БСП със съмнения, че последните избори са фалшифицирани

Лидерката на социалистите Корнелия Нинова заяви, че все още е възможно да се състави кабинет

Обратно в новината

Коментари - БСП със съмнения, че последните избори са фалшифицирани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фалшифицирани,а? Сега го казваш! Нямам думи за тази жена! Хвана кокала и не го пуска, плещейки глупости!

Абе тая партия ъ пълна само с курви по душа ,рушветчии,крадци,синове и братчеди на бившата номенклатура,ушета,служители на ДС и тях АТА прислуга и най обикновени идиоти,ЗАКРИВАй!

КОЛЕЖКЕ, Я НЕ УЧАСТВАЙ ПОВЕЧЕ В ИЗБОРИ, ЗА ДА СА ЧЕСТНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Само така бабче!! Фалшифицирай и не пускай кокала!! Нещо нямаш връзка с главният мозък вече!!

Тая алчна и самовлюбена женица си я държат на къс повод от ДС и ДъШъСъ още като я назначиха за главен крадец на Булгартабак,а сега и през мъжа и в Луколио!!Путкин батка…схема!

Тези 5-6 гласа на машина все в полза на БСП щяха да бъдат, биволица проста.

То е като да се съмнава дали е бременна, а дано, ама на дали!

Нарочно Фалшифицирани с кодовете от Киро и Кокорчо за да ги спечели Бойко Борисов-ГЕРБ.Умна умна ,че даже е полуумна г-жа Корнелия .Когато гоните власт и се моткате по медиите госпожо ,изборите винаги ше бъдат фалшифицирани . Преди ги фалшифицираше Буда Борисов ,сега Киро Канадеца,утре когато стигнете 5% кой ше ви е виновен г-жо Нинова ,вероятно китайците ? Работете със симпатизантите си а не бла бла простотии.Вземете пример от ДПС и работата им с техните избиратели.

патка и викат къш , тя пък пак се гласи да покълве в някое министерство ... ха ха ха ... смешница .

Курнелке, моля те лидерке любима, не подавай оставка!! Тъкмо взе да погребваш партията и ще дойде някой дето да я съживи. Моля те, в никакъв случай не пускай кокала!! Бий се до последният партиец!!

а следващите избори за вас ще са най фалшифицирани щото вършите глупости най вече госпожата и нищо чудно да не влезете

"Направете сметка по 5-6 гласа на 12 000 машини какво излиза, каза Нинова" Направихме. Това не са мажоритарни избори и разликата по 5-6 гласа на машина не означава нищо друго, освен че някъде по комисиите не са следяли кой пуска хартишката в урната и кой си я прибира. Само някой тъп колкото Корнелия Нинова би се опитал да фалшифицира такива избори (парламентарни, а не президентски) по такъв метод. Закривайте я тая партия най-накрая вече!

До кръв ненавиждам комунистите и болшевиците....но истината е че никой около мен не е гласувал за болшевицитеот ПП та неразбирам 20%

Sm3hurk0

Нинова драпа за властта понеже знае, че е за последно. В следващ парламент, може би няма да влезе. С нейното управление на БСП не и трябва друг политически враг.. Сама си затрива партията..

Не бяха фалшифицирани ПП нямаше да е в парлалента. Не познавам човек който да подкрепя тази партия.

Много ясно е че са фалшифицирани, то кой е толко дебил да гласува за ПП. Айде един път излъгаха наивните ама като видяха какво направиха кой ще гласува втори път?

са отишли за ДБ, ПП и Български Превъзход(но лайно).

Корнелия вместо да си гледа климактериума , тръгнала да се бута напред.Е под нейното управление от втора политическа сила стана пета , от над 80 депутата спаднаха на двайсет и няколко.И всичко това за да могат тя и шайката и да се назобят.Вече спокойно може да се конкурира с Тиквата по големина на задника.И всичко това в името на селската и лакомия.Само дето един Сергей стои край линията и и точи ножа.

и нови избори ,без мадурките.

Самото въвеждане на машинното гласуване е престъпно с пълно игнориране на избирателите. То стана под диктата на двете новобрански т.н. "партии" които вече не са в парламентар- "Има такъв народ" и “Изправи се! Мутри вън!”. По късно беше обсебено от ПП и очевидно злоупотребено на предните и по-предните избори. При положение, че 75% от избирателите искат бюлетини да ги лишаваш по гестаповски е престъпление.. Много възрастни хора въобще не са ползвали компютър и ги страх от машините а и НИКОЙ няма права да им отнема правото на глас. Сегашната скандална истерия на малцинствените ПП и ДБ говори достатъчно, че с машините изборите са фалшифицирани и страх е обхванал упоменатите. Прокуратурата да не се помайва а да се САМОСЕЗИРА и да изясни кашата. И кой каквото забъркал да си плаща.

Не са съмнения, а е истина. С фалшификацията на изборите с машините бяха ощетени Герб/СДС и БСП. Гласове за тях бяха прехвърление на ПП и ДаБ.

пак много взехте

Че те и предните бяха фалшифицирани, и по-предните също. Нищо ново, просто с машините става доста по-лесно и евтино.

Интересно ако имаше наистина такова нещо как кире загуби изборите? Луда работа, герберо-бесрпатска...

Типично по комунистически, от девет кладенеца вода носим, за да си защитим далаверата. Лошото е, че каквато и да е системата, ако хората, които я управляват са мошеници, тя няма да даде верен резултат. Спорът в момента е каква да е системата и всеки пробутва тази, която умее най-добре да манипулира. За страната и гражданите ѝ, никой от тези ТВАРИ не мисли!!!

Лъжкиня. Като знае, че е имало такова нещо, да сезира компетентните органи. В противен случай прилича на лъжа, за да оправдае поведението си.

С няколко реда скрипт от флашка и машинката-венецуелка ще изкара, че всички са гласували за КИРУ.

Да подаде сигнал за разследване. Тя поне е юрист. Но лъже биво.ли.ца.та. Това да си комунист и бивш ДС е диагноза.

Софтуерът не е направен Киро да печели, защото ще се набие на очи. Направен е леко да помпи. На предните избори това беше лесно, защото ГЕРБ и ПП бяха наравно с лек превес на ГЕРБ, но помпата обърна резултата. На последните дори с помпата ПП изостана с 5-6%, което значи реално 10% надолу.

Подценяването на БСП е тъпотията в която повярваха много жълтопаветници:))) Наистина трябва да си кръгъл идиот и да вярваш, че еднодневки могат да изместят БСП. Нито БСП ще го позволят/ те започнаха офанзивата/, нито Америка ще го позволи. Младите са свикнали сюжета да е лесен, бърз, и с няколко удара по клавиатурата да натиснат "ентър":))) Те вярват в полуновините, в бенгалски огньове и в измамна популярност на свят във вакуум. Света не живее от натискане на клавиши и не свършва с "ентър". Сюжетите на реалния живот са бавни, сложни, вече непонятни за младия, манипулиран мозък. В Тик-ток и ФБ не се случва нищо значимо. Младите мозъци разчитат на "знанията" си от вакуума. И там е слабостта им. Реалният живот е с много по-тежки шамари. Бенгалският огън догаря. Фойерверките приключиха. Доматите не растат в супермаркета. Колбасите също. Никой не яде клавиатури. Измислицата приключва бавно и мъчително и лъсквата и опаковка е разкъсана. Вътре няма нищо непознато - партии на хора, готови на всичко, за да са на власт. А тази игра е позната на старите партии. Там те са неизмеримо по-силни.

фалшименто 101 процента

Това е очевадно. Щом успяха да влязат такива полуграмотни евроатлантици като Иво Свирчев от Думократична Украйна и други евроатлантически педита.

НА 150 ПРОЦЕНТА Е ВЯРНО ЩОМ СИЕЛА НОРМА БРОИ.

2021-10-16 20:55:13 Goddess Rhеa Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=OMxhvcPeUEI ←←←←☼→→→→ Продължаваме Подмяната лишиха Българския Народ от честен и легитимен, съдебно издържан вот с трайни бюлетини, като го замениха с венецуелски машини податливи на манипулиращ тежестен коефициент и нетраен магнитен носител без стойност при съдебна касация на изборите тези се съюзиха с БСП и хвърлиха страната в хаос, инфлация и външна заплаха на тях ли да вярвам ? .............. ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ ИЗБОРИТЕ ПРОВЕЖДАНИ С МАШИНИ НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ПАРЛАМЕНТА И ВСИЧКИ ТЕХНИ РЕШЕНИЯ И АКТОВЕ НЯМА ДА ПРИЗНАЯ ИЗОБЩО НИКАКВО РЕШЕНИЕ НА ФАЛШИВИЯ ПАРЛАМЕНТ И ЛЪЖЛИВИТЕ КУКЛИ НА КОНЦИ НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ СЛУЖЕБНИТЕ ХУНТИ НА РУСКОТО ФЪРЧИЛО И ВСИЧКИ ТЕХНИ АКТОВЕ И РЕШЕНИЯ (полагали са анблок "клетви" заедно с човек подписал документи и клетвен лист с невярно съдържание, като са допуснали той да кадрува, подписва финансови документи и да участва в съвети по национална сигурност с достъп до класифицирана информация) НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНО УЧАСТНИК В ИЗБОРИТЕ ДА НАЗНАЧАВА И КОНТРОЛИРА ЦИК НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНО ГЛАСУВАНЕ БЕЗ ТРАЕН ХАРТИЕН НОСИТЕЛ, КОЙТО ДА ПОСЛУЖИ ПРЕД СЪД ПРИ ЕВЕНТУАЛНО КАСИРАНЕ НА РЕЗУЛТАТА ОТ КОЙТО И ДА БИЛО УЧАСТНИК В ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМЕН СОФТУЕРА ЗА МАШИНИТЕ, ТЪЙ КАТО Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ЗАЛОЖЕН В НЕГО "ТЕЖЕСТЕН КОЕФИЦИЕНТ" НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ "ФЛАШКИ и ДИСКОВЕ" ТЪЙ КАТО ТЕ НЯМАТ ЕДНОЗНАЧЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ЗАПИСА НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНО ДЕЙСТВИЕТО ПО ДУБЛАЖА НА ЦЕЛИ МАШИНИ С ЦЕЛ "РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ", ТЪЙ КАТО ВСЯКА ТЯХНА ЧАСТ СИ ИМА СВОЙ ЗАВОДСКИ "МАК АДРЕС" НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНА КАКВАТО И ДА БИЛО РАЗПЕЧАТКА, ТЪЙ КАТО ТЯ ИМА СРОК НА ВИДИМОСТ ОГРАНИЧЕНА ВЪВ ВРЕМЕТО И ИЗБЕЛЯВА (както избеляват бележките от касите на магазините) МАСКИТЕ НА РАДЕВИТЕ КОМУНДЕТА И ПАТЕРИЦИТЕ ИМ ПАДНАХА СЕГА ЩЕ ИМ ПАДНЕ И МАСКАТА ПРЕД ЕС ЗАПОМНЕТЕ : Не може да се прави ДОБРО с МЕТОДИТЕ НА ЗЛОТО две години тотален хейт и очерняне неподкрепено с НИЩО ГЕРБ банки ли фалираха, концлагери ли направиха, бели буси ли скалъпиха като Седенката през 2013та? ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЗАКЛЮЧЕНИТЕ СТУДЕНТИ ПО КОЛЕДА БЕЗ ХЛЯБ И ВОДА В ЮЗУ? За каква "Промяна" е този цирк? За да не сме в ЕС и НАТО? Затова За да ни превърнат в Президентска Диктатура, защото не могат да го направят в Парламентарна Държава И за да ни назначат до живот удобен тъп диктатор руско фърчило на конец За тази ли "Промяна е целия цирк"? Кога започна Бабукянщината с Юмручето? Когато напипаха руските шпиони ЗАЩО Е ВСИЧКО ТОВА? Защото Грипените не могат да се зареждат във въздуха с въздушни цистерни на НАТО, а полета им е ограничен и ако стигнат до Крим няма как да се върнат Това всеки може да види с очите си на сайта на SAAB ВСЕКИ С МАШИНИТЕ ИСКАТ ДА ПРОБУТАТ РУСКАТА АГЕНТУРА НЕ ПРИЗНАВАМ НИКАКЪВ ВОТ АЛА ДОНЕЦКИ РАШКИТЕ НАСАДИХА ФЪРЧИЛОТО С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ ТОЙ ДА ДЕСТАБИЛИЗИРА ЮЖНЯ ФЛАНГ НА НАТО КАТО РЕАЗЦЕПИ БЪЛГАРСКИЯ ЕВРОПЕЙСКИ ВОТ И ДА ПРОБУТА С ФАЛШИФИКАЦИЯ РУСКАТА АГЕНТУРА НА КОСТЯ Θεά Ῥέα Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ с машини от Венецуела - резултати, като в Беларус ИЗБОРИТЕ БЯХА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ или ЗА ДИКТАТУРА ВОЕННА ХУНТА НА РУСКИ БЕЗРОДЕН ВАРВАРИН ......║..... ══╬══ ......║..... ......║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И ......║..... =========================================== ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубава вечер, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка вашето Блонди

Да подаде сингал до ЦИК за проверка.

Моите СЪМНЕНИЯ са, че всички избори, от началото на демокрацията до сега в които се е гласувало с бюлетини са фалшифицирани и то с основно участие на бсп. Ако трябва да съм честен имам СЪМНЕНИЯ и относно теб. - СЪМНЕНИЕ, че бсп и особенно ти явно страдате от „ стокхолмския синдром“, толкова години сте изтривалка, бушон, боксова круша, секс кукла, смокиново листо и т.н. на дпс и герб, че вече ги обичате и не можете без тях. Ментално сте зависими от тях; - СЪМНЕНИЕ, че ти самата и баджанако, макар и по различни мотиви, страдате от желание за мъст спрямо Президента и насочвате стрели към всички за които имате „ СЪМНЕНИЯ“, че са свързани с него; - СЪМНЕНИЕ, че ти самата си свързана със сдс и си троянския кон на престъпния свят в БСП.Твоята задача е да рушиш БСП, да я направиш придатък на герб; ОСТАВКА dupe

2022-08-26 19:20:34 богиня Рея Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ обръщам Ви внимание че: АЗ СЪМ богинята на Свободата не аз трябва да Ви убеждавам, за възможността програмата с тежестния коефициент ДА СЕ НАМИРА В ОПЕРАТИВНАТА ПАМЕТ НА ПРИНТЕРА, ПРИ БУФЕРА ЗА ВГРАДЕНИТЕ ШРИФТОВЕ И ПАМЕТТА ЗА ОПАШКАТА СТРАНИЦИ А НЕ НА МАШИНАТА не аз трябва да Ви убеждавам, за възможността програмата за манипулация да се стартира при отпускане на бутона ентер от екрана и преди заявката за печат не аз трябва да Ви убеждавам, за възможността програмата да е написана на HPGL 2 дори от мързел тежетната променлива да е сложена с математическата си буква "m" и да е различно "пипната" за различните печатащи устройства, нещо което си пролича в секциите в чужбина при смяна на принтерите. не аз трябва да Ви убеждавам, че математикът има инициали "К", живее зад Мола на Цариградското, и че жена му носи обувки 37ми номер. ВИЕ ТРЯБВА ДА УБЕДИТЕ МЕН КАТО БОГИНЯ, ЧЕ ОПАСЕНИЯТА МИ НЯМАТ ОСНОВАНИЕ И ЧЕ ТОВА НЕ Е ТАКА https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка вашето Блонди

2022-11-24 09:11:44 Goddess Rhеa Бюлетината Е ТРАЕН ДОКУМЕНТ ПРИЗНАВАН В СЪД Флашката НЕ Е ДОКУМЕНТ И НЕ СЕ ПРИЗНАВА В НИКОЙ СЪД защото няма еднозначност на записа всеки следващ запис заличава предишния освен това флашките се влияят от електромагнитни смушения и могат да се изтрият от буря например ПОРАДИ ТОВА НИКЪДЕ В ДЕМОКРАЦИИТЕ НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ МАШИНИ защото фалшификацията не може да се докаже еднозначно ТАКА МАШИНИТЕ НАРУШАВАТ КОНСТИТУЦИЯТА ЗАЩОТО ОТНЕМАТ ВЪЗМОЖНОСТТА УЧАСНИЦИТЕ ДА БЛАМИРАТ ПРЕД СЪДА РЕЗУЛТАТА ЛИШАВАТ НАРОДА ОТ ЧЕСТЕН ВОТ И ДЕФОРМИРАТ ВОЛЯТА МУ

"Тя / Корнелия / коментира, че притежават разписки от секционни комисии, в които има разлика по 5-6 гласа между това, което е отчела машината, и това, което е на бележката. Направете сметка по 5-6 гласа на 12 000 машини какво излиза." Ама Корнелия 12 000 МАШИНИ ли слага ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ?! И от ЕДИНИЧНИ случаи ПРАВИ ГЕНЕРАЛНИ заключения?! Ако МАШИННОТО гласуване буди СЪМНЕНИЕ, какво БУДЯТ 80% СГРЕШЕНИ ПРОТОКОЛИ и 600 000 ФАЛШИВИ БЮЛЕТИНИ?!? ... Крайно време е АНАЛОГОВИТЕ политици да отидат в историята.

Защо не искате класация, и да отиваме на избори отново, значи сте нелигитимен парламент, избори.

НЯКОЯ партия ДА Е ОСПОРВАЛА резултатите от МАШИННОТО гласуване, както правеха след всички избори С БЮЛЕТИНИ?! ... От избори след избори ПОЛИТ говоренето НАЛИВА ВОДА В МЕЛНИЦАТА на "Партията на НЕГЛАСУВАЩИТЕ". ... АМАН от БРОКЕРИ на ГЛАСОВЕ!

На корнатА и е много трудно да приеме истината. Ще я видим след следващите 7% Как ще е? По - важно е защо не търси причини за ниския си резултат в бКп и никаквата грижа за малкото и останали места, в които е първа. Няма да продължи дълго. Оставете я начело . Важно е.

Но само последните, но и предпоследните избори бяха фалшифицирани. И изборът на фъркатото не е извън съмнение.

Защото народът ви размаза, нали така.........хахахахаааааа.......

Цяло чудо е, че все още има хора в бг които гласуват за шибаните комунисти!

Малце послъгваш ама това си е стила на Киро Рублата и ментора му.

недей вика истината, че ако тя дойде, избирателите ще гонят ПП и ДБ като ги видят, че осраха всичко и вече се не трае...

Тази К.И.Ф.Л.А. всеки ден се излага все повече и повече ! Няма ли мъж да си я прибере и да се свърши с тази мъка !

Абе то ако върнем назад да не излезе, че референдума за премахване на монархията е фалшифициран. Тая сега ли се сети чак, що не оспори изборите направо, а така подмолно? Всичко е договорено явно. Връщане на номенклатурата с Борисов или не. Щом и Радев вече не рита срещу статуквото.

ПП и ДБ отдавна са в профил Лъжливото овчарче и дори да се напънат и наистина ПОЧНАТ да не лъжат пак никой няма да им вярва, Така осраха всичко че вече се не трае.. Ако не получат правосъдие от съдебната система ще го получат от избирателите. Да нямат никакви илюзии.