БСП реди листата си за евровота, а ГЕРБ представя платформата си

Двата водещи политически противника ще имат ключови мероприятия днес

Обратно в новината

Коментари - БСП реди листата си за евровота, а ГЕРБ представя платформата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герб има платформа ! не може да бъд!,къде ,с кого и как да стане далавера не платформа,а ........Господи пази БГ от такиви платформи.

Заглавието е сгрешено - представя ТЕРАСИТЕ си, а не платформа.

някой очаква ли изненади от листата на герб ? а от платформата им ?

ГЕРБ и платформа? Евтини апартаменти за всеки!

коментара...всъщност това е ЦИТАТ от ВИЗИТКАТА НА МАРИЯ ГАБРИЕЛ като евродепутат...На английски е....публикуван е на 100 места в нета.... И гласи:МАРИЯ ГАБРИЕЛ ЩЕ ТРЪГНЕ И СРЕЩУ СВОИТЕ ЗАРАДИ ДЖЕНДЪРСКОТО РАВЕНСТВО....

Каква такава платформа? Ние вече разбраме за корупцията.И в ЕС знаят много добре историята и не само с апартаменти, а с какво ли не включително и с Гинка, която с не знам какви средства купи дял от Чез....

Никоь не ме е питал дали искам в Евросъюза, така че няма да си мръдна и малкият пръст да гласувам за някакви политикани дето не могат 30г да си оправят собствената кочина , а тръгнали Европа да оправят ! А имат ли съответното образование,езици,култура,интелект и т.н да се грижат за проблемите на хората във Франция,Германия,Малта,Ирландия ,Португалия и др...????

без ЕС ние сме кръгла нула. Нямаме селско стопанство,нямаме индустрия....имаме само колцентрове с набедени специалисти вътре! Ако нещата не се променят и в тази държава политиците не почнат да мислят и за бъдещето и.... освен за собствения си джоб,ще направят от родината ни демографска пустиня!

А защо нямаме стопанство, индустрия ...?Смяташ ли ,че сегашните политици политици ( и тези еврокандидати) изобщо мислят за теб и мен ? Че те вече нанесоха щети на страната ни за 100г напред и наистина я превърнаха пустиня

ДОПУСНА да станем кръгла нула???

Станишеф нека се гърчи, Цвръц ще си щрака с пръсти щото е най-талантливия брокер на имоти.

Само мотора на Камен Пенков липсва.

с Елена Йончева по ТВ....мужду другото в него тя даде отговор на Борисов за 10 млр.дето се губят в държавата..... Точно и ясно Йончева цитира барабар със номера на страницата доклада на Световната банка! Хубаво е когато някой от Герб се опитва да опровергава Елена,да знае че тя говори винаги с документи. В таз сутрешното интервю Йончева цитира и докладите на държавния Департамент и на Олаф и на други институции за корупцията по високите етажи на властта.

Arcadium

ХАХАХАХАХАХАХ Истеричната кучка говорила с документи. Ама погледнахте ли ги, тези документи да не би да са Копия? И ГЕРБ и БСП, и ДПС, и Обединени идиоти са една и съща селска тоалетна. Да го духат всички политици в България. Поздрави от слънчева Азия.

на съответните международни институции!!!!!! Преди да плещиш глупости,се образовай малко!

Платформата на т.н. "герб" е "приемственост". Това означава, последователно преминаване от повече на брой по-малки апартаменти, към по-малко на брой по-големи апартаменти!

Най-важно за ГЕРБ е БСП да дойде на власт,народа го е казал:,,Гарван,гарвано око не вади".

Довечера в кварталната кръчма на кв. Изток, Цецо ще изнесе лекция на тема "Как и от къде да си купите луксозни апартаменти с 80 процента отстъпка?" За членове на ГЕРБ, вход свободен. Няма да бъдат допуснати журналисти от Свободна Европа и други комунисти.

За нас апартаментите.... за вас....колибите!

ГЕРБ да се разходи им магазините и да види скока на цените вследствие успешното им управление и да обясни тази си платформа, как един пенсионер може да живее с пенсия от 200 лв. и как Цветанов купува и ремонтира палата си за седем цифрена сума. Управлението на ГЕРБ е един безкраен низ от лъжи, кражба и скандали, който го иска да си ги избира, на мен ми стига от тази смрад.

Другарето май ще правят семейна фирма.

Скоро официалната обувка в България, ши бъде цървула

Цървулът е по-здрав от гуменката, доказано във времето.

А сега е асансьора на цеци

Зад БСП има тъмни сили, силите на мрака Тия сили искат да възвърнат старото

лозунгът на ГЕРБ е.....ПРИЕМСТВЕНОСТ??

Ще резберем кои са близалките на Нинова.

стокиращата???????

Комунистите ще си правят оргия. Не ме интересува. При това ме гони тежък махмурлук.

И да реди, и да не реди, ГЕРБ ще бъдат първи.

Хората не могат да ги понасят!

Заблуден си, но Бог ще ти прости.

Нинова срещу Станишев!?Война или премирие?А може би бламиране на Нинова!?Не ,че Станишев е китка за миришене,но БСП не е еднолична партия като ГЕРБ,и диктатът на Нинова ,ще срещне жесток отпор от червената наследствена аристокрация и червените олигарси.

САМО ДЕТО ДУМА МИРИШЕНЕ В българския език НЯМА...има МИРИСАНЕ

а за евразийскитеценности на БСП нещо да кжеш?

Навремето сергей возеше елена на мотор сега тя ще го качи на шейната.

ги видяхме....номенклатурата да се сдобие с частен асансьор и луксозно жилище.