БСП, ДПС и независими депутати внесоха искане за вот на недоверие

БСП, ДПС и независими народни представители внесоха в деловодството на Народното събрание искане за вот на недоверие към кабинета на Бойко Борисов, съобщиха от пресцентъра на левицата.

Обратно в новината

Коментари - БСП, ДПС и независими депутати внесоха искане за вот на недоверие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички крадци и мързеливци са против Бойко,защото им спря далаверата.Но те не знаят ли,че всеки друг след него ще продължи по същия начин,даже ще е по-стриктен,защото летвата е вдигната....

Хайде бе, избраниците... изметете ги най-сетне тези алчни некадърници, че положението е трагично и се влошава. Не се търпи!

Кои са тия БСП и ДПС бре? Аз вече не си ги спомням...някой ще ми напомни ли? Този на снимката само знам, че има само 4 години трудов стаж (като премиер!!!) и е завършил нещо... текстилно беше - униформите в СИВ или История на някаква си компартия... Защо пускате изявления на такива никому ненужни хора бре???

На теб кой ти е "нужен"? Б.Б. - милиционера-мутра, обграден с подобни некадърници, които доведоха българите до пълна мизерия?

Перфектен тайминг! От кумова срама можеха да задържат няколко дена след атентата. Явно са много загорели...

Това е добро като идея и е основано и на мнението за некадърността на управляващите и от ЕК, но е неизпълнимо защото голяма част от сегашните дупедати не се виждат отново в следващия парламент и със зъби и нокти ще са срещу този актуален вот..Какво да се прави - български политически манталитет а и трудно се изпуска келепира.. И няма защо да се натрисат за виновни предишните след като 3 години сегашните ме са успели да изпълнят даваните към тях препоръки.

то вече е очевадно, кои са представителите на организираната престъпност в парламента! Ами така де, щом подскачата срещу всеки удар по бандитизма и всеки удар срещу корумпираното до безобразие правораздаване, веднага подскачат БСП, ДПС, НДСВ.....тя братската дружба между тях си е отколешна...

абе ,я си затваряйте клоаките,че сте по-зле сто пъти от станишко!!огледайте се какви лайна серете върху народа!!заминавате си,като тройната коалиция,даже и по-зле!!инфантили ,пожарникарски!!

Най-после да се яви дълбоко интелектуален и аргументиран коментар! Какъв финес, каква дълбочина на мисълта, какви поетични сравнения! Това изказване ТРЯБВА да влезе в аналите на световната литератуна класика.

станишев умри боклук мрусен, дпс пачите ми са ясни.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Серж, защо поне веднъж не се заемеш с нещо сериозно? Народът ти плаща заплата, а ти се занимаваш само с интриги и далавери. Ето, оплешивя, а акълът ти не идва.

ако има нормални хора в бг. никои няма да гласува повече за тези пра исторически измислини партеи като бсп и дпс какво знач бсп б=бесни с=страшни п=пенсеи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти си ренде бе, Серж! ... Нашата Земя гори, ти (и апапи) си ми тръгнал да влъткаш излиняли махленски шмекерии, дето са непробутваеми Вече у Нас. ... Хора! Току-що Решението на Съвета за Сигурност към ООН (относно Сирия) бе провалено от Русия и Китай. Пренапрягането ЕС-Русия/Китай комай започва да прелива (Съветникът по Сигурноста на САЩ вече се изказа. Доста рязко при това! ... Нали помните с ЮНЕСКО?!) ...Така-и-така ще Имаме да изглаждаме нещата ЕС-Русия/Китай: -- защо да не Помогнем и на Света ?! (, чрез Конструктивни Предложения към ООН) Дано Нашият Представител в ООН чете.

ГЕРБ са поредния гръмък политически провал, но баш пък тези смешници са по-прости и от кройка на цвичка. Безсрамни евтини популисти. Никой добро не е видял от вас. Докато ви има България винаги ще е зле.

политици,обединете се в името на изстрадалия бг. народ.не ме интерисува кой е на власт.искам да живея нормално.докато се боричкате безмислено, моя живот изтича,а вие нямате право да разполагате с него.така че г-н станишев не ви подкрепям

Читателю,читателю ти май освен работническо дело пардон ДУМА нищо друго не си чел.

Ей,FROM GERMANI ,не разбрах на кого викаш глупак ,на Пъмкина или на Сричащия.Те не са глупаци,те са идиоти.

Който е на снимката и който внася вота са глупаци. Техните симпатизанти - също. Ясно ? Догодина ще видиш звезди посред бял ден.

Защото ще дойдеш ти ли да управляваш?

Не е лошо за начало...но би трябвало да се продължи (след неизбешното отхвърляне на вота) с истински протести, ако трябва обсада на парламента и т.н. до свалянето на пожарникарската пасмина. Благодарение на Виденов и Софиянски, това правителство не е нито най-слабото, нито най-крадливото, но е изключително страшна симбиоза от двете. Дано падне възможно най-скоро...

Най големите крадци са червената буржоазия които си говорят на другари, но какви другари са Гергов Овчаров, Кутев,Петков,Станишев, имного други знаини милионери от бсп и дпс и баи Хасан и баи Иван от село.

real_pleasure@

Не се разбира добре какво искаш да кажеш...но ако някой ден се сетиш какво ти се е въртяло из празната манерка - напиши го...

Много ми прилича нахалството на Станишеви на Доган на популярнта песен "Два танкиста,два веселых друга- экипаж машиной боевой".Бива подлост и долни машинации,но ние още не сме забравили техните кражби, ограбвания, историите с руския газ,АЕЦ"Белене"и...научните достижения на голямия хидротехник и специалист по водородна енергетика.

Да си ходят тъпите ГЕРБ-ерасти! По-тъпо, безхаберно и корумпирано управление в последните 15-20 години не сме имали! Г като Глупаци, Е като Егоисти, Р като Рапони, Б като Боклуци!

Толкова умно може да го измисли само наследник на Добри Терпешев!

... от смех! Сега, от онзи свят се чудя, кой ли друг пак ще подкрепи БКП/БСП?

...И КОЙ ДА ДОЙДЕ? "умните" БСП-утки ли? НИКОГА!

Демек, по-добре БКП-ейците от ГЕРБ? Сериозно?!

Много глупаво подбран момент. Но за глупака това е нормално.

Най-големите терористи за всички времена са комунистите/Взривената черква/ и Ахмед Доган/взривения влак на гара Буново/.Как няма да се прегърнат,като природата им е една и съща.Време им е вече пак да се проявят.

Абе комунисчета и Депесенцента, що не спрете с тия вотове на недоверие и вземите да свършите малко полезна работа. Аман от вас и вашите вотове на недоверие, само се чудите каква мизерия да направите. пфууу аман от некъдърни политици

Как жертвата и палача могат така братски да се прегърнат. Забравиха ли Българските граждани от турският етнос кой на 2 пъти посегна на родните им имена? Забравиха ли кой позорно ги изпъди от Родината им? Как могат да търпят агента Сава да ги граби и представлява? Не се обръщам към комунистите, аз с терористи не искам да имам контакти.

Не че Борисов е цвете за мирисане ама критика от Станишев и Доган звучи като приказката за крадеца който викал дръжте крадеца... И да са прави никой с ум в главата не би ги слушал след тяхното "прекрасно" управление...

Управлението на тройната коалиция имаше много недостатъци, но се оказа по-добро от сегашното. Въобще по-добре коалиция, та да не си позволява една-единствена партия да узурпира цялата власт.

БСП и ДПС продължават да работят против България. Как Станишев има очи да говори, като почти две от петте години са негови като Министър председател

Комунистическата гнида серГЕЙ снаниШЕФ е последният (предпоследният е ДПС-помиярите), който може да коментира доклада, да събира подписи за вот на доверие и тути кванти парламентарни хватки. ПАК, за пореден път ще се провали!! Царят и Гоцевата тройна ламя са виновните за поредицата неблагоприятни резултати и отзиви на наблюдаващите! НЕ МОЖЕ да се саботират априори всички опити за промени в системите за правоохрана и правораздаване с бездействия и активни действия на комунистите и в същото време да се обвинява единствените, които за годините след 1989 г. ВИДИМО полагат усилия и демонстрират непоколебима ВОЛЯ да преборят хидрата на комунистическата ПРЕСТЪПНОСТ от всякакво естество - от мутренските групи за (само)разправа с "длъжници", през всякакви измами с икономически привкус, наглите кражби на общонародно (а и много частно) имущество, до обричането на България на рекета и суровинния терор на "братска" Русия!!

станишев и компаня получават заплата в евро и затова искат булгаря в еврозоната. нато доиде и костов и станишев ще си видат прятелите. а ние-пак ще си гладуваме както преди!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тоя пак не разбрал че в момента еврозоната не е привлекателно място. ега си наглеца, ама с лщтвито са си лика прилика

За пръв път в България толкова безпардонно и жестоко се появява меж.тероризъм и сега когато всички нормални хора в държавата.....БСП иДПС безпардонни,безотечествени,далеч от всички....

Вие сте смешни .Опозиция ,опозиция ама това вече е голяма простотия.

Каква жажда за власт! Сега, когато целият свят коментира атентата в Бургас и напрежението за управляващите и народа е огромно, за тези плъхове е важно само, как да се доберат отнова до кацата с меда ! Алчни лицемери!

"Хора, бдете!"... Осиротялата вече двуглава ламя (Станишев..., Доган), паразитствала през предишното десетилетие, се надига за реванш... Ха-ха-ха! Политическо скодоумие, цинизъм по нашенски или поредният кьорфишек е този, не знам кой си по ред, абортиал вот на недоверие! Народът е казал:"На един му гори главата, друг търчи да си пали лулата"... В днешния акт на част от нашенската опозиция в НС прозират за сетен път зле скроено политическо демагогство, лакомия за власт и омайващо партийно тщестлавие, очевидни и за слепците...

Тези паразитни сдружения трябва да бъдат отстранени завинаги от изстрадалата ни Родина!

Защо губите времето на хората.

нещастника, колко е загрижен за народа и дарявата. герб още два мандата да бадат на власт не могат да оправят поразиите които нанесе ти с твоето управление. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това е нахалство, как е възможно? Не се учудвам!

Удажаеми депутати,напразно внесохте вот. Тези дебили, тези деберокожи милиционери и мутри не разбират от дума. Такива като тях няма да пуснат калъчката, това е реакционна дясна хунта от алчни типове, които властта няма да дадат, та ако ще да ктигнат до преврат. До кървави ексцесии от латиноамерикански тип. Това отдавна не са хора. Ние не познаваме до вдес подобно на ГЕРБ явление - корумпирано, лъжливо и нагло. Тези милиционери разбират само от сопа. И ако те изпреварят народа си, ще го колят както навремето през 1925 гждина. Помнете ми думата!

За какво говориш? За действията на полицията след атентата на червените в храма Св. Неделя, където загинаха над 150 невинни, а в последствие бяха обесени само 3-ма комуниста? Ако, не дай Боже, пак се докопате до властта ни чакат кървавите дни, като след сакралната дата 09.09.1944. Когато избихте цялата интелигенция + едно законно избрано Народно Събрание. ЗАБРАВЕТЕ, няма вече Червена армия, няма световен комунизъм. Сега го наричат световен тероризъм с ислямски привкус.

Сегашните управляващи какви точно са? Може би "демократи" някакви?

хахааа...... смешници!!!

България е във възход, който не е била за последните 15 години. Дори и червените комуни не могат да спрат това! Пробвайте се още - популисти и ще разберете, че за нищо не ставате. Видяхме ви за всичките години на кражби с тройната коалиция - мафиотска структура от началото - до края!

Комунягите и ДС-доносниците от ДПС са абсолютни гьонсурати. Оценката в доклада е за 5 годишен период, в който те управляваха половината време и тогава ЕК спря парите към България заради Батко, Братко и сие. И сега тия корумпирани политици, начело с Доган- хидроинженера, ще искат вот на недоверие заради безобразията, които те самите са правили през този период. Не ви ли е срам, бе?

ВНИМАНИЕ! Няма по-опасна комбинация от комунист-ислямист или ислямист-комунист, което е същото.

Станишката е управлявал точно 2 години и седем месеца от годините, засегнати в доклада. И всеки знае, че докладът е лош, точно заради тези най-мрачни години в историята на България, изпълнени с кражбИ, кражБИ, краЖБИ, крАЖБИ, кРАЖБИ и пак КРАЖБИ!!! Не че 2005-2007 не бяха мрачни години, изпълнени с кражбИ, кражБИ, краЖБИ, крАЖБИ, кРАЖБИ и пак КРАЖБИ!!! Не че 2001-2005 не бяха мрачни години, изпълнени с кражбИ, кражБИ, краЖБИ, крАЖБИ, кРАЖБИ и пак КРАЖБИ!!! И последно, не че 1997-2001 не бяха години(спестяваммрачни), изпълнени с кражбИ, кражБИ, краЖБИ, крАЖБИ, кРАЖБИ и пак КРАЖБИ!!! Те просто не са включени в доклада, защото не бяхме членове на ЕС. 12 години друга политика, освен КРАЖБИ, не видяхме. Основното занимание на българският политик бе как да забогатее от властта! Е, видно е, че добре се справиха! Дали това се хареса на народа, е риторичен въпрос. Но съвсем не риторичен въпрос е ЩЕ ДОПУСНЕМ ЛИ ПАК КРАДЦИ ВЪВ ВЛАСТТА? Решението е в НАШИТЕ РЪЦЕ!

Дори 1 комунист във властта!

Колко красиво си подредил буквичките... Бравос! ;)

Пфууу, тези лекета не спряха с глупостите си !

поне малко се засрамете бре по нагли станахте от мангалите

Идиоти!!!!!!

Станишката е управлявал точно 2 години и седем месеца от годините, засегнати в доклада. И всеки знае, че докладът е лош, точно заради тези най-мрачни години в историята на България, изпълнени с кражбИ, кражБИ, краЖБИ, крАЖБИ, кРАЖБИ и пак КРАЖБИ!!! Не че 2005-2007 не бяха мрачни години, изпълнени с кражбИ, кражБИ, краЖБИ, крАЖБИ, кРАЖБИ и пак КРАЖБИ!!! Не че 2001-2005 не бяха мрачни години, изпълнени с кражбИ, кражБИ, краЖБИ, крАЖБИ, кРАЖБИ и пак КРАЖБИ!!! И последно, не че 1997-2001 не бяха години(спестяваммрачни), изпълнени с кражбИ, кражБИ, краЖБИ, крАЖБИ, кРАЖБИ и пак КРАЖБИ!!! Те просто не са включени в доклада, защото не бяхме членове на ЕС. 12 години друга политика, освен КРАЖБИ, не видяхме. Основното занимание на българският политик бе как да забогатее от властта! Е, видно е, че добре се справиха! Дали това се хареса на народа, е риторичен въпрос. Но съвсем не риторичен въпрос е ЩЕ ДОПУСНЕМ ЛИ ПАК КРАДЦИ ВЪВ ВЛАСТТА? Решението е в НАШИТЕ РЪЦЕ!

Глупави комунисти!!!Страната е почернена и разтърсена от атентат непознат за цяло едно поколение,а те нещастниците внасят вотчета на фона на тази трагедия и на това,че 2 год влизащи в доклада са управлявали те...това е долна комунистическа НАГЛОСТ!!!

-lv

Вот на недоверие точно днес. Бързат, бързат. Няма нищо свято, властта е важна, парите са им важни! Пфу...

И двете престъпни партии трябва НЕЗАБАВНО да бъдат забранени!

Не съм гербаджия но не бива никога повече да се допускат бсп и дпс до властта в БГ!!!

Дори 1 комунист във властта!