БСП поиска официално да падне мораториумът за АЕЦ "Белене"

Съответният проект за решение на Народното събрание вече е в деловодството, съобщи Таско Ерменков

Обратно в новината

Коментари - БСП поиска официално да падне мораториумът за АЕЦ "Белене" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това трябва да е последното искане на другарите относно АЕЦ Белене, че те са най виновни толкова години да е само един заблатен гьол!

Оправете си заглавието: в случая мораториумът е с пълен член! Просто го заместете с "той" и ще ви светне!

Пълен член, освен на криста, се слага на ПОДЛОГА! Подлога в изречението се търси с въпроса КОЙ? Кой извършва действието? Кой поиска? В случая... Та подлога НЕ Е "мораториума".

Колко са смешни и жалки в тези напъни да си препишат каквато се сетят заслуга.. Пък после - хоп! Банкови фалити, заменки, далавери, ДПС..

и тия след пилота взеха да се взимат на сериозно,кой ще ви допусне до власт и белене вече бе

Който гласува такова антибългарско решение ще бъде съден за национална измяна. Няма да сте все комунисти в парламента гядове.

Ти пък къде видя комунисти в парламента бе заблудений.

Комунягите като видяха че ГЕРБ най-вероятно ще намери инвеститор за централата решиха да пробват да се окичат с лаврите-ЧЕРВЕНДАЛСКА ИМ РАБОТА;)

Червените една Бузлуджа не могат да ремонтират, ама иначе искат ядрена централа да правят, само че ГЕРБ да я направи. Хайде като БСП дойде на власт, да си я направят те, като толкова им трябва. Или ще я дадат на Гинка да я прави, пък ние да я платим с три пъти по-скъп ток.

За 30 години демокрация какво са направили костококите? Даже една нещастна тухлена сграда, мавзолеят, го гърмяха 5 пъти докато го съборят! А иначе какво са построили? Некадърници отвсякъде. За разстрел сте тъмносини джендъро-фашисти!

И ти си прав. Ама я колко фалшиви магистрали построихме и всяка година ги кърпим.

В крайна сметка щом като хора, които не се притесняват да разпространяват слухове за отровни води в София защитават проекта АЕЦ БЕЛЕНЕ, значи, че не трябва да се строи. Има ли поне един човек, за който някой да каже, че има НЯКАКЪВ морал и да защитава проекта за АЕЦ Белене. Аз досега не съм видял такъв. Българинът заслужава да го щавят, защото е прост.

Stan Stan

Нужна ни е тази централа. Всичките ни централи са строени при социализма. Те вечни ли са ? Минаха 30 години. Докога ще живеем от наследството от онова време ? Че и го плюем неблагодарно !

Щом живееш от наследството на социализма сериозно си го закъсал. На социални ли си?

на социални съм, щото ти си ми откраднал залъка .

хора с име 'таско' нямат работа в парламента.

там работа имат само хора с прякори деса тежката артилерия, цвинокио пъпеша боко мутрата цачка цъфналия гербер да изреждам ли още?

И сега като направим АЕЦ-а и потока, като станат пенсиите 2000 Евро, заплатите по 5000, и Бил Гейтс ще подаде молба за българско гражданство! И Таско няма да го съдят, че то кой ще пие вода - само шампанско и черно Джони !!!

Откъде накъде ше даваме гражданство на некъф изпаднал жид от стараната на индианците бе?! iСиктир! Да си стои там! Ни картофи мое копае, ни кози да дои, ни овце дастриже... за какво са ми тук разни оръфляци?

Тарикати ! Утре ще се бият в гърдите , че имат огромен принос в това. И с тях и без тях и техните изпреварващи искания нещата си вървят накъдето трябва.

Благодарение на социалистическото правителство на другарят Сер-гей Стани-шеф България влезе в ЕС! Ако не беше той и другарчето му Салам Пасе за нато... още щяхте да сте една глуха грузинска губерния! Евросоциалистите приеха България в ЕС! Да живее световната революция! Венсеремос!

Само присъствието на този интелектуалец Таско е достатъчно...Може и да не си отваря устата. Интелектуалната му мощ си личи само по физиономията...Такива типове, тръгнали за АЕЦ да говорят

гербсп мръсни антибългари

кат падне? Ще намерите 20 млдр? "Китайски инвеститории"? знаем ги ние тия... Така платихме которникът непродаваем...

Stan Stan

Изобщо не са 20 милиарда. Не повече от 3 милиарда евро са нужни, за да се завърши. Реакторите нали ги имаме, площадка, проект, разрешителни. Има десетки банки, които с радост ще го финансират. Гарантирана печалба, гарантирано връщане на кредита. АЕЦ на загуба няма. Пък вие си загръглявайте и закръглявайте нагоре вече загръглени нагоре цифри ...

НЕЩО НЕ СИ НАЯСНО МАЙ-ЕДНО ВРЕМЕ ИМАШЕ ЕДНИ УСТАНОВКИ ЗА ПОЕМАНЕ ИЗЛИШНОТО ЕЛЕКТРИЧЕСТВО НА АЕЦА.ТА НИЩО ЧУДНО ПАК ДА ПОТРЯБВАТ;)

ЛАЯТ СЕ КАТ ПЕСОВЕ, САМО ПО 2 ВЪПРОСА - ПЪЛНО ЕДИНОДУШИЕ - ЗАПЛАТИТЕ ИМ И НАВЕДЕНАТА СТОЙКА ПРЕД РУСИЯ! ТАМ 2 МНЕНИЯ НЯМА!

Българските политици полудяха! Така е винаги, щом им замирише на пари, а тук рашите са готови пак да дават, както преди - вижте го Р. Овч. къде отиде!!!

Ерменков се докарва на Борисов, да не го съдят.

А, бе нали са колеги от ДС ......

по- скоро се докарва на решетиков... Те всички се състезават кой му е по -широк анусът за руснаците...