БСП ще гласува против приватизацията на ”Общинска банка”

„БСП винаги е била против приватизацията на „Общинска банка“ – този така ценен актив на столицата.

Обратно в новината

Коментари - БСП ще гласува против приватизацията на ”Общинска банка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми като питат, аз пък да взема да им кажа, а? ми 28 % от тая банка е на дрогаря христо ковачки. фирмата подала оферта за почти 68% от активите на банката"новито опортюнитис" е създадена тази година, и е собственост на" каиак фонд мениджмънт аг" регистрирана в лихтенщайн! та схемата доста прилича, да не кажа индентична е, със схемите по които дрОгарите заграбиха пет шести от икономиката на държавата!

любознателни са от бсп! ма не питаха ония техен общински съветник от бургас, дето си купи ролс ройс за 700 000 лева от дека са паричките! не пита и ония дето си купи имотче за 50 000 $ от дека са, и ония, дето брат му спонсорира бсп дорде продава дрога нищо не го питаха! и гоце за хотела забравиха да питат, а нинова как се здоби с половината акции на дружество дето трябваше да го подготви за приватизация изобщо лаф не отвориха! ееех комундели, все ги делате едни....

Поредната далавера на крадците от ГЕРБ !! Тази банка съществуваше единствено от данъците на столичани и сега този бизнес заедно с активите й ще се подари : Познайте на кого ?? Питам българските дебили : ДОКОГА ще ви насилват физически и ментално, а вие ще "блеете" овчедушно с тъпи и влажни очи на добре направляван добитък ??

Явно си жертва на сексуално насилие, признай?

Цвета Секса се е облажила с банката

.. жалки соц-комуно-изчадия! Кой им вярва на тия "честни" цоциалисти?!..

А ти бе червей, от крадците и рушителите на България ли си ??

Ей сега ще тръгна да протестирам, точно заради този.

Не, трябва да протестираш, за да не ти вдигнат цената на водата с 300% !

А режим на водата и тока? По-добре ли ще е . Ако бяха червенотиквеничковчетата на власт сега да сме имали режим. Те са способни ако са на влас в Либия, до там да я докарат, че Либия да внася пясък.