БСП-Пловдив поиска национални оставки и извънреден конгрес

Областният съвет на БСП Пловдив поиска пълен цикъл отчет, вътрешно партийни избори и нов 49-ти Конгрес на партията на заседание, продължило до късно снощи.

Обратно в новината

Коментари - БСП-Пловдив поиска национални оставки и извънреден конгрес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

УБЕДЕНО ВЯРВАМ,ЧЕ НЯМА КАК МИЛИОНЕР ДА НАКАРА НАРОДА ДА ГО ПРИПОЗНАЕ ЗА ЛЯВ ПОЛИТИК ЗАЩИТАВАЩ ИНТЕРЕСИТЕ МУ!!!ЗА ТОВА ПАРТИЯТА НА МНОГОТО МИЛИОНЕРИ ГУБИ НАРЕД ИЗБОРИТЕ!!!ДОВЕРИЕТО ТРУДНО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ С КОЗМЕТИЧНИ ПРОМЕНИ!!!

а тоя колко гласа има на изборите за кмет ?

Какъв диалог с хората, бе, др.Гергов ? Твоята партия знае да води диалог с хората само и единствено чрез държавна сигурност. Тя е престъпна партия и трябва да бъде забранена !

За това, чистка от долу, нагоре. Аз пък съм член на Бсп, при това станах такава на 32, когато вече бях реализиран човек в сферата си. Т.е. не ползвам партията като трамплин, не очаквам облаги, не се кандидатирам и т.н. Има между нас просто ляво-мислещи хора, които се опитваме да вкараме малко ред в старината ни робска страна.

кате , раздай всичко на бедните ! реализирала се била !

Къде е тръгнало БСПто без електорат? Всичкото сталинист и комунист е в АТАКА. Номенклатурата като бройка вече доста намаля, а една голяма част се преля в ГЕРБ. Така, че БСП отива в полагаем и се катарзис през следващите 20-30г. Междувременно може да се роди лява партия.

Мултимилионер-социалист. Защитава бедните, като им използва гласовете. Всички от БСП са такива, всички.

Много интересно другарю Гергов , значи Вие очаквате Висшето ръководство на Партията да повлияе на Вашите избиратели , така както Борисов влияе за никому неизвестните и мижави герберски мишоци и народа да Ви избере?Но , това не е ли обидно за Вашия авторитет ?А Вие подадохте ли си оставката , червено буржоазио?Дааа , много Ви е сложен проблема другарю Гергов!

Другаря Димитър Дъбов, дето го бяхте издигнали за кандидат-дупедат от Пловдив, и той ли иска оставки? :)))

Др. Дъбов дето е върлия червен феодал на Шумен от много акъл има в общ. Шумен 2 селски кмета. За сравнение АБВ има в същата община 3-ма селски кмета. Общо са над 20. Смятайте си сами хала им.

БСП е в ряката. Вън комсомолските интересчийски милионерски кадри от храма. Лявата партия на ПЛОСКИЯ ДАНЪК ?

Защо историята от Средновековието ни за свинаря Ивайло, да е по-различна от тази на БСП-Пловдив? Все пак важното е на Младен Червеняков и подобните велможи да им е добре и ... ако може още по някой хотел за децата им да се добави. Обаче и АБВ става хотелиерска партия последните години ... ще е борба голяма, че за свинщините си трябва и гьол.

Каквото е настоящето и миналото на Международен Панаир-Пловдив, такива ще са и ''новаторските" идеи на местното БСП. Но у нас историите се повтарят, както и сценариите.

Доколкото знам този господин, нито е Бил Гейц, нито подобен гении, някой да каже как е забогатял?

с този Гергов отпред как да им вярват хората?

Никога не бих гласувал за Гергов. Няма нито визия, нито интелект, нито култура на поведение. Цветанка Ризова го кани с удоволствие в предаването си, за да му се подиграват хората и да ги отблъсква от БСП, сред чиито симпатизанти има и свестни. В последната си изява при нея например за 10 минути мина 20 пъти от "ти" на "ви". Егати вожда!

партията си вървеше на зле, щото е малоумие по принцип Но политиката на сергейшата съвсем оправи партията сега от комунизма останаха само доносниците и агентите от ДС и КГБ

В БСП-то в Пловдив не останаха свестни хора. Накрая ще си останат Гергов, любовницата му Берданкова и солташака Чавдарова.

...Гергов - "хората вече не ни вярват". Така ли??? ами аз лично не ви вярвам...как да вярвам на "социалист" - олигарх?? Точно такива като този са срам за левицата и те я "потопиха". Той е същият като едновремешните алчни и безкрупулни местни партийни дерибеи - номенклатурчици. Само че мноого по-богат - тоест, кр.длив.И има наглостта да иска "промяна"....тоя и неговия "файтон" дружки като Станишев, Миков и сие унищожиха вярата на хората. Хора, които говорят по "социалистически", ама живеят по капиталистически. Според мен има един универсален ключ към сърцата на хората, ключ, която не притежава нито един български лидер и политик, няма знамение от коя партия е. В тежки времена, "ключът" е много прост: ако искаш да спечелиш любовта на хората, уважението и вярата им, когато са затънали в мизерия и беднотия, покажи им, че ти като Лидер пръв ще дадеш пример за "затягане на колана",пръв ще поемеш несгодите и трудностите на "прехода"!!! А не разни мазни типове вече 26 години да ми говорят, че трябва да "устискаме", щото ни чака светлото бъдеще....а през това време се возят в лимузини и си правят партийни сбирки по яхтите. Отвращението на хората е толкова голямо,че дори при управлението на партия "Гроб" с едни 10% от всички гласоподаватели, пак БСП няма шансове. Жалко. Защото идеите са добри, но хората, които ги упражняват са недостойни! Гергов, дари си милионите за построяване на болници, училища и старчески домове. Стани като обикновените пенсионери с пенсия, каквато ти се полага. И тогава може и да успееш да станеш уважаван лидер на левицата. ..."ама друг път!"

Гергов вложи милионите си в на закупуването на два имота и конна база в Швейцария. Това са пари, които в началото на "демокрацията" му бяха дадени от червените му другари. Как олигарх ще провежда социална политика и ще защитава правата и интересите на социално бедните. Как Маркс и Енгелс не са разработили този фундаментален въпрос за развитието на социализма?

Ние в Пресцентъра на Партията обсъждаме вариант да поставим начело г-н Гергов. В тези смутни времена само решителен човек като него може да се справи с нуждите на Партията и на българия.

БСП трябва да се забрани със закон . Аргументи: - тази партия допусна създаването на ДПС, партия на етническа основа в разрез с Конституцията на РБългария; -тази партия се ръководи от червената буржоазия и червените олигарси; -тази партия не защитава националните интереси; - тази партия води антисоциална политика; - прекъсната е връзката между партията и обикновените граждани в държавата, които са 95% от населението. Никой от тях не чува проблемите и предложенията на тази част от народа. - тази партия не провежда социална политика в интерес на обикновените трудови хора, тя не е изразител на техните виждания за развитие и начин на живот

много си прав, само с едно бих те допълнил - със закон трябва да се забранят всички партии на статуквото, на прехода! Нима СДС и производните и, НДСВ, Герб са по-различни? всичко, което си изброил е вярно, но е присъщо и за другите партии.Едно време, ако помниш - Доган си беше дружка и с Костов.....

Шилo

Странна партия, странни хора... Една от причините за недоверието говори за недоверие и критикува незнайно кого. Социалната партия се ръководи и асоциални супербогати елементи, които искат доверие от най-бедната и най-заблудената част на обществото. Странна партия, странна държава...

Причината за днешното състояние на БСП и България е факта, че БСП и България се ръководеха от евреите луканов, станишев, паси и много, вного длуги.

А къде е неговата оставка?Нали говори за морал в политиката или само говори.Обидно е за Пловдив с такъв "лидер".

И аз го гледах Гергов при Ризова. Този човек излъчва нечистоплътност, а като си отвори устата става страшно. Как хората да имат доверие в БСП, когато такъв човек е лице на тази партия във вторият по големина град на България?! Изобщо няма да коментирам бизнесът му, и начините, по които е натрупал капитали. Това ли е социалното лице на българската политика?

На времето Ив.Костов му подари зърнохранилищата в Добруджа, "продаваха" евтино и след това внасяха същото зърно на 2 пъти по висока цена и забогатяха.

На БСП са й необходими нови, енергични и идейни хора, ако иска да оцелее. Време е старите номенклатурчици, и диви селандури, като Гергов, да си ходят.

ВГЛЕДАЙТЕ СЕ ДОБРЕ В ТОЗИ БЕЗСКРУПУЛЕН ШОПАР, И ЩЕ ОТКРИЕТЕ (по младите които не са се срещали) С ЛИЧНОСТИ ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ КАКЪВТО Е ТОЗИ. ИЗДЪНКИ ОТ НАЙ НЕУКОТО СТАДО, УПРАВНИЧЕЛО БЪЛГАРИЯ 45 ГОДИНИ!!!

Само да попутам. мандраджията от снимката ще си подаде ли оставката също, като шеф на БСП Пловдив, където партията май завърши на 5-то място? И как БСП мислят да го карат така - с лица като Гергов?!

БСП Е ВЕЧЕ МИНАЛО- СВЪРШИ СЪС СТОЛЕТНИЦАТА! НОВАТА КОМПАРТИЯ СЕ НАРИЧА ГЕРБ! СЛЕД 45 ГОДИНИ ЩЕ СЕ СМЕНИ...

Защо не разберете най-после,че вече няма да бъдете управляваща партия? Стига вече сте крали..Погледни се на какво приличаш, как си се оял..още малко и ще заквичиш. Срам нямате ли ? Търтеи такива !!

Нека да си зададем некои въпроци. 1.Какво има ляво в Бившата Социалистическа Партия? Каква алтернатива тя предлага спрямо другите партии? Тя е за съществуващия капитализъм, тя е за НАТО, за ЕС и т.н. ... защо да гласувам за нея а не за ГЕРБ или СДС, които предлагат същото, но поне не лъжат че са "леви" и "русофили"? 2.Каква гаранция имам, че ако гласувам за БСП и тя спечели изборите няма да има пак Орешарски-Маккейн, сиреч да дойде някои американец и да заповяда на правителството на БСП каквмо да направи преди да си подаде бързо отставката?

Един от аверите на Боко и чакайте промени!

Онзи ден го слушах при Ризова-нямаше едно завършено и смислено изречение и се секнеше като каруцар.Много жалко!

А този идиот защо не го попитат, как така е наследил бизнеса със свинете от Соц времена? Нима по онова време всичко беше "общо"? Как така общото изведнъж стана частно и то на ком партията и нейните членове от горният кръг?

Охохохоооо! Боже прибери си вересиите! Гошо - левия!!! За лявото заревал! Арогантен простак и крадец! Колкото и да даде партията на простаци като теб, вие го зас...те и пак чакат от майката-хранителница да ви погали по главицата и да ви даде нова баница за изяждане! Защо се тикаш отново, крадецо! Равай се, че няма кой да ти дири сметка, наглецо!

Като тази партия се ръководи от дърти комунистически свине ограбили държавата, какво очакват? БСП не е Европейска партия а напротив Евралзийска!!!

Наследници на терористи взривявали църкви, организатори на преврати в собствената си партия и създатели на борчески групировки през най-тъмният период на прехода!Колкото по-бърза изчезнете, толкоз по-добре за страната.Същото важи и за нео боядисаните сини, лилави, пимбяяни и др.цветове посткомунисти.Идете в небитието и там командвайте!

Всички БСП-та на мезета!

Един от най-големите лафове на тоя неудачник:" Знаете ли аз какъв свинекомплекс управлявах през социализма в Маноле- 400 000 свине съм гледал и по няколко хиляди на ден заминаваха за обработка! Та аз с един град като Пловдив ли няма да се справя!" Добре че пловдивчани не му се вързаха, ама хич, иначе си ставаха прасета от раз!Наречи го цоциалист и повече не го обиждай!

Този комунистически тъпунгер, Пловдивчани за свине ли ги има?

И много СВИНСКИ пържолки

Моля ви другари, на колене Ви моля. Не подавайте оставки докато не довършите Бьесьепьето Довършете я и после

Защо оставки бре? Свинаря - милионер отлично представлява същността на БСП.

За съжаление, днешните социалисти виждат в партията само един трамплин към държавната хранилка. Сега, когато тоя хранилка стана почти недосегаема, какъв е смисъла да се подържа подобна партия? И никакъв променен диалог с хората и никакви приказки за лява политика, могат да я спрат от пътя на политическата смърт.

Не ни занимавайте с покойници!