БСП: Кабинет на Патриотите не променя нищо, опозиция сме

БСП категорично остава опозиция в рамките на това Народно събрание. Това заяви по радио „Фокус“ Жельо Бойчев, говорител на ПГ на БСП „Лява България“.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Кабинет на Патриотите не променя нищо, опозиция сме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е, ама и в Позитано нищо не се е променило, само нови дандании. 27 год. лъгахте, мазахте, приватизирахте кадрувахте, че и плосък олигархичен данък ни стоварихте. РАДЕВ БЯГАЙ ОТ ТЕЗИ.

Ние в Пресцентъра на Партията аутсорсваме дейността на г-н Радев, тъй като той засега си няма собствен пресцентър. Много е зает напоследък и затова дава само много кратки отговори. Ще цитираме изявлението, което той направи за Нас и така даде отговор на вас: - Тц.

Достатъчно е че В. Симеонов посочва Москов като успешен министър,който ще запази поста си, за да знаем какво ни чака при това патриотично управление!Другото е лакардия за замазване на картинката....

В БСП се навъдиха доста екземпляри със селски физиономии и работническо-селски произход. Няма лошо - дълги години тези качества се толерираха в БКП. Лошото е че се опитват акъл дадават. И да се правят на специалисти от последна инстанция. Някога, преди 27 ( и повече години) висшата номенклатура на БКП успя (за съжаление) да преобразува необятната си политическа власт в икономическа. Сега правят всичко възможно да превърнат икономическата си власт в политическа. Една вариация на принципа на техния любимец Маркс: "пари - стока - пари прим". Четете "Капиталът", другари, нали се кълнете че сте социалисти. Всички мастити бизнесмени, кредитни милионери и т.н. са свързани или с номенклатурата на БКП, или с тайните служби на ДС, или и с двете. И никак не е случайно че тази мафия не ще да се разкрият досиетата, където този факт ще лъсне с всичка сила. "дайте да забравим миналото и да вървим напред" - така казват те. Аз пук ще им отговоря с един цитат на сифилистика Ленин - техния любимец и вожд. "Преди да се обединим, дайте да се разделим" , казан на конгреса, когато с еразделат болшевики и меншевики. Комунягите са върли поклонници на марксизма-ленинизмна в болшевишкия му вариант. И затова, перефразирайки цитата на Ленин, нека да изолираме комунягите, пък после ще му мислим.

и ние сме ви опозиция, нищо не се променя.

Друго не може да се очаква от вас единствено и само безредици интриганти печени бързо се вписвате в БСП не ви трябва много време евала!!!

Истинските български партии през тези 27 год. се борят за истинска демокрация,като в белите страни,а псевдо и небългарските партии БСП и ДПС от 1989 г. насам създадоха псевдодемокрация,със циклични периоди на хаос и бедствия,хранят си я и си я отглеждат за свое употребление ,а не за народа.Абе за 27 год.не разбрахте ли,бе? За това и народа е в това дередже,защото разпределителите на порци,милионерите и милиардерите са в двете посочени по-горе партии.

кокошки между генерала на пресконференцията след изборите,сигурно са им увиснали вече трътките.

кариерисчетата,пардон кадрите на БСП-то пак ще останат на празни ясли за близо две години напред.А след две години я камилата,я камиларя.Кой ли ще бъде тогава председател на БСП-то,със сигурност не другарката Нинова.

Искате или не искате, първия тур на изборите показа едно и то е, че ще има голямо разнообразие от партии в парламента и при следващите избори. За толкова години на преход как не разбрахте, че БЪЛГАРИЯ е една и всички в парламента трябва да работят за нейния просперитет, а не за собствените си джобове.

и слушаш как червените милиардери и милионери от Изпълнителното бюро на БСП во главе началничката им другарката Курни ,а също така мекеретата им,мурзилчета и руски тролчета,се замислили за съдбата на народа и как го овайкват.Абе "ДУМА" дупка ,не прави нали?Той точно народа ще ви разкаже играта на следващите избори след две години.Циганите не ги смятаме за народ на изборите,те са платен електорат.

РЕШИ ДА ОСТАВИ НЕЩАТА ТАКИВА КАКВИТО СА! "ПАТРИОТА" СИМЕОНОВ ПОСОЧИ КАТО УСПЕШНИ ВСИЧКИ МИНИСТРИ НА ГЕРБ, НО НЕЗНАЙНО ЗАЩО ПРИ ТЕЗИ ПОЗИТИВНИ РЕЗУЛТАТА КОРЕКЦИЯТА В ПРАВИТЕЛСТВОТО ВИЖДА САМО В СМЯНАТА НА БОРИСОВ. И на това ако му се казва "ПРОМЯНА" здраве му кажи!

колкото повече се опитват да се окопават във властта и колкото повече шикалкават толкова повече въжето около врата ще се затяга и тогава не само ще бъдат пометени а ще бъдат изритани и то твърде болезнено! Тази политическа измет не разбира ли че тяхното време свърши и че лавината е тръгнала и колкото повече шават във примката въжето ще се затяга повече и накрая ще се самообесят !

ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА Е ОЧЕВИДНО! Декларираните от всички партии промени изразяващи се в нови ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ се промениха в опит да задържат НАСТОЯЩОТО СТАТУКСТВО!! Управляващата ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ на ГЕРБ, ПАТРИОТИ и РЕФОРМАТОРИ осъзнаха, че вота е НАКАЗАТЕЛЕН и гласовете които са натрупали са ДАДЕНИ НЕ В ПОДКРЕПА НА ПОЛИТИКАТА ИМ! В ЕДНИ БЪДЕЩИ ИЗБОРИ ЩЕ ИМА ОТЛИВ ОТ ПОЗИЦИИТЕ КОИТО СА ИМАЛИ НА ПРЕЗИДЕНСКИТЕ ИЗБОРИ. Това , че народа гласува "против" , а не "за" прави нещата в изборите НЕПРЕДСКАЗУЕМИ !! ГОЛЕМИЯТ ГУБЕЩ В ТАЗИ ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ ЩЕ СА ПАТРИОТИТЕ И НАЙ ВЕЧЕ СИДЕРОВ. ПОСЛЕДНИЯТ ПРОСТО СЕ СМАЛИ ДО ДЖОБЕН ФОРМАТ И ТОТАЛНО ОБЪРНА ПАЛАЧИНКАТА! НОВИЯТ МЕДИЕН ГЕРОЙ КОЙТО СЕ СЪЗДАВА ОТ БИВШИТЕ СЛУЖБИ Е ШОУМЕНА ТРИФОНОВ. КОГАТО ПОЛИТИКАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ШОУ С ПАРТИИТЕ ВСИЧКО Е ПРИКЛЮЧИЛО!

Чакат смяната в Белия дом. Зависи как янките ще се договорят с блядовете. Тръмп ще хвърли на рашките територията наречена България, защото за него ние не значим нищо! Тогава Волен ще запее едни стари позабравени от няколко месеца песни на Олег Газманов Патриота със Сейшалските офшорки доказа, че не е нищо друго освен една политическа проститутка която върти седалището си в зависимост от личния си интерес. Подобен е и другият "патриот" - Валери симеонов ВИНКЕЛА. Този гагаузин е един дребен кокошкар на който прозвището винкела е даденоза окраденият от него един вагон скрап! БЪЛГАРИЯ Е ПРЕД ЕДИН НОВ ДЕСЕТИ НОЕМВРИ!

Опозиция сте и такава ще си останете, докато не изпаднете съвсем от политическата каруца.

Ние в Пресцентъра на Партията сме твърдо решени да водим битката докрай. Властта за нас не е самоцел, но на всяка цена трябва непременно Ние да възстановим всичко разрушено от ГЕРБ, преди да е станало късно за Партията и за българия.

съобразителен.Оставя българските партии на власт и ги приема,а небългарските в опозиция или по точно по-малко,по-малко в изолация,до пълното им изчезване.

БСП са си лаладжии,никога когато е трудно няма да поемат отговорност!Ей ти го и Радев,води си светски живот,човека,когато държавата се тресе! Безотговорник,такъв! Що ли си дадох гласа за гумена глава?

даро даро какво очакваш от радев та той още е никой всичко се ръководи от 1 човек и това е БОЙКО БОРИСОВ когато стане президент тогава може да чакаш нещо но в този състав министри там пеееее един БОРИСОВ бие ги ритаги псуваги в народно събрание неговите мухи много здраво сега реформаторите са негови ВСИЧКО Е ЦИРК С ЕДИН АРТИСТ няма отърване от тая мутра

Ортак е с прасето...

Верно бе... - Що ли си даде гласа за третополовия "майкаСиЦъчина" и в "негов" зъг на БайХуй?... :::))) А сега обясни на мат'риала за какво профука БайХуй повече от 30 милиарда, за по-малко от година и половина...!!! А?... И какво усетиха от тези милиарди българите?....

постоянно за народа,все него поставя напред когато е на зор,а сега суверена каза,че иска мажоритарни избори,Курни и партията им шикалкавят- ама понеже,когато,защото,пак те ще давали акъл какво да се прави.Хората ви казаха бе,урунгели.Ще се промените,когато цъфне алена роза на налъм.

българската демокрация.Български партии,казвам български партии в името на стабилността на държавата поемат отговорност във сложни и опасни световни и вътрешни проблеми,а небългарските партии БСП и ДПС остават в опозиция да продължават да правят задкулисни мръсотии,да пречат на положителните промени в името на България.Тази партия която говори най-вече и постоянно за промяна,вече сто години и крачка не е направила напред за ПРОМЯНА.

В твоята демокрация оставят децата да умират без лекарска помощ, защото държавата е впрегнала великански ресурси за спасяването на Митьо Очите. Президентът на САЩ да беше дошъл в България и да беше пострадал по някаква причина, нашата държава нямаше да положи такива усилия да го спаси.

3евзек

Ние в Пресцентъра на Партията можем само да потвърдим. Никога не сме чели подобни безобразия във в-к Работническо Дело. На всичкото отгоре сега се плащат луди пари, за да могат чуждестранни болници да лекуват. А едно време здравеопазването беше безплатно и всички деца се лекуваха у нас.

Защо ли в главата на българина започват да се въртят само лоши мисли за "светлото му бъдеще", щом някой му каже че "днес е хубав ден за българската демокрация"...!!! А?... И само да напомня на кърлежите впили се в изстрадалото тяло на българския Народ, и не искащи да се пуснат от "лапачката", че съдбата им е предначертала скорощна жестока участ...!!! Дааа...!!!

Може би защото Александър Йорданов освен израза: "днес е хубав ден за българската демокрация"... сътвори и лиричното : "Ще ти засадя бор в задния двор" ;)

Този парламент трябва да състави ново правителство, само докато подготви (без губене на време) на мажоритарна избирателна система. Казват, че било трудно районирането на страната на 240 едномандатни района. За Великото народно събрание половината депутати бяха избрани мажоритарно. Значи комунистите успяха (в кратки срокове) да районират страната. Ако сегашните депутати са по-некадърни от комунистите, да разпускат НС, но да не се кандидатирват повече!

Те, комунистите това правиха 45 години - районираха ни страната и строиха магистрала Тракия - започната през 1973 г. През 1978 година първите 10 километра - по 2 км метра на година - велико постижение!

Те не строиха магистрали, ама строиха много други пътища. На практика преди 09.09.1044 г. в България почти не е имало асфалтирани пътища. Аз дори помня времето когато строиха големите мостове по подбалканската линия. Преди това пътя София - Бургас в участъка от Пирдоп до Розино бече без покритие. Освен това тези магистрали ни струват вече 30 000 000 000 лева задължения. А тези задължения означават само едно - бъдещите ни управляващи, независимо от това, как са избрани, какви качества и морал имат и какви ангажименти са поели преди избирането им, ще са длъжни преди всичко да изпълняват желанията на кредиторите ни. С две думи - заробиха ни държавата с тези магистрали. Иначе признавам - много хубаво нещо са.

По добре,да отива и да пасе овцете на село-той,за друго не става!...

Ей ся вече "шлифера" шъ съ скъса на пърцали, от жилаищите да се фанът за него, и дъ кръдът, дъ кръдът, дъ кръдът...!!! Българи, пиша Ви подчертано "грамотно", защото явно наистина сте прости...!!! Даааа...!!!

31 декември 2017 г. Новогодишната нощ. Президентът Румен Радев държи първата си поздравителна реч пред суверена, на фона на снимки с дрон над чисто новия ВВЕР 1200 на площадката в Белене. След 35 години отлагане и няколко милиарда лева "капиталови" вложения, България най-после е взела отговорното решение да осъществи проекта за Втора атомна централа. Премиерът Красимир Каракачанов е на служебен банкет в N-ското секретно поделение в Елховско, на метри от българо-турската гранична бразда, и вдига тост с бутилка шампанско в ръка, пременен с камуфлажна шуба. Дошъл е да поздрави целия личен състав на възстановените Гранични войски и церемониално да направи последната заварка на оградата около мегалагера за настаняване на имигранти, ромски фамилии с повече от 3 деца, толерасти и други елементи, подлежащи на въдворяване в правия път. Вътрешният министър Валери Симеонов още не си е тръгнал от кризисния щаб в Бургас, откъдето ръководи операцията по обезвреждане на враждуващите милиции на Динко и Перата в Странджа.

Благодарение на всеотдайните й усилия и реформаторската й подкрепа за кабинета "Каракачанов", България е спасила шанса си да чертае аджендата на ЕС през следващите 6 месеца. Тъкмо днес е приключила церемонията по откриването на прясно санирания НДК, на която е присъствал и еврокомисарят по дигиталното общество и технологичните паркове Росен Плевнелиев. Заради мъдрото му държавническо решение да не назначи трето служебно правителство за нищо на света, коалицията на патриотичното спасение го е възнаградила с достоен пост след края на мандата му през януари 2017. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов - почетен председател на Съвета на коалицията - е напуснал спокойствието на имението си в Банкя, за да гостува в специалното новогодишно шоу на Слави Трифонов на площад "Батенберг". Публиката на площада е разтърсена от емоции, докато слуша импровизирания им дует "Не сме безгрешни, но сме истински".

АУТ ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА антипатичен човек. и точно заради това бб ?????? смяна на грамофонната плоча и социалистическата радиоточка атанасова... не искат тя

ей,заспали гарги ,разбрахте ли накрая кой ви КЛАТИ ?! спете още,кой е гласувал да управлява кабелара симеонов,тоя тъпак,който плюеше тиквата ,а после му пристана, за да краде!!!ами този лумпен каракачанката,спите ли ,спите,а ошашавени хорица ?!

Не само символите,а и БСП да иде в музея,там им е мястото!

Какво за символите, това е подмяна на историята. Когато минаваш с детето си покрай някое изтърбушено предприятие с комунистически лозунг и то те попита: Защо комунизма е лош, когато са се строили предприятия и заводи, а сега всичко пусте и народа е беден? Ти какво ще му отговориш?!

Псевдозаводи по съвеЦки тип,строили...!...

Целта на патриотите е да заместят ДПС на държавната софра, т.е. да бъдат патерица на всяка партия на която не и стига мнозинство. Това започна преди време със Златния пръст на Волен. От досегашния опит с ДПС и нейното участие във властта, това не води до нищо добро. Още повече те нямат такива играчи като Доган. Всички сега реват против мажоритарния вот, че малките партии нямало да бъдат парламентарно представени, че голяма част от вота на народа ще се загуби. Ето че това е възможно и при пропорционалната система Лошото е че това не води до стабилност на държавата, а по-скоро отговорността се размива.

Има събрани, 13милиарда евро в резерва ! затова е тази стръв от бсп към властта??

Има и над 30 (тридесет) милиарда заеми (money for nothing) профукани от БайХуй за нула време, които ще плащат и внуците Ви...!!! Дааа...!!!

Еееее, щом е така, на тринайсетте милиарда кеш ще им се размине!

А управление на БСП и ДПС явно променя нещо ...

Преоблекъл се Илия, поогледал се пак с тия

Ще доокрадат каквото могат, ще заметат ла*ната на ГЕРП, колкото могат, нищо добро няма да направят за нас, българите. В момента по тв са пуснали онова смахнато джудже волен да лъже и да се дуе и да реди кабинет. И то с кого? С най-некадърните бокови министри. И какво ли ще му е новото на новото правителство? Със стари корви- нов бардак! Аре, къш!

Дали ГЕРБ ще управлява с ПФ или ПФ ще управлява с ГЕРБ, каква е разликата? Изглежда че зора единствено е Бойко да се оттегли по негова желание и това е!

И защото са "опозиция" БСП гласуваха ПРОТИВ увеличението на пенсиите подкрепени от рожбата си ДПС и ДОСТ!!!!!!

Ами така е, излязоха първи социологически след президентските избори от които се вижда че ГЕРБ е здраво надолу, и започнаха да се търсят кризисни варианти Разбираемо, все пак Сретен дебне от храстите. Простете му на Баце, че е готов да загроби държавата само и само да опази живота си, какво значи тук някаква си държава! :)

Не знам колко Герб са надолу но бсп не мърда на горе?

Наблюдаваш,бе!...

Дежурните герберски пИдали изпълзяха ...

Това НС има да върши работа до пролетта и да не си го признаем, значи сме слепи. Пък и патриотите (обединени за изборите) обещаха пенсии по 1000 лева. Сега им е паднало да си изпълнят обещанията.

Червените гниди се чудят как да захапят кокала, ако може без избори, чрез някоя нелегална врътка. На избори най-много 12-13%, видяли сме ви колко сте некадърни!

На Нинова и текат лигите в момента тя е на сантиметри от кокала но не и го дават .Доган и той се облизва от сарая.Имам доверие на Каракачанов говори кратко и ясно без да увърта и усуква обикновено такива хора вършат работа .

Дебелият лъв преяде с плячката и остави хиените и лешоядите да дооглозгат трупа.

бсп мисли само как да се добере до власт и хич не им пука за състоянието на страната. За тях безвремието е добре дошло. Какво друго например би променила червената партия освен да ликвидира направеното макар и скромно от сегашното правителство. Еврофондовете спират веднага защото в ЕС знаят, че почват грабежите на червените и турските олигарси от дпс.

Сега ГЕРБ гледат "кой ще им влезе в капана". Влезе ли някой, със сигурност, това дето са Дробили през годините "доста ще се размие" и то бързо.

Това да не е бсп да краде и другите да обвинява?

хора,отворете си очите,не виждате ли,че бсп не е теглило 16 милиарда,а любимия ви герб ви загроби

За да плаща дълговете на БСП!

БСП са си боклуци сами за себе си и са най-големите крадци, мошеници, демагози и мафиоти!!!!! От кой мислите се учат всички останали, как се краде и нищо не се прави реално, за замазване на очи, че нещо уж се правило!!!!! БСП и нейните приозводни (БКП и други) трябват да се забранят да съществуват!!!!!!! От тях нищо добро не идва за народа, освен за самите себе си да се нагушат за друг не мислят!!!!

СТАНА КАТО ОНИЯ ВИЦ ЗА ИВАНЧО . КОГАТО КУРТИ ЗАКЪСНЯЛ ЗА ЧАС ИВАНЧО КАЗАЛ - КУРТИ ВЛЗНА ОТ ЗАД БЕЗ ДА ГО УСЕТИТЕ. В СЛУЧАЯ ЗА Бъ Съ Пъ И ДРУГАРЧЕТАТА И НАЙ ВЕЧЕ ДРУГАРКИТЕ И К У

БСП винаги ще бъдат в опозиция - другият вариант е да са в коалиция с ДПС, което ще рече, че реално ще управлява ДПС. БСП-то нямат акъл за да управляват, те създават само какафония, за да се краде безконтролно.

Напълно Логично - Няма промяна на Мнозинството, Няма промяна и на Политиката. Че как ще стане това? Който се "нагърби" да прави това, Прави страхотно услуга на ГЕРБ и нищо повече. Те са се окопали в Държавната Администрация и Общините. Ще управляваш, като ПИОНКА и до "тоалетната не можеш да идеш" без да ти разрешат. Само Един по-различен Нюанс - сега е времето НЯКОЙ от "амбициозните партийни лидири" с все още нереализирали се свръхмераци да стане ЗА КРАТКО "Премиер", който ще "Запазвал успешни министри" и де добави и "малко свои". А кои са тези лидери - те си проличаха по време на Президентските избори. ------------ Нямам нищо против Успеха на едно ново правителство, но това според мен е предизвестена "Кауза пердута". ГЕРБ трябваше да си Отиде с приключването на мандата на сегашния Президент. Май тази партия няма "политическо достойнство".