Затваря и руското училище към посолството - заради изгонените от страната учители

БСП-София пък поиска от Нинова да включи в преговорите условие за нормални отношения с Русия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не преди много дълго време искаше Правителството да ставаме 16 Република на СССР. Сега сме най големите защитници на Евро Атлантическите ценности. За БГ тези изяви не са в интерес нан народа.

Какво? Върлите комунисти пращат внуците си да учат в това загубено училище, но след това същите заминават за Америка и западна Европа да си доучат. Важно е да не спират чувалите с копейките!

Продажни лъжедоциалисти, дупедавци осъзнайте се или вън от България и си живейте в Русия. Кой ви спира. След като ще симпатизилате на межда страна, не на България, живейте си там.

Кои бяха БСП? Кои бяха АБВ?

Обучавали са се руслямски оркчета и БГ русофилистичета. Никаква драма не е закриването на шпионското училище

Насред София, казвате....И им било тъжно, казвате.... Развъдник на предатели и грандоманчета, казвате.....Нещо като анклав, казвате.....По-малко Чичко Макаренко, повече Татко Песталоци, казвате......Само Мичурин успя да съчетае диня с тиква, казвате......

То така или иначе щеше да отвори през септември. Лято е:) Спрете да усложнявате ситуацията с всяко с разпространението на всяка една воня пусната от Митрофанова.

"И руското училище към посолството на РФ затваря засега". Всичко е точно, само дето трябва да махнете "засега". Илюзиите, че всичко е временно си ги избийте от главата. До ден, два ще чуете и официалната позиция на Русия. Случайни неща в дипломацията няма. Митрофанова не може да прави декларация от свое име без консултации на най-високо ниво. Няма такъв филм! Вчера Лавров заяви, че при тези условия дипломатическата мисия в София няма как да функционира. Намекът е от ясен, по-ясен. Глупостите, които ръсят Атанас Атанасов и Ивайло Калфин, че нищо сериозно няма да се случи, не ги слушайте. Ще се случи това, което трябваше да се случи много отдавна!

Ами значи няма да работи. Нито училището, нито пАсолството.

Известно е какво учат в руското училище. Азбуката на българите е македонска и българите са славяни ниско качество. Кои българчета учат там моля имена , и това е поредната лъжа внушение.

а от ЕК заявиха, че всички искания и позиции на македонското правителство ще влязат в преговорите за влизане в ЕС. македонският става официален в ЕС.

Нацистите на сатрапа путин от България.

Само да напомня на "Америка за България", по мои скромни сметки тук в този форум се повдизаваме около 50-на човека, толкова си пишем, толкова си се четем. Отвреме навреме се появяват стойностни коментари, но общо взето е рядко. Дислоцирането на тролове към този форум е излишно, защото интелигентните читатели с флууд от глупости нито ще ги индоктринирате, нито ще ги отблъснете. За съжаление и троловете ви са зле. Намерете им друго занимание, писаното слово не е силите им. Сложете им по един грим, втъкнете им по едни пера в г..., натикайте ги в един розов клин и ги пуснете по улиците да викат "Путин е лош!" и "Да живее ЛГБТ". Ще предизвикате повече отзвук, ама да се пробват да пишат тук... забравете, умственият им капацитет е недостатъчен.

Добър съвет! Ако човек излага лично мнение, което може да защити с аргументи и факти и не използва не цензурен език, тогава проблем няма. Проблем има когато получава възнаграждение за писанията си, които трябва да са с точно определена насоченост. Пак да напомним. Унгарският парламент прие закон, който забранява външно финансиране на не правителствени организации. Точно по тази причина организации като нашите "Америка за България" и "Отворено общество" няма как да функционират там. Това е така, защото хората си имат държава! За разлика от нас!

Вземи да защитиш някое твое мнение с факти.

Какво имате, че да ви шпионират?

А захарова какво има, че носи сутиен?

Това училище към Изгоненото Посолство е ковачница на кадри, всичко друго е от Лукавого... Нещо като диплома от Изгорялата Гимназия

В БСП единственото разумно нещо, което могат да направят е да разкарат Корнела и антуража й. Всичко друго е безпредметно и тотална загуба на време.

Каквото и да направят, комунистите си остават комунисти и у тях разум не търси!

тя си има цел - ликвидиране на БСП и успешно върви към изпълнението ѝ

БСП е партия на руснаци и русодупедавци, ДПС е та турци и аналодавци, такива партии би трябнало да да забранени.

Това е още по-добра новина от затварянето на руското посолство! Една дестинация по-малко за изпращане и подготовка на руски шпиони

Много рев, много нещо. Истината е, че не са ИЗГОНЕНИ, а им е отнет дипломатическия статут. Никой не им пречеше да останат като туристи или да работят по съответния ред. Ама без дипломатическа защита май се опасяваха, че много бързо ще им бъде повдигнато обвинение в шпионаж. Да си намерят учители без странични Джеймс-Бондови занимания, не би трябвало да е много трудно. Освен ако всъщност страничните занимания не са учителстването, в такъв случай - чемадан, вокзал и при русский корабль.

И така не ги ща! Неща да имат тук база за подготовка на шпиони! Да ги няма!

"НЕЩАТНИТЕ " СЛУЖИТЕЛИ НА "ДИР", КОЙТО ПЪК ЯНО Е НА ЩАТ В ЕДНО ДРУГО ПОСОЛСТВО , ОСВЕН ДА ПСУВАТ, ДА РЪСЯТ МРЪСОТИИ И ДА ДА СЕ ЗАКАНВАТ ДА СЕКАТ ГЛАВИ С ТЕСЛАТА НЕ САМО ЧЕНЯМАТ ДРУГИ АРГУМЕНТИ ,НО И ДЕЙСТВИТЕЛНО СА С НАЦИСКО ФАШИСТКИ НАКЛОННОСТИ А ДИРа ТЪРПИ И ПОИОЩРЯВАА ВСИЧКО ТОВА !

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Вот как пашет свиноферма кремлеботов - нацистов и проститутов : https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2

Предполагам, че когато руснаците в отговор започнат да затварят българските училища в Русия и бивша Украина българските "патриоти" ще ревнат "Ама как така?!"

Петоколонници не ни трябват тук! Тахните възпитаници утре ще дойдат тук да шпионират под предлог, че са етнически българи, а те са си чисти ватници! Познавам такива, включително от Украйна от гимназията в Болград - по душа са си чисти руснаци! Единият ми обясняваше че е полагал само една военна клетва и то в Червената армия и Съветския съюз. Не, благодаря, не ги ща!

"Не, благодаря, не ги ща!" Между другото, цялото ти съобщение много добре показва защо македонците не само, че казват че не са българи, но и Македония като цяло не иска да има нищо общо с България.

Не, македонците не искат да са българи, защото не искат да ги приравняват към недостойни дупедавци като тебе!

Общо-взето цялата българска история в един диалог. При това доста по-поучителен от смехотворно фалшифицираните учебници където разказват за благородния и доблестен, но многострадален български народ, на който все не му върви и все го тормозят лошите съседи :) Един съвет - после недей да викаш "Ама как така?!" и "Защо пак нас?!"

Румен Петков като е толкова на зор, да си изпрати внуците да учат в руски училища в Русия. И той може да ида там, никой няма да му придиря за липсата от политическият живот в БГ, то този "лидер" не е ясно на какво е лидер ! Може да вземе и Волен Сидеров, да си къркат двамата и да славят Путин. Ще има безплатна дажба водка !

МНОГО ЗЛОБА, МНОГО ПРОСТАЩИНА, НО КАКВО ДА СЕ ПРАВИ ТАКИВА СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ, ОСОБЕННО ТЕЗИ ОТ И СЛЕД 14 НОЕМВРИ/ ХУБАВО ИМЕ СИГУРНО Е НА ДЯДО ТИ/

Ти да видиш какво правели руските шпиони. 2022-07-05 13:49:39 Санитар (нерегистриран) Шпионират НАТО, ЕС и разбиват взимането на решения, тровят Гербев, Марков. Една нищо и никаква държава, регионална сила, бензиноколонка с ракети шпионира цяло НАТО и цял ЕС, трови, американски президенти избира, икономически кризи в цяла Европа предизвиква, световен глад и т.н. . И човек не може да не възкликне бах мааму тия помияри правят целия свят луд. Щеше да е смешно ако не е трагично.

и накрая сваля българското правителство и супергероя премиер

След като Русия атакува Грузия през 2008 и Украйна през 2014 година, милитаристичната политика се превърна в норма за руското общество. Нещо повече, войнствената пропаганда е насочена не само към възрастните – тя обхваща и децата. Кремъл активно влияе върху неоформената детска психика и се опитва да внуши на децата, че участието в руските войни – това е „свещен дълг“ на всеки гражданин на Русия. Пропагандата се подсилва с реална военна подготовка на децата, за да бъдат привлечени те в бъдещи военни операции. Трябва да отбележим, че военно-пропагандната работа обхваща не само руските деца, но и децата, живеещи в окупираните територии, както и децата от страни-съюзници на Русия (Беларус, Сърбия,България). Подобна милитаризация е заплаха не само за самите непълнолетни, но и за страните, които вече са обект, или са потенциални цели на руската агресия.Първият заместник началник на Главния щаб на „Юнармия“, генерал-лейтенант Виктор Бусловский в началото на 2019 година съобщи за поставената от министъра на отбраната Шойгу задача, да се увеличи числеността на „Юнармията“ до 500 хиляди члена до края на 2019 година.

70 дипломата срещу руски нефт до края на 2024 г. Кой направи добра сделка Нинова или Петков?

Покрай руската тема АБВ изплуваха на повърхността, сега чакаме да чуем нещо и от Атака. Явно има още някакви пари за раздаване.

И какъв е проблемът български учители да преподават в училището? Има достатъчно добри учители по руски и тук.

Там не се преподава само руски ! Всички предмети се преподават на руски !

Отлична новина! България няма никаква нужда от развъдник на агресивни петоколонници.

А второкласниците са контраразузнавачи, шестокласниците готови омоновци...

Руска подлого, второкласниците възпитаници на руското училище като пораснат стават още по-продажни от теб руски еничари!

Някой ще обясни ли защо е нужно даскалите да са с дипломатически паспорт? Да кандидатстват по надлежния ред за работна виза, няма да им бъде отказана. Що е нужно да са с имунитет? Нещо имат да крият ли? Има хиляди руснаци в България с обикновена виза.

Абе, каква виза? Какво училище? Да се махат! Не ги щем!!! Подготвят си петата колона, не благодаря!

официално гонят дипломати, реално гонят обикновени служители. Поредната Лъжа на Про100 киро.

Обикновени граждани с дипломатическа виза. Защо?

Русия е в война с България. Трови , убива, саботират пощи, складове... Тролове в сайтове. Създават конфликти за всичко от гейска Европа, през Сорос, конвенции, две майки, майката Русия и... Т.н

Хуйчо научи граматиката, а после изкарвай центове със смешно тролене....

и българчета учат там значи?? от мънички го подготвят за предателската дейност!

Руската църква кога? Жреца им е дипломат и се пази от руски гавази

Да я направят музей! И руснаците като искат да я посетят ще плащат вход.

Късопишльовец и ти си кой , че да казваш да се закрива православна християнска църква... А ти малцинствен отпадък, ами да ви затворят джамиите, синагогите и да ви изгорят мангалските гета....Д еба и мършите вонящи кой нормален затваря училища и църква а ?????

Нормален, че те нормални ли са, идиот до идиота са се събрали.

Езиковите училища в България не са приоритетно с учители родом от съответната държава с езика на обучение.Във френската гимназия преподават само французи или в немската само немци?Български учители по руски няма ли?Шофьори българи ,готвачи българи , чистачки българки няма ли?Защо се предизвиква тази истерия?!Прави впечатление че дипломатическите мисии на руснаците са затворени общности.живеят в собствени комплекси,затворени и не се мешат с другите хора.Франция,Испания,Мароко,Тунис,Алжир са така.имат тенис кортове,басейни,спортни зали с треньори руснаци.собствен ресторант с готвачи руснаци.собственно училище с учители руснаци.Шашава работа.

Абе какво им се обясняваш!? Не виждаш ли, че училището им подготвя бъдещи шпиони еничери. Даже то трябва да бъде затворено преди посолството!

НЯМА щот готвач българин може да го подкупятс $$$ от КОЗЯК ида изтрови помещиците в Руското п-во

Руското посолство е държава в България... Може да има и крематориум, бункер и телевизионно студио с декори

Групата за връзка със СССР плаче , че няма да има блини с къпини, докато предава родината ни.

Жалко, че забравихте до преди 30 години, когато България имаше индустрия и селско стопанство, колко продукция се изнасяше към съюза, и Нефтохим и всички предприятия работеха с евтини руски горива.... Младите са простени, че не познават тази реалност, ама вие родители и роднини, купувайте сега от германски супермаркети на европейски цени с български заплати, карайте коли на лизинг или 20 годишни трошки, тънете в дългове към банките.... Честито... И плюйте плюйте...

Смени плочата бляд. Преди 33 години НРБ беше концлагер. Тогава се чакаше 10 години за скапана жигула. И децата работеха за по 40ст/ден на полето за да изнасят реколтата за москва.

Празни мисли на един празен човек...

Рускиньо проста, знаеш ли колко беше заплатата преди 30 години? 180лв. Доларът беше на черно по 3лв. Магазините бяха празни. Който искаше по-хголяма заплата или жигула без чакане трябваше да си зареже семейството и 2 години да бачка в Коми или в Либия.

Ще бачкаш в Либия, но акоимаш дебели връзки и подпишеш, че ще сътрудничиш на ДС.

Спомням си, трябваше разрешение от Милицията да отида в Смолян или Петрич... За чужбина само за членове на БКП

Това казвама и аз - концлагер. На море в Гърция ли?

си много проздт. Това което казваш е измислица. Все пак има още живи от това време.

Да, сега купуваме в германски супермаркети европейски стоки, а преди 30 години какво купувахме??? Нищо! Да! Нищо, защото нищо нямаше, беше пълна мизерия! Я кажи на детето/внучето си сега "На магазина са пуснали дънки", да видим дали ще те разбере, за какво му говориш!?

Дънките са най - просташкото облекло... Намерили с какво да се гордеят...

Всъщност още при социализма българинът по тертипа на Бай Ганьо въртеше куфарна търговия с дънки FREMON и маратонки ROMIKA с руснаците. Туристите заминаващи за Москва, носеха дънки и маратонки, там руснаците ги разграбваха като топъл хляб. Щото и валутата която можеш да носиш беше силноограничена. Ех бяхме млади.

Глупчовци, вие пак ли не можеде да отделите ГЛАВНОТО от второстепеното??? Не ми говори за качеството на дънките или за куфарната търговия на бай Ганьо! Акцентът е тежките дефицити в търговската мрежа на НРБ, нямаше нищо! Пълна мизерия! За всичко опашки! Китайските боклуци ни изглеждаха супер луксозни стоки на фона на родното соц. производство...

Аз пък си купувах Адидас по 50лв от СпортПром.

Помня ги ония времена. Индустрия и селско стопанство поддържани с многомилиарден заем от западните кредитори. Фалираха с разпада на сив и СССР. Колкото по-обвързани толкова по-зле се сринахме. Справка,. Румъния и Полша които бяха по-зле а сега са в пъти по-добре. Евтини руски горива? Баща ми си сложи газово на ладата 87-ма година. Явно не му е бил евтин бензина. Сега си кара бензиновия автомобил без газово - прави по 40000км на година. Германски супермаркети, с качествени и разнообразни стоки. При бай Тошо може би имаше по един продукт и то само от първа необходимост. Искаш качество или нещо различно? В Кореком срещу долари или чакаш някой да ти донесе от чужбина. Да някои карат 20 годишни автомобили, но имат такива. При соца същите хора чакаха по 20 години за морално остаряла соц кола. Парите внесени, а колата така и не идва. Толкова за ония времена. Помним ги добре. Ти ако си ги спомняш с умиление заминавай в руския мир - там Путин ще ти построи социализма отново!

нямаше да пишеш, опс. преписваш тези глупости. Но не се притеснявай до живот ще си такъв. Жал ми е за тебе, и то само защото си ми сънародник. R.I.P. for you.

Не може да се отрече, че СССР беше единственият клиент за долнопробните цигари и прокиснало вино на НРБ.

Лафката към посолството работи ли или продавач-лейтенант Маша е в колониална Русия? Имаше хубави ягоди на клонка, много вкусни с аромат на гора и влажна роса

Голям рев бе, на света само руски шпиони имало, ама да не си помислите, че няма американски или от други националности, не, няма!!! В България само руски били шпионите. И да питам кое точно ни шпионират? Армията ли, производството ли, кое!??

Шпионират НАТО, ЕС и разбиват взимането на решения, тровят Гербев, Марков

клиент си и то с тежка форма на шизофрения. Лекувай се, зарежи тия дет те четкат колко си готин. Вземи мерки щот ти остава малко време.

Вагинално шпионират майка ти, търсят русоробската ти семка.

Че то условието на Нинова вече е изпълнено. От миналата седмица отношенията ни с русия са вече нормални!!!

;)

Успя да вкара БСП във властта, както обещаваше, но все ще се намери някой недоволен....цоциалист.

Молили се били за руско училище...айййй драма нечовешка, няма ли в София достатъчно училища??

Млък, малко ли руски училища има в България, във всеки голям град има Руска гимназия.... На партийните велможи децата трябва да учат към посолството, че да не работят, а да получат пари даром! Измислени, потомствени, измекяри!

МАЛКО СА! ВСЯКО ДОБРО УЧИЛИЩЕ С ВИСОК СТАНДАРТ НА ОБРАЗОВАНИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИ, А НЕ ДА СЕ СКАПВА!!!!

Еничерска школа! Сами да си пуснем змията в пазвата...!? Май вас руските шпиони много ви устройва? Да, ама не!!!

Е, да ги насочат в заграбената територия в Камчия, базата голяма, учители бол, качеството шовинистко руско! Щом мрат за качестен руски език има десетки варианти!

Митрооооо, майчице, на кого ни оставяш! Защо си заминаваш! Гладни и боси ще ходим, копейка няма да видим!

ДО ВИЖ ДА НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕАХАЕХЕАХЕАХХАЕХАЕХЕАХЕАХЕАХАЕХ

01.07. На среща с ФСБ: Владимир Путин: Русия ще развива икономиката си чрез промишлен шпионаж. Това за тях е напълно нормално. А за нас?

Техните технологии са изцяло крадени. До 89 -та година и България участваше много активно в промишления шпионаж.

гепенето е чиста печалба.

Това училище съществува от над половин век. Преживяло е смяна на каква ли не власт. Българите, които учат там го избират заради високото ниво на образование, отдавна мит в нашата система. Всичко това беше съсипано от Промяната.

Явно не е трябвало да преживее толкова. Резултатите са видни: Проникването на руския шпшонаж у нас до голяма степен се дължи на това училище. Произвежда шпиончета. Закриването му е отлична новина!!! ... ама няма да го закрият, повервайте ми.

Когато наша Митрофанова пръдне в посолството, всичко от "Възраждане", ИТН, БСП и президенството се насира.

Да гониш учители...така се превръщаме в Сиера Леоне.

Това не са учители, а пропагандатори! Това училише е Еничерска школа

Защо ни излъга?!

Затваряйте всичко, нямат работа тук

РУМЕН ПЕТКОВ защо има апартамент във БАРСЕЛОНА защо не сие купил апартамент в Новосибирск или Красноярск

развод ми дай, развод ми дай.