БСП определи като фалшиво учредяването на движение "Бузлуджа"

Абсурдно е, членуващи в други партии да организират движение вътре в БСП, смята нейното ръководство

Обратно в новината

Коментари - БСП определи като фалшиво учредяването на движение "Бузлуджа" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фалшива е самата БСП която се представя за правоприемник на БКП.

Браво на БСП.Тези креатури воглаве с Първанчо ни закараха в бърдака ЕС иНАТО.

Тази партия мерише на мухъл, спаружени крака и полови органи, на руски партенки и опикани и посрани червени бабички и старци

Май си бил вътре?! Много знания ...от първа ръка.

Внука на Пеко Таков, Иван е убеден, че по наследство трябва да е лидер на терористичната партия на дедо си. Тъп чукундур той ще е достоен наследник за лидер на тъпанарската партия.

На кой му пука за БСП и Ниновна

червените "синчета" - болярчета да се организират в разни пропутински формации, уж за да налагат "справедливост" в обществото, което за тях трябвало да бъде социално, но не. Първо трябва да открият причината в себе си, до един не са полагали никакъв труд, освен в "държавната администрация", когато са я овладявали с цената на лъжи за простите им лекторати. На първия ред седяха разни ..., меко казано твари, някой и без български паспорти до като не бяха избрани за "премиери", доносници като ноторно известния Гоце - селяк с "македонска" дисертация и до момента на бюджетна хранилка сато два мандата "президент" х 200 000-300 000 лева, щото е бил хубав и яко е носил за колегите си или е направил отношенията ни с Маекедония приемливи. За мен ги движи страхът, че ако не лижат българо-съветската дружба, един ден някой генерал като Решетников ще им поиска сметка, и по-малките чинове от ЧК, НКВД, КГБ или както се казва путиската служба за убийства ще ги натика в общи ями като крадци на съвтско-руски пари, имущество, крадени и разпродадени за старо желязо "заводи". За мен това движи и Нинова и червените и опоненти, макар и млади - добре поживели с прстъпно получени пари и имущество, за което има само едно наказание - смърт и да не вярват, че за престъпленията на родителите не отговарят и децичата, другари, в Корея не е така, а за Китай сте чували - стадион и ..., развързвайте кесията и подкрепяйте Путю в борбата му за руский мир... иначе ви чака това, което чака Нинова, за нея няма да има прошка и нейните подгъзулници.

Напротив не са чужди хора на БСП,а изгонени от Нинова. Движение 21 е на бившия член на БСП Татяна Дончева изгонена от Нинова,АБВ са също бивши членове на БСП също недоволни от Нинова. Изправи се БГ на Мая Манолова също бивш член на БСП също изгонена от Нинова. Единствен чужд член е НИНОВА,която от член на СДС се внедри в БСП с единствената задача да разбие партията отвътре. Време е Нинова да бъде изгонена,защото след всеки вот БСП става все по -малка.

закривай! една путкинска партия по-малко