Коментари - Цветанов публично се извини на БСП след словесни трусове в парламента | dnes.dir.bg
назад

Цветанов публично се извини на БСП след словесни трусове в парламента

Цветан Цветанов се извини на БСП за това, че по-рано днес от парламентарната трибуна определи управлението на социалистическата партия като най-голямото бедствие за страната ни през последните 20 години.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов публично се извини на БСП след словесни трусове в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цветанов е просто великолепен. Действа отрезвително на БСП ... и на някои други. Понялога с благи думи, други път с твъд език и безкомпромисни действия. Но винаги е в десятката на опонента. Някои толкова се разстройват, че самият Цецо после се захваща да ги успокоява и да им вдъхва кураж. Случаят със Станишев и Найденов е лекичък, има и много по-тежки ...

Докога този гнусен плазмодий ще замърсява сетивата ни с фекалиите си и ще се пъне да го показват по медиите? Тиквата не разбира ли колко е вреден и за самата му партия, замърсявайки като хлебарка всичко което полази и до което се докосне? Не си ли дава сметка, че един ден ще събори и него самия за да му заеме мястото?

Цветанов е почтен и разумен политик, достоен за възхищение. Обаче защо ли трябва да ходи и да се извинява на Станишката? Това е тънък политически ход. А Сергей Дмитриевич намери за необходимо да се преструва на обиден. Като някоя пренебрегната мома ...

Откога думата ЛИЦЕМЕРИЕ се замени с "тънък политически ход"?????

Публично значи от трибуната на Парламента, където направи това изказване, а не на скришно в стаята на парламентарната група.

И Цецко започна да се върти около първия попаднал пилон. Явно взима пример от своя шеф, който се врътка след всяко свое изказване поне на 180 градуса. Браво момчето ми! Няма да останеш без работа след като те изхвърлят от властта! Пък и парите ще са повече...

не си доволен че се е извинил? Сърдиш му се! Аз пък съм обидена че имаме министър с толкова нисък коефициент на интелигентност.

Изказването беше върхът на простащината. Той трябва да се извине не само на БСП, но ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНИ НА ВСИЧКИ КОИТО УСЕТИХА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО В НОЩТА НА 22 МАЙ. Цинизмът му беше насочен и към нас.

А ЩЕ СЕ ИЗВИНИ ЛИ ЗА ЛЪЖИТЕ ЗА ПАРИТЕ ЗА 6-СИ АПАРТАМЕНТТА??/И ТОЗИ НАГАЖДАЧ НА НАП, КОЙТО СЪЩО ИЗЛЪГА ЗА ДА ПОКРИЕ ЛЪЖИТЕ ЗА ЦВЕТАНОВ И ТЪЩАТА И ТЪСТТА???ЯВНО ЧЕ ТУК ПОВЕЧЕТО ПИШЕЩИ СА РЕСТИТУТКИ И ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНИ ОТ ВСЯКА ВЛАСТ...ЗАБЛУДЕНИ СМЕШНИЦИ....ВЛАСТТА СИ ПРАВИ СВОИТЕ СМЕТКИ И КОМБИНАЦИИ С ОПОЗИЦИЯТА И ВИЕ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТЕ ЗА ТЯХ!!!???

Цветанов е истински джентълмен. Извинява се на обидения Станишев, като на жена. Да не се сърди... Само дето не му занесе цветенца. Цецо става все по-стилен.

Спри с твоите постоянни възхваляващи бъртвежи за Цецко. Да не би да му държиш нещото, което евентуално може да има?

аззз

ЕВАЛА МЪЖ НА МЯСТО И ОТЛИЧЕН ПОЛИТИК

Евала за ИРОНИЯТА ви........

Цвъко е готин пич, само че трябваше да формулира извинението си така; "Извинете ме, най-голямото бедствие за последните 68 г. е БКП(бсп), а не трусът на 9 септемри." :)

ами тогава да и благодари за управлението зветанов,не да се извинява!

точно така си е. Добрия тон изисква да се извини, но думите вече са казани и ние знаем, че са истина. Този човек все повече почва да ми харесва. Физкултурник бил, незнам какъв бил, но към този момент е единствения български политик, на който вярва света. След последните осъдителни присъди на Галевите и знаковите арести на подземни босове и компроментирани бизнесмени, виждам светлина в тунела.

Явно някой ти е избол очите и сега виждаш нещо, което определяш като "светлина в тунела". Дано наистина да прогледнеш и наистина видиш що за "голям политик" е Цвъцко. Първо реди нещо, а после се чуди как да го замаже. И става мазало. Що за политик е такъв, дето произвежда само гафове?

ИГРИЧКИ, ИГРИЧКИ, НО ЯВНО ТОЗИ ПЪТ НУЖДАТА Е НАД ВСИЧКО, ЗАщОТО ГЕРБ МАЙ ИЗПАДА В БЕЗТЕГЛОВНОСТ. щОМ И Б.Б. И ЦВ.ЦВ. СЕ ПРЕДАДОХА ПРЕД БСП, ЗНАЧИ МНОГО СА ЗАКЪСАЛИ . ДАНО БСП ПОМОГНЕ И ТОЗИ ПЪТ.

Цветанов е роден политик. И се утвърждава непрекъснато. Сергей Дмитриевич да извинява, но по-голямо бедствие от БСП - то няма. Защо ли се обижда? И той си го знае. Толкова бой е ял по изборите. Сега Цецо му подава ръка и единственото което трябва да направи Сергей е - да целуне тази здрава десница. И да не се отплесва по други неща.

Те всичките партии (от едно котило), които съсипваха България през последните 22 години са бедствие и е много трудно да се каже кои са били най-голямото бедствие за страната ни. Всяка от управлявялите партии е най-голямо бедствие в определена област....

КГБ възхищавам ти се на неизчерпаемите глупости-ти си роден талант.Трябва да те вземат в екипа на Ц.Цв.

Ами ще се възхищяваш, я. Вие червените кратуни не можете да измислите нещо по-оригинално. Да оставим че повечето от вас не могат да сглобят повече от 2 изречения. Но пък с червената бащина бъдьоновка на чугунената кратуна и това еуспех. Още повече като се вземе пред вид работническо-селския произход на повечето от вас.... На вас никога не са ви се удавали интелектуалните занимания. Затова ви е Рабфак-а, затова ви е АОНСУ-то, затова най-големите ви умове мса специалисти по история ан БКП и съветски униформи.

Да не забравяте , че Цв.Цв. е рожба на ДС! И то от най-подлите с подслушванията, няма да се учудя ако има интересни записи с гласа на вожда, какъвто и бе излязъл с Танов!

Ами прав е Цветанов, БСП са бедствие... ама нали трябва да сме политически коректни, извинил се.

Браво на Цветанов!Ама то с такива мощни придружителки министърът е нямал шанс да се откаже.

Цветанов е винаги усмихнат и приветлив.

Този цвък-цвък няма ли най после да спре да дрънка наляво и на дясно обвинения,и след това да сипе извинения?!? Във всяка нормална държава отдавна да е на бунището на историята,но какво да очакваме като началник му е "ало Ваньо"....

абе то във всяка нормална държава отдаван БСП трябваше да е на бунището на историята. Като в Чехия, Полша, Унгария, Прибалтийските републики. Да бъде забранена или попне да се приложи лустрацията. В Русия забраниха КПСС ( не че бяха искренни), нашите тук не посмяха да я лустрират. А партия, която е искала да ни направи 16-та република на СССР наистина трябв ад бъде забранена. А висшите й партийни функционери, единодушно гласували това национално предателсто - съдени и вкаранив затвора.

Ох,те сегашните милите, дойдоха от някоя друга галактика на млечния път :))) И то с единствената цел да те "оправят" драги ми смехурко!!! Въобще не са били в редовете на БКП и КГБ...

А ще се извини ли на избирателите за предишните глупости, които изговори и сътвори ? Едва ли ! Надменността на герб е ненадмината, а вече си отиват ... Колко би още трябва да плащаме за техните грешки, кражби и безобразия ? Изхарчените милиарди от бюджета за скапаните магистрали ще ни закопаят за още половин век !

а ония преди герб не те ли копаха по време на мандата ... ей малоумен народ сме бре

Цецо е елегантен и фин човек.

Евала за ИРОНИЯТА ви........

Отново отбелязваме,че най-голямата опасност за земетресения и наводнения са двете с които Цвъки отиде да се извинява.

Забрави Мечта Тошкова, от която Цветанов пое щафетата за "Бедствията и авариите".

Сега ЦЦ трябва да се извини на всички български граждани. Защото най-голямото бедствие на България не са 20-те години на БСП. Те са само 1/3 от бедствието. Онези 45 години на съветска окупация и колониална власт не ги ли броим? Когато БКП беше готова да затрие България и да я тикне в лапите ан СССР, като някаква си 16-та република. Това нещо си има име и то е ПРЕДАТЕЛСТВО. И за това се разстрелва. Да, в последните 22 години БСП направи много за разрушаването ан България. И продължава да прави. И ще продължава да действа срещу интересите ан България. Докато на Позитано 20 считат СССР за своя Родина, докато си получават заповедите от Москва няма как да не действат срещу интересите на България. И затова тази партия трябва да бъде забранена. Ако трябва най-изавените национални предатели да бъдат тикнати в затвора. При манафите. Където им е мястото.

като "KGB" - Комбинат за Големи Боклуци Админа драги, вече съвсем ясно е, силно твой човек е. Сongratulations!

Sacho

Да си чул за Ялтенската конференция и делението на света? Впрочем, не съм прочел нито едно смислено мнение от теб!

дано и физкултурника не остане ненаказан като колезката му емел етем, дано!

ЦЦ ми падна в очите. Да се извинява на БСП! Защо? Дали БСП не са национални предатели - те много кратно са доказали че са именно такива. като се започне от съветската окупация на България през 1944, и с есвърши с поиследните събитя около АЕЦ Белене. Дали БСП са опасност за България? Да, при това голяма. И не само заради провала на милиционеро-социализЪма. Лукановата зима си я спомняме още. А хиперинфлацията на Жан Виденов още стряска всеки българин. Върхушката на БСП са боклуци, каквито рядко могат да се срещнат. Особено Антон Кутев е един от най-големите боклуци. Крайно време е ББ да направи забележка ан ЦЦ за извинението му. Ако някой е боклучатник и му кажеш ч е ебоклучарник няма нужда да му се извиняваш.

"Крайно време е ББ да направи ..." ЗАВОДЪТ ЗА БОКЛУЦИ (всякакви). Иначе ще си остане един безличен "боклучатник".

Как удобно забравяш, че и борисов и цветанов са били активни комунисти и са рожби на милиционерско-комунистическият режим, който плюеш. Но явно такива са ти възможностите - просто един неизвестен хейтър, който мрази свободномислещите хора ! Обзалагам се, че си неуспял комсомолец и затова мразиш толкова комунистите - не си успял при тях ! Такива като теб са история - плашила от отминало време ...

хахаха, не знам кой е хейтъра в слачая

Radostina

точно по време на комунизма не е имало свободомислещи хора.

Г-да политици вместо постоянно да използувате нецензурирани и обидни изрази между себе си и срещу народа на тази нещастна страна се захванете за работа, по-малко говорете и повече работете. Тогава ще Ви повярваме, че мислите за род и родина.

Политическата банда от посредсвеници , която ни управлява вече 22 години, започва да показва в конкретния случай признаци на отрезвяване. Дано този опит за взаимен компромис не остане изолирано явление, защото става все по- ясно, че просташката конфронтация до никъде не води и никой не печели от нея.

Бедствие за България е крадливата геЙберастка пасмина.

Какво от това.

И Борисов и Цветанов са диалогични, внимателни и любезни, когато го изискват обстоятелствата. Даже са готови да се извинят на Сергей Дмитриевич, вместо да го сритат отзад, както си заслужава. Но етикетът си е етикет. Сритването - по - късно ....

Борисов и Цветанов са прости момчета, които не могат да управляват друго, освен някоя групировка и, които си примират от страх, че могат да паднат от власт и да изпуснат големия кокъл.

И ТОГАВА КАТО СДАДАТ ДУПЕ ДА ИМ Е ЯКО

все някога ще я здадат, а тогава горко им!

БЕДСТВИЕТО СТЕ ВИЕ!

Как няма да се извиняват, нали предстои да се обединяват пипалата! Май и ББ се беше извинил нещо на Сокола???

До кога ще се търпи тази наглост и безочие на цвъчко??Значи той се извинява не защото е НЕОБХОДИМО а защото ще има ИЗГОДА за целите им...Така действат герберите - всичко в своя изгода ще направят, пък било то и родата си да продават...

Приятел, в случая /поне до колкото аз - невежа, разбирам/ става въпрос за изгода на хората, които ползват въпросните магистрали и пътища. И до колкото може да се асоциира това с факта, че и управляващите ни ги ползват то ... нека има изгода!!! Но не зная защо ми се струва, че сарказма ти е в повече ....

А къде беше "изгодата" на хората които ползват и плащат с винетки за това да се подържа и профилира всичко това през тези 3 години???А и не виждам сарказъм в написаното освен реалност

Цветанов и Борисов отидоха твърде далече. И двамата са отгледани и възпитани като ченгета именно от БКП. Тази партия даде хиляди жертви в схватката с монархо-фашизма, за да изгради, както можа, една нова и нормална България, в която имаше работа за всеки. Изучи ги, даде им дом и средства, а днес, непонятно защо, те плюят по най-добрата част от народа си. И добре знаят, че са подлеци, и че трупането на мръсни пари и безброй апартаменти и жилища, милиони в чужди банки, от които нямат нужда, не е капитализъм, а просто алчност. А алчността не е черта на национално отговорните лидери на тази мътна и неясна ГЕРБ - крило на БСП. Така че е добре, когато са прости, да си затварят плювалниците, така и така си отиват от сцената.

нещо за доган да кажеш ??? щото и него майка БКП го е отгледала ....

Тия жертви според тогавашните, и сегашни закони имат специфично име! А колко е нормална държавата която е изградена, може да се разбере като се сравни с останалите в Европа!! И още нещо,- циганката която те е похвалила, те е съжелила.

Па плеснаха с ръце и се прегърнаха. Дружно ще крадат.

Докога всяка простотия на Цветанов, Дянков, Найденов и ББ трябва да се превръща в гореща новина. Тези хора трябва да се научат да мислят преди да говорят, а не да действат първосигнално и после да се извиняват, или да се чудят каква поредна тъпотия да измислят, която да измести гафовете им от новините.

Те пак мислят, а досега какво беше , козируват, изпълняват, а мисленето ......беше забранено

Че БСП е бедствие за РБ няма спор. Но е бедствие със затихващи функции. По-добре да не се форсира, БСП естествено си отмира. Малко ми е жал за Бузлуджанските тържества и радостта на беловласите дядковци и бабки когато им поднесат кебапчета. Но природните закони са неотменни...

Приключи ли спешният ремонт на речните корита и язовирите? Слава Богу в Перник няма жертви, но не забравяйте, че в Бисер имаше!

Явно зорът да усвоят едни 50-200 милиона за "рехабилитация" на мостовете е голям... огромен, щом Цветанов тропа на вратата на БСП да се извинява.

Сигурно е така, защото БСП има солиден опит в "усвояването" на пари по фондовете на ЕС, както дректно в джобовете или трансформирането им в имоти по света и у нас. Огромен опит имат от БСП, не само по "усвояването" на средствата от Сапарад!

далавера, а иначе всичко е облечено в хуманна опаковка.

Аз не бих се извинил. Те са най-големите престъпници и виновници за всичко най-лошо случило се в България след 1944г.

И НАКРАЯ ЩЕ СЕ ЦЕЛУНАТ ЗА ОБЩОТО ИМ БЛАГО.ПОТЪРПИ ОЩЕ МАЛКО ,КОЖО...

Ще се целунат за следващите избори! Може и тройка да направят с Доган, а и за царски квартет репетират...

Е кое не е истина - БСП си е престъпна групировка и бедствие. Сега както обикновено се правят на ощипана мома :(

Не обичам не съм гласувал и няма да гласувам за БСП, това ако ме обвиниш в пристрастие на подържник. Но моля да ми покажеш каква е разликата между тях и сегашните, да не говорим за предишните от СДС, НДСВ и ДПС. Аз не намирам, проявлениятя са различни, но резултата един и същ.

Не си спомням за издънка с 6 апартамента, при който от 10 кладенеца вода се донесе да се измъкне сух някой от водата.

Вторачил поглед в картичината не виждаш планината!-имотите на Цветанов нети дават мира , а не виждаш че улигарсите от бсп владеят България.

Флик публично ще се извини на гърците за бонбоните ще доведе на Шенгенската граница и Федоската за глашатай и леки извинителни подскоци, разбирай трусове! Господ е българин, а Алах сигурно циганин!

Това, че т.нар.`наши` избранници си препредават я топката (било за тенис, било футбол), я взаимонасосванията/взаимоизвиненията -- наистина наподобява все пак нещо . Спор няма ! ...Но мен-лично, като Плащащ заплатите им, ме интересува едно друго Нещище -- кога най-накрая ще Започнат да Работят ?! (това за което плащам ) А Вас/вас ?

Защо ли никога, нищо не ти разбирам? Сигурно много ти е тъпа брадвата?

Казвате -- да го давам по-така ?!;-) ... Позволете да опитам : -На една четвърт от хиляда души плащаме да Управляват, а те хем правят скудоумия, хем крадат систематично, хем лентяйстват . Че и си лазменят лолите на уж фръц-пръц . А баста, А ?!

Защо ли някога, ще трябва "да Започнат да Работят"? Сигурното е, че колкото по-малко "работят" /крадат/, толкова по-добре ще ми е на мене, лично.

Извинете -- написах ` Работят това, за което плащам ` ...не да ме крадат ... Мигар Вие не плащате за същото ?!

Вчера плюл, днес близал ... Ординарец - както го нарече някой. Всъщност извинение дължат родителите му - към българския народ ...