Отцепници от ”Атака” пълнели касите на ГЕРБ и БСП

Напусналите групата на "Атака" депутати Огнян Пейчев и Валентин Николов са подали декларации в министерството на финансите субсидията им да се прехвърли към ГЕРБ, а Кирил Гумнеров и Камен Петков - към БСП.

Обратно в новината

Коментари - Отцепници от ”Атака” пълнели касите на ГЕРБ и БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ НА РАЗСТРЕЛ ! Трябва да пуснем газ в парламента и отвън да насочим няколко тежки къртечници та да може като изпълзи тая гмеч навън да ги разстреляме!

Ако Сидеров е луд, какво да кажем за всички останали в Парламента, които от 20 години кльопат тихо и скромно!? Да се спрат държавните субсидии за партиите! Да се спрат даренията от чуждестранни фондации! Това Народно събрание ли е или Женски пазар?!

ТОЗИ ПАК ЩЕ ГО СЛУШАМЕ КАК ВИЕ ТА ЧАК ДО ИЗБОРИТЕ ?! АМА СИ ПОДАВАШЕ ЕЗИКА ДОСТА ВРЕМЕ- ОТКАЧАЛНИК! КАЛИНКА И ТЯ ВИЕШЕ АМА ХОДИ ПРИ ТУРЧОЛЯТА И СЕ КЕФЕШЕ! ИЗМАМНИЦИ

Всички правителства от прехода са отцепници от българският народ! Заради тази алчност, ЕК предприема изпълнение на плановете си да посегне на суверенитета на България, Гърция и Румъния.

До кога ще ни лъжат ?До кога ще грешим, като избираме другия, после следващия и следващия и годините минават, те стават по-богати - ние по-бедни, остаряваме повечето умираме, а късметлиите дето се пенсионират молят през сълзи децата си от чужбина да им пратят пари поне за данъка ? За тая България ли сте си мечтали като гласувахте ? Ботев, Левски, Раковски не гласуваха - те умряха за нещо по-добро, но не за пари !!!

Пари, пари.......Всичко е за тия пари.

Волен приказва само за пари. Очевидно се вижда целите които гони в парламента!

Е как хем "наши" пък давали пари на друг???

каквото и да си говорим ,става дума за пари

ПРАВИЛНО СЕ ВЪЛНУА СИДЕРОВ, ЧЕ ГО НАПУСКАТ , МОЖЕ И ДА ОСТАНЕ САМ ИЛИ НАЙ-МНОГО ДВАМА. НО ЗАщО НЕ СЕ ЗАМИСЛИ,АКО МОЖЕ, ЗАщО ГО НАПУСКАТ ? ТОВА СА ЕДНИ ОТ ЧЕСТНИТЕ ХОРА В АТАКА, КОЙТО ОСЪЖДАТ ПОВЕДЕНИЕТО НА СИДЕРОВ . И ПРАВИЛНО ПОСТЪПВАТ. ТАКА ТРЯБВА.

Много обичам когато депутати казва ,че са в Парламента в полза на хората в тази страна . Искрено вярвам на депутати които освен заплатата си от няколко хиляди лева взимат и по 120 000 лева от горе (подкуп за уреждане на нещо...) Защо се дава държавна годишна субсидия на депутат в размер на 160 000-200 000 на година . Няма пари за пенсионери и за хора с 270 лева заплати а за трънтутниците може ? Нали все пак депутатите получават около 3 000 лева тези които не са в комисии и около 5 000-6 000 тези които са в комисии . Защо партиите получавт пари на гърба на всички хора а не от членовете си . И защо депутатите получават пари и за комисии като това им е работата (все едно всички които отиваме на заседание да ни дават и долълнителни пари )защото ходим на заседание . Има нещо много сбъркано в тази държава - депутатите са (назначени ) избрани от народа но получават в пъти повече пари от народа . Това преведено на цигански означава : шефа този които ме е назначил да получава в пъти по-малко от мен !!!

Пак ще излезе, че всичко е законно, но не е морално според мен. Най-правилното е Атака и РЗС да си запазят субсидията, а ако не може то субсидия за независими депутати да не се дава. А най-справедливо за мен е субсидията да се разпределя поравно между парламентарните партии, а не както е сега. Всички да взимат еднакво.

СОРИ Г-Н СИДЕРОВ, Ти нещастнико осра националната идея и превърна депутатите си в заложници на офшорните фирми на другарите от ДС. Как стана така, че Мери Джейн от Сейшелите притежава "Атака" чрез същите тези фирми на които станаха гаранти по теглен от нея заем ТВОИТЕ депутати бе задник такъв. Шестте компании КОИТО ТЕ ДЪРЖАТ И РАЗИГРАВАТ ЦИРКА С "НАЦИОНАЛИЗМА" са Сангрия Лтд., Галатея Трейд Груп Лтд, Фрийланд Холдинг Компаунд мениджмънт, Аутсорсинг Фасилити и Аполо бизнес солюшънс- всичките регистрирани на остров Махе, най-големият от Сейшелските. НЯМА ЛИ АДВОКАТА ТИ ЯВОР НОТЕВ ДА РАЗЦЪКА НЕЩО ЗА ТЕЗИ ДОГОВОРИ С ТВОИТЕ ДАПУТАТИ И КАТО КАК СЕ СЛУЧИ ТАКА, ЧЕ СЪЩИТЕ ТЕЗИ СЕЙШЪЛСКИ ОФШОРКИ КОНТРОЛИРАТ И БИЗНЕСА НА ЕДИН ДРУГ ГОЛЯМ БИЗНЕСМЕН - КОВАЧКИ КОЙТО БЕ ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА ТВОЯТА БАРИКАДА??? ХАЙДЕ СТИГА ЦИРКОВЕ!! Какви партии сте вие бе нещастници. ВСИЧКИ СТЕ НА ЕДНА ХРАНИЛКА - ТАЗИ НА ДЯДО ВИ ЛЮБЕН

аман от тия дупетати само за пари се карат само пари в устата им няма да се растревоят за бедния балгарски народ как да му направят живота подобар ами кои колко пари да прилапа

неговата каса се изпразва.

пък на мен парички дава тати като не правя бели.

Е, то се видя откъде са дошли хората на "Атака". Едни се върнаха при мафиотите, другите - при партията майка. Жалко за вярващите, но... това е България днес!