Манол Генов от БСП стана обвиняем за купуване на гласове

Прокуратурата повдигна обвиние за купуване на гласове на депутата от БСП Манол Генов, който неотдавна даде имунитета си.

Обратно в новината

Коментари - Манол Генов от БСП стана обвиняем за купуване на гласове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешното е че гроб властват вече трети мандат с купени гласове, обаче намериха някаква завилийка от БСП когото да обвинят за собствените си грехове.

Курнелията иска да се отърве от него, защото е по умен .

НА ТОЯ САМО КАТО МУ ВИДЯХ МУТРАТА И РАЗБРАХ,ЧЕ Е ВИНОВЕН! А КАТО ПРИБАВКА ЩОМ Е ОТ БСП-ДВЕСТА ПРОЦЕНТА!

Купувал е гласовете на същите цигани, срещу които сега протестира населението на Асеновград.

Станишев и Манолова кога?

Я да беше от ГЕРБ , па глей що става !

Та те тогава всичките са за затвора. Нали благодарение на тях циганите правят каквото си искат, защото кой нормален ще гласува за БСК(БКП)-ДПС?!

Luna0102

По-правилно е да питаш: Кой нормален ще гласува за който и да е от кандидатите? Герб са на власт, а не БСП или ДПС, защо тогава циганите си правят каквото си искат? Всички са хвани единия, удари другият.

И ся какво комунистическото простолюдие в парламентя ще намалее значително???

Аз имам само 2 въпроса към властите и най-вече към Цацаров и прокуратурата: 1) Доколкото измамите по избори, ОРГАНИЗИРАНИ!, и в часрност купуването на гласове ( масово на циганските, а и други) е ВЕЧЕ РЕЦИДИВ в България, престъпление с МНОГО ГОЛЯМА СТЕПЕН НА ОБЩЕСТВЕНА ОПАСНОСТ, ТО ЩЕ СЕ РАЗСЛЕДВА ЛИ ОБСТОЙНО ОТ КЪДЕ СА ПАРИТЕ ЗА ПОДКУПИ В БСП И ИМА ЛИ И КОИ ЗАМЕСЕНИ ЛИЦА ТАМ ОТ РЪКОВОДСТВОТО И ОКОЛО НЕГО, които са замесени? Логично е, че НАЙ-МНОГО СА КУПУВАЛИ ЦИГАНСКИ ГЛАСОВЕ ПАРТИИТЕ, ЗА КОИТО ... СА ГЛАСУВАКУ НАЙ-МНОГО ЦИГАНИ, доколкото знам БСП и ДПС, чийто ръководства са си ВСЕИЗВЕСТНИ ОПГ!. 2) Ще разследва ли прокуратурата, заедно с МВР, службите и останалите институции като НАП ИМУЩЕСТВЕМОТО СЪСТОЯНИЕ И ИЗТОЧНИЦИТЕ НА ДОХОДИ НА ЦИГАНСКИТЕ ЛИДЕРИ, и корупционни схеми като ГЛАСОВЕ ЗА ПАРТИЯ НА ИЗБОРИТЕ СРЕЩУ ДРУГИ "УСЛУГИ", като спечелени поръчки на цигански лидери, защита на престъпници сред циганите,... ТОЕСТ ПРОВОКАЦИЯ НА НАПРЕЖЕНИЕ И КОНФРОНТАЦИЯТА НА ТАЗИ ОСНОВА В БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО И ПРОВОКИРАНЕ НА ПРОТЕСТИ И СБЛЪСЪЦИ?

ти е инфото. Най-много мангал са дали гласа за бат Гойко...пардон бойко! Така де за фена на Винету1

Че то по-големи цигани от БСП и ДПС има ли, бе! Викаш римляните бе са гласували за братята си ли?

Не е възможно член на БСП да извърши престъпление. Това го има в конституцията бе Цацаров!

Това са кадрите и пуделите на Гочето Гергов.Всички кадри на БСП в Пловдив и областта са хора на Гергов.Всичко е от кол и въже,а най-важния критерий е да са предани на Гочето.

герб не копуват. това е ясно.

Щом е така да разпуснат парламента. Той е незаконно избран.

Сега разбрах що БСП загуби изборите - просто плащат по-малко от ГЕРБ. Кви са тия 25 лева??

Luna0102

Съвсем точно.

Недейте така г-н Цацаров, както е тръгнало - няма да остане кьорав депутат в НС...

AbuTalib

Като прочетох малкото му име Манол, се сетих за един виц от времената на "Златната решетка".Преди 09.-отиваш в магазина на бай Манол,влизаш в магазина-месо, риба, хляб олио, сирене, кашкавал, захар, оцет.След 09. на витрината пише:месо, риба, хляб олио, сирене, кашкавал, захар, оцет -влизаш вътре и...само бай Манол.

Измамниците са от БСП, то е ясно.....

Luna0102

Мизерията ли е станала по-голяма или купувачите се изтарикатиха, защото преди цената беше над 40 лв.?

.... само толкова ли ти даваха в гетото... жалко, другия път повече.....

Голяма работа- сефте комендантски. Той само този да беше с мед да го намажеш. Те затова мангалите в Асеновград са толкова велики, защото някой ги е направил важни.

Браво! Сега и да подкарате и Цветанов, че той не с бюлетини, а направо с ПРОТОКОЛИ "работи", на изборите /било те за каквото и да е/ ...

Задължителната оправдателна присъда може да очакваме след минимум 3 години.

ако Нинова наистина иска да промени бсп, то тогава този, ако наистина е виновен, трябва да изхвърчи от партията.

НЕКА ИМА РОТАЦИЯ. Затворникът да стане депутат, а дупетатът -затворник .И пак да си работят в тандем.

Обвинения - добре. Осъдени - кога?

Тоз купува ,добре .А работниците от фирмите на ГЕРБ ,Без пари по принуда

а тези от фирмите на червените барони, срещу пари ли гласуват?

никой не ви вижда за кого гласувате, така, че никой не може да ви принуди

Айде да видим присъдата и тогава да плямпаме,че като знам съдебната ни система????????

Браво, а гробарските кога?Или Цецо е от нашите?

До тук има двама посъдими депутати за купен вот - от ДПС и от БСП. Чакам с нетърпение и от останалите партии.

Шило

Ами да го предават на съд. Но вече тези новини не ме интересуват. Интересуват ме присъдите.

Този ли е патрон на асеновградските цигани? А за затворника не се чудете. Стара и нерушима е дружбата между престъпниците на Партията и криминалните престъпници. Историята на тази дружба е дълга, добре позната и датира от много десетилетия.

..два пъти чета статията и не разбирам същината на обвинението? БСП купували ромски гласове - това ли е? Или новината е, че са започнали да плащат в брой, след като 27 години им плащаха с присъствие в Парламента? ДПС осигуряваше присъствие на турците, БСП на циганите. Кънчев беше депутат, бе, хора! Бат Сали още е!

А Тиквата се опитва да купува всеки, който го е критикувал, критикува, или ще го критикува - справки много - Мая Манолова, предложи председателски пост на НС на Нинова, затваря си очите за далаверите на Леевски и т.н.

Явно малко им предлага, щом отказват ;)) Как да съблазниш Нинова с пост в Парламента, като е отмъкнала Техноимпекс, Булгартабак и Пловдивския панаир и това е само публично известното..?!

Ако човек се позатърси из дебрите на цацаратурата ще да види колко обвинения пускат дебилите и колко много от тях се връщат по 4-5 пъти заради липса на доказателства или заради грешни членове от нк. Сега е време цацата да разлае кучетата срещу БСП защото кражбите гербаджийски започнаха да излиозат наяве от самите гербаджии...

БСП купували гласове, но винаги победителите са ГЕРБ! А най странното е ,че никой не познава човек, който да е гласувал за герб!

Ех,цаца много обвиняеми бе?Само какви обвинения,всичко друго ни е наред само дето има няколко купени гласа.Цаца ти изби рибата с тези обвиняеми и преизпълни плана.Такъв гл.прокурор не се е раждал досега.Недосегаем като Господ.

Надграждат постигнатото от Цветанов , като вътрешен министър!Ето , намерили в затвора един джи ес ем , на който черно на бяло било доказано , че тоя Манол е купувал гласове!Дааа , ако трябва в друг пандиз , ще намерят и още доказателства!Герберската машина за натиск върху политическия опонент е в действие!На ход е Цацаратурата!

Депутат от БСП стана обвиняем за купуване на гласове!!! А, нищо ново под слънцето!!! И ако има в България правосъдие - веднага в затвора - 10-15 годинки!!! При бай Ставри, който е строг на справедлив!!! И при мангалите с най-големите .....

Ало "минусите" и вие ли сте взимали пари от депутата от БСП???