БСП търси подкрепа за вот на недоверие за външната политика

Събраха се много аргументи за вот на недоверие към кабинета за външната политика, търсим още гласове, обяви БСП. АБВ ги подкрепи и поиска смяна на Даниел Митов.

Обратно в новината

Коментари - БСП търси подкрепа за вот на недоверие за външната политика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правителството искаше да свали Бокова. А май Бокова ще свали правителството.

Ама няма да се размърдаме.

Нe схващат ли от БеСепето ,че искат да поднесат поредна победа на Премиера Бойко Борисов?!?!

пусни една подписка в интернет. Не съм за никоя партия и сте ми опротивели, но е време поне срама от челото да измием- да кажем, че има хора,които знаят, що е дипломация.Иначе и тази на снимката е върти опашка

Младо момче никога повече не споменавай че си натовски генерал,ти щеше да бъдеш разстрелян на мига от един любимвожд Сталин още на събора Копривките когато пред теб и твоята партийна мама поощтрително се подсмихваше при стъпкването. на знамето на твоята армия

ГЕОРГИЕВА ОТ 2 СТОЛА ЩЕ СЕ ТРЪШНЕ ПО ЗАДНИК НА ЗЕМЯТА ТА БЕЛКЕМ СЕ ОСВЕСТИ!РУСИЯ ЩЕ НАЛОЖИ ВЕТО! Това е повече от сигурно.Пожелавам успех на БОКОВА!

БСП в този си вид и съдържание е полезно само на себе си. България в момента няма шанса да има силна опозиция на управляващите и те творят ли творят и работят ли, работят. Последиците могат да бъдат поправими, но също така могат да бъдат непредвидими и опасни за страната.

Корнелия Нинова пак е неадекватна или просто се прави на улава, дето вика Мутрата. Иска да сменя Даниел Митов, а решенията ги взема Боко Тиквов?! Някой от Вас разбира ли какво става? Аз май се досещам....... Докато другарката Корнелия се прави на боец от безсмъртния полк на Путин (имаше такъв цирк по 9 май), синовете й живеят сито и удобничко в САЩ. Сега по-ясно ли защо завалийката Кормения може да поиска най-много оставката на Митов, и то от кумова срама. Корнелия е същата като Мутрата и като Първанов - слуга на олигархията. Просто и ясно.

България не трябваше да се представи с Бокова, комунистическите отрочета ще си седнат кротко в ъгъла, има други по добри. Винаги е имало, но са свикнали да ги избутват, време е това да се промени. Завиждам на здравите нерви на ББ да я изчака да се провали сама, за да няма щях да успея, но ме спряха.

... са прави. Изборът за ООН бе принизен до футболен мач.... щом досега не вкарваш голове, значи си слаб играч ! Дипломацията обаче е много по-висша наука. Иска се търпение и самообладание. Когато 5-те велики почнат да гласуват явно, ще трябва накрая да стигнат до разумния компромис. Това може да е всеки от кандидатите и най-вече този, който отговаря на принципа - жена с положение, от държава от Източна Европа. Кристалина е българка, ама май е кандидатурата на ЕК.

Не се хабете защото при тия гербераски покупко продажби и при това положение че едни нови избори едни натегачи няма как да влезнат и за това ще търпят боко да ги мачка ама да изкарат мандата няма как да мине. Единствено сопите могат да помогнат вече а не някакъв парламентаризъм или избори

Защо с един предизвестен провален вот на недоверие БСП търси медиен шум? Защото се видя, че БСП осъществяват руските икономически интереси и сега баламосват тълпата, че защитават изгубилия кандидат от тяхната партия. Те са чисти предатели, които отново ни тикат под руския ботуш.

Корнелия Нинова напоследък изглежда като побъркана ! Има не здрав вид и постоянно изпада в истерии. Да не я гони климакса? Няма ли кой да и каже,че излага себе си и БСП!

Курнелия да потърси подкрепа в Столипиново

Корнелията отново изпадна в истерия....

След всички гафове на правителството е нормално опозицията да се противопостави. Но да не забравяме , че САЩ печатат пари като за последно и каква е гаранцията , че и следващите управляващи, няма да бъдат купени.

КАКЪВ КЕФ !!! МОНТАФОНКИТЕ ОТНОВО ИЗЛИЗАТ НА ПАША У ПРАВЕШКАТА МЕРА !! ДАААА, АМА НЯМА ЛЮЦЕРИНАААА !!!!

Я СЪ СПРИ МЪ КАКУУУ!!КУР ЗА НЕЛИ ОЛЕ!!!!

ще се откаже - в грешка сте. Те комунягите /баща й/ с кръв са взели властта и с кръв ще я дадат, т.е. няма да я сдадат. И кво - повече няма да види нищо - ни ООН, ни Юнеско - лъсна и гъзо. освен двата апартамента в Ню Йорк и тези в Париж и Лондон. Ще си живе-е-е там както винаги си е живяла луксозно, пък тука троловете нека дращят.

ГЕРБ ЗАКЪСВАТ ЗА КАДРИ :))

БЪРЗ ИЛИ БАВЕН ИНФАРКТ ЗА СВИНЯТА?

всички комунисти били престъпници. Не мой така - уравниловка. Всички под ножа. А КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПРИВИЛИГЕРОВАНА НОМЕНКЛАТУРА как така ще я сравнявам с бедния партиец, станал член на БКП за едното жителство, панелка и работа. Верно, че сме тъпи и се лъжем, но и помним.

Сериозно ли? Абе, нещастници обиждащи комунистите, да ви напомням ли, че при избори по комунизма 100% активност и всички гласували за Тодор Живков. Вие бащите и дядовците си на смърт ли искате да пратите бе, всичките сте излезли от комунизма.

Малоумен ли си или само се правиш на такъв? За кого ще гласуваш при комунизма, бе като имаше само един кандидат при всички избори - този на ОФ? Ако до 10 - 11 часа не съм гласувал на вратата ми звънеше др. Бенов. Защо като толкова много ви обичаше народът и активността беше 100% сега едва не ви мина и турската ДПС? Нещастници с промити мозъци, лайте си колкото щете. Времената на 100% за БКП безвъзвратно отминаха. И слава богу. Продажници сте вие. За вас нямаше по-ценно от дружбата със СССР. Скрихте от народа си ядренна катастрофа само защото беше дошла от любимия ви съветски съюз. Продажни мекерета, млъкнете!

Ами бащите и дядовците след 09.09. 44. какво направиха с другите бащи и дядовци а?Или се плашите от разплатата която заслужавате......ще си измрете като мишки забравени от всички защото делата ви се помнят а вие дори не се извинихте

Днес е обещан двоен надник от Козяк! Дерзайте полезни оли го френи!

Боко ги е наритал по мазните меризливи дупета, за да излизат на амбразурата

при вас павиана не ви ли донесе парче пица,че така ревете или нещо с копейките закъсахте:)))))))))

Ба Мааа! Дошъл е нов 9-ти септември! Всичко, що е куца, кьорава и тъпа червена кратуна е тръгнало да брани кандидата на болшевиките, макар той да се сурна с трясък на предпоследно място! Дерзайте другаре, ООН-ето го иСпуснааме, ама изборите за президент са наши!

От БСП си търсят ново място под слънцето, сега след като депесарската сянка ограничи напълно условията им за живот... Вот на недоверие може и да има ама нито една партия в момента няма воля за качествена промяна, а това е страшно.

Май под тази статия се е изсипала цялата тролска пропагандна гвардия на Шорош. Пяна от евроатлантизъм и пръски от евроценности заливат пространството в защита на марионетките на Меркел и Шорош.

Освен това Станишев е бил слушател и на Московското училище за политика. То е основано през 1992 г. с цел да подпомогне изграждането на демократични ценности в Русия. Познат ли ви е този език. Естествено такива са целите и на одиозната фондация на милиардера спекулант Джордж Сорос. И - ха, изненада, няколко години по-късно Станишев се оказва в настоятелството на Училището за политика в България. У нас, освен чрез всякакви международни грантове, то се ползваше и с подкрепата на "Отворено общество" и фондация "Америка за България". Тоест може да се каже, че лидерът на БСП е бил служител на Сорос или по определенията на неговите политолози - оригинален Соросоид.

Ама Герберите са си комунсти-Будя-Борисов, вечният охранител на Тато си е комунист!! нищо , че отрича!! А всички комунисти са престъпници-той е просто поредното доказателство за това!!Крадеца вика дръжте крадеца!! Курвелия Нинова е същата като него, краставите магарета през 9 дерета се надушват!!

Искайте оставка на цялото правителство. Възможни са избори 3 в 1

С това "Кураж, Ирина", рижата ме уби! Толкова остаряла патетика има в това да даваш кураж на загубилия другар. Сълзите ми напират в очите, но ....... сълзи от смях!

Като не се оттегли Ирина, ще ревеш от друго

Борисов ще е оправданието на БСП за слабите резултати на Бокова. Орешарски ще е оправданието за загубата на Радев. Борисов е оправданието за Белене, Южен поток, фалита на банките 96-та, купоните за храна 92-ра, разсипването на селското стопанство, приватизацията и какво ли още не. През всичките тези години БСП не са виновни за нищо. И цели 8% от българите вярват в това...

БСП има уникалния шанс да забоде един ЯК чеп На Боко ПРИСЛУГАТА. Бокова да не се предава

За разплетената дамаджана-Илияна...

Сега ще видиш. Само гледай

Къв чеп, бе каунь? Единствения шанс на Бокова е да се откаже от и така загубеното състезание. Тя от самото начало беше проформа български кандидат, а всъщност си е съветски, пардон руски такъв.

Как ще виете на изгорело после. Хахахахааааа БОКЛУЦИ Види ви се края

явно в българя да си опозиця се дефинира с броя на вотове на недоверие, които ще внесеш. през останалото време само чакат да се съберат причини...

Е, аз пък не съм съгласен, че крушовишката биволица с вид и харизма на блажено пикаещ едър рогат добитък и с гащи като алпийска палатка за четирима, се превръща в политическа лъжкиня! Не е вярно тя винаги си е била такава!

Ами ,те тия тиквиници от бсп са съпричастни към всичко което си изброил в коментара си.Какво добро са сторили те за България?Какво?курнелио не се хаби нищо няма да излезе от вото ви.Скоро напълно ще изпаднете от властта.

Всички руски партии в България ще искат вот на недоверие към кабинета. По този начин ще тласнат ГЕРБ към още по-проатлантически курс. В крайна сметка в това няма нищо лошо. Всичко, което ни отдалечава от РФ на Путин е за добро.

Явно Нинова е подвела Путин,че може да прокара руската си политика , чрез БСП. РАДОСТТА НА БЪЛГАРИТЕ Е ОГРОМНА, А УЖАСА ОБЗЕЛ РУСОФИЛИТЕ Е НА ГРАНИЦАТА НА ЧОВЕШКИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ:)))

Поправете ме, ако греша, но откакто са се върнали от отпуск- възстановени, ободрени и отпочинали, "народните ни избраници" освен да произвеждат и влизат от скандал в скандал и да гласуват дружно вземането на нови заеми на гърба на народа, друго не са свършили! И после не бил резонен, моля ви се, въпросът в референдума за тяхната бройка! Иначе съм впечатлена от брюкселската бюрократична експедитивност - кога издигнахме Кристалина, кога от ЕК ѝ разрешиха неплатен отпуск, кога свариха от Брюксел да "изразят подкрепата си" - ово е стандарт, дет' се вика, когато насреща си имаш "правилния ( наш) човек";)))

Тя тая работая не е решена от вчера за днес бе другарю. Умните хора планират предварително нещата, не като вас да сте все изненадани. :)

Другарю ще викаш на тейко си;) А за "планирането" е ясно и на врабчетата - просто иронизирам експедитивността на брюкселските бюрократи и нищо повече! А дано са толкова експедитивни и с разрешаването на някои доста по-наболели и касаещи обикновените хора въпроси!

Всички си задаваме тези въпроси, но отговора трябва да го дадат управляващите.

Защо си разваляш рахатлъка,а?!

БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА за - Българския Народ - Българската Армия - Българския Президент - Българското Правителство - Европейския Съюз и НАТО ------ Θεά Ῥέα semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur винаги е така, както говори богиня Рея

тези дебили трябвало да бъдат махнати от външна политика, за да не излагат нацията и държавата. Аман от Бай Ганьовци, дето се резилят пред света!

не се изказвай неподготвен по българските въпроси. Бай Ганьо поне е тарикат, не е като Иванушка Глупакът.

На кака тти кУрнелия само като и видиш селската животновъдска физиономия и те напушва на смях, а тя за външна политика ми говори. Ам,а така са те партизан-чобаните, произведени от руските ватници в шефове на партии. :)

България е на: 222 - място по раждаемост в света 6 - място по смъртност в света последно място - по продължителност на живота в Европа първо място по младежка безработица в Европа последно място по доходи в Европа първо място по корупция - в Европа първо място по нещастие в света 106 място по свобода на словото в света 129-о място по пътища в света Правителството на ГЕРБ провали проекта Южен поток Правителството на ГЕРБ провали (или прекрати по най-глупавия начин) проекта за АЕЦ Беляне Правителството на ГЕРБ завлече всички българи с 4 милиарден заем заради съсипването на КТБ, вместо да я спаси (както ПИБ) Правителството на ГЕРБ унищожи армията на България Правителството на ГЕРБ взе рекордни заеми за втория си мандат - над 20 милиарда лева... . а сме едва в средата. И всичко това са кардинални издънки във вътрешната политика. А тия ТИКВЕНИЦИ от БСП щели да предложат вот на недоверие за външната политика .... Единственото за което се сещам, е че са в някакво съгласие с ГЕРБ ..... престъпно съгласие.

Както и да се въртиш байно, червения крадлив рубладжийски задник все си е отзад.

Не е важно народът дали е ЗЛЕ, важното е ГЕРБ да е добре! нали ? :))

Обяснението е просто: на БСП, АБВ и прочее руски партии хич не им дреме за България и българите, но настъпиш ли руския интерес веднага скачат като ранени пантери. Това е още едно от проявленията на антибългарският характер на тези, уж български партии!

Но за сметка на това сме на първо място по предатели милеещи за всичко руско.

и да разбереш. Всички политици до един са протежета на БКП. (разбирай червени, сини, зелени, жълти, оранжеви, пембяни и всички цветове на спектъра). Интересуват се само от себе си. Всичко друго, което говоря, че правят за народа са глупости

Путин е скъсал ушите на леля Корнелия и парашутиста Радев ! Истерията на БСП е радост за всички българи! Браво на Борисов за тази прекрасна гледка!

Предлагам тези от БСП, да заведат в междуранордният арбитражен съд дело на НАСА, че не е открила (Крие) извънземните досега!

Няма да се оттегли и няма да предаде България. Тиквата от яд, ще се раздуе до пръсване

Семките,нали?!

Ще ги изеде Магарету на Тиквата

В една умираща партия все трябва да има някой който да проточи глас за щяло и нещяло за да разбере народа че тази клика все още съществува.

АБВ и те се изходиха по въпроса. "Всички руски агенти на баламатума строй се."Ще се надпреварват да плюят по далеч,за да угодят на малкото човече от кремъл.

БСП все още няма читав кандидат за президент - затова да оттегли ген. Радев (че той все още има трудости да разбере каква е неговата роля) и да номинира Бокова - аз ще гласувам за нея!

А НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ПОМОЛИМ ГРАФ НАРИШКИН ДА НИ ПРАТИ МАЛКО ОРЪЖИЕ :))) ....

"Тъжна вест С прискърбие ви съобщаваме, че всенародно обичания от рублофилите трол със прякор ДЕТРОЙТА се самоутрепа днес. Задави се от безсилна злоба със собствената си слюнка. От опечалените другари ватенки"

Ще го турят,сега?

ти си толкова "християн-комунист" колкото е имало и "монархо-фашисти"....но за селската "Енталагенция" така се обясняват нещата...нещастни селски идиоти...ЩО НЕ СЕ ИЗУЧИХТЕ ПОНЕ БЕ СЕРСЕМИ КАТО ВИ ТИКАХА ДИПЛОМИТЕ В РЪЦЕТЕ????

Долу правителството и Герб! Те са позор за България!

Я,па тая-линка!