АБВ постави ултиматум на БСП за вота на недоверие

АБВ постави условие на БСП да подкрепи готвения вот на недоверие към правителството, само ако се договорят на среща лидерите Георги Първанов и Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - АБВ постави ултиматум на БСП за вота на недоверие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма грешка, че не са единни, но егото на всички е голямо! Управляват ни случайни хора без нужния капацитет.

Защо не трябва да подкрепим Ирина Бокова? 1.Защото начело на Юнеско с пари на организацията Македония изгради най големия славянски университет и цял град, подменяйки историята. Изсипаните в република Турция пари от Юнеско освен забележителните реставрационни работи спомогнаха за това български народни танци и обичаи да се представят като турски. А В БЪЛГАРИЯ - НИЩО.

Sm3hurk0

Аман от гнусни пазарлъци ! Извън политиката на това му викат - картелно споразумение и този тип поведение е наказуемо от закона.

уж си жена, а все червено гледаш. На вас дай да стреляте по строени до сената хора и ако може да не мърдат - без съд и присъда. И що се пишеш Дарина - не може я стигна. Хубава жена, с харизма, а не сбабичосани дърти баби.

тва Гоце е рядък гнусар. Крепя Боко в правителството а сега поставя ултиматоми.Всичко е един мармалад и тюрлюгювеч в борбата за лапачката.

АБВ търси "място под слънцето", но и в този случай закъснява - първият беше, когато опита да се "вреди" с кандидата за президент Р. Радев! Сега отново/пак опитват да са "опозиция", но не до там!!

Между АБВ и БСП не съществува никаква разлика. Две издънки на едно отровно дърво! Цялата патаклама е за кинтите на руснаците! Кой да ги вземе. Гоце принципно се договори с Путин той да получава парите за руската 5 колона в България / затова и секнаха кинтите на Атака/, но не безусловно все пак. Путин няма излишни пари да харчи и иска резултати. Не ги дава само за крясъци и лозунги.

БСП не са цветя, но АБВ до стената за разтрел с тези от ГРОБ и Предателите ПФ, за унищожаване на БГ

защо не можеш да различиш пазарна икономика от пазарлък?? Твоето предложение за договаряне по вота на недоверие към правителството не ти е удобно и си е ЧИСТ , ДОЛЕН ПАЗАРЛЪК! По принцип ако БСП искат да бъдат уважавани от народа си, не бива да влизат в никакво съглашателство и пазарлък с предатели на лявата кауза!!! Бягай при Боко , да докладваш и искаш от него прошка за поредно предателство!!

БСП да бъдат уважавани от народа си???? Една престъпна комунистическа партия не може да бъде УВАЖАВАНА от народа си!

Всички парадират, че искат да свалят Бокича, ама гледат да не се случи, че ще трябва да вадят пак милионите от джоба за избори и не е много сигурно дали ще влязат пак в парламента. Щото АБВ за избори ще се оръси поне 2 милиона, а без избори ще изкара още 2 милиона за 2 години от субсидии, заплати и привилегии в парламента. Не знам за вас, но за мен е по-добре да взема 2 милиона, отколкото да дам 2 милиона!

борис-оф е научил най-важният трик от политиката, а именно разделяй и владей, прост народ сме и затова сме на изчезване.

Свалям ти шапка, загдето си признаваш, че си прост! То такива сте, за щастие, единици!

вратарят им ги е лабаф

всеки поотделно иска да свали тиквата, но като стане на въпрос да се обединят и почват да си посочват интересите, не е ли интереса на народа над всичко което да ви обедени, ето защо една празна тиква е още на власт, докато има такива политици в другите уж опозиционни партий то боко ще изкара още 5 мандата спокойно.

Пикльото и архара в действие. Ама гледат да не лаят много силно, че да не ги чуе пъдаря и да ги изгони от обора!

АБВ задмина ДЪНОТО НА ПАДЕНИЕТО СИ.... госин АРХАР, вашто абв ще подкрепи евентуален вот на недоверие НА ПРИНЦИПНА основа за политики или щото трябва да бъдете ЗАБЕЛЯЗАНИ И ДА ИЗВИВАТЕ РЪЦЕ ала мутренски?! ПФУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

"въпросът бил лидерски".........като ги гледам на снимката тия "лидери" не мога да се спра да се смея.....ами от едни селски първенюта набутани в една партия какво да излезе от там....все цървули леко пременени :)))))))))

Защо Кристалина Георгиева приема номинацията, след като, 1/2 от депутатите не я желаят и повече от половин България също ?

Не само българите ,а целия свят , стотици държави гласуват и избират ген. сек. на ООН ! Понял?

И защо все губите изборите-катастрофално,а?Аман от тъпи манипулатори!

Гоце и бизнесмен. Освен това е партия с Боко. Откъде се намериха толкова смешни "политици"?

Няма кой да изгони търговците (файтона хора, около хотелиера-убиец на архари и пикаещия в шадравани) от политиката, т.е. от НС!

До поотдъхнеш малко. Много са ти еднородни писанията. Ще започнат да те трият

че наруших вътрешната ти хармония с истината за кумирите ти!

А Защо ГЕРБ не събраха кворум днеска? Нали победи на изборите?

Така искат. Народа ги Е освободил? Как е времето в Москва днес? Пак вали, нали?

БСП няма да предизвика предсрочни избори. Не са в техен интерес, защото може да се окаже, че ще се изравнят с ДПС или Атака като резултат. Зорът е да лаят с надеждата, че това ще помогне на Радев. А дали е така - след месец ще видим. Но провали ли се пак има позитив - Нинова ще излети по-високо и надалеч, отколкото Радев и достигал с МИГ 29.

В БСП който и да застане начело, все тая. Курнелия, Неликурия, няма никакво значение. Те са изначално сбъркани и генетично увредени, а тенденцията е да станат партия със затихващи функции. България има нужда от модерна левица с нови хора. Това обаче, благодарение на БСП и такива като Гоце, в обозримо бъдеще не е възможно, защото българите стават много подозрителни, като чуят "лява" партия.

Ами чалгата е навсякъде, пич! И в БСП и сред електората! Защото нито БСП е лява партия, нито изпосталял електорат в болшинството си има мозък, та да отъждестви "дясна" партия (доколкото наистина такова животно има в нашата политика!!!) с убогия си интерес за оцеляване!

На избори, Боко пак ще оттърве панделата.

БСП и ДПС щели да искат вот на недоверие! Ха,ха,ха! Гладна кокошка - просо сънува! Умрели сте отвсякъде ,бе комундета.

Не изпадай в ПАНИКА. Потърси лекар

Дрогарю Драго, помисли за собственото си здраве. В ПАНИКА сте вие. Без ДПС не можете да пръднете дори!

Бойко нали ги е избрал Целия български народ с 97% да ни управлява. Нещо проблемче ли има сега? Некой ще отговори ли?

Тези 97% ги докарваха дрогарете само по бай Тошово време,като още към два часа следобяд тръгваха по къщите да събират негласувалите. Ако 97% бяха гласували за Бойко, сега никой нямаше да е чувал за Курнелия,за Гоце и за Раданчо. Така ,че по кротко с измислиците.

Тези проценти,ги докарват другари-товарищи,като Путя,Ким-Серсем и т.н.!

не спрЕхтЕ да се ИЗЛАГАТЕ! ГОЛА ВОДА И ПЪЛНА СКРЪБ СТЕ! :))))))))))

Защо си в ПАНИКА тогава?

к'ва паника, бе пич?!???? Просто се забавлявам на вашата простотия! :))))

Гоце, Гоце, леля Курнелия е на път да ти сложи поредната динена кора. Ако не подкрепите вота на недоверие ще излезе, че сте с Герб. Направо е тъжно как "великия стратег" вляво приключва кариерата си от ръката на една леля в розово костюмче, бивш кадър на Костов!

Гоце никога не е бил стратег на БСП. Такъв за последно беше Лилов. Сега е Дъбов. Гоце е само лицето.

Част от човешкото тяло, която се използва за сядане има други названия, но "лице" не е сред тях! За голямо съжаление на някои нашенски политици!

По смешен парламент от този и без това няма. Особено Рамадан Кунев - ОПОЗИЦИОНЕРА В УПРАВЛЕНИЕ

Ти ли си дежурният трол на ГЕРБ в момента?

А ти от кои си? През минута пускаш едно и също и не се разбира пак

Ето така се договарят срещите на Гоце, с шантажи и насилие. Тая пък Курнелия що се дърпа толкоз? Най-много да няма секс та тая среща. Да пита Илиянка, тя си се срещаше с Гоце доброволно по няколко пъти дневно и все с щаслив край.

Далеч от Цоциалният президент. Каквото и да струва на БСП, никакви контакти с Гоце предателя и неговата камарила. бЕгайте на далеч от тях. Тях ги интересува само далаверата ! Били "леви" ?

АБВ СИ ПОКАЗА НЕМОЩА. КАДЕ ГО ЧУКЪШ , КЪДЕ СЕ ПУКА ПОКАЗАХА,ЧЕ И С БОКОВА ИСКАТ ДА СЕ ДОМОГНАТ ДО БСП.

Ще го кажа просто и ясно - Гоце бачка за Боце. Това е! Представете си само бръмченето в главите на левия електорат преди тези президентски избори. Те имат няколко алтернативи, за които могат да гласуват: 1. Кандидатурата на най-голямата партия - о.з. генерал Румен Радев. Формално издигнат от инициативен комитет, реално подкрепен от БСП на Нинова. 2. "Мината" Калфин. Това е човекът, за когото на миналите президентски избори левите гласуваха и ругаха Бойко и представителите на автентичната десница. Такава емоция трудно се забравя. Калфин ще отклони гласове от Радев - това е факт! 3. Орешарски - премиерът на Сергей Станишев. Докато ние протестирахме срещу неговото управление и моделът "КОЙ", левите пак ни псуваха, а него го боготворяха. И това е силна емоция, и това трудно се забравя. И той ще си свърши работата срещу Радев. 4. Да добавим като бонус Танчето, Станчето и друг дреб за политическия пълнеж. Така Йорданка Фандъкова и неясното и засега вице ще получат служебно предимство. А ако има и някой с костинбродски нагон, то нищо чудно да посрещнем идната година с жена президент :)

Сега ще видим кой подкрепя това правителство.

Много са, като част от тях засега са невидими. Това е същността на мафията.

другарите напират за предсрочни избори. Трябва да внимават какво си пожелават, защото може и да ги сполети. Щото на едни избори като нищо Гоце и Сидераста може да не влязат в парламента и на БСП тогава ще им останат само съучастниците им от ДПС и евентуално агент Иван.

България имаше три болестни паразита в последните 15 години Доган,Първанов и Борисов. Свързани потайно от мафията,смучеха кръвна и и я правеха неадекватна,объркана,полужива.

Луканов и Костов са истинските рушители на България!

Бийко нали ги е избрал Целия български народ с 97% да ни управлява. Нещо проблемче ли има сега?

АББА го раздават тежкарски ...

:-))

МАМА ВИ КОМУНИСТИЧЕСКА!

СПРЕТЕ ДА ГИ ПСУВАТЕ И ДЕЙСТВАЙТЕ,ПРЕДИ ДА СА ВКАРАЛИ ДЕПУТАТИ ОТ ШАРИАТА !

ДВА ПЪТИ БОКЛУКА НА КОМУНИСТИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ - ГОЦЕ

Един път предател - завинаги предател!

Шилo

Гоце се е изнервил яко. Дообре! :-)

БСП да не се подлъгва по приказките на абв за пореден път защото те са си предатели и нагаждачи от самото създаване. Търсете си подръжници ама без таквиз ''лидерски срещи'' защото ако залагате на прозрачността само ще спечелите

О, "най-достойният Президент Първанов - Обединителят на нацията" изведнъж стана нагаждач? ;)) Който не е с Партията е против Партията ;))

Който и да е наш Президент, сравняван с РП, няма как да изглежда по-зле! Независимо как го наричаме!

Още от самото начало на кампанията за генерален секретар на ООН, ГЕРБ и правителството не подкрепиха И.Бокова, дори подчертаха, че тя е предложена от друго правителство- това на П.Орешарски, който работеше при много тежки условия-непрекъснати стачки и саботажи.Не е разумно по средата на кампанията за избор на генерален секретар на ООН смяната на българския кандидат.По-скоро тук се говори за предварителни уговорки между силите- да се избере ген.секретар на ООН, а г-жа К.Георгиева да бъде зам.генерален секретар на ООН, тъй като има условия за живот в Америка.К.Георгиева е на възлова позиция в ЕК и би била много по- полезна там, защото е работоспособна, защото е прозрачна и комуникативна.Няма нужда от раздори и внасяне на вот на недоверие на правителството.Нека все така държавнически се отнасят към работата си и заслужено ще получат одобрението на народа.

На тоя трипера му е оставил тежки умствени поражения.

Първанов прикани Корнелия да му падне на колене и с подобаващи женски похвати да моли за прошка:))

Гоце Архара е палавник, ще и обере паяжината на КУРнелчето на юг от пъпа. То се видя, че ББ няма да свърши работа, макар и там мацката да беше много настоятелна.

Джафкайте си тука кой какъв бил русофил, русофоб, агент и пр., докато междувременно ви се готви ислямски халифат. Освен прииждащите от Турция ислямисти, вече почват и тия квотните от Европа да доставят.

Така се работи в Партията ;)) Ултиматуми, сговори, интриги, търговия с влияние, "дай ми, че да ти дам", вътрешни борби, лобита.. Само вижте как избраха Нинова за Секретар на ЦК или как издигнаха Румен Радев за кандидат.. А я си представете каква бойна арена за питбули е Позитано, като дойдат руските проекти или време за парламентарни избори.. БСП е толкова зле, че отврати и Станишев от себе си, а това е достойно за сериозна награда.

В България има само една Партия - тази на дивашката олигархия. Няма значение дали й викат ГЕРБ, ДСБ, БСП, АБВ, ДПС, ДОСТ, НФСБ и т. н. Всичко са заедно срещу България и нейния народ.

Политиците ни просто са по-хитрите и пробивни българи. Всички искат да са на тяхно място и да гепят и келепирят. Просто не знаят как, нищо друго не ги спира. Не си търсете оправдание - не са ни натрапени, ние си ги избираме.

А Радан Кънев поставил ли е ултиматум?

Той друга форма на изказ не познава ;)) Твърди се, че на три годишна възраст е помолил майка си за кифла, но злите езици подхвърлят, че преди това е подготвил три компромата в случай на отказ.

Никога не съм харесвал агент Гоце трипера хотелиера. Той изви ръцете и за Бокова.