Цветанов: БСП провокираха с обиди, Главчев остава на поста

В тази ситуация трябва да участваме в намаляването на напрежението, което умишлено беше създадено и се провокира много умело от страна на БСП.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: БСП провокираха с обиди, Главчев остава на поста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През 1987 г. Завършва висше образоване в УНСС (тогава ВИИ "Карл Маркс") със специалност "икономист-счетоводител". През 2003 година Главчев регистрира фирмата "Адлон плюс" ЕООД, която е с основна дейност счетоводство. Според данните в Търговския регистър фирмата е действаща и Главчев все още е собственик, а управител от 2009 г., когато той става депутат, е Невена Георгиева Паскалева. Бил е и един от директорите на "Статус имоти" ИАД. От ГЕРБ коментираха, че законът забранява на депутатите да са в управляващите органи на търговски дружества, но не и да са собственици. Според тях Главчев е декларирал собствеността в дружеството си пред Сметната палата още през 2009 г., а след това не е, тъй като няма промяна в собствеността му. Справка в декларацията му на сайта на Сметната палата показва, че Главчев е "забравил" да декларира фирмата си както в първата си декларация, която обхваща периода 1.01 31.12.2009, така и в следващите години. В декларацията за 2015 г. се появяват акции и дялове на съпругата на Димитър Главчев - Павлина Андреева-Главчева. Те са: поименни акции в "Химимпорт"АД за 1292 лв., 100% собственост в "Експро" ЕООД за 5000 лв. и 2% от "Булхимтрейд" ООД на стойност 2000 лв., придобити при делба.

Цецо , ама колко пъти те ''обиждаха'' тия от БСП-то бе?

ВИДЯХА, ЧЕ НЯМАТ ШАНС ЧЕРВЕНИТЕ ДЕБИЛИ, И СЪВСЕМ ЗАПОЧНАХА ДА ИСКРЕЙЗВАТ !!! ЯВНО КЛЕПТОМАНСКИТЕ ИМ НАВИЦИ, КОИТО ИМ СПРЯХА ЗАЕДНО С ГАДЖАЛИТЕ, СЪВСЕМ ЩЕ ГИ ВКАРАТ ПО ЛУДНИЦИТЕ !!!

Държавните мъже и жени трябва да бъдат прецизни в изказа си, които преди всичко да е основан на аргументи. Всичко извън аргументите са махленски клюки. Политическите партии следва да показват взаимно уважение, като по-голямата бъде водеща в налагането на това уважение. Липсата на аргументи и уважение представлява диващина, която налива вода в мелницата на 80-процентовата маса хора, визирани от професор Иво Христов.

тия червени кавали ще направят и невъзможното да опорочат членството на България в Европейския съюз, за да провокират реакцията на другите страни в ЕС.

За да сте сигурни в европейското бъдеще, направете референдум бе другарю! Да бъдем или да не бъдем в ЕС.

БСП одраскала имиджа на Захаросания бабаит според Цвъки :)

Борисов, Цветанов и онази дето бе преди на здравеопазването, наричаха Нинова г-жа Лъжа. Това не е ли обида? Ами когато към Станишев Борисов псува на сексуален акт? Има го на видео. Ами за простите и лошият материал? Последното отрича. Ами как Бойко каза за останалите в тогавашният парламент БСП, ДПС и Атака, че искали да го убият? Къде бе разследването след това и психопрегледа за параноя на Бойко?

от шубе и се спотайва като мишок.Не случайно Нинова го нарече страхливец. Ако има топки да се яви пред парламента и да назове наркотрафикантите поименно! В противен случай ще смятаме, че е нищо друго освен един лъжец-провокатор.

В лицето на Нинова аз виждам истинска Опозиция , но на Управляващите не им харесва това да показват грешките ! Борисов когато казва за нещо криминално трябва да дойде в НС и да обясни на Народа и Депутатите от Опозицията с аргументи кои са Мутри и Наркотърговци , не да хвърля в публичното пространство димки и да се крие ! Това че Нинова е искала да се яви Борисов в НС и да обясни думите си , не е повод да се наказва Депутата Нинова , къде сте виждали това което се прави от Председателите на НС в други Парламенти ! Оставка на Главчев и Правителството ! Аз не искам да живея в Държава която е управлявана от Мутри !

И с какво вИ провокираха бе каун? С това че искаха тиквода да дойде в парламента ли?

да не е годеник на Курни, че на всеки неин зов да тича в парламента! Ако тя е в изпълнителната власт сигурно ще е все в Америка на командировка при синчето.

Като започнеш от Иво Христов, минеш през Кутев , Елена Йончева и Корнелия Нинова имам чувството, че не са Български депутати.....като че ли работят за чужди интереси

а защо САМО бб го галят и селуват по тиквето ???????!

Г-н професоре, грешиш! Дебилите са значително над 80 процента.

приблизително ,80 % развъждат и угояват останалите 20 % .

смята за дебили и студентите и кандидатстващите, които внасят пари в университета за да може да бъдат изтакани от такива като него.

...Да оставим личността на Корнелия Нинова. Аз като гражданин също питам - след като премиерът откровено каза, че в българският парламент има хора,замесени в наркотрафик, нека да съобщи имената им! Какво лошо е поискала Нинова в случая?? Напротив, ако ГЕРБ са имали в предвид хора от БСП, още по-добре - да бяха ги посочили. Задавам и друг въпрос - след като Борисов има информация, че в Парламента се подвизават престъпници, защо тези хора не са , първо - огласени, второ - не им е поискан имунитетът и трето- не са подсъдими!?!? Ето такива въпроси вълнуват и Корнелия Нинова и затова я гонят от заседанието??? Явно живеем в страхотна гротеска - вече знаем, че според Борисов в парламента има наркотрафиканти-депутати, но от ГЕРБ упорито не искат да ги огласят! Що за безсрамие е това!?Хора, не знам...проф.Иво Христов сбърка в едно - не 80%, а едни 15% от българите са дебилни. Тия, дето под строй за трети пореден път си избраха този премиер и тази партия да управляват. За тия хора няма лечение - не случайно сме на първо място в Европа по производство на тикви, пардон, на ...кратуни! Защото, както прозорливо бе казал Стоян Михайловски, в царството на кратуните, тиквата е "Цар"...

Най-смисления коментар. Поздравления за автора!

че Нинова се прави, че не ги знае. Ама ги брани като Раймонда Диен. Все хубави хора са при нея.

Човекът с особена форма на главата брани самоотвержено Геройко, дето го е е страх от една корумпирана женица. Колко ли корумпиран е самия Геройко? Колко?

цвъки-пазна кратуно,наглецо,крадецо,клеветнико-мисли за баба Вида.

Цецо ти си срам за България малоумнико.

Ама с какво толкова ги обиди бре, за това че поиска Борисов да назове наркодилърите в парламента?????? Не може тоя да плещи постоянно глупости...и дебилите да му верват.....Но сигърно списъка трябва да започне със себе си като шеф на СИК..... Егати държавата.

и осмърдя парламентарната демокрация. ОСТАВКА!!!

Биг брадър 2 - едни говеда в една кошара вдигат врява.

Тази Нинова, до кога ще си показва дбилните наклонности. Българкия народ вече не може да търпи тази проста женица.

Далече сте от българския народ, далече...

ЦИРКАДЖИИИИИИИИ.......................... :( :( :( ВСИЧКИ БЕЗ ДА ПРАВЯ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!!! ЦИРК "БАЛКАНСКИ" ПАСТИ ДА ЯДЕ В СРАВНЕНИЕ С ВАС!!! ИЗВИНЯВАМ СЕ САМО НА ЗАСЛУЖИЛИТЕ СВЕТОВНА СЛАВА АРТИСТИ ОТ ЦИРК "БАЛКАНСКИ", ЧЕ СРАВНЯВАМ ТЕХНИЯ ТРУД С ТОЗИ НА ЦИРКАДЖИЙТЕ ОТ НАШИЯ ПАРЛАМЕНТ! Вижте само с какви простотии се занимават ежедневно (а занимават и целия български народ) в така наречения ни "Парламент", вместо да решават жизненоважни въпроси и огромните проблеми, които стоят пред държавата! Сякаш всичко ни е цъфнало и вързало, нямаме никакви проблеми за разрешаване, та тези циркаджии са седнали да се дърлят като циганки на мегдана... Пълен отврат!!! И ще чакаме и разчитаме на тези да оправят държавата ни.... :( :(

100% от БСП са дебили, начело с Кутев и Нинова.

ГРОП=фашизоидна криминална хунта и всеки ден го доказва.

Няма кой да им се върже на тези дебили.Нека врякат, нека крякат още 4 години, до следващите избори. На никого не пречат.

Бавно, но напоително Герб вървят към следващата оставка на Боби и служебен кабинет да поеме председателството на ЕС. Е, няма лошо, щото това вече си е практика.

Мен ме интересува с КТБ какво стана, тези циркове за отклоняване на вниманието не са интересни. Също нещо да кажат по доклада от Брюксел, нещо по въпроса с контрабандата на цигари, в която ни уличи Турция ? Нещо във връзка с антикорупционните закони ?

Тези ще си умрат комунисти! Бокун и Цекун трябва да ги направят почетни членове на БКП, а Главчис направо активен борец.

Цветане носи се слух за едни сметки в офшорки , станал си милионер , а честито !

Историята на столетницата показва, че тази партия освен въоръжено възстание за завземане на властта друго не знае. Нинова иска да създаде революционна ситуация в държавата. Помните ли във филма На всеки километър героят на Коста Карагеоргиев какво казваше: Аз предлагам да нападнем. Млад ляв партизанин. Такива са завзели властта в БСП. Те ще довършат столетницата. Може да залагате, че рано или късно ще се опитат да предизвикат уличен сблъсък.

Прав си приятелю. Това е единственият изход от блатото, в което ни насадиха гробарите.

вече за по-безобидно се нарича "група 80 процента" в нея членуват всички гербаджийски дупЕтати, членовете на правителството и техните симпатизанти.

Ало обидените. Съдете се на доклада на ЕК, щото явно цуни-гуни не ви помага - хахахахх

Скромното ми мнение е, че след появата на Бойко Методиев Борисов и ГЕРБ в политическият живот на България, ПАРЛАМЕНТАРИЗМЪТ и КОНСТИТУЦИЯТА в РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, се принизиха до размерите от времето на БКП ... а слугинажа, наглоста и кражбите отдавна задминаха Живков и БКП ...

стана дума за пълно разследване на приватизацията и в НС започна Цирк с пълната маймунска програма

и Нинпова??? Тези истерици с камъни да ги изгонят ,все им е малко. Браво на Главчев! Корнела ,или се хили като малоумна, или врещи на умряло. Нмяа спокойно положение .Кутев с тези торбички под очите, и този ицъклен поглед , е ясен отдавна. Луди за връзване.

Г-да депутати, моля да се карате в извънработно време, НИЕ не Ви плащаме да се карате, а да работите "в ползу роду" !!! Днес свършихте ли нещо полезно???!!! Или само ни хвърляхте прах в очите!1

Не ги мери с един аршин. Те не са еднакви. Вгледай се!

Така е, не са еднакви. В БСП са по-образованите.

в полза на ТЯХНАТА рода !НИЕ сме само платците и пълни дебили-сеирджии !

тотално с изгонването на Нинова. Това е израз на панически страх и пълна безпомощност на мутро-милЮционерската престъпна клика Гроб. Самият Кратунчев безспорно е член на групата "80-те процента"

обида ,има два вида :заслужена и незаслужена .защо гроб се чувстват обидени ,когато им се казва истината ?който лъже трябва да носи отговорност и наказание ,отнася се за всички ,не само за бсп !

Като започнеш от Иво Христов, минеш през Кутев , Елена Йончева и свършиш с Корнела, депуатите на БСП имат вид ,че нещо на са у ред емоционално и умствено?! Лабилност , е меко казано!

А цеко ухото не е ли дро...н?

...то зависи кой твърди това! Щото ние от 20-те% мислим същото, но за други лица.

че Главчев е обида.Излъчването му не е никак интелектуално.Не мога да го взема на сериозно.Съжалявам.

Да ПРИПОМНЯ на Цветанов и всички ГЕРБ депутати и симпатизанти: "Борисов: Като не могат да си осигурят кворум, да си ходят" - 26.09.2013. "Стратегията на ГЕРБ за следващата седмица: в парламента, но без да осигурява кворум" -29.09.2013. "Депутатите" на ГЕРБ влизаха и излизиха ПО КОМАНДА подадена от лицето Бойко Методиев Борисов и ТОГАВА ... ТОВА БЕШЕ нещо НОРМАЛНО ..... само ПРИПОМНЯМ ...

Тогава Тиквата, освен че бойкотираше по възможно най-просташкия начин работата на Народното събрание, но именно той използва епитета "дебили".

скандалджийска партия/БСП/ започна вече всекидневно да нагнетява невъобразимо напрежение,саботиране на парламентаризма в държавата,да търси всекидневно под вола теле,да се пеняват по медийте и да лъжат и преувеличават,а като ги засегнат с въпроси или премълчават или прехвърлят темата.Каквито и да са Бойко и ГЕРБ трябва вече комундетата да се турят на мястото им,т.е. на бунището на историята.Със този си "позиция" всекидневно и разделението и разбунването на народа,могат да докарат гражданска война,както при Септемврийското въстание,в името на "световната социалистическа система" и победата на комунизма в света.Сега всичко е във интереса на Путинова Русия.За да имаме нация,незабавна ЧЕРВЕНА ЛУСТРАЦИЯ.

Ами тогава трябва да разтурят партия Герб бе!

Но!Все пак трябва да припомним,че преди Септемврийското въстание една ОПГ извърши преврат и уби законния министър-председател. Трябваше да минат 21 години тези престъпници да си получат заслуженото .

в Парламента е обида според председателя на НС. Я оставка на счетоводителя Главчев! На този пост се слага юрист, и то добър!

няма значение, дали даскал по физическо или надзирател води държавата, важното е какво има в главата си и как я води. а главчев е тъжна история, отдавна е прескочил нивото на своята некомпетентност.

Абе тези хора наистина ли са политици или се мислят за такива? Как може една декларация на опозицията да се определя като обида? Що не си спомнят какво говореха ОП, преди да им станат съдружници във властта? Помним мнението на Сидеров за концесиите. Защо сега си мълчи?

г-н ДС физкултурник, как точно ви обиждаха БСП? Те поискаха негова светлост Борисов да дойде в Народното събрание (което го е избрало за такъв) и да обясни думите си за наличие на престъпници в Парламента.

боцето се усети, и изгони този, мислеш се, за "вечен и велик", рейтинга му ще хвъркне с 50%!!! махането му, ще, втвърди редиците на партията му, и ще успокои опозицията и народа!!;)

Нинова много я подгони истерията, що така нали не я беше страх от проверки???

Явно днеска пак не сте работили в Парламента ... Не става за класен Главчев за съжаление - ще има да я търсите Цецка.

Главчев е истински главоч. Сега един час прави поименна проверка на останалите главочи.