Абонатите на ”Булсатком” ще могат да гледат bTV на 1 януари

Сигналът към каналите на bTV в мрежата на "Булсатком" със сигурност няма да бъде спрян на 1 януари, който е официален празник, съобщиха от медиата за Дир.бг. Оттам уточниха, че на 2 януари предстои среща между двете спорещи страни за изясняване на договорните отношения.

Обратно в новината

Коментари - Абонатите на ”Булсатком” ще могат да гледат bTV на 1 януари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

bTV са комерсиална лъжлива телевизия излъчваща новини тип ужаси и насаждащи чувство на безнадежност, а света е прекрасен и шарен, но не и за манипулаторите зомбитa от bTV. А с мераците си да извиват ръцете на Булсатком просто станаха жалки и достойни за презрение и съжаление. Личеше страха им, че няма да могат да облъчват българите с ненормалните си предавания и новини тип зомби. Нека 2013 е фатална за тях и успешна за нас нормалните хора.

Бтв в момента е най-голямата, най-модерната, най-богатата на съдържание медия в България! Освен че имет цели седем канала, които са много разнообразни (има по нещо за всеки - женски канал, екшън канал, канал за спорт, канал за фенове на комедиите и т.н ) имат и страхотни сайтове, и радиото, което слушам на път за работа! Дъщеря ми много гледа и сериалите - Стъклен дом и Седем часа разлика... Изобщо няма друга такава медия - толкова активни и разнооброзни! Изцяло ги подкрепяме! Дано Булсат им върне парите, за ад ги инвестират в още хубави продукции!

Плащат ли ви от БИ ТИ ВИ за да ги рекламирате !?

като не искате да гледате турски сериали ми недейте! Кой ви кара? Само че турски филми не дават само по бтв - например по нова също дават турски филми,а по бнт1 даже и новини!

Със сигурност вина имат BTV,а не Булсатком! BTV са монополисти и нещо не им угодиха както са свикнали да им ходят по свирката! Абонат съм на БУЛСАТКОМ от години и съм много доволна и нямам намерение да ги напускам,сигурна съм в трезвия разум на BTV и се надявам да склонят!

Като ти се струва мижаво Ви-фи-то, що го ползваш и му товариш на собственика трафика, с твойте бръщолевения бе жено потна?

Абонатите на Булсатком ще могат да гледат bTV на 1 януари-за какво е това непоискано добро?

Още един наемник на булсат, който не може да използва дистанционното. Не ги гледай като не искаш. Някой да не те кара.

Да наистина нямахме нужда от това. На BTV хем им се иска хем не им стиска,а уж са загрижени за зрителите си

Най-големите мошеници са Булсатком. Често се губи сигнала, плащах сума ти празни канали, а голяма част са отврат. От 72 канала има няма гледах около 1/3, а плащах всичките. Иначе са най-скъпия оператор. Радвам се, че се отървах от тях. Никой не маже да ме манипулира да не гледам бтв.

цифровизация,цифровизация..........

Верно немаш никакъв нет, пишеш тук по водосточната тръба ;-)

Значи дреме ми на kypo, дали абонатите ще могат да гледат! Ако искат kypo да дойдат да ми гледат, ако и да не е булсатком-ски!

Ами хубаво е че се интересуваш от казуса, но явно не си се интересувал от търговско право. Всеки договор, особено между такива компании, винаги има клаузи, които влизат в сила при неизпълнение на определени части на договора от някоя от страните. Това се е случило. Булсат не са си плащали с месеци. Ако някой си мисли, че btv са спряли сигнала на оператор, който е изряден финансово спрямо тях, трябва да е много наивен. Ако това е така булсат защо не заведоха дело срещу btv? Има само едно обяснение. Предполагам, че всеки средно интелигентен човек, вече е разбрал, какво е то.

Всеки средно интелигентен го е разбрал със сигурност още в момента, в който ермалък си биха камшиците и не се появиха на пресконференцията ... и като усетиха от там, че им припарва под гъза набързо обявиха, че пускат сигнала ... За съжаление, като гледам ти не се числи към средно интелигентните явно, още си зомбиран от босфор тв ... ;-)

Ти наистина ли си толкова проста? Като не искаш не ги гледай. Не можеш ли да работиш с дистанционното? Прочетох голяма част от коментарите по темата. Струва ми се, че цял ден си писала .... Сигурно имаш над 10 коментара още от зарана. По колко плащат булсата на публикация? И не ми обяснявай, че бъркам. Толкова труд и време и то за да плюеш по нещо, което съвсем спокойно можеш да избегнеш, ако не го харесваш. Смешници продажни. Айде наздраве, а ти продължавай да пишеш, за да изкараш някой лев за празниците. Бая си гладна, щом си даваш толкова зор.

Като ти гледам дългия пост, на теб БТВ май ти плащат на изречение.

Не. На дума ми плащат. По 5 лв. Ама вие сте много напред. Цял ден сте правили пари. Сега гледам и аз да наваксам.

Яко, ако освен бтв и 7 махнат и Скат и канал3 се абонирам за 2 год. напред

Пич, ти не си ли чувал, че е възможно да си направиш настройки, които да ограничат програмите, които не харесваш. Обратното е проблем - когато искаш да гледаш нещо, а оператора го няма. Е, аз съм си пратил за година напред на булсат и си искам програмите. Всичките. Като ги нямат, да ми върнат парите.

не бе, тупан-техно. ако ми ги махнат искам да плащам по-малко. колко си льоляв!

Следя новината с голям интерес! Личното ми мнение е, че е изключително глупав ход от страна на булсатком да не плащат редовно и коректно на огромна медия като бтв, а на всичкото отгоре и обвиняват бтв в лъжа! Сега ще си сърбат попарата.

Не смятам Булсатком за самата невинност, но да вярвам на Босфор ТВ??? Не, благодаря!!!

изключително си плиткоумен да вярваш на казаното от БТВ. те са изключетилно платени и фактът, че натрапчиво тръбят за проблема ме убеждава,че зад всичко това стои ТРЕТО заинтересовано лице.

kgb777kgb

Много е просто ! Не се отказвате от Булсатком , бтв рязко губи зрители , рекламодатели рязко спират паричките на Краси Гергов и той рязко подписва нормален договор с ВСИЧКИ оператори !!! Така всеки ще си гледа каквото си иска без да има увеличение на тарифите !!! Ако се откажете от Булсатком ще трябва да отидете или при ментел , или при виваком едни и същи мошеници и крадци !!!

Стига лъжи и конспирации! Който следи темата във всичките й дискусии по медиите вече разбра за манипулаторската и грозна стратегия на Булсатком, които масово са наели хора, които да пишат по форумите глупости по адрес на бтв, за да пълнят главите на хората! Уважаеми господа, работници на Булсатком - ние, хората в БГ не сме толкова глупави за колкото ни мислите и вие и политиците! Не си мислете, че постигате нещо с тази жалка кампания освен, че Булсат още повече пада в очите на и без това недоволните си клиенти.

Аз пък казвам, че си платен драскач от бТВ. Как ще докажеш, че не си?

Не знам той какво ще докаже, но коментарът ти ясно показва, че ти си поредната платена писарушка на булсатком. Как пък реши, че това се отнася за теб? Толкова сте прости, че сте направо прозрачни. Скапани наемници, които си мислят, че могат да манипулират общественото мнение.

Каквато ви телевизията, такъв ви и ПР отдела ... този лайтмотив се изтърка още преди да бъде пуснат ;-) Е сега булсат плаща на 2 милиона българи, които не ви щат помиярската телевизия :-)

Не ме интересуват цените и печалбите на Булсат, нито печалбите на бТВ. Искам да знам след като миналия месец платих за целия период от януари до юни как ще ми гарантират че ще гледам бТВ в мрежата им?? Как ще ми гарантират че ще гледам Шампионка лига - не на ВОЙО а по бТВ Екшън! Разправиите за цени ми идват в повече - това което знам е че Булсат ми взеха парите когато в списъка с телевизии фигурираха всички канали на бТВ!

споко - ела да ти върна 6 х 0.80ст = 5лв, защото толкова ми искаха тогава BTV. Ако ли не - ела си доплати 6 х 2лв = 12лв, колкото ми искат сега. Ама уговори и другите си предплатили приятелчета и те да си доплатят - нищо не ми пречи да ги пуснем. HOW ABOUT THAT?

Таничка ли си, баничка ли си, не знам. Знам обаче, че вече няколко часа като платена журналистка защитаваш ожесточено и самоотвержено един крадлив оператор, който взема пари дори и в аванс от клиентите си, а не плаща на доставчиците. Айде стига платена пропаганда.

Ти като си тъп плащай всеки месец по 3 лв. на бТВ, а ние ще си ги гледаме ефирно безплатно. Това им е офертата към Булсатком и другите оператори.

Искам да изразя възмущението си от btv и за друго нещо- защо след като са в България логото им е с латински букви, което ми го набиват непрекъснато. Беше с голямо В - хайде такава буква има и в българския, ама това малко b - как да обясня на детето че това не ер малък, или е? Официалната азбука в България не е ли кирилицата? Защо те ще ми пишат на латиница. Може ли някой да ми обясни как е разрешено това, никой ли не го вижда. Ще забравим и азбуката си с тях, не само хубавите предавания.Само по това им преценявам простотията- извинете.

Боклук ТВ постоянно се хвалеха че са първи в това , първи в онова , а сега и първи в преебавката. В всеки 30мин програма има 15 мин я реклама , я анонс към някой тъп филм , дето ще го излъчат примерно след 2 седмици . и така остават 15 мин в които ти се отще да ги гледаш и ги сменяш с дистанц.

моля Ви най-искрено,пуснете ни любимите канали,прекрасните сериали,перфектните продукции,без Вас сме за никъде клиент на булсат

Баши Боклук ТВ трябва сами да плащат на кабелните оператори за да излъчват малоумните им програми от които ни заливат с турска помия. Отвратително, но не са виновни те,а тези които ги гледат... Нема такава държава!

предплатихте ли за да гледате?а булсат не са платили за минали периоди,засега 2 телевивизии ги резнаха,очаквайте скоро и други да ги последват,попитайте вашия оператор къде са парите ви от предплатените такси

Ха ха ха,другарко,пък Иван ми ака на гащите,така звучи оплакването на БТв пред Нели Круз.Тези запартъци пък били и американски слуги,подлоги на власта,мазни Гани не разбраха мче БГ все още не е колония на САЩ въпреки мазните гербаджии и икономиката е пазарна,а БУЛСАТКОМ е частна фирма и само тя може да каже колко дава за ненужните канали на БТВ.Аз също гледам БУЛСАТКОМ и ако не ми е изгодно ще ги сменя ,но не защото ми липсва БТВ на която ако и извадиш шоуто на Слави остава едно нищо + турски сериал Така че БТВ-иту по кротко вие се самозакривате от лакомия и простотия

ИЗКУПУВАМ НА КИЛОГРАМ ПРИЕМНИЦИ И ЧИНИИ НА ОПЕРАТОР-3 ЛЕВА,БЕЗ ДОГОВОРИТЕ КОИТО СТЕ ПОДПИСАЛИ,РЕЦИКЛИРАМ НЕНУЖНИ ТЕЛЕВИЗОРИ,ЗАПЛАЩАНЕТО Е НА КЛИЕНТА-3 ЛЕВА

трябваше да завършиш с: Ваш, Цветан Василев

BTV доскоро го докарваха на фасон, ама сега се разбра че са едни махленски дебили. Булсат - ако четете: спрете всякакви разговори с тях, намалете цената на абонатите си с 80ст (колкото до момента им плащахте за турските сапунки дето само изкукали неплатежоспособни старци киризиха). Гаранция че ще спечелите и имидж и аудитория по този начин, а BTV бързо ще слезе на ниво "кабеларка" където й е мястото.

за всички условията ни добри,за булсат не са,явно са пред фалит и няма с какво да платят

сдружението на кабелните оператори не мисли така. Мислят така само съсобственика на БТВ (Цветан Василев) - собственик също на Виваком. Остава само Близу, които гледат отстрани защото още не им е дошло подновяването на договора, ама и те като трябва да вдигнат таксата си от 5лв на 6 и нещо заради БТВ ще видиш кога ще подновят (на върба в сряда).

Още един адвокат на булсатком. Не ви ли омръзна да работите по празниците. Толкова добре си запознат с тарифи, договори и такси на телевизии и конкуренти, че и от самолет е ясно за кого работиш. Платени писарушки.

БосфораТВ хем иска да прибере едни яки мангизи увеличавайки цената на Булсат от 0.80лв на 2.00лв, хем не искат да загубят 1милион аудитория. Аз лично не гледам турски сапунки, стари филми и полит-пропаганда.

Интересно който е натиснал "не одобрявам" по-горе, рязан бастун ли е или просто любител на турски сапунки.

и аз оставам на булсат даже без бтв ще е по добре аман от стари филми *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Изкупувам сателитни чинии. 4 лв на бройка. От Велинград съм, но ежеседмично имам кола, която минава през София, Пловдив, Стара Загора, Сливен и Бургас. Пишете ми с телефон за връзка. получаване на посочен от вас адрес.

какви чинии на 4лв сънувате там в велинград бе. няма 20лв в джоба да си купи комплект 2ра ръка от пазара,а тръгнал с кола да обикаля

Скоро сателитните чинии ще са без пари, не по 20 или дори и 4 лв. От Януари са за скрап. За друго няма да стават. След бтв, тв7, hbo и всички други ще отрежат старозагорските мошенници булсатком.

Не видях в никой коментар и намек на подкрепа на бТВ. Напротив - пълно отрицание и на поведението и на програмата им. Съмнявам се,че ще им стигне умът да си извадят заключения от това реално проучване на зрителското мнение тошно сред българите. Но рекламодателите им би трябвало вече да се сетят, че тази телевизия не е толкова гледана, на колкото се прави. А и тези които я гледат не са платежоспособните.

Няма къде да отидат тези от BTV! Булсатком не трябва да им се дава! Нали като не ги излъчват, както вече казах, рекламодателите ще напуснат BTV и ще отидат към другите телевизии, а тези от BTV ще си гледат сами турските сериали и архивните филми,които пускат! Пазете се от Blizoo!!!!

Май цялата работа идва от там, че искат да сринат булсата, защото се превръща в голям играч. Чува се че ще е 4 мобилен оператор и ще пуска интернет от най-ново поколение. От цялата работа бтв ще загубят рейтинг и рекламодатели, честито.

Тогава защо досаждахте на зрителите с тия гръмки съобщения за спиране, надписи...бла-бла! Аман от вас, тъпи телевизии!

улисани в тази сага, ние пишем или четем коментари и забравяме да гледаме тв ;)

Ей, булсаткомчета, дето сън не сте спали да пишете и плюете всичко освен тая крадлива старозагорска фирмичка, на комисионна ли сте или на трудов договор? Искам да изкарам някой лев, мога ли и аз да пиша като вас? Само малко се притеснявам, защото тия явно са я закъсали и може да нямат пари да платят, особено като си изгубят половината абонати. Гледайте да си вземете парите и бягайте! Корабът потъва.

Тия които са закъсали за пари са бТВ. Не виждаш ли, че от няколко години дават все едни и същи филми и сериали. Нямат пари да купят качествена продукция, а и през 15 минути пускат по 10 минути реклами.

Цветанчо Василев, я марш в кочината.

Защото "българска" е прилагателно име. Съкращението "б" не е от България, а от българска. Така или иначе е странно, понеже съкращението очевидно е на англ. език, където "българска" би трябвало да се пише с главна буква. Очевидно някой се опитал да приложи българска граматика на англ. език. Последното в резултат на повсеместната профанизация или, може би, опит да се натрапи латиницата, като заместник на кирилицата.

Сигурно е според мен .политика на Ментел и други "големи" ,изобщо няма да ми липсва "Булгаристан ТВ" т.е. БТВ,пълна подкрепа съм на Булсатком.

И аз оставам в Булсатком! Въпреки игрите на мустакатия банкер! Твърдо!

Kak може БТВ която е с претенции за една от водещите телевизии у нас да има такова махленско поведение. Клиент съм на Булсатком от години и и спокойно ще си остана там. Как може БТВ да ми казват кой оператор да ползвам .Много важно че няма да ги има.

Много интересно! Крадецът Босфор телефижън вика с цяло гърло "хванете крадеца"! Аз пък мисля, че ако увеличат цената на пакетите на Булсатком ще ме дискриминират, защото няма да мога да ги плащам и ще ме лишат от гледането на всички останали програми !

И Кулезич като Кошлуков - пълна скука. ТV7 и бTv - на боклука!

Абе спрете ги най-после :) Недейте само да плашите гаргите щото станахте смешни :) Да видим после на кой ше му липсват, май на никой и тва ви притеснява а ? Всичките БОСФОРТВ-та ги спрете незабавно ! Аз съм Българин, така че няма да ми липсват турските сапунки и циганозащитните репортажчета на цигоЛюба :) Ако на турците им липсват да ги излъчват в кърджалийско в специален пакет от програми "РЕЗАН ТВ" например :)

Ще отговорили някой какво ще стане с потребителите ползващи Булсатком живеещи в чужбина които са си предплатили абонамента за 1 год,които ползват бонус от 2 мес.и които нямат възможност да ползват услугите на друг оператор?

Какво ще стане... Ами, ще си продължат да живеят в чужбина.

goose

ОБЩИ УСЛОВИЯ на индивидуалните договори, сключвани с крайните потребители на електронни съобщителни услуги, предоставяни от Булсатком АД 10.1 Условия за предоставяне на услугите: Услугата по т.7.1 включва приемане на телевизионни програми със стандартна резолюция, телевизионни канали с висока резолюция, както и преглед на телевизионни програми по категории и се разпространява единствено и само на територията на Република България ; Или с други думи - искаме някой да спазва договор, който самите ние нарушаваме?

goose

Айде стига с тази турска сапунка точно като бозите по ермалък. Спирайте сигнала и да си живеем спокойни и щастливи без вас. От целия вой по всички възможни направления, горките "дискриминирани" тотално вече загубиха и малкото народ, който ги гледаше.

Един харесва битиви, друг - не! Ами нормално веее...тоя де я не харесва - цъка си копчето и не гледа, но тоя де я харесва - треба има възможност и той с цъкане да си я пуска...та битиви национална телевизия...тва не ви на Сашо Трактора телевизията

Как може такива неграмотни коментари, какккк...наистина образователната система в България е на ниско ниво. та той българина не може да пише на майчения си език. Бил от телефон - ай холам...училище ти треба, училище и то даскала със сопата в ръка да е...кога акъла те го нема - да го завръща

Абе, ти, който критикуваш неграмотните - виж себе си! В повествованието ти има най-малко 10 грешки, на стил, на граматика, на препинателни знаци и т.н. Наистина, жалка картинка се вижда от това, което чета във форума, но и ти, ти май трябва да повториш първите класове в училище.

Цинично и гадно е поведението на този гарганелчо, Ай-Сиктир Бе Куку -146, Павел, Тукту и други щатни дописници на "Дясното", "Либералното" Отворено общество. Точно те, като бесни кучета правиха всичко възможно да унищожат българското училище и подкрепяха гаврите с българските учители - а сега (подобно на английски колонизатор от 18 век) викат с цяло гърло, че българите са неграмотни ! Кажи Гаргалчо - ти за Босфор телевизията ли си ? Аз пък не искам да плащам 50 лв. такса защото са включени босфорските програми от които не мога да се откажа!

пич имаш пакети/с различни цени/ в тези пакети влизат определен брои и вид канали ,,,повярваи ми когато цакаш 28 кинта на месец за пулен пакет...наи-малкото нещо което искаш е вместо програмите да се увеличават е да намалят,пак и дори да не гледаш 70 процента от тези програми,,,,му другото нетут ми е на мегалан ,,,днес разгледах сериозно как стоят нещат с телевизията им от кум садаряние-пари,,,за качество нямам преки впечетления ,което малко ме притеснява,,,,но има 2 варянта да разбера 1 вя е да мина кум тях ,а 2 рия е да се доверя на човек,които уваявам и чието мнение ценя....малко се отметнах...може да сум обидил някои,.за което се извинявам ,,,весело посрещане на нг и живи и здрави всички....

Мегалан... няма вече Мегалан, това е МТел. Ще задържат още малко името им, за да задържат клиентите.

Изказваш се малко неподготвен, по отношение за качеството. Сигналът ще се излъчва от кулите на БТК, А той ще се сваля от спътник. БТВ за всеки канал ще получи държавна субсидия. Това което БТВ трябва да направят е каналите, които ще се излъчват безплатно в ефира да бъдат изключени от пакета. Намаляват си цената на пакета и ако държат кабеларките да излъчват ефирните им бози БТВ да си плащат.

Тук, може би ти си в грешка. По-голямата част от хората не използват ефирния сигнал от кулите, а най-вероятно на БУЛСАТКОМ или някоя кабеларка, която също е закачена към тоя оператор (моята е такава). Та, може би, логиката е, че по добре да си в пакет и да те гледат повече хора по кабел или на сателит, вместо по-малко, но ефирно ;)

зарасат.ком комшийката ти в устата ти ли пърдеше че ти нищо не виждаш