Коментари - БСП: Няма да участваме в пазарлъка между ГЕРБ и СДС | dnes.dir.bg
назад

БСП: Няма да участваме в пазарлъка между ГЕРБ и СДС

Номинацията на Петър Стоянов за конституционен съдия е политическа сделка между ГЕРБ и СДС, БСП няма да участва в подобни схеми. Това заяви лидерът на левицата Сергей Станишев на пресконференция.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Няма да участваме в пазарлъка между ГЕРБ и СДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

станишко, скрии се! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

какво означава ...който и да предложите ще ви подкрепим...нали все пак има някакви критерий или може да се хване първия срещнат пред парламента. спрете да се подигравате със законите и хората в тази страна.

Станишеф, млъкни, бе, злобно, малодушно некадърно изчадие! Никой не те е канил, че да отказваш

А бе млъкни бе, Съсел. Срещу вашата кандидатура някой смърдя ли? О да те ева... у съсела миризлив.

САМО БСП

Осирката стана все по мащабна-нашите прости управници така и не разбраха какво им говорят от ЕС-професионализъм,професионализъм,професионализъм.А нашите-лаби,лоби,лоби че и ония смешник от СДС обясни как са осигурили подкрепа от Бойко защото каквото той кажел така ще гласува ГЕРБ.На европейците това им звучи като дребни мишки да се споразумеят с организираната престъпност за взаимна политическа легитимация,а те глупаците само да им ръкопляскат.Да ама не.Станишев го усети и ще изиграе много добър външнополитически ход.Циркът продължава.

Това недоразумение СТАНИШЕВ явно е учил КОМ. ПРОФИЛ -пазарлък. За него няма почтеннос, всичко е пазарлък. Няма никога да уври празната тиква. Какво да го правиш--ГЕН.

"Няма никога да уври празната тиква" НАБОРЕ 41 нали знаеш коя е тиквата в политическия живот на България. До сега знаех, че тиквата е Борисов, но не знаех, че е празна и неувряла. Сега ми отвори очите що за тиква е Борисов. И все по-празна ще остава, защото тази пожарникарска тиква е празна по рождение. Благодаря че ми отвори очите.

Като бивш президент, това си е падение. Като адвокат - кадрово недоразумение. Що ти трябва, бе Пешо, да се набутваш между шамарите?

Станишко, много важно дали ще участвате или не. Ще ми накривиш капата. Я се скрий и спри да говориш. Та ти надмина и най-черната пропаганда.

Генерале Бойко, вракяш ме у младости ?! Йелектрички ток се губи час по час, а я се боим с чуждо, руйно вино пио? Немаа ти превагямо, знамо да ньемаш пойма, та викни лепа брена да те сфетне !

серго се пържи на бавен огън и пак се е объркал в преценката и реакцията си. когато се разсмърди на онези, които преди му спираха кеша, ще е последният му глупав ход в съдийската драма. след това смръднята му няма да има значение. даже да постигне успех срещу пешо филибарски, следващият вариант 100% ще му е, още по-неудобен....

Добре де нека да направим един вот на недоверие, и да не гласуваме следващите избори. Така само се ядем , и се караме по форумите. А всички сме обикновенни хора.

от тая идея - по тъпо нещо не съм чувал драги...- с негласуването (обаче само на българите)- автоматически правим феса доган - с абсолютно мнозинство в парламента- а оттам нататък- турцизирането и циганизирането на българия е само въпрос на малко време ... - ти или си турчин- илиси много прост- или просто не знаеш какво искаш ....- или всичко накъп ....!!!

Този пазарлък се нарича политика. Открит за обществото. Политическите партии имат квота в избора на КС и това означава, че имат конституционно право да избират. Не виждам какво нередно има и кое точно не му е ясно на човека.

Агент Виктор на теб нещо да ти говори. Това ли наричаш - открит за обществото. Да кажат - той е бивш сътрудник на ДС, но ние му прощаваме. Не става за посланик, затова го предлагаме за конституционен адвокат - това е откритост.

Кой те кани да участваш бе, момче

Да се надяваме,че повече в нищо няма да участвате мръсни,крадливи кръвопийци.Никола Гешев май е бил прав като е казал "най-добрия комунист е мъртвия такъв"

По-вече от 3 г ГЕРБ "пердашат през просото", без да им пука за морал, достойнство, закони и т.н. А при работата си в много области, действат и като пълни аматьори. Те нямат свои идеи, мнения, решения.Те са зомбита на един човек.Напълно безлични. Най-вероятно, той им казва и кога да отидат в тоалетната. Всеки, който следи общественият живот в страната, сигурно може да назове поне по 3-4 депутати от всяка партийна група от опозицията.Вие колко имена на депутати от ГЕРБ може да назовете?(Федосова не се брои - тя е извън габаритен товар) И то след 3.5 години управление! Може ли да посочите поне един, който да е изказал свое мнение и да го е устоявал? Ами!

Вие ми напомнихте как на задения въпрос към вносителката на закона за износ на оръжие защо аджеба в него има неща касаещи зелената енергия момето подскочи и бойко каза : ама наистина ли, на мен така ми го дадоха а притичалия юнак-спасител рече че по въпросът ще има изявление от пресцентъра ама по-късно.

Станишев е направил отличен анализ на ГЕРБо-СДСарският Цирк , който върви в момента ! ГЕРБ са толкова отчаяни,че вече са на принципа : "Х-Й да е ,безплатен да е " ! Надявайки се на Няколко хиляди гласа от СДС-Продадени ! Отвратителни пазарлъци ,които ще ни натресат Пълен Наблюдение от ЕС!

На следващите избори ще гласувам за Костов.

Надявам се ДСБ да успеят да влязат в Парламента Сами ! Иска ми се да гласувам за ДСБ, но се изкушавам да подкрепя БСП, като единствени засега ,с шанс да ни отърват от гадните Мутри ГЕРБ ! Ще видим.

БСП - жалки отрепки принадлежащи на тъмното минало.

Хубаво говориш за "тъмното минало" , ама не знаеш къде да го търсиш! 1. Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 2. Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3. Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. 4. Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7. Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8. Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, 11. .................. Списъка е дълъг , но и това ти стига.

въобще верваш ли си на творението? Ти пък си син на Хитлер!!!!

ХА! Че вас кой ви пита или иска бе?

Правилно решение.Преядоха с власт. Трябва час по скоро да си ходят.Такъв геноцид към собствения народ. не е имало.

КОЛКО ЛИ СТРУВА МНЕНИЕТО НА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ?БСП =ДПС ! Да се гушкат в ъгъла и да мълчат ,защото скоро ще са извън закона !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..не че някой го е търсил Станишев, но той за всеки случай няма да участва. Смешник европейски...

бат серго го хваща шубето седесето да не се обидини с герб...а такаааа..страх лозе пази

Май ГЕРБ са притеснени повече, че в следващия парламент няма да има с кой да управляват! Но като чета писанията на СДС форумците партията им е тотално аут на изборите. А коалицията Ярешки е в графата "други" с общо 3%.

B следващя парламент,герб просто няма да управляват,така че няма от какво да се притесняват.

Kакво е това cдс? Tези се очертават като "независимите" депутати.