Гергов: БСП да се бори с демографската криза като Путин

Лидерът на БСП в Пловдив Георги Гергов заяви, че партията е слаба в борбата с демографската криза и трябва да вземе пример от руския президент Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Гергов: БСП да се бори с демографската криза като Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У нас държавата предпочита да даде помощи на десетина ромки, за да родят и отгледат по 5-6 деца, но не дава пари например на майки-студентки или с висше образование да отгледат поне 1-2 деца.

Герговче, нещо ти са криви сметките за руската демография. Русия от миналата година отново намалява, въпреки големия процент раждания на мюсюлмани. Имаше временно увеличение на раждаемостта не поради някакви програми на Путьо, а заради по - големия брой жени навлезли във фертилна възраст, които сега пък рязко намаляват. Ама откъде да ги знае тези неща Герговчето, просто така му се иска като на всеки комунист и псевдо новоизпечен капиталист путинофил.

Не виждате ли че целта на соросоидите и брюкселската измет е да се затрие БГ напълниха банковите сметки на управляващите че уж правят нещо напротив крадат разрушават грабят сичко е налице цялата държава е разруха

ви хвърля темичка да си погрухкате преди лягане, както е хвърлял мамул на прасетата едно време към АПК-то рииш ли, а вие нали сте балами ;))))

това за россия направо е трогателно! само чи, в россия ръстът е само от три етноса, и русский не е сред тях!2002 русские са115 889 107 броя, а 2010 са 111 016 896 броя! увеличават се само чеченци, арменци и авари, и други, които са ....китайци. други през 2002г. са 14 000 000 ,а през 2010 са 17 000 000 !

Всички знаем че има начин за подобряване на демографския проблем, за просперитета на държавата и за всичко. Просто управниците ни нямат желание !!! Е това е истината...

Не мога да разбера за каква раждаемост мечтае БСП, за бъдеща и неосъществена ли? като нема мъЖе да направът поне едно бебе, ше опираме до вибраторите.... Между другото, цифрите във статистиката му не са верни - мже и да са биле верни преди 15 години, но в момента цифрите са други. И това е стар похват да фърлиш песък в очите на публиката....със стари данни, които в момента просто са ..смешни.

В русия има много малцинства от тюркски произход. Те раждат повече. От там им идва високата раждаемост не от тези мерки. Бая мюсулмани имат просто.

Помислете малко и за работещите българи, стига аванта и безплатни неща и помощи за ромите. На работещия ще му бъде по-полезно данъчни облекчения вместо помощи. Така ще намажат и младите български семейства и висшистите.

Ако се приеме предложението на този : децата на многодетните семейства да се издържат от държавата познайте кой бързо множащ се етнос ще започне да се множи двойно по бързо.

Тоя човек заедно с РОВЧ са най-добрата антиреклама на БСП. напоследък и онзи с ролсройса се включва.

БСП с калпавата си, алчна и аматьорска политика ограбиха българите и убиха рабдаемостта. Благодарение на ГЕРБ България се възражда като Феникс! Никога вече тези скакалци в управлението на България!

T.e. да раздава хектар земя в Далечни Изток?

ДО В БЪЛГАРИЯ ОТ 1277- И КАКВО СТАНА С СВИНАРЯ ИВАНКО?Я МИ ПРИПОМНИ,ЧЕ ЗАБРАВИХ!!!СЕЛЯНИНА МОЖЕ ДА НАПУСНЕ СЕЛОТО,И ДА ОТИДЕ В ГРАДА,НО СЕЛСКОТО СИ ОСТАВА В НЕГО!!!

НА МЕЗЕТА!!!!

Айде стига с тоя самозванец Путин, бе. Избира се сам, това е постижение на руската Църква, че ги натиска да раждат, а Путльо се върти около църквите и джамиите да му осигуряват гласоподаватели. От Путин може да получиш някой куршум, отрова или някой неигоден договор- заробващ.

С ПАНАИРИТЕ И ЗАВОДИТЕ,КОИТО НАЛАПА С ГОЛЯМАТА СИ ПАСТ И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ ПОНЕ! ДРАЗНИШ ХОРАТА!

Тоз идиот, скрий са бе!

АБЕ ,КУРНА И ЕЛЕНА НЕ СЕ ЛИ РАЗГРАНИЧИХА ОТ ТОЯ?КЪВ ЛИДЕР ,КВО БСП ,КВИ РОДНИНИ,КВИ ПЕТ ЛЕВА.ТАЯ ПАПЛАЧ СРАМ НЯМА.

СВИНАР!ОТ КОГА СВИНАРИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА РАЗБИРАТ ОТ ПОЛИТИКА???

За Ивайло учил ли си? Не съм му фен на днешния "свинар"но е прав. И защо влагаш обиден смисъл в тоя занаят? Нали за да забодеш вилицата ,някой трябва да е произвел свинското?

гергов, не става така тая работа! първо трябва да можеш да си избираш американския президент, второ да обичаш народа си повече от парите, които си обрал от него и трето - да се направи закон и гейувете на сорос да могат да си раждат децата сами, а не само наготово да ги осиновяват. да не говорим, че демографската криза не се решава само с раждането, а и с възпитанието на родените. ти какво възпитание можеш да дадеш и какъв светъл, цигански пример можеш да си?

Русия-1,75 брой раждания на жена (2015 г.) България,Румъния,Хърватия- под 1.5. Китай -1,57 Полша 1,32 Германия- 1,50

за запазване броя на населението са нужни 2.11.

Или внос. Има откъде да внасяме, има много етнически българи, но не го правим. Понякога защото ДПС не дава.

Истината е че младите бягат от БКП( Българската капиталистическа партия) . ...и то на Запад не в прехвалената Русия.Защо ли 12 милионна са избягали от Русия за последните години и живеят в Европа.

Защото са богати.

Като не искаш да гледаш как някой мизерства дай му нещо. А политиката на Путин има ли статистика или това са пак приказки за наивници? БСП не ги интересува никаква демография, а грабене. Те оставиха децата на президента без баща, когато можеха да му кажат да се върне при жена си, ако иска да е президент и сега пред очите на целия народ е един овенен с една крадла на мъже. На това ли учите децата?

Като руски гражданин ясно е че сте фен на Путин.

".... Значи може!", категоричен бе той." В чужбина всичко може и става ама в България винаги е не може,не става,няма как и забрави да видиш подобни работи.И всички политици се грижат това да продължава,независимо от глупостите които изнасят по медиите.

В Москва ще видите, че 22-23-годишни са създали вече семейства и отглеждат потомство. Те имат осигурени възможности за безлихвени кредити, за да си купят жилище. Децата в многочленните фамилии пък са изцяло на държавна издръжка. Руснаците спряха демографската криза. Значи може!", категоричен бе той. Елементарно бе Гергов,даже и за свинете от твоя "свинекомплекс" звучи някак си неубедително.

...Не разбрах той от кои е ?!?

Той е от "свинекомплекса".