БСП ще разкрива злоупотреби на кабинета ”Борисов”, започва с Найденов

От тази седмица започваме поредица от пресконференции с разкрития за злоупотреби, корупция и финансови схеми на кабинета "Борисов", съобщи пред медиите лидерът на БСП Сергей Станишев. От левицата отправиха към прокуратурата конкретни въпроси, свързани с разследване срещу ексминистър Мирослав Найденов. Самият той заяви, че няма притеснения.

Обратно в новината

Коментари - БСП ще разкрива злоупотреби на кабинета ”Борисов”, започва с Найденов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

теб пьрво трябва да разследват и после другите.

Герб плю БСП.Сега БСП плюе Герб,а ние ще се палим та да ги видим ,като останат без слушатели.

БСП така ми разкаказа играта, че просто нямам думи! Махнете го този Съсел, Това не е Българин!

Станишев, не разбра ли, че никой вече не ти обръща внимание на дрънканиците? И също така, не разбра ли, че колкото повече осмърдяваш общественото пространство, толкова повече отблъскваш хората?

Крадеца вика - дръжте крадеца.

Що на теб да не би да ти се струва, че въобще нещо е казал?!? Яж му усрания задник на твоя жълтосин цветарник! Щото на тия "цветчетата" начело с Ал Бънди и Булката Беглец челата им са като на булдозерче греблото май, а???

Тези "леви" прокурори ли са или политици? А не ли им е ясно, че докато има капитализъм ще има и далавери?

Щото то при социализма изобщо нямаше далавери и не се крадеше, нали?

СЕРГО , САМО ТАКА - ПЛЮЕНЕ И ОБЕЩАНИЯ

Както ГЕРБ разкриха всички злоупотреби на БСП,така и БСП ще разкрие всички злоупотреби на ГЕРБ.

НЕ СЕ ЛИ РАЗСЛЕДВА ВСИЧКО ДО ДУПКА НЯМА ЖИВОТ! БУДА 3.7 Г. НИ ОПЯВА, ЧЕ ТРОЙНАТА Е ВИНОВНА ЗА ВСИЧКО И НИЩО НЕ НАПРАВИ И ДОКАЗА. ЗАТОВА СЕГА ТРЯБВА ОТ КОРЕН ДА СЕ ИЗЯСНЯТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ГРОБАРИТЕ. ГЛУПАЦИТЕ КАТО ЛАТЕРНИ ПОВТАВЯТ, ТОЗ КРАЛ, ОНЯ КРАЛ. КЪДЕ Е ИСТИНАТА?

Цвьк

Знаеш ли, изобщо не ме е еня какво е казала някаква гатачка. За пълните затвори... Ай ся, понеже звучиш умно, ми кажи как ще се напълнят затворите, след като не сме правова държава? Как съдът ще осъди някой като гергов, златев, Р. Овч. примерно? Как си го представяш това? Единствения начин е Народен съд, но за да стане това, първо трябва да минем през гражданска война, нали? Но ако се случи това, затворите няма да са пълни, нали? Това, което ще е пълно са моргите. Та теорията ти и на твойта ясновидка издиша от всякъде. Била работила с учени от БАН...Е, и? Тя и оная с малките устенца, дето беше връзката м/у хората и извънземните, работеше с военните в Царичина, а каква стана тя? Всичко било за едни пари. И запомни: съдът е комунистически, а прокуратурата на дпс. Попитай ясновидката:-) :-) :-) :-)

НЕКА ПИТАТ НАЙДЕНОВ КАКВО СТАНА С СИРЕНЕТО И КАШКАВАЛА "СТАРА ПЛАНИНА" КЪДЕ ГО ИМА ЗАЩОТО В НАЩИЯТ СУПЕР ГО НЯМЯ ИМА САМО КАШКАВАЛ 15 ЛВ.

В Софийската градска прокуратура няма образувано досъдебно производство срещу бившия министър на земеделието Мирослав Найденов. Това се казва в официално съобщение на Върховната касационна прокуратура. Станишев, някакъв коментар? Или Найденов трябва да доказва, че няма сестра?

Крадецът вика "дръжте крадеца"....станишко и неговата корумпирана шайка от червени милионери няма да ги огрее на изборите и сега се чудят какво да измислят...

Той и Буда така започна и нищо не направи, претоплен боб.

А ТВОИТЕ ЗЛОУПОТРЕБИ НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ РАЗКРИВАТ - ТЕ СТАНАХА ДОСТОЯНИЕ НА ВСИЧКИ НИ, СЛЕД ИЗБОРИТЕ МУ НАМЕРЕТЕ СТАЯ НА 4-ТИ КИЛОМЕТЪР /ТОЙ ЩЕ ПРЕВЪРТИ/ ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ И КАТО ВИДРАТА ЩЕ ПОЧНЕШ ОТ З....А СИ ДА СЕ РЪФАШ - ГАД ПРОКЛЕТА /СТРУВАШ 0.50 ЛВ./ НЕ ЗАБРАВЯЙ ТОВА СЪСЕЛ !!!!!!!!!!!!!!!!

Станишев, а да започнем с Р.Овч. и ЕРП-тата, какво ще кажеш?

серго трай си защото и твойте гащи още миришат от преди 4 години. БСП питайте защо вчерашните управляващи ползват слущебни коли на нсо с екипите им и защо данъкоплатците трябва на бойко и компания да плащаме предизборната кампания! спрете разхищаването на народни пари

Невъзможно.Толкова много кражби, непрекъснато трупани 3,5 години, едва ще могат да бъдат изброени, камоли да се разследват и да се накажат виновните.Вече сме платили сметката.Да не допуснем на 12-ти май провалилите се отново да яхнат.

СТАНИШКАТА ОТ ЗОР И НАПЪНИ МОЖЕ ДА СЕ ПОДРИСКА . ЗАЩО НЕ МУ СЛОЖАТ ПАМПЕРС, ЧЕ МОЖЕ ДА РАЗМЕРИШЕ НЯКОЯ ТЕЛЕВИЗИЯ, КЪДЕТО САМО БРОДИ , КАТО МАЛОУМЕН С ТАЗИ ЗЛОБНА И ТЪПА ФИЗИОНОМИЯ.........ТОЯ САМО ГЕРБ МУ Е В УСТАТА И ПЛЮЕ ЛИ ПЛЮЕ С/У ТЯХ, КОЕТО Е СИГУРНО ПРЕДИЗВЕСТИЕ, ЧЕ СЕ СТРАХУВА КАТО БУРЕВЕСТНИК, ЧЕ ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ. АБЕ БАЧО СТАНИШКА, КАЖИ НА ХОРАТА КАКВО ЗНАЕШ И МОЖЕШ И БАСТА С ТОВА ХРАЧЕНЕ ЧЕ МИ СЕ ПОГНУСИ ВЕЧЕ..............ТОЛКОВА ЗЛОБА В ЕДНО ЧОВЕЧЕ НЕ СЕ Е ВИЖДАЛА ДО СЕГА. ЗАЩО НЕЗАПОЧНЕ РЕВИЗИРАНЕТО ОТ СВОЙТЕ НАЧЕЛО С ОВЧАРОВ И ДА СВЪРШИ С РУМЕН ПЕТКОВ, ЗА ДА ИМА ОЧИ ДА ИЗПЪНЕ ВРАТ КАТО ЧЕСТЕН ЧОВЕК. ЗА ПРОВЕРКАТА НА СВОИТЕ МУ ТРЯБВА МНОГО ВРЕМЕ, ПЪК ТОЙ БЪРЗА ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА НА КРАЧКА РАЗТОЯНИЕ ОТ НЕГО И МУ СЕ ЩЕ ДА ГИ ЗГРАБЧИ ЗАВАЛИЯТА!!!!!!!!!!!!

Аман от психясали типове. Тоя, Сидеров ... Що не земе да се скрие.

Аман от психясали типове. Тоя Станишев, че и Сидеров ...

Станишев, като си такъв куражлия вземи разкрий първо Вашите злоупотреби или важното е само да си говориш кухи приказки. И тебе и компанията ти, видяхме какви я свършихте и ако си спомняш ти показахме, какво ни е отношението, не си мисли, че ни е толкова къса паметта, като на електората ти.

Г-н Станишев,вместо да правите за резил страната си пред Европейската комсия,седнете,подайте си ръце и работете за просперитета на България.Омръзна ни от плюеници.Във всяка една партия има по няколко кадърни и милеещи за България хора.Обединете се и работете,че следващия път сегашните протисти ще ви се видят бледо копие...Започна да ни писва и още малко ще ви траем!

Тези комуняги няма ли да се спрат най-сетне и да се скрият в миша дупка.От 1944г откакто слязоха от Балкана като шумкари се чудят как да властват и дерибействат-наглеци.трябва да бъдат екстрадирани в Северна Корея

Ето още един сигнал срещу Найденов: СПРЯ ЗАМЕНКИТЕ НА БСП ПО НАЙ-НЕЗАКОНЕН НАЧИ! Да се сезира прокурора веднага

Този партай-геносен, потомък на ЦК на БКП изпада в ужас ако не е на власт, защото е некадърен за никаква истинска работа! Не искам затвор за тях, а конфискация на крадените имоти и на трудовата борса!

Тоя хамстер какво се пеняви. Сигурно вижда, че мечтите му за спечелване на изборите изтляват.

Дела?! По делата, по делата, ще познаете лицата. Дело първо: - За серсема, дето подкупа ще вземе, за несебърските дюни сделка почнала през юни... Дело второ: За юнака, дето счупил си гръбнака, спешно разрешил строеж:- селски път и друга гмеж, с вилата на царедворец, в зоната край Черноморец, дето там се построи върху морските скали! Дело трето: - За тъщата, дет е ясно за децата, шест палата как дарява, на медунски зет тъдява; Колко още да изреждам? Кат изреждам, все поглеждам, СеРеСе дали следи, мойте форумни сплетни!

Въпрос Мъчи ме един въпрос той е къс и много прост. Тоз палат на Черноморец, изграден за царедворец много близо до вълните на морето, на скалите, има ли законно право тук да се вкопава здраво? Чехльо там да се плацика, насред морската тръстика и народ да поучава как да си гради държава.

Крадецът вика: "Дръжте крадеца". Станишев окраде десетки милиони под формата на държавна помощ по Закона за насърчаване на инвестициите. Ръководеното от Станишев правителство, чрез Министерство на икономиката и енергетиката, отпускаше огромни държавни помощи за обществени (публични) проекти на конкретни инвеститори клас "А", като парите постъпваха само в общини, в които кметовете бяха от БСП. Стойността на държавните помощи надхвърляше 2-3 пъти стойността на проектите. След това крадливите комунисти прибираха 60 % от парите. На всичко отгоре, дори проектите не изпълняваха. Който не вярва, може да се опита да провери в какво точно са инвестирани 8 милиона и 39 хиляди лева в община Костинброд. Или да провери, защо го няма разширението на моста на река Струма, на ул. Владайско въстание в Перник. И къде са пасарелките за пешеходци на моста? Сигурно разширението на моста и пасарелките са невидими за обикновените хора, а ги виждат само очите на убедените комунисти като Станишев. Крадливи боклуци...

Станишев няма да го направи,защото знае ,че ако се разровят ще стигнат до него! Това е популистки ход за подмамване на избиратели.

Както виждаш, не схемата още не е разкрита. БСП са царе на такива схеми. Много добре са го измислили, защото парите ги дава държавата, получател е съответната община с кмет от БСП, но инвеститор е частното дружество, което има сертификат за инвеститор клас "А". Напрактика, държавният контрол не работи по отношение на така откраднатите пари, защото държавата не е инвеститор... Хитра комунистическа схема.

Аб този кучкар и крадец Найденов няма ли кой да го вкара зад решетките? Няма ли кой да провери колко милиона има в чужди банки? Няма ли да отговаря за Калинка, за далаверите с фондовете, за цялата помия на ГЕРБ и неговите лумпени? Няма ли правда в тази страна, защо позволявате на една побесняла десница да руши държавата, да внася фашистки елементи в политиката? Докога реакционери и неграмотници ще диктуват правилата на школата в Симеоново и пожарната, а не тези на Европа?!Що за тъпоумие и нахалство, упорство и провокативно поведение на роднинската шайка на местните феодали? Не е ли време на сопите? Да ги накараме да си отидат от сцената, на която разиграват кичови идиотщини...

Кажи си за масларката, за Орешарски (политическа проститутка и засекретил далавераджийските договори), за Р.Овч, Р. Пет, за всички монополи - м-тел, парно, Огнян Донев и Пъпката, и т.н. ) за братко-батко, за партийните каси, за Николов - Стойков, за злоупотребите в строит. монтажните поръчки и тези, свързани с изграждане на инф. системи, вкл. е-правителство (глътноло много пари и няма нищо, за кражбите в Белене и т.н. Мълчиш.

Този селски тарикат, Мирослав Найденов, би трябвало да го разследват до девето коляно - явно е много навътре в корупционните сделки!!!

Този Станишев е много нагъл. Дали той е шефа на Наглите?

Боко Тиквата (Буда) им е шеф

садат е на комунистите. как очакваш да бадат осадени? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пожарникарю! Не се страхувай от Станишев и от Белене Всички сме зад теб и още милион ще призовем, . За да те изритаме! ...на изборите

крадеца вика дръжте крадеца

Ако украинският евреин сер-гей не му е ясно, че първо трябва да си разчисто собствената кочина, да си напише самопризнаията и да ги предаде на главния прокурор, то той няма право да участва в политическия, обществения и др. живот в България! Най-добре да замине за своята родина - Украйна!!!

Абе тоя не го ли научи жена му, че от черен пиар на конкурентите особена полза нема. По-добре да изтъкваш собствени достойнства - ако има де. е.и учи, е.и учи ни налюбен ни научен ще се обезводни от толко плюене....

Скрий се мишкар Нестанишеф , няма да забравя по вашето време пръсвахте фирмите от измислени глоби !

Явно много е крал Мирославчо Найденов, след като започват с него! Бая пари от Еврофондовете са минали през него!!!

някои да си спомня кои беше добрия валк лупи от червената партя????хамстера е добря вреден гризач от сащата партя.

Хамстера пак сбърка-трябваше да започне с Р.Овч.!

хамстер означава вреден гризач.които му е измислил този прякор заслужава орден стара планина

Не само характера на Паднишев е съселски. Физиономията му е миша, ехидно лукава, приказката -лигава и неразбираема. Тази порода деца, внуци и снахи на ЦК на БКП са ОСОБЕНО ВРЕДНИ за България, Европа и по принцип за света. Радвам се на жалките му напъни. С изявленията си прави това, което никоя власт досега нямаше КУРАЖА да направи. БКП/БСП в комбина с ДПС нямат място никъде и трябва да ги изпратим там - в НЕБИТИЕТО ПОЛИТИЧЕСКО!

Хора спрете се , няма смисъл да се плюем и крещим по междуси . БСП то вади кирливи ризи на ГЕРБ ерите лудото яне рие ла....а на болшевиките . Всичко е пр. и прах в очите всичките тези гръмки изяви след два месеца ще бъдат забравени . Всичките тези (Борци за правда ) пак ще си диплят пачките а хората ще запомнят само помията излята по форумите и пак ще си останем в поза партер

стани(да седна)шев, внимавай с тези разкрития да не получиш разкритие и ти.

link

дир,бг ако сте бг защо ми цанселирате коментарите .написал сам че товаришча станишев е с евреиски проиход нищо повече.ако някои напише че сам балгарин а не евреин само мога да се гордея.за vas evrein e ubidna duma

Политическата лъжа е известен патент на ГЕРБ. Явно е, че и на поддръжниците им. 1.Масларова е 4 години съдена, но е оправдана, Защото всичко беше лъжа; 2.Батко и братко са осъдени и то открити от БСП, не са прикривани; Уважаваният Президент Първанов има пушка, която е несравнима с милионите на БУДА и в допълнение тези на изгората му Бориславова; 3.М.Николов- оправдан; 4.Р.Овчаров- разследван 7 години, но нищо, защото е само ЕКСПЕРТ, а не милионер като БУДА; 5.Красьо Черния е фен на ГЕРБ и зял Плевен го знае; 6.М.Йосифова- нищо не може да измислите. Да се лъжи е грехота.

Цвьк

Били оправдани....има си хас да не са. Ти на българския съд вяра имаш ли?

Р.Овч. бил експерт??! Масларова била честна и почтена??!Комунистите, както обикновено съвсем се самозабравиха и пак ни взеха за балами. Забравиха провалите на Луканов, Жан Видонов и Сергий Дмитриевич Станишев...

Съд за теб,мижав крадлив хазарино,но също така и за изключително крадливата ти жена.