Депутат от БСП подкрепи Русия за спасяването на евреите

Депутатът от БСП проф. Иво Христов подкрепя тезата на Русия, че българските евреи са спасени от Съветската армия. Според него 80% от българите са "дебилни".

Обратно в новината

Коментари - Депутат от БСП подкрепи Русия за спасяването на евреите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така е.Ние свалих ме евреите от вагоните и ги изпратихме право вм концлагерите на цар Борис.Ако не беше Червената армия те щяха да бъдат изгорени в концлагерите.

още ли му коментирате изцепките??? уважаеми другареЕ от БСП, и да се наакате няма как да скриете надменността на вашите вашите дупетати и какво всъщност си мислят българския народ))))))))))И както се сетя, чуе този титан на мисълта сам е постнал клипа в нета))))))

явно е получил много по голямо доверие от това, което заслужава при мажоритарни избори парламента ще се напълни с такива

Някой знае ли ква е разликата между социолог и социопат!

изявленията на някои шорошки историци, че видите ли ако не била хамерика СССР нямало да спечели войната. И с какво е помогнала великата хамерика, дето германците им разкатаха фамилията на омаха бей? Руският солдат и руското оръжие изнесе цялата война - и огромното количество съветска кръв и изгубени животи. Танкове ли дадоха, автомати ли дадоха, катюши ли дадоха, самолети ли? Бяха се насрали след Пърл Харбър - иначе са силни да бомбят София и Хирошима.

Къф е тоя СССР дето бил спечелил някаква си война и каква война! Търсих такава държава на картата цяла сутрин, така и не я намерих? САЩ, Англея, Германия намерих, а тая не! Да не би да е някаква митична държава от времето на Троянската война?

Ако беше умен професор, нямаше да се хване с умираща бабешка партия или заработва май рубли.

Прост професор, ама е 99% прав! 65 годишното управление на БКП-БСП превърнаха 99% от българите в дебили и ние се гордеем с това!

Червените дебили изперкаха, щото до другите избори ще им измрат половината червени бабички.

на г-н Христов за точната оценка както винаги. Ако човек седне да почете стенограмите от разпитите на Бекерле ще му стане ясно, че ако не беше победил СССР българските евреи/а не след дълго и всички българи/ щяха вече да са се изпарили. Някой представя ли си т.нар. български народа да се противопостави по онова време на Хитлер. Просто с процедурни хватки се е отложил процеса - а от Македония изтребването на евреите си е вървяло регулярно - 14-15 хиляди евреи са отпътували за Треблинка - Полша оцелели около 5%

Ти си червен комунистически боклук

си сороска гей-либерална фъшкия

Спешно прегледах стенограмите от разпитите на Бекерле! За съжаление не намерих нищо за евреите!

може и да откриеш изказването на Борис 3-ти за евреите.

Тук гъмжи от червени тролове!

Сайтът е на кака Моника Станишева.

То да бяха тролове пак добре, оми са налазили розови червеи и челвени гниди!

Аре, насрахте се с тоя и изцепката му, голям кеф ви е, нали, подгъзурни на ГЕРБ тъпи журналя!?Ако се замислиш, май има донякъде право, кой нормален избирател би избрал за 3-и път праестъпника Борисов?!Долу ГЕРБ, съд за престъпника Борисов!!!

доцента, според мен %-а отива към 90. Като гледам тоя тъп народ как избира 3 пъти мутрата пожарникар да го краде и да трупа милиарди в офшорки за сметка на образование и здравеопазване доц. Христов е много снизходителен

Човекът е напълно прав ако се замислим. Поздравявам го за това че е казал нещо напълно вярно и директно. Може само да се извини защото според мен процентонот съотношение е дори 90% към 10%. Замислете се - ако това не е вярно то тогава държавата ни нямаше да е на това дебилно ниво.

Четете пресата днес. Един наш сънародник утрепал жената с която живеел и която била родила преди 10 дни дете, а самия убиец бил освободен от затвора преди няколко месеца. Дали това е бащата на детето?! Ще се окаже, че проф. Иво Христов може да е прав. Въпросът е, дали 80% от българите или по-вече са дебили!

Смешно не смешно, ама колко пари са необходими човек да си тури пердето пред очите и да изрече подобно нещо? Питам в случай, че ми се наложи да откажа поне за колко да ги разиграя такива? Мисля, че е редно Цацарон и останалите да му извършат един тараш на този и да му преброят кинтите, защото скандалът- предател в народното събрание и да няма никаква реакция е повече от фрапиращ за председателството и за членството в еврозоната.

Дааа ... като чета какво си написал, мисля, че проф. Иво Христов е прав! Ти определено си в тези 80% дебили!

Това влечуго, този политически, социален и гнусен родоотстъпник е не професор, а профан и няма място в парламента!! Ще го заплюя и после ще му се извиня!!

Кой знае какъв пребоядисан комунистически боклук си, ама искаш и ти да плюеш! Еххххх! Ти си наистина дебил!

като този каун и другарите,ще спечелят избори,ама на мук...

дир му се е посветило, тва си е изпипана манипулацийка

колко ти платиха за скандала точно в този момент, бравос, скандал -събудител по поръчка

по логиката на безродниците русофили. чичо Сам е спасил евреите, щото без чичо Сам руснаците губят войната с Германия. Без парите и армията на САЩ Германия би унищожила Русия за няколко месеца, но военната помощ директно за Русия и отварянето на втори, трети и Японски фронт беше решаващо за разгрома на Германия. СССР беше само участник в американската стратегия за войната. Без САЩ Германия щеше да е победител, така че руснаците дължат поне малко уважение и признателност. Но признателност и благодарност от руснак няма и няма да има.

Слаб 2 по история! Англосаксите откриват втория фронт срещу Хитлер едва през 44г., когато става ясно, че СССР печели и ако не се включат във войната рискуват Червената армия да стигне до атлантика....

Много искаш от един платен, дето даже се е и припознава в 80те%. Как да му обясниш, че всичко си има причина и следствие? Той пише, каквото чете от лиШчето.

Ако не беше победния ход на Червената армия нашите фашисти сами тук и у нас щяха да ликвидират евреите!!!

Червената армия има късмет, че откриха втори фронт. За победния и ход доста помогнаха хилядите кораби с помощи от запада - оръжия и храна. Най-голям късмет имат, че българите не отидохме да ги ступаме заедно с германците.

Слаб 2 по история! Англосаксите откриват втория фронт срещу Хитлер едва през 44г., когато става ясно, че СССР печели и ако не се включат във войната рискуват Червената армия да стигне до атлантика..

Винаги съм се чудил , ако акцията по депортирането на българските евреи ,беше 1941 година , а не пролетта и лятото на 1943 ,какъв щеше да е резултата.Нека не се забравя , че битката за Москва ,сталинград ,Кавказ вече са приключили с победа на Червената армия, а ако погледнем и лятото ,вече е приключила и битката при Курск, и най-голямото танково сражение в историята при Прохоровка с победа на Червената армия

Българските евреи са спасени след инициатива на 42 депутати от тогавашните партии преди 9.09.44 г., начело с Пешев. Двадесет от тях са осъдени на смърт и убити от "народния съд" по указания на Сталин, Димитров и натиска на Съветската армия, трима са помилвани, а останалите са вкарани в затворите и низвергнати. Това е заслугата на съветската армия и българските еврейски комунисти за спасяването на мирно живеещите български евреи през 1943 година.

Гузните депотати са опитали да си спасят кожите с този акт като са видяли накъде отива войната... Е, не са успели и слава Богу! Фашисти и техни потомци не ни трябват!!!

Много точно. Проблема е, че никой не гледа причина-следствие, а каквото му нашепват медиите и разните началници.

И Мария Захарова е права в твърдението, че победите на Съветската армия са създали условия за спасение на българските евреи. И Иво Христов е прав, като казва, че Захарова говори истината. Иво само греши в преценката за броя на дебилите. Сигурно са повече от 90% - предимно гербажии и русофоби

А тогава защо СЪЩИТЕ победи не са създали условия за спасяване на евреите в Унгария и Италия по същото време? За И.Христов, освен че е потомствен руски лизач и доцент и професор по партийни заслуги, друго не е известно

Направих си труда да прочета 100-тина от коментарите по- долу... и бързо се отказах от това извращение на сетивата... Наистина, другаря Христов е прав! От българина нищо не става!

а твоя коментар сигурно смяташ за гениален, не за дебилен. е, не позна-дебилен е.

Руснако? Верно ли до този извод стигна? Ами връщай се в кочината си.

товарищ Христов?

За съжаление ,трябва да се признае ,че е прав в голяма степен.Според мен процента е някъде към 65% са дебилните или по-скоро лумпено -дегенерати.Не е нужно да се прави някакво социологическо проучване ,просто е необходима една малка ,но в замяна на това кошмарна разходка по улиците на София или пък да бъде посетено едно училище

В София може дебилите да са 65%. Но в дълбоката провинция надхвърлят 90%

Естествено - основната лайняна маса русофили са в провинцията.

Победите на Съветската армия създадоха условия за спасяване на българските евреи. Германия вече губеше по всички фронтове. Антифашистката съпротива също препятстваше експортирането.

Ми тогава тези победи що не възпрепятстваха депортирането в лагери на унгарските и италианските евреи ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ? Което между другото значи, че победите на съв. армия нямат НИКАКВО значение по темата.

Ами защото си от 80% както каза проф. Христов , за това не са ги спасили.

Иво Христов е възпитан и културен човек. Пълен антипод на простите и вулгарни гербери. А дебилността на българите със сигурност е по-висока от 80%. . НА РУСОФОБИТЕ Е 100%

Несъмнено. По ченгеджийска линия е завършил образованието си във Франция, когато обикновените българи не можеха дори до Петрич да идат свободно. А лекциите му пред студентите обикновено са съпровождани от здрав смях предвид нелепиците които говори.

Най-много ченгежии има в ГЕРБ. Като се започне от ВОЖДА и физкултурника ... А Лекциите на проф. Христов са най-посещаваните от студентите. Интересът към преподавания материал в неговите академични часове е необичайно висок.

да ти имам представите за възпитан и културен човек.

Преглеждайки коментарите, веднага, без съмнение може да се направи заключението, че Иво Христов не е прав, процентът категорично е над 80. Който преподава в университет, лесно може да сравни нивото на подготовка на студентите-първокурсници преди 20, 10 години и сега.

а да ти идва на "не-дебилния" ум, че точно злобното червено професорче преподава и обучава бъдещите "дебили".

Професора е прав,той има в предвид онези български граждани ,които ядът от труда на БЪЛГАРИНА,не плащат данъци и т.н. тоест Цигани.От Хелзинският комитет го натиснаха да се извини.БРАВО ПРОФЕСОРЕ !

Дир-е къде ти е информацията за разпространяващата се инфекциозна болест ЛЕГИОНЕЛОЗА в Испания и Португалия? В Каталуния има двама починали, в Португалия вече 28 болни, на Майорка 13 болни - 1 починал. Като се има предвид, че ЛЕГИОНЕЛОЗАТА е остро заразна и с потенциално фатален край би трябвало да предупредите българите, ако имат намерение да пътуват да имат възможност да решават. Защо мълчите?

abasador

уважаеми, от дир.бг, само три статии има днес на страниците ви за този боклук Иво Христов. Някакъв колега, по повод на мой коментар, от преди три дни ме репликира, че не нямам право да пиша коментари за учени, които не познавам. Мерси, колега, точно този тъпанар не желая да познавам. Много моля уважаеми редакрори, стана ни бактън от бъларски простаци дУпетати, хайде сменете темата. Лек ден.

Уважаеми другарю-доцент-професор Христов, Вие сте дебилен! Моля, обяснете на 80% от населението как сте придобил двете научни титли. Във връзка със създалата се ситуация и бъдещите спекулации за някои мои думи и изказвания, заявявам, че поднасям своите извинения към всички тези, които се чувстват засегнати от едни или други мои непремерени изказвания. Благодаря Ви. Важно уточнение: Дебилен e медицински термин, използван и като художествен похват.

Защо служителите в държавната администрация не правят секс в работно време? - Няма с кого - всички са роднини.

Тоз шибанвк е професор и депутат?! Ми прав е - само дебилни глупци биха гласували за него и шайката му.

Браво на Христов! Един в България да има смелостта да говори за нещата 1 към 1!!!

българина е страшно нещо : много го мързи , мниого знае , дава акъли които тои самия незнае дали работят , пие бира като рак и щука да се махат веднга от тука , подвежда се много лесно особено в началото на прехода където обикновенния българин мислеше че ще му се предложио това което има плюс хаваиските острови ,,,,простотията продължава когато българина мислеше че в америка в всеки двор извира петрол тоест всеки е милионер ???????? дори дебил е много меко казано .............толкова си можем там е истената , иска се озряване , времената са тежки ..........между другото христов говори в всяко едно предаване за дебилщинта, защо сега излиза това ,,,защото гробаджиите се насраха с външния министър и чакаха момент да го ударят е и ????......когато фактите говорят боговете мълчат . ... Срещнали се на полянка прабългарин и славянка. Цуни-гуни, вади-тури, народили чукундури. Хем ебливи, хем крадливи, но най-вече завистливи

Иво Христов роден 1966 в КИЕВ майка му е рускиня баща му руски възпитаник

Браво! И какво от това?

Аааа нищо. Просто си е стандартен национален предател, още повече с баща от румно, ама то у нас за такива неща награждават с титли ката професор и доцент.

Този българин и БГ депутат ли е или от руската Дума да защитава Захарова и да обижда българите. Веднага оставка, това е гавра. Гласоподавателите на комунягите това ли избират да ни обижда всички.

Защитава матушката си, както и цялата им шайка подвизаваща се под името бесепе? Има ли изненадани? Изненадата е , че все още този субект е в Българскивт Парламент... яко гнусно е !

Защо не? В Българския парламент как се подвизават другите бивши комунисти...., а сега про-западни слуги на джендърите и третополовите еврогейтаци...

Иво Христов НЕ Е професор. Не се вкарвайте в тоя посткомунистичекси театър, в който банда тарикати си поръчват няколко други тарикати да ги произведат в професор. В нормална страна, и за асистент не биха го взели.

То в нормална държава и пожарникар няма да ти е министър-председател...:)

ах колко интимно - Иво, ха-ха-а-а, а ти си пълен глупак, дебил и идиот плюс това.

не го познавам лично,но от двете снимки ми се чини че има залепено тупе

май не е тупе. тва е специфичен руско-селски перчем, нарича се с красивата дума "чуб". всъщност, има нещо общо в звучането с думата "дебил". случайност?! не ми се вярва...

Tози, ни нарече "дебили", боцето, че сме, "лош мат*рял", доган се изцепи, че той раздавал порциите, тоест(толкова съм силен, че държа и ножа и хляба) и на когото аз искам ще дам храна???? Aма, защо се "нEрвите" когато и поговорките(народните) от векове са такива:"преклонена глава, сабя не я сече"!!?? Pазбира се, че ще ни обиждат и унижават!! Cтадото, се управлява, CAMO; от един "Oвчар" и едно куче,... Tова е,..... факт!!;))

През 1943г. изходът от войната вече се е очертавал и затова призивът на тогавашните 40 депутати за спасяване на еврейте е акт за спасяване на самите тях от народно възмездие, а не грижа за еврейте още повече, че на призива е откликнала и църквата и обикновените хора. Хитър ход на тогавашните депутати. Така, че Иво е прав, ама дебилите трудно вдяватщщ

Сам си призна ,че не е прав

Да дебили сме,че ти плащаме заплатата и на такива,като тебе.

разбира се, че си дебил!!! освен да пишеш в дир-а, жални признания, друго направил ли си,.... и можеш ли да направиш????

А ти какво направи ?

българина много се ядосва когато някой го обиди вербално. Най-големият ни проблем е, че някой ни е обидил. Ами управляващите ни обиждат всеки ден, макар и не словестно. Къде са реакциите срещу това? Не думите, а делата наистина обиждат. Това изказване е в типичен стил на Христов, но наистина беше грешка. Но аз лично не се припознавам в тези които не могат да се подпишат и не могат да мислят критично върху нещата. Който се припознава си е негов проблем.

Този социопат син на руски агент с купени дипломи самоиздигнал се в просветител е национален предател слуга на путин . вън от България.

Ти също си национален предател-слуга на западните соросоиди и третополовите джендъри,така,че недей да пищиш...:)

Професор Иво,сигурно има някакво основание за изказването за дебилност на нацията-избрали са хора,като теб за народни представители. Сигурно в случая не е виновна и БСП,простотията няма партийна принадлежност,но БСП трябва да те изхвърли от парламента за подобни квалификации.

самовлюбен селски простофил

и си загубил много от демокрацията като Курнелия. Само че тя се изхитри и приватизира заедно с Костов най-богатите предприятия, после приватизира Булгартабак и после с парите прати синът си да учи в САЩ и като се изучи не се върна у нас, а работи в Ротшилдова банка в НюЙорк срещу яко заплащане както се досещаш, а ти гони Михаля - днес е Арахантел Михаил - честит имен ден.

добре - българските евреи не сме ги спасили ние, а Червената армия, а защо същата Червена армия не спаси евреите на Полша, на Унгария и дори на Германия.

Типичен комунист. Като всички такива - няма род и родина. За някоя друга копейка е готов да продаде и собствената си майка, ако вече не я е продал. Червен ..клук !!!

Никога не е късно! Спасяването е станало през 43 го.когато червената армия е воювала на руска територия.

Няма по-хуманна идеология от комунистическата. Тя е почти утопична, защото за съжаление субективният човешки фактор си остава несъвършен... Но комунистите, за 45 години управление, създадоха все пак една достойна Народна република, от която днешна келява и бандитска България вече е на светлинни години.