да лапа тя. Тези пари са на целия ЕС откраднати от Германия и поставила на колене 2/3 от ЕС. Защо точно в еврозоната клекнаха всички а само Германия е ок? Замисли се, ЕС е проект на Германия и за това излъга и изманипулира всички членки. За това и Великобритания иска да се маха.

They follow the hand that feeds them! (Следват ръката, която ги храни...) В продължение на години Запада изкуствено, целенасочено и съзнателно поддържа с храна цели села в Африка и Азия, пращат им дрехи, палатки, храни, лекарства, строят им училища и болници и ги размножават ,изкуствено. При нормални обстоятелства, естествения подбор, да им е видял сметката, на тези бързо развиващи се популации, с по 15 деца. Постоянно се пускат реклами, как в незнайно село в Африка нямали вода, в друго село - нямали училище, в трето - болница и западняците, пращат по 2, 3, 5 Евро на месец! Африканците и азиатците усвояват средствата и се размножават. Междувременно обиждат нации като нашата, пропагандата срещу нас българите, не е спирала. Сега, пораслите вече деца от Африка и Азия отиват лично да благодарят на Запада, че се е смилил над тях, оставил ги е живи и искат да живеят близо до господарите си. Политическата коректност е нож с 2 остриета, сега западняците ще видят ''кон боб яде ли''! На запад цари тотален упадък, декадентство, размити ценностни системи, джамия до джамията, гей общества, пиянски истории, самотни майки с по 5 деца от 3-ма различни бащи, ако си черен или инвалид имаш по-голям шанс за работа от един бял средностатистически, здрав индивид. Това е Запада! Те знаят къде отиват, при своите господари. Тъжна история, която нямаше да се случи без дейното участие на САЩ и Западна Европа. Те знаят какво са си надробили.

след третата световна воина,няма да има нито ислям нито мюсюлмани !

И защо на Европа ѝ се налага да търпи абсолютното беззаконие, а за Израел се мълчи,че (иначе съвсем логично и разумно) се стреля на месо всеки неясен субект? Свободната преса защо не коментира?И табута за конспираця

loyola

ИНтересно с какво се прехранват ?

Австралиецът ни го каза в прав текст - не ги пускайте, ще дойдат още. Европа е с ампутация на чувството за самосъхранение. Превземат ни бавно и сигурно. Продължаването на каналите от Турция и Гърция през досегашните им "трасета" постепенно ще бъде ограничено. Иде нашият ред. Въпреки заклинанията, че границите ни били охранявани "по-добре", хаоса ще бъде пълен. Просто не ми се мисли с наличния "капацитет" (полицейски и военен най-вече) докъде ще я докараме. Тежко ни.

главните виновнизи за тази катастрофа са немските политици като за голямо нещастие е и факта че спд тоест левите също са във власта струва ми се че тази цялата история е отдавна подготвяна наводняването на германия с боклуци от африка и арабския свят тъи като тази страна де факто е мотора за обединението на европа искам само да припомня един факт преди 2 години министър на вътрешните работи бе един ббаварец фридрих се казваше които не криеше бнеблагорасположението си към мусулманите преди година и половина меркел го смени еи така без никакъкви сериозни причини

На изтребление са подложени предимно християнските общности в Сирия . Странно как няма такива сред нелегалните имигранти.... Лека - полека се сбъдват и най-кошмарните теории за унущожение на бялата раса и на цялата цивилизация. Нов световен ред по шломовски ... Да , ама не ! Няма да стане тяхната . Будните се увеличават с всеки изминал ден . Светлината бавно , но сигурно си пробива път. За наша радост процесът е необратим .

ще стигнат заветната точка.

Някои факти, които не бива да се пренебрегват, макар и да сме недоволни от нахлуващите пришълци. 1. В Германия на търсещите убежище се снемат биометрични данни/ирисови, така че самоличност на лице, дори само веднъж пътувало през международно летище, не може да бъде скрита с "липсващи документи". 2. Обособяването на центрове за прием на търсещите убежище помага да се запази реда - ако на тези хора се откаже настаняване и те плъзнат необезпокоявано в страните из Европа (което пак се случва, но в по-малки размери), ще настъпи много по-голям хаос. 3. Това, което не може да се оправдае е защо продължават да се спасяват пробитите съдове в Средиземно море. Западът се страхува да не бъде обвинен в нехуманно отношение към хора в беда, но същевременно се създава хаотична обстановка на континента. 4 Най-големият риск: множество хора никога да не се завърнат от Европа в родните си места в Азия и Африка. Същевременно си осигуряват престия тук чрез раждания на деца.

Като тръгнеш от Халите в София по Пиротска, Позитано, Лъвов Мост, Пазара-женския, целия район само арабески се подвизават, както едно време. Младите не помнят кога бяхме " братя " с тези по времето на " Корекома". Нека сега Европата да си отглежда Циганите, няма да сме само ние!

Вчера минах около 22 часа покрай Лъвов мост пеша - ужас! Пълно с някакви бежанци-мангасари, от всякъде гърми някаква гнусна чалга, нечистоплътни хора, таксиджии, цигани с ланци...отврат!

loyola

Това е заради джамията

Демек ви тикат в очите малкото количество жени и деца. При положение, че според статистиката на 10 влизащи в Гърция и Сърбия 8 са мъже между 20 и 35 години, а по гарите на Унгария, хуманитарна криза демонстрират само майки с деца е редно да се запитаме къде са им момците и те нямат ли проблеми с подслона? Орбан да им приготви едни селища със сглобяеми къщитчки на сръбската граница и да разгледа всеки случай по отделно - защо са тръгнали, с кави пари, през кои държави са минали, защо не са останали там, кой как им е съдействал и/или тласкал към Централна Европа.

Гейте се стремят да унищожат европейските народи но чифутско масонският им номер няма да мине! Съюзат на немските индустриялци с Газпром води европа към съюз с Русия а това ще бъде спасително за белият човек на нашият континент! Аз се надявам руснаците и този път да ни отърват от анадолската напаст!

Те значително поумняха. Вече са усвоили че за спасяване, благодарноста е храчки в очите и обвинения в всички възможни грехове. Така че руснаците ще гледат сеира на Европа с усмивка.

Едно време, зад завесата, си пеехме: Ех как искам да съм негър в Алабама. Но дойде демокрацията и май е по-лесно да се правиш на циганин или на Тошко Африкански за да пътуваш из Европа и да те издържат без да работиш.

Нали Европата е за свят без граници, за мултикулти, как тва бил целия смисъл от "демокрацията и западните ценности" ... кво реват сега за наплива от чужденци ? Особено от държави, които бяха сринати точно с военната подкрепа на същата Европа?

мутрата да не забрави да предложи и на унгарци, а и после на сирийското правителство да им проектира и изпълни пътен възел като този на белокопитово, зер, челен евроге*ски опит винаги може да влезе в употреба.

г-н/г-жо модератор, не е по темата, но е свързано с всеобщата и всеобхватната безотговотрност. къде се е свряла мутрата проста и неграмотна, а не се изхожда по темата в свой стил. колкото договори газ от тюркменистан, освен този, който генерира лично след употреба на боб, и разходи п*рдялника си на държавна сметка, по нито един въпрос не е компетентен и адекватен. а, пропуснах, изборите от 14 станаха 51 млн. лв., значи за 19 млн. евро бая манипулации могат да се извършат, а в тази дейност осъдения дву-инстанционно има мегдан да се развихри.

като гледам, войни, бежанци и мизерия има само тук, в южна Европа , северна Африка и близкия Изток . Другата част на света си тъне в охолство и изобщо не и се занимава с кризи, бежанци ..

Не е съвсем тъка вълната пълзи на север. В Швеция където имам познати положението с мигрантите също е трагично!

Да благодарим на управляващите от последните 26г., че много хитро, по пътя на страшната мизерия, ни запазиха от ислямизация, засега.

хахаха.... ти сам вярваш ли в това? такава ислямизация е в ход, че ... не ми се мисли какво ще стане след 5-10 години. ДПС върти всички на малкия си пръст, строят се джамии на поразия, нахлуващите у нас имигранти са само мюсюлмани....

Майтап бе, Паисий. На гол гъз. Допускаш ли, че има чак пък толкова прости хора, наистина!?

Модераторе, как ще е извън темата бе. Точно по темата е. Президент на една държава, открито обвинява друга държава за огромни геополитически събития, по темата - точно за мигрантската вълна. И открито казва на Европа, че е виновна, заедно със САЩ за това, което става и че когато са съсипвали тези държави не са мислили за последицити. Също така открито казва, че това са си интересите на САЩ и че е работа на Европа и Русия да си защитят техните интереси. От това къде по-точно по темата?

най-виновна е САЩ заради политиката си в Бл.Изток и Африка.

сега като ни резнат октомври отново за Шенген ще кажат , че прекалено много си пазим границата и пречим на бежанците...

ПИТАМ АЗ ..ТАКА КАКТО СИ ВЛИЗАТ ТЕЗИ СКАКЛЦИ НЯКОЙ ПРОВЕРЯВА ЛИ ИМ БАГАЖ..ТОВА ОНОВА..ГАРАНТИРАМ ЧЕ ВСЕКИ НОСИ ХЛАДНО ОРЪЖИЕ ОТ МЪЖЕТЕ И КОЙ ЗНАЙ КАКВО ОЩЕ. А НЯКОЙ ЗАМИСЛЯЛ ЛИ СЕ Е ЧЕ МОГАТ ТАКА КАКТО СИ МИНАВАТ И ДА СИ НОСЯТ НЯКАКВИ РАДИОАКТИВНИ ЕЛЕМЕНТИ В РАБИЧКИТЕ..ПРИМЕРНО ПЛУТОНИЙ ЗА ЕДНА ПО-МРЪСНА БОМБИЧКА ЗА ЕВРОПА ..ПОНЕЖЕ АЛАХ ТАКА ИМ КАЗА ЧЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВЯТ...????

тоя плутоний са го купили от капалъ чаршията нали бе льольо.

ти ли ги спря?

ЗА САНКЦИИТЕ И УКРАЙНА :) ЯВНО СЪВСЕМ СКОРО ЗАПАДА, ЩЕ ДОСТАВИ ОРЪЖИЯ НА УКРАЙНА :)

И кой ще воюва с тия западни оръжия ? Дали да не напомним , че само за последния месец 8000 Украински редовни войници ИЗБЯГАХА и преминаха на страната на Народното опълчения в ДНР и ЛНР ! Просто фактология ...

Не са 8 000, а 80 000.

като гледах, гърците ги натовариха в няколко круизни кораба, хем са прибрани, хем не могат да бягат. въпросът е - що не преплуват океана, както са натоварени с бежанци и не ги оставят на брега на родината на каубоите ? и Бразилия не е лоша дестинация ..

географията - от нас накъде да минат - към Румъния ли, към Сърбия ли - накъде. А отГърция - направо в Зап.Европа- тази гадна капиталистическа страна, че и просперираща - ама сега ще ѝ видим сметката.

Защо тези бежанци не бягат към богатия арабски свят,а идват в Европа?!? Защо не отиват там ,където е пълно с мюсюлмани и техни сънародници,а идват в християнска Европа,където не са желани от никого!Неминуемо идването на тези хора в Европа ще създаде конфликти!!!! Тези хора са подлъгани от някого за да идват тук,ето това трябва да се види,кой има интерес тези бежанци да идват в Европа,а не да ходят в Арабския свят!?!?!!!!

Ше бягат, друг път Израел, СА, Катар стрелят на месо по границите си. Камшикът плющи и добитъка на стада се устремява назапад, да прегази Европа

българите след 1990 защо не бягаха към израел,ами и те в същата тази посока

Ами в арабския свят трябва да работят, иначе не получават нищо. В Германия не е нужно да работят. Ще получават социални помощи, които в повечето случаи ще са повече, отколкото заплатата им. Или един ще работи и покрай него ще са осигурени още 20 роднини. В ЕС е пълно с араби. Те сега си канят роднините при тях.

И що рИвете ся ??? Нали искахте мултикултура , световна глобализация и Европа без граници ??? Ами ЕТО ! Мечтата Ви се сбъдна ! Хайде почвайте сега демократично да се кефите и да съжителствате в глобалния си новопостроен рай ! А аз понеже съм си Ганьо - хич не ща и да чувам за Вашите Еврогейски ценности ! За мен далеч по ценни са ми родното кисело зеленце , двойно преварената домашна ракийца , и дряновата тояга за крадливите братя Сигани ! К'во да прайш ... особености на етноса ...

Бе ти не щеш, ами ние ще дойдем да ни кажеш в очите, дали даваш дъщеря си и жена си на "турска" вяра.

Европа без граници за самите държави в ЕС,а с граници за тези извън ЕС!!!!! Свободата е по ценна от всичко и трябва хората един ден да заживеят всички заедно,но това ще става доста бавно,но важното е да става! Защото,ако не заживеем заедно един ден ще се избием по между си! А на този етап тези бежанци не може да ги приемем с тяхното им мислене,но може да живеем в една обединена християнска Европа,както беше до сега! Тези бежанци не ги приемаме,ще ги приемем едва тогава,когато променят фанатичното си мислене!

Точно така ! Аз съм Бай Ганьо и държа да си остана такъв ! А ти си ЕвроГей ! И от теб акъл НЕ ЩА !

не мога да разбера - светни ми. Просто на някои му пречи Европата имат ѝ зъб, има някакво ембарго, което май действа, щото рублата пада главоломно та се не видя.

само зъбите ти падат от простотията,....нещастнико....хахахаха!! "някои бил имал зъб"????? пълна простотия на селяк!! хахахаха

Дори и да приемем, че Русия ги канализира към Европа, за да я разбие и да разцепи позицията по ембаргото и противопоставяне на Европа към Русия, както и да намали вниманието към Украина, то това би било просто възползване от кашата, която САЩ + Европа забъркаха в изтока и Украина. Бежанци нямаше да има, ако нямаше разбити Афганистан, Ирак, Либия, Сирия все държави, които бяха съсипани от САЩ и пуделите им от Брюксел.

Нали? Пък тва, че САЩ срина Либия, Ирак, Сирия и Афганистан и ги деморкатизира и освободи от "диктаторите " (в Сирия още се опитват за последното) - основните източници на "бежанци" няма нищо общо? Ей, тва деморкатите наистина сте побъркано племе.

Забележете, че от толкова хиляди бежанци, никой, ама нито един, не се лъже да завие на дясно към България. А нашите пък разполагат войници по границата. И ако Германия реши тук да ни прати някои бежанци, то със сигурност няма да останат дълго у нас. Нищо че на нас се опитват да ни набиват в главите колко хубаво ставало у нас.

Те войниците са, за да се опитат да завърнат някой "бежанец" към нас, че и ний да се отсрамим пред света и, гордо да се наречем еврогейци.

то и нито един бежанец не желае да живее в родината на каубоите. ти да си чувал някой да иска да прекоси океана ?

Тях никой не ги пита - завръщат ги като стадо, по каубойски: с гърмежи, с камшик, с подвиквания...

дори и бежанците избягват страната ни???!! това от една страна е добре, но от друга,....смятаите в какъв кенеф живее българина и търпи, мазните и алчни политици които лъжат и забогатяват за сметка на обикновенните хора?! отврат!

ДА НАСЪСКА ЗАПАДНА ЕВРОПА СРЕЩУ АМЕРИКА И РЕСУРС И ВЛИЯНИЕ ЗА ДА ОРГАНИЗИРА "БЕЖАНСКА КРИЗА" ПРЕЗ ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА С ВЛАКОВЕ!!! - И ЗАЩО ЛИ ЦЯЛАТА ТАЗИ ИСТОРИЯ, ВОНИ НА ПИЯНИ КОЛХОЗНИЦИ???

Не може да има такива глупаци като теб. Просто е невъзможно.

не, не.....това, и супер прост, и тъп не може да го мисли, или напише,...този,.. си е чист олигофрен.....хахахаха...;)

Абе, май може.

Не че са цвете за мирисане, те си имат своите интереси, но сигурно те създадоха всички цветни революции, които смъкнаха режими, които бяха сравнително близко до Москва, което намали влиянието на Русия в тезъ дръжави. Сигурно те създадоха ИД, за да се бие срещу Асад, който е силно подкрепян от Москва. Сигурно те подпалиха Украина, насъскаха Европа срещу себе си, за да си прецакат бизнеса и търговията...да, сигурно има толкова тъпи хора като тебе, ти си доказателство...

ЯВНО НЕ ИМ Е ПРИЯТНО ДА СЕ ОСВЕТЯВА РОЛЯТА НА ПРАСЕТО ПУТИН В ОРГАНИЗИРАНЕТО НА "БЕЖАНСКАТА КРИЗА" :) БЕЖАНСКА КРИЗА НЯ-МА!!! ИМА АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ С ВЛАКОВЕ, ОРГАНИЗИРАНО ОТ КОЛХОЗНИТЕ БОКЛУЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Руските тролове могат да се гордеят, щом 1 човек може да предизвика таково преместване на хора, а и ти се скъса да викаш в дира...

от какво бягат тези хора. Като ги гледам охранени , яки, здрави. Колко десетки милиона са там където се води война. Това значе ли, че всички трябва да дойдат и то в Европа, то ще станем малцинство. Зщо не бягат в т.н.Евразия - там война няма, по-близко е.Защо. Кой ги насъсква да ни налазят. Пробвай да мислиш.

Бягат където е най-хубаво или поне където си мислят,че е най-хубаво,това е напълно естествено,всеки човек търси най-доброто за себе си и за семейството си,а това че на нас не ни харесва е друг въпрос.

Тука някви идиоти питат що не бягали към Русия, доста хора им го обясняват логично естествно, но да се зададе още един въпрос. Защо не бягат към: Израел, СА, Катар, Дубай, Китай, Индия, Пакистан... Всички тези държави са им и по-близо (от Афганистан до Париж е цял континент) и са им по-близо до порядките и вярата (без Китай и Индия). Ммм? Що арабите не ги приемат, що Израел не ги приеме, а минават през толкова държави, без война, за да дойдат в Европа.

По онея граници се стреля.

Идващите в ЕС не е лошо да подписват клетвена декларация за лаическите ценности на европейското общество- след като тръгнат забулени и почнат да искат халал храна в детските градини и откровено не се интегрират- веднага следва връщане в родината...

Бежанец от война, който минава през поне 4-5 нормални и сигурни страни от Турция до Унгария, но иска да го "спаси" Германия... някак си това не мога да го разбера. Това е откровена злоупотреба...

Това което се случва е още нищо в сравнение с това което предстои. Очевидно западната демокрация е хилава и не е способна да си опазва националните интереси. Това рано или късно ще доведе до национални катастрофи. Това преселение от стотици хиляди мюсюлмани за които няма работа и къде да живеят, също така и това че те ще си отстояват и религиозните свободи, ще доведе до сериозно етническо и религиозно противопоставяне. Тези нашественици ще бъдат използвани като почвата в която ислямът ще посее в европа своя ред и традиции.

Западните демокрации просто не защитават интересети на нородите си защото са марионетки в ръцете на интернационалното братство,които държи парите той командва парада.

От всичко което се случва в момента страдат само народите,а управниците които са виновни си живеят мирно и тихо и не им пука за обикновените хора,визирам всички правителства на така наречените западни демокрации.

Оле дано не почнат само да ги връщат, че от зор заман ще почнат да остават в БГ, като не искат да се връщат. И тогава тук ще стане вече страшно, не ни стигат нашите етноси със странни за тази част на света порядки. Тези вече ще ни дойдат твърде много. Засега ни заобикалят но ако започнат да ги връщат няма да ни се размине тази гледка.

Като се препълни Германия какво мислиш, че ще стане.

Това си мисля и аз де. Не ги искам, за нас няма работа, няма доходи, държавата не може да се оправи с нищо нито с престъпност, нито с незаконни стоителство, нито с инфраструктура. Плащащите данъци и осигуровки намаляват главоломно, хрантутим циганите и тези ако се изсипят какво ще ги правим. Трябва ние коренното население да се изселваме другаде, а защо като тук самата страна като природа е прекрасна. Европа да не е безкрайна кой откъдето хукне тука да идва. При това тези хора имат толкова странен и неприемлив за нас бит, религия и порядки.

щото имали колонии там, щото търгували с роби - дай да им съсипем живота, които са си построили сами.По-голяма тъпотия не съм чул. Те мислят,че някои им е длъжен. Абе това са мюсюлмани бе- друга вяра, други порядки. Ами да дойдат у нас - тъкмо сме свикнали със забулените, да си направят джамии и да реват от сутрин до вечер.

Чели ли сте "Силата на разума"? Ако не - прочетете малко. Ще видите що за чудо е исляма.

Турците са стигнали до Виена и са изритани обратно. Сега обаче без оръжие стигнаха до Берлин и Париж. Май наистина европейците са станали гейове - и физически и умствено.

са араби бе , не турци!

Все мюсюлмани.

НЕзаконно преминаващите границата, които така погрено биват наричани "бежанци" е добре все пак да има едно на ум че се приближават до някои от известните места от 2-рата световна война....

В книгата си Самюел Хънтингтън говори,че ще има сблъсъци на цивилизациите. Специално споменава православната цивилизация на Балканите,която ще се сблъска с исляма. Всичко е подготвено, затова и има книги като тази,и това организирано заселване. Няма начин да не се сблъскаме защото те за от друга цивилизация,манталитет. Идват тук и тъмни сили им казват,че са с привилегии,че като протегнат ръка ще получават вода ,храна,пари,лекарска помощ. Паразити никой не обича особено нагли паразити.

Паразити има навсякъде

Тези ще са милиони паразити,които ще се множат с засилени темпове. Нещо като нашите роми,но много по-зле. Когато наглите паразити станат повече от работещите нормални какво става?!

The Challenges to America's National Identity,2004. Интернационалист с интернационалин работи се занимава.Глобинтерна работи

бебета е изтъркан номер на мюсулманите! Контролирал съм такива и от опит знам, че щипят бебетата по време на проверката за да пищят и те накарат да си свършиш работата повърхностно. Иначе жалко за децата родили се в този жесток свят.

неграмотнико, как си представяш майка с бебе да тръгне на път само с две чанти дрехи ? Да не би да бягат от хубав живот ?? Тия хора са бежанци, така както е имало арменци- бежанци, и много други.

Около Сирия има доста държави - повечето мюсулмански. Защо не бягат там - при своите "братя"? Или искат освен да избягат от войната и да си оправят живота, а? Най-простото решение за ЕС е такова: Искаш убежище и паспорт? Ставаш християнин и си готов. Не искаш - на камион/влак/самолет и отиваш другаде. Не е насилствена смяна на вярата - само условие за да ти разрешат да бъркаш в кацата с меда.

Написал съм истината и нямам претенции за изчерпателност. Ако на ваша милост не му харесва написаното то вероятно имате интереси свързани с пришълците, а те във всички случаи не са в интерес на българите.

като са се хванали за Америка тези насъскани от Русия. Кво ти е виновна Америка бе, добре че е през Океана. А защо не ходят в Русия,като бягат от куршуми или си мислят, че и там има куршуми - аз мислиля така. За да бягат от хубавото - Русия им е на крачка и не трява да преплуват морета.

да помислиш (ако можеш) от какво бягат тези хора и защо се получи така.

'Ми сигурно са чували някъде какво се случва на тоя , който неканен премине Руската граница ... Примерчета бол ... Освен това в Братска Русия нема таково животно като да лешпериш и да живееш от социални помощи на гърба на другите. Там ще ти намерят работа ВЕДНАГА ! Щото термина " безработица " не съществува още от времето на Йосиф Виссарионович ! Мдааааааа ...

Оставете я тази Русия на мира и си извадете клечките от очите. Такова преселение не е имало от нито една държава под руско влияние. Бежанци в Русия няма по простата причина, че там не се толерира исляма, както и не се вслушват в думата дискриминация - закона си е ЗАКОН за всички. Америка обърка света от алчност, а Европа с нейния измислен толеранс ще понесе щетите.

Мунчо, първо, тези, които забъркаха цялата тази каша са през океана + техните верни дружки Израел и това даже официално го призна наскоро техен генерал. Второ, тези, които подклаждат това преселение и плащат парите за него нямат за цел да напълнят Русия, а Европа и инструкциите и каналите на къде да се ходи са ясни. Кое точно не разбираш, та Русия ти е крива. Вероятно ако се засилят натам едва ли ще почнат на месо да ги стрелят Руснаците, но едва ли и ще им постелят в Мослва пред Клремъл. Сибир е голям и има място за всички, по една дървена къщичка от брези и да никой няма да ги бомбардира, ама не е това целта нито на нещастните хора, нито на гадовете, които разбутаха тази цялата каша.

Израел и СА пък са им до гъ.а.

Какво е виновна Америка ли? Ами няма интерес там откъдето бягат тези хора (не от хубаво нали) да няма мир, спокойствие и ред. Ако ги имаше тези неща в страната им нямаше да бягат и щяха да са си на мястото. Точно САЩ е най големия виновник в тeхния район да се поддържат и подклаждат конфликти, не за да се решат, а за да контролират световната икономика. Тази бежанска криза ще се отрази много зле на Европа. Да не говорим какви огромни печалби си трупат в САЩ от продажбите на оръжия от непрестанните битки в региона, а най ценното там петрола е пак под контрола на САЩ.

България няма колонии в Африка, не е търгувала с роби и т.н. така че ние Българите с нищо не сме длъжни на хората прииждащи от там. Който говори Български, плаща данъци в България и спазва Българските обичаи е добре дошъл. Който идва тук и иска ние да се съобразяваме с "особеностите" на неговия етнос и се държи като ощипана ученичка ревейки по медиите, че имал незнам си кви права няма място в България. Това е простата истина !

Истината е, че колкото питат немците, толкова и наш ще ни питат. До един момент, в който ще ни питат като балканджи Йово...

направят транспортен коридор към Белин. Лудото бабе каза, че исляма е част от Германия. Тя да си ги поеме и уреди като е така.

А не да ни ги връща..............