Белалов: Искаме вот на недоверие към правителството заради провала на Олимпиадата

Искане на вот на недоверие към правителството заради провала в сферата на физическото възпитание и слабите резултати на българските спортисти на Олимпиадата в Лондон е съвсем разумно предложение. Това обяви Николай Белалов, председател на Дискусионния клуб за социална местна политика (ДКСМП) към БСП.

Обратно в новината

Коментари - Белалов: Искаме вот на недоверие към правителството заради провала на Олимпиадата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Radostina

ми нали по време на бсп имахме толкова добри спортисти.... зяла европа и зял свят за тях говореха. явно горещините не му влияят добре на този г-н

боже опази българия от бсп

Тези зорлем създават фенове на герб. Олимпийската подготовка е цикъл. Критическата възраст на спорта ни навлезе от управлението на партията този всичкоразбирач-популист.

абе този или е слънчасал или е спал на течение !!!!!!!!!!!!!!!!

Бравос! Искаме вот на недоверие, искаме всички на референдум, за АЕЦ-а! Да живеят всичките бсп-та по всичките земни кълбета! Ура дрОгари...

Аман от идиоти, този белалов що не иде да се прегледа

Нормално е в тези горещини да изперка човек. Но при комунистите освен жегата личи, че са много огладняли. Близо четири години са на държавен пост.Иначе тяхната мафия продължава. Радвам се на такива налудничеви идеи, защото вреди на рейтинга им.

Що пак извъртате нещата политически, вижте планината - ненужното министерство, неграмотния и неук министър, неговите далавери и нескопосано ръководство, как раздадоха 2,5 милиона , повечето от които на незаслужили "спотристи". и т.н

На тези от БСП не ли им омръзна този рефрен "вот на доверие", колко пъти ще трябва да губят, за да разберат, че са маргинална партия.......

поредната глупост на агонизиращата партия столетница,да спрямо годините,би трябвало вече да е умряла,а тя е на път

Няма спасение от творенията на "слънчасалата" стогодишна партия.

В нашите партии е бъкано от тъпанари с мерак все пак покажат, че имат мозъчна дейност. Белалов и Цветков, които са в този измислен клуб иначе са с големи претенции, но в същност са елементарни и прости хора. Спорта не може да е по-различен от обществото и решението е в много по-глобални неща, но тия нали трябва да се изперчат - като няма други новини журналистите ще има с кого да се подиграват, за сожаление и за сметка на БСП.

Аз настявам за оставка на спортния министър и преструктуриране на министерството до агенция. Пълна данъчна ревизия преди това. Премии -само за медалите и Данчо.

Ей това комунистите са големи хумористи.Балалайков.

Ето типичен пример на тъпанарщина и темерутщина. Г-да т.н. "социалисти", забравят че години наред те и техните протежета съзнателно унищожаваха масовия спорт. Сега ронят крокодилски сълзи. НО НЕ ИМ ВЯРВАМ. ТОЧНО НА ТЕЗИ КРАДЦИ - не вярвам и една думичка!

Не подценявайте тази инициатива! На българина му е болно заради позора на родните спортисти, а лъснаха и информации за брутални злоупотреби и корупция в този сектор. Абе казано директно - окрадени са няколко стотин милиона, изпрани са незнайно колко, от залози и уредини резултати още нам колко си, скапано е настроените на българина.. И това прибавено към футболните идиоти прави една голяяяма купа с попарка, която все някой трябва да изпапака.

Тотален провал на екскурзиантите. Станишев е виновен.

А НЯМАЛИ БСП ДА ИСКА ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ ЗАРАДИ ГОЛЕМИТЕ ГОРЕЩЕНИ?ЕГАТИ СМЕШНИЦИТЕ. КОГАТО СИ ТЪП И ПРОСТ ТВОРИШ ГЛУПОСТИ.

За японското земетресение не поискаха вот, но за пернишкото е въпрос на седмици да поискат! Като стой та гледай...Само гледай...

Белалов: Искаме вот на недоверие към правителството заради провала на Олимпиадата. Ебе защо когато ви дръне някой кранчето започвате д аговорите истини? То спорта умира от 23г. насам ама докато цуцахте беше добре а сега се намери един да е крадеца и се надигате. Каде бяхте преди това? Като ви гледам и вие сте от комонистическите хрантутници. Що не кажете спорта преди 10ти дали не беше под контрола на ДС? Кой спортист ако не подпишеше декларация за сътрудничество имаше шанс за кариера (живот)? А вие каква принадлежност имате?

На Камарадите /Другарите Нюкомунисти жегите са им дошли в повече.Партай Геносето трябва да издържа на топлик. Да си направят чистка по здравословен показател.

asen

Бойко не ми е любимец, но спорт скъпи "дугари" не се развива за един ден нито за 4 дни, дори не и за 4 години. Къде бяха тези другари Белаловци и др. когато се мутризираше спорта? Май тройната коалиция управляваше, а?

Абе ти не виждаш ли, че те все още си мислят че народа е тъп до немай къде. Кой умен човек ше им се върже. А и нали трябва да се шуми около тях, щот те за тея 20г, само крадоха и сраха. Дойде една "мутра" и реши да оправи нещата. Ама и на него му правят спънки, само и само да се провали. Дори начинът да е този по който Бойко ги прави нещата аз съм за. Щот човека мисли за след 10г. какво ше бъде. А досегашните мислеха само за днес кво да откраснат и кво да изпапкат.

ясно казах, че е изключен такъв вариант.

Напълно съм съгласен!

Разбира се че Герб и лично Боко е виновен за изхарчените десетки милиони.Във всяка друга държава ще има съдебни процеси за толкова открадни пари.Вотът дори закъсня.За тези пари можехме да купим поне десет олимпийски шампиона.Вижте само за колко продадохме щангистите си които донесоха медали за държавите които ги купиха.Сумите бяха между 100хил. и 400хил.евро.Единият дава милиони за подготовката им другият ги продава.Ако това не е кражба здраве му кажи.

Вот до вота, мила моя майно льо, юнак до юнака!

Вот до вот.........милионер до милионера, а най отпред станишко войвода!!

Предлагам на БСП вот срещу ББ, заради горещото лято. Тия, като им се каже да следват една линия на поведение и направо изтрещяват. Сеагашната е 'вот до дупка'.По -ретроградна партия няма в никоя цивилизована страна.

аззз

ТИЯ ПЪК ЗА КВО СЕ БОРЯТ? МИ УТЕР И ЗА СВЕТОВНИЯ ГЛАД МОЖЕ ДА ПОИСКАТ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ, СМЕШНИЦИ ЖАЛКИ АЙДЕ ИЗЧЕЗВАЙТЕ НАЙ-ПОСЛЕ

simeon

Колко кухи лейки има м-у комуноидите, просто да ти стане жал.ТОЗИ ТЕЛАЛОВ е жив пример за това.

няма да управлявате вие крадци и престъпници!

Като че ли олимпийски шампион се става за 3 години, демек БиБи е виновен, пък Станишката преди това е цъфтял и връзвал спортни надежди.