СДС заедно с БСП срещу Истанбулската конвенция

Вечният опонент на БСП - СДС, също обяви, че се "противопоставя на решението на правителството да предложи на парламента ратификация на Истанбулската конвенция"

Обратно в новината

Коментари - СДС заедно с БСП срещу Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ден на национален протест да се обяви срещу антитрадиционния и безбожен гей брак и пропаганда в България!

Ден на национален протест да се обяви изобщо срещу гей пропаганда в България!

Бурни протести срещу педеругията в училищата и обществото. Братя и сестри, не мълчете когато аморални хора вкарват безбожните си и извратени идеологии! Не затривайте България! Содомисти, хомосексуалисти и педофили не трябва да ни диктуват кое е морално и кое не!

Филиалите се прегрупират.

"Грабайте телата!" - някой си изкряска и трупове мъртви фръкнаха завчаска кат демони черни над черний рояк, катурят, струпалят като живи пак! И Kапиталистите тръпнат, друг път не видели ведно да се бият живи и умрели, и въздуха цепят със демонский вик. Боят се обръща на смърт и на щик, героите наши като скали твърди желязото срещат с железни си гърди и фърлят се с песни в свирепата сеч, като виждат харно, че умират веч... Но вълни по-нови от орди дивашки гълтат, потопяват орляка юнашки... Cмърт на Истанбулската конвенция! Cмърт на Kапитализма! Cвобода на Hарода!

Съединението прави силата!

А -кой не скача е червен! А кфо се указа? Кой скача е червен, не ли?

В Нови Искър, сърцераздирателни трилъри. В МС -педераски закони. В същото време, Бокича -в Турция при Ердоган. Да не осъмнем без Кърджали, срещу набъбването на някоя офшорна сметка? А?

Най-после малко дясно консервативно поведение. Поздравления за това противопоставяне на антибългарската Конвенция.

Блудницата Захариева да даде оставка незабавно! Hароде, всички партии да загърбят вражди и дразги и да станат като един човек заедно с нас Hарода и да се спре този ужас и погром върху нашата държава и Hарод! Hищо не може да е по-силно от нас когато сме заедно, парите са нищо и злото е нищо и друг път сме се изправяли срещу него и сме го смачквали, и друг път сме се били "умрели" срещу "живи"!, ще подкрепим всеки здраво мислещ Българин политик готов да отхвърли тази лудост наречена "истанбулска конвенция"! Tова ли ще е началото на поредното Българско Bъзраждане???!!! Hароде да станем като един!!!!!! "Съединението прави силата"!!!!!!

"референдум" моля, къде сте, бре, мили извън НС хора ???????????????, патриоте, да не давате, виж вашият вожд Петко войвода , умрял е за народа, с гордо вдигната глава, е стрелнат от ??????????проф.Димитров, Волен, одрински тракийци, нерде сте, никакъв подпис, не давайте, предатели, каквото им кажат, и веднага "да", безпроблемно, същото са го сторили и със сключване на договори преди 1944, който не работи той не греши, но ТВЪРДО " НЕ" или " ДА" от народа и за народа, мнението моля, а на тази от ПазардАмжик, оставката, гнусна женка, идваТ досталарите

БГ общество е много развратено и гнило, корумпирано и несправедливо, разслоено, престъпно, хищно и т.н. Всяка година има поне по 30 хиляди аборта, това прави около милион неродени българчета за годините на прехода... За какви християнски ценности говори този лумпен. Откровени лъжи са това!! Да каже , че може да сме супер развратени и гнили, но това не означава че искаме да бъдем и извратени... Тогава мотивите му биха били по-достоверни и разбираеми, а не откровени лъжи!!!

ChatGPT

Сега ми се изясни какво значи Единство в многообразието. То било, че всички сме на индианска нишка и всеки е с уникален пол!

Въпросът не е политически, а е въпрос на оцеляване като нормални хора.

Борисов естествено е наясно, че в БГ хората са ПРОТИВ тази йезуитска конвенция /уж била само против насилието/.Вкарва я в МС и в НС, след като знае настроенията, и то по време на председателството. За да покаже колко сме толерантни и послушни ли? А протестите срещу нея? Ами ако не се ратифицира? Възможно ли е да прави същата грешка както с Цачева? Да смята,че може да ни пробутва ВСИЧКО?

Не всички хора! Не всички. Нали заради нас двамата с Йовита написаха тази конвенция!

ChatGPT

Цачева не беше грешка. Идеята беше да загуби и на другите избори Бочко да се кандидатира

Не само БСП и СДС,но и всички останали партии трябва да са против ратификацията на тази конвенция!!! Може и протести да има!

Подписалите я имат конкретни имена. Моля, да се обявят публично. А за останалото ще вземем поука от Нови Искър.

Конвенцията си е глупост, но в БГ девойките се изживяват като проститутки от много млада възраст, облекчили са стотици хиляди нашенци, облекчават ги всеки божи ден... Облекчават и туристите по многобройните ни курорти за кинти, така ги учат и в семейството от малки... Та тези "сладорани", които нямят нищо общо с морала на българката от възраждането казвате били възпитани в традиционни християнски ценности... Вие луди ле сте или да???

Е какви да са девойките, след като от силният пол се държат като третополови :)))

девойките специализират в ми... н...ти и други мурафети, гледат порно филми от малки... От тях се учат на много неща.... искат да опитат всичко каквото им се показва там, да експериментират..... на какви християнски ценности по-точно могат да те научат в порно филмите? Ако знаеш кажи нали си експерт пардон непрактикуващ такъв по третия пол...

Някои разправят, че сме троянския кон на Русия в ЕС. Май по-скоро сме краставото магаре на Турция в ЕС. И онази кранта тръгнала да разправя това нямало да се промени онова нямало да се промени, еми защо ще я ратифицирате тогава?

Конвенцията трябва да се отхвърли безусловно. Никаква ратификация. Захариева трябва да си даде оставката. Сега има оправдания с председателството на ЕС, но след 6 месеца ще видим? Много шум се вдигна по този въпрос. Вероятно искат да скрият нещо друго. Ще се опитат да ни натресат мигранти или нещо друго?

От доста време по коментарите ти подозирах, че има нещо странно в теб. След душевните ти бълвочи в тази статия вече съм наясно - ти си си най-обикновен . П.С. Преброих два пъти звездичките, за да съм сигурен в правилното изписване на думата...

трябва всички като един решението да отменим

Идиоти сте и двамата - не се напъвайте.

Ами иди да те тричат, че да забременееш хане.

конвенцията, но с декларация-допълнение, в която ще отразят кои текстове не приемат...Не знам да има такова животно- конвенция,НО с придатък...Или ратифицираш, или-не.И така-ратификацията ще е валидна, обяснението-не.../поне от юридическа гледна точка/...Захариева ни мисли за хептем дебили...

оставка на министерката

По принцип в международноправната доктрина има т.нар. частична ратификация - когато дадена страна ратифицира документа в отделни негови части, но трябва страните по този документ да са се съгласили за това изрично. От друга страна, ако става дума за документ, засягащ ЦЕЛИЯ ЕС, не може да има частична ратификация от страна на държави, които са членки на ЕС.

тези кой ги пита?

"И изразиха надежда своята позиция да заяви и Българската православна църква." от вчера го пиша това по форумите

Крадеца вика дръжте крадеца. Всички драскачи по долу май сте обратни щом се занимавате с глупости а не с истинските проблеми на тъпата ни държава.

Това българина много ретрограден бе?На нищо не се учи, иска да си трича кучетата и това е.

Интересно за този трети пол ще има ли отделни тоалетни, отделен вид гащи, отделен вид... генитален доктор (че сега жените са при гинеколози, мъжете при андролози и третият пол ще остане без собствен подобен лекар) и пр.? Щото, ако ще ползват наличните видове тоалетни, гащи, лекари и пр. значи нищо не им пречи и да се самоопределят към някой от наличните полове, налЕ така?

има тоалетни за гейове....Дали ще правят за още разновидности?

естествено, че в Германия, къде другаде:-)

Ами то точно за това става дума, ама кой да мисли.Третият пол ( ако изобщо в този смисъл става дума ) е този пол, gender ( измежду двата биологични ) за който се смята даденият индивид. Така роден като мъж, психологически се смята за жена и така иска да е вписан в паспорта.И обратно - родена като жена иска да се води мъж.Има много такива примери в живота, вчера показаха по телевизията жена, която не може да си извади паспорт като мъж.За това става въпрос и за толерантост към такива хора, а не за някакъв друг БИОЛОГИЧЕН пол. Ама такива като тези малоумни патрЕоти , а сега и кратуната от СДС Лукарски нали трябва популистки да си направят ПР колко са българЕ, а не европедали, макар, че са руски педалЕ.

Погледната от страна на секса, педерастите какви са, щото у нас, особено в НС не са малка бройка ?

педерасти. Това е извода. Педали управляват Европа, но досега си мислех, че Бойко е пич, а сега се оказа че е пичка.

Ма той Кмета на Симитли отдавна каза какво е правил на БОКолина...!!! :::))) Дааа...!!!

E сега стана ли ви ясно кои са обратните политици ???

Хахахаха, доживяхме сините да се отрекат от "ценностите" си!!! :))

Май само ГЕРБ са за "въвеждането" на социалния (третия) пол.

нормалните и християните срещу тези извратеняци !!тука няма партии!!КЪДЕ Е ПАТРИАРКА И СВЕТИЯ СИНОД !!КАКВО МЪЛЧИ ПАТРИАРХА И ТОЙ ЛИ НЕ СЕ Е ОПРЕДЕЛИЛ !!ПОЗОР!!ТЕ ТРЯБВА ДА СА НАЧЕЛО НА БУНТА !!МИШОЦИ В ЧЕРНО ,НЕ ДУХОВНИЦИ !!ДА ВИДЯТ КАКВО СА ПРАВЕЛИ ТЕХНИТЕ ПРЕДШЕСТВЕННИЦИ !!!

Нима в седеразията и кумунягите се е появила гражданска и човешка съвест най-накрая? Вземете пример от тях и не ставайте майцепродавци, като Рьоско и протеженцето му Екатерина Захариева, изгонете я, да ходи при Рьоскоq соросоидните фондации гладни няма да ги оставят.

Не никаква съвест нямат.Просто виждат нещо което поражда конфликт в правителството и решават да се присъединят,нали все пак са в опозиция и така не им се налага да измислят нещо ново за вот на недоверие.

коя година е тази "конвенция", но нито седеразията , нито комунягите когато са били на власт не са я подписвали. Подписваха много договорености в ущърб на България, но това поне не са си позволили.

Прочетох пълния текст на конвенцията ( има го публикуван на български). Целта е да се разрушат всички стереотипи за мъж и жена, както социални, така и полови. Има и ред други проблеми..... Конвенцията включва финансова помощ и настаняване на жертви. Какво ще попречи, на ромките например, да се пишат жертви и да получат пари и общинско жилище. Какво ще попречи на някой алчен за пари, да обвини някого несправедливо ( не, че и сега няма такива случаи, но ще стане масово). Ами образованието? В скандинавието например, дават на децата безполови кукли, разказват приказки с двама принца или 2 принцеси и пращат на детската евровизия песен " имам двама татковци" Искаме ли това и тук?

Слава на Господ Исус Христос!Благодаря Ти Господи , че даваш разум и мъдрост на този народ , изстрадал и угнетяван от сатана не малко години и този народ , който спаси еврейския народ от ръцете на сатана, от огнените пещи. Благодаря Ти Господи, Ти ще бъдеш и занапред с България и ще благословиш България, независимо от това кой министър ти се противопоставя или кой министър те приема!Неверието на човека няма да променени Твоята ВЯРНОСТ!

Колкото и да ненавиждам политикантите ни, отбелязвам че са им останали някакви червени лампички в кратуните, които са алармирали за идиотизирането на човечеството с поръчката "трети пол".

КАЗА ДАЛАВЕРИ СИМЕОНОВ :))

ТОВА ГЛАСУВАНЕ ЩЕ БЪДЕ КАТО ЛАКМУС И ЯСНО ЩЕ РАЗГРАНИЧИ КОЙ СА БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ И КОЙ СЛУГИ НА ЧУЖДИ ГОСПОДАРИ. НАЙ МИ Е МЪЧНО ОБАЧЕ ЗА ЗАХАРИЕВА. ЕДНА КРАСИВА И БЕЗВРЕДНА, НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ И БЕЗПОЛЕЗНА КАЛИНКА. И НИЕ РАЗЧИТАМЕ НА НЕЯ ДА ЗАЩИТАВА НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ.

Ти си "полезен идиот", щом смяташ змията захариева за "безвредна". Много тъпаци има в коментарите, но ти успя да излезеш с един гъз напред.

Народопсихология. Всички срещу "трети пол" Но никой срещу насилници.

МАЙКА ИМ ПИДЕРАСТКА :))

"Но никой срещу насилници" Да бе никой,вярвай си малоумник такъв.Това че ни ги споменаваме в статия(а и защо да ги споменаваме тук?) не означава че не сме срещу тях и всичките други изверги които вече бързат да се причисляват именно към третият пол.

Малумник си ти. Народа се изпотрепа, на вас третият пол ви пречи. Т'ва да беше проблема.

Всичкото Мара втасала, само "третия" пол не успяла. В училище махат класиците, за да могат да учат за нетрадиционните сексуални ориентации. И всичко това го правят под прикритието на тормоз над жените! Гнусно, подло и "п....ско". Без извинение.

Шило

Май ще взема да повярвам, че този акт няма да намери подкрепя в България.

имам слаба надежда ,че може най-накрая да ни изкара от кожите и да излезем на безплатен протест пред НС.но наистина слаба надежда .

Понякога даже дори и в Лукарски може да има проблясък на разум! Понякога, в много редки моменти, не винаги.

Боко и Валерия Симеонова, щели да се явят в дамски тоалети, в подкрепа на "конвенцията".

Защо сте толкова примитивни и малоумни , бре?

ЩО БРЕ? Пол не може ли да има и друго значение ? Както мишка на компютър?! ''Социален пол'' май се оказва лош превод от английски!

на традиции и ценности наречени космополитно "стериотипи"? Културни традиции и ценности за всеки народ, общество и държава могат и е редно да се променят единствено по естествен път от самото общество и народ, не налагона с някакви си конвенции изобретени в соросоидните лаборатории за създаване на ново общество и свят. Това се и направо жив комунизъм или фашизъм.

де да беше фашизъм, това е доста по-лошо, крайно ляв либерализъм е!