БСП иска специално заседание на НС за бежанците

БСП иска свикване на специално заседание на Народното събрание по темата за бежанците, обяви председателят на партията Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - БСП иска специално заседание на НС за бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... а радев къде е? какво мисли по въпроса или е на гости при кримските татари...... да не би пък да е станал вицепрезидент, а йотова президент без обществото ни да е разбрало хахахахах, как само му намазаха ските на героя не е истина....

я номинирали другарите им за министър-председател.Чета и не вярвам на ушите си.Тези две монтафонки Нинова и Йотова в последно време съвсем се разгониха.

Много правилна стъпка на Нинова. Трябва да се види цялата картина на националното предателство на Мутрата.

Мачкай мутрите, Нинова! Мачкай! Мачкай сикаджийска тая сган, дето опропасти и продаде България!

Не съм фен на Курнелия, нито на партията и, НО МНОГО ЗАКЪСНЯХА да се правят на ЗАГРИЖЕНИ!!! ЗАЩО, бе Нинова до сега МЪЛЧАХТЕ И СИ ЗАТВАРЯХТЕ очите и ушите, за ПРОБЛЕМА, който не е от вчера??? Защо и вашите Евро депутати ПРЕДАДОХА нация та ни??? СЕГА е време ДА СЕ ИЗХВЪРЛЯТ всички мигранти от Б-я, ДА СЕ МИНИРА южна граница и ДА СЕ НАРЕДИ на всички власти ДА СТРЕЛЯТ по всеки, налазил мангал, ДА СЕ ЗАЯВИ в Брюксел, ЧЕ Б-Я ЩЕ ИЗХВЪРЛИ НАТРАПНИЦИТЕ и ОТКАЗВАМЕ ДА СЕ ПОДЧИНЯВАМЕ на ПСИХАРСКИТЕ ИМ решения и нареждания!!! Промяна в конституцията на Б-я с цел ЗАБРАНА НЯКОЙ ДА НИ НАРЕЖДА ДА ПРИЕМАМЕ някакви си мигранти-терористи-нелегални -нарушители на границите ни!!! СЕГА ДА СИ ИЗКУПИТЕ ВИНАТА, заради мълчанието си като пу*ки и ИЗКУПУВАЙТЕ ВИНАТА СИ с НЕЗАБАВНИ ДЕЙСТВИЯ с/у мигрантите, ВЪН от Б-Я!!!

Нинова от колко време е председател на БСП ? Много отдавна или от скоро?

че бсп не са стока е ясно на всеки. обаче в случая са прави, колкото и тука коментиращите да разводняват и отклоняват. мигрантите са проблем номер 1 за националната ни сигурност. не може шепа самозванци да подкопават бъдещето на цели поколения. гербави боклуци, ще гниете в затвора или ще висите по електрическите стълбове

КАК ВЕДНЪЖ НЕ КАЗАХА,ЧЕ НЕЩО ДАВАТ, ВСЕ НЕЩО ИСКАТ !!! ТЕЗИ ДВЕ МОНТАФОНКИ, СЪВСЕМ ЩЕ ЗАТРИЯТ КОМУНОИДИОТЩИНАТА С ЛЪЖИТЕ СИ !!!! ХА ДАНО !!!

в Северна Корея.

нинова руска клоака и подлога САМО ЧЕ И РУСНАЦИТЕ И СРАХА В УСТАТА сега да се отблагодари на турците за гласовете за изборите да маже гъзъ с вазелин и да обелва продажните бузи ВСИЧКИ КОМУНИСТИ СТЕ ПРОДАЖНИЦИ

На всяка краварска подлога по 10 заразени семейства талибани и беж в екарисажа!!! Начело с Бъчвата.

Защо никой не каже открито-каво е това шибано Дъблинско споразумение и какво общо имаме ние с него? Толкова дупетати,евро-геове,елита и нито един не разясни на простият народ какъв секс са правили в Дъблин.?? Боко знае ли къде е този Дъблин на картата?

Ти го каза. Да шиба българския народ.

На БСП винаги нещо му липсва и винаги нещо иска, но на чужд гръб! Я на Борисов, я на Радев, я на някой друг...!

до тук , разбирам ,че всички си харесват бежанците и много обичат Бъчварова :))), срещу бежанците не трябва да се борим , те нямат оръжие и са беззащитни.

Дайте броят лица, на които Р. България през 2016г. - от 01.01. до днес- 07.12. е предоставила статут на бежанец и броят лица, коио са били КАНДИДАТИ ЗА СТАТУТ в България за същия времеви период! За какви точно бежанци става въпрос? ВСЕКИ гражданин може да твърди, каквото си иска. Как става проверката дали едно лице е със статут на бежанец? Когато лицето ПРЕДОСТАВИ ДОКУМЕНТИТЕ, ДОКАЗВАЩИ , ЧЕ БЪЛГАРИЯ / или ВКБООН/ МУ Е ПРЕОСТАВИЛА СТАТУТ НА БЕЖАНЕЦ, пред държавен орган. Е- КОЛКО ОТ ВАШИТЕ БЕЖАНЦИ ПРИТЕЖАВАТ ТАКИВА ДОКУМЕНТИ- 3,5 или 10 човека от над 20 000????

са купили имоти по българското черноморие и чакат кога ще пристигнат зелените човечета на путин!

Турция не е отворила вратите на границата, ама ние може да отворим вратите на закритото заседание. Да не запеете пак айдушки песни като един минал парламент.

На заседание на НС за бежанците БСП ще представи детайлната си и подробна програма за решаване на проблема с бежанците. Ние не се съмняваме, че БСП има такава програма, знае какво прави и е време да осветли народа си по този въпрос, как точно ще го лиши от бежанци?

Май програмата е в една точка: 1. Взимаме властта и оправяме работЪта ;))

... и категорична позиция пред Европа за ревизия на Дъблинското споразумение. ...Искайте ДЕРОГАЦИЯ от ЕС регламент Дъблин 3 и то СПЕШНО от ЕК! Абе, какво да ви уча- когото сте ангажирали като правен екип, той да ви бере гайлето- получава сума ти пари за тази цел...

научил едно време.

Нинова, ха определи се най-накрая какво искаш! Хем от една страна твърдите, че "43 НС се е изчерпало и не се ползва с доверието на хората", хем от друга по толкова важен въпрос като нелегалните мигранти ( не са бежанци, Нинова!) искаш същото това 43 НС да взема важни решения?!

Имаш много поздрави от тов.Решетников!...

И сега с какви очи ще тръгне този другар генерал да прави политика? То вече го отстреляха тотално , още в тила.Толкова е жалък в тази ситуация. Значи единия ще разваля , а другата ще раздава на руснаци гражданство , докато не развеят и тук руско знаме , като в Крим- нали така каза генерала.Приземихте ли се сладурчета , папурчета???Такъв си го вкарахте с протестния вот за грозната Цачева. Запишете се за курсове да учите руски език.

Браво Корнелия! Приветствам твърдия ти тон и решителност. Тиквата ряпа да яде пред теб. Такъв министър-председател трябва на България! Лява политика в името на народа.

Ама със синьо елече,нали?!

А пари за лява политика от къде, другарю? Или викаш, това са подоробности... Ех, червени имбецили...

Партията за миг си повярва, че е в позиция да прави революции, като показа истинското си лице, прикривано близо три десетилетия, къде поумело, къде не особено. Такова разголване досега не беше имало, а това е симптом за процесите в Столетницата Партията по недвусмислен начин доказа, че не служи на България, а на тази, които е служила винаги. Като активизира връзките си с Кремъл и знакови лица на създадените от самата нея силови групировки. Това е наистина страшен симптом, защото показва, че левицата е готова на всякакви крайности. Очевидно в името на голямата цел дори конспирацията е захвърлена. Маската на БСП падна, видя се зловещото лице на КГБ.

О.р. генералът-президент Радев наистина не можа да блесне в тази ситуация, защото мините, които взривява по пътя си към властта Корнелия Нинова осветяват много по-ярко трагичното състояние на бойното поле след пировата победа. Оказа се, че лидерът на БСП следва традициите на Тодор Живков, комуто се поклони с избирането си за партиен вожд. Корнелия Нинова сама е потърсила среща със същия този разведчик, дългогодишен шеф на Балканския отдел на руското разузнаване, когото нарече корумпиран руснак. Разкритието отново направи самият генерал-лейтенант Леонид Решетников в ново интервю

Скоро,ще изгори,като бенгалски огън по Коледа...

Тая шушумига Радев първо трябва да направи служебно правителство, а после ревизия на каквото и да било. Или може да я направи жена му. Тя и без друго прилича на разгонена кокошка и при тези млади и стройни мъже в НСО, ще се нагледаме на луна парк от студени и топли вълни! Жени, разбили чужди семейства, често са за посмешище!

Хойде и тая яхна популистката вълна. Вдяха, че в момента е печеливаша тактика да си игрят със страховете на хората и няма да се спрат пред нищо, за да спечялят някои и друг глас в повече на идващите избори. Жалка история.

жалък си ти щото блееш докато шепа самозванци продават земята ни, бъдещето ни. а ти си зобаи. нещастник

Ако целта на Корнелия е да всее паника и суматоха в държавата ..., на прав път е!

Абе тая първо да обясни защо руснаците ще ни назначават президента чрез БСП. А, Корнелия? Ей това ни обясни, остави за малко бежанците намира.

че не са американците xaxaxa

А ти откъде разбра, че са руснаците? Не четеш където трябва!

гласува ЗА бежанците, значи тук ще гласува ПРОТИВ! Познайте коя е истинската позиция на БСП!

..предлагам да питаме Венци Стефанов, а не Корнелия ;))

БСП са решили да спечелят изборите, като залагат само на едно нещо - емигрантите. Не че имат решения и идеи как да се справят с тях, но темата е благодатна и касае всички ни. По други въпроси БСП също няма мнение и идеи, различни от критиката към настоящето управление. Но и за какво ти е да изказваш алтернативна позиция, като така веднага ще те критикуват и ще намерят слабости в позицията ти?! Само казвай, че "ако бяхме ние, ехеее, колко по-добре щеше да е", без да уточняваш. За не знам кой път, ще изберем управление напук на предишното, а не защото имат ясен план. Никой не знае какъв е планът на БСП и ще го разберем 3-4 години след тях, по секретните документи.

И така да е, нека да мислим за мотивите им като дойдат изборите. Иначе предложението на Нинова за специално заседание на парламента е съвсем правилно и такова трябва да се състои до броени дни.

Ами аз смятам, че програмата им, както и конкретните мерки трябва да са известни на обществото преди изборите. Което, естествено няма да стане. А заседанието на Парламента ще бъде предизборна кампания, не нещо конкретно, защото дори в БСП знаят, че няма полезен ход.