БСП няма да подкрепи френското предложение за Северна Македония

Социалистите обвиниха опозицията, че заради блокажа на НС няма да бъде приета актуализацията на бюджета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно, снощи не само Костя е бил на инструктаж при Митрофанова...

Когато там имаше българи, тия ги насилваха да се отричат от българското, сега когато почти никой не се смята българин ги натискат и изнудват да се българеят, което ги втвърдява да се македонеят и на практика пропускат възможността да се свържат с българското минало. Сбъркана , селска дърводелска , комунделска , коминтерновска недодяланост и простотия , но с голям напор за изява.

мани, ако не беше Нинова да сваля "ястребите" на земята, във война щяха да ни вкарат. Щяхме да заприличаме на Полша и Прибалтийските дето по цял ден лаят като злобни пинчери. При това управление позицията на БСП беше дипломатична, умерена и социално насочена. Не ни трябват врагове нито от изток, нито от запад, така се държи мъдрият политик.

Тоя още колко мандата трябва да дреме в Парламента,за да разбере,че кворума трябва да го правят управляващите?

Отговарям. Първо - които са свалили правителството с вот, оттам нанатък отговарят за кворума в парламента. Щом са успели, значи са повече, а кворум се прави от болшинството. Второ - ходенето на работа е задължение. Което ако не спазваш, правото ти да работиш сериозна страда. Трето - попитай се, искаш ли СМ в ЕС и в зависимост от отговора, вземай страна. Щото "тука има, тука нема" е забавна игра, ама който се върже, пък било то и на любимите си вожд или партия да я играе, обикновено се овътря. Понякога става валат.

И, какво, за ги дърпа за фустите ли да влязат, герб, турци, израждане и така нататък, би било добре да отпаднат изобщо от политиката, но и това ще стане, ок?

подкрепили не подкрепили до тук бяхте , всичко свърши не се пъни напразно .

Всички партии със затихващи функции МвРО, Учиндолската и БСП аа се вкопчили във ветото като удавници, негодници на които не им е останало друго освен евтин популизъм и спекула с националната кауза, за да предотвратят тоталния си срив. МВРО се борят за процент, Славчу е под бариерата , комунделите от втора сила сега се борят да не изпаднат от пето място. Тия заигравания само вредят на България и никак неводят до дпасение на удавницоте, но за тях и слсмкста им изглежда спасителен пояс.

Линията е същата , дядовците на комунделите измислиха македонската нация , наложиха я в Коминтерна, после я създадоха , сега внуците бетонират македонската идентичност с разпалване на омраза ,вражди и препирни със Скопие, да не остане там не само българин , ами и приятел на България и българофил.И тогава и сега печелившият е само един Москва, и цялата тази гадост маскирана като комунделски „патриотизъм”.

Нактатко , прости , негодни , безкнижни и безотговорни като дедите си и , същите безскрупулни мръсници.

Да,много грешки,направо престъпления са извършили комунистите след 9.09 44 ,начело с Г.Димитров по отношение на Македония.Но, хайде да не забравяме , да се върнем назад в историята и да си припомним първопричината,виновниците за 140 годишните раздори и войни на Балканския полуостров.Кога и защо възниква т.н."Македонски въпрос"!?Щеше ли да има Балканска война,Междусъюзническа война,Сръбско -българска война, та дори и Първа световна война ако не беше ревизиран Санстефански мирен договор и не беше разпокъсан българския етнос?!

При преговорите в Берлин България не получава Македония именно по руски стратегически доводи, тя има България за бъдеща губерния, нея я интересува пътят проливите и иска губернията да е покрай Черно море откъдето минават мераците им за Босфора , Македония е далече от това стратегическо направление на руската политика и не държи на нея, въпреки че другите велики сили нямат против да я дадат на бъдещата държава. Причети спмените на граф Анучин.

Великите сили може да са ни дробили, но през ум не им е минавало да правят насила българите македонци. На таква низост са способни само нашите комундели и учителите им в Москва. Между другото единствената причина да ни разделят е Русия , тя недвусмислено показва , че вижда в България една губерния и своя маша срещу тях за реализация на собствените си интереси. Всеки акт на емаципация от от тюрмата е юодкрепян, както например Съединението.

А колко по-просто щеше да бъде ако запднаците ни бяха освободили вместо Русия. Ама Турция им беше по-важна.

Браво на БСП!Видно е кои са политическите измекяри и продажници на България.

Комунист му речи на някой дебелокож човек и няма да сбъркаш. Техните предшественици от БКП осраха базъка след 1944г. ,а сега днешните се чудят как да замажат историята.Гоооолеми патриоти се изписаха.

„Патриоти” ... И тогава и сега „патриотичнит” им съобръжения идват от Москва и нея обслужват. По модела на московския патритизъм , хора без позитна мисъл о план в главата с единственста мисъл да прецакат някои , ако ще и най-близкия.

Само не разбрах защо свалиха Правителството ,като и Кирил Петков искаше да намери начин да пуснат Македония в ЕС.

Са на БСП. Уви малко са.

Що така бе, деца на коминтерновския предател на България Георги Димитров, дето искаше и Пиринско да бъде даден на Югославия .Я ми припомни кое правителство продаде костите на Сандански и сега гроба му е в РСМ. Ти виж там да се разбереш с баджанака, че и той нещо и взел партията ти на прицел.

_stankow

Нещо не разбрах. Понеже някой, според вас, преди век е направил нещо, което, пак според вас, е неправилно, сега той какво трябва да прави, за да ви угоди ? Да направи обратното, или да повтори същото ? Или ви е все едно ? Или се дразните, че ще има гласове против предателското, вече сегашно, френско "предложение" ?

Сега правят същото , тогава наложиха с кръв македонската нация, сега с натиск и истерии я заздравяват. Хора които мислятсамо как да разделят , навредят и прекъснат връзки между е и са органически неспособни на изграждане на общност и позитивни действия , до степен да изпитват презрени ужас от доронамереното отношение. И тогава дейсваха по московски модел, после не от патриотизъм , а от вярност към Сталин се отметнаха от Тито , сега са пак по московска стратегия и каквото са научили от коминтерна като практика.

БСП - най-долната многолика, продажна измет. Съюзяват се със всеки. После все другите виновни, те невинни.

Само да ви светна,че БСП е единствената партия,която не е лидерска и за която гласуват хора въпреки лидера и.Заслужава си да се позамисли човек.

БСП провали правителството с неадекватна си вътрешна и външна политика.

и ако ги няма БСП, кой ще остане в управлението, двете фракции на костов пп и дб.

и уважавам позицията им - но нека се обосноват.. Кое от договора от 2017 не се изпълнява? Аз четох предложението и честно да си кажа останах приятно изненадан.. Смятам, че България трябва да го приеме.. Ако не сте съгласни моля дайте конкретни причини..

Абсолютно вярно! Топката отива в РСМ, а това, което искаме ние, се следи за изпълнение от ЕС. Много си е добро даже.

_stankow

Аха, следи се. Колкото "проследиха" Минските споразумения !

Конкретната причина е тази, че във френското предложение няма нищо конкретно!Добре обмислена мъгла!Впрочем, за последните 140 г. кое споразумение на което Франция е била гарант е изпълнено.?!

БКП, ръководена от Мацква, няма да подкрепи побългаряването на една фалшива страна като РСМ, която беше създадена от.... Мацква! Логично от кумунясите-антибългари!

Колкото и добри намерения да има един премиер БСП в управлението ли е то е обречено на кражби,Още повече като нямаш свои зам министри да контролират далаверите им.

БСП е партията на Дъртите комунисти , ГЕРБ на комунистите в зряла възраст а Възраждане на синчетата на редовите бивши комунисти.

Дърт комунист е боко тиквата! До вчурая плюеше по всички предатели, а днес тарикатски се обърна и се изкара голям европеец! ОТВРАТ!

Има и дърти. :)

Човекът го нарече “комунист в зряла възраст”, ти държиш на “дърт”? Или не четеш повече от едно изречение? Писна ми от функционално неграмотни нинита!

Нещо бъркаш, комунярските синчета са при ДеБъ, например на Бойкикев майка му си е активен член на бсп, и при Киро Простото.

Тези фалшиви опорки не ви ли писна да ги повтаряте, тъпи герберастки тролчета!!! Ама жалки и смешни ставате вече с тъпотиите дето ви спуска алкохолизираната Митрофанка!

Кое са фашиви опорки ? Явно си толкова тъп , че дори не знаеш прозихода на половината лидери на ДБ муахахахаахах

......Долен комунистически боклук, винаги когато сте на власт българите обедняват...мамицата ви долна путлериски изроди!

БСП да правят коалиция с Възраждане и ИТН.

Те ще направят с радост, но няма да померишат власт. :)

Да живее комунистическия интернационал,който отдели Македония от България,а сега пак същите азиатски проводници,съвсем ще я откъснат и озлобят

тия тъпаци преди време отцепиха тия земи от България, защо сега да си дават зор да направят нещо смислено.

Ако не се изпоядят, стават ли 121 гласа, та да отхвърлят предложението на Макрон ?

БСП ще направи всичко възможно за да няма избори. Просто ги е страх от изборите. Не знаят колко процента ще получат и скоро ще се надяват просто да влезнат в парламента.

Ако не беше успеха на Нинова да накара Кирил Петков да заплашим ЕС, че ще наложи вето над шестия пакет санкции на Русия, ако не получим отсрочка за руския нефт, щях да си помисля, че БСП може и да е най-малката партия в новия Парламент. Факт е обаче, че ние договорихме внос на руски нефт до края на 2024 г. и тя защити успешно руските интереси и тези на Лукойл и предполагам, че ще получи достатъчно финансиране и за новите избори.

БСП - подмолни национални предатели, докато имаше правителство си мълчаха, но като падна правителството се сетиха за 'френското' предложение. Нинова, кога научи какво представлява това предложение?

цирк, другарки и другари

НИщо де нали за това са ДПС ПП и ГЕРБ те ще го подкрепят вече са дали ясни заявки по въпроса.... Защото умнокрасивите не са предатели те не са герб или дпс те просто заедно си гласуват когато трябва да има национално предателство...

Знаеш ли изобщо какво е френското предложение за РСМ? Най-вероятно не! Да те светна - на първо място, след падане на ветото, преговори не започват, докато македонците на си променят Конституцията по нашите изисквания. "Превеждам" - ние даваме зелена светлина за започване на преговори, но те не започват, докато не се изпълни условието. По-нататък - след започване на преговорите, всичко заложено в споразумението за добросъседство от 2017 гл. стрикно се съблюдава дали се изпълнява и ако не - във всеки един момент могат да бъдат блокирани преговорите. Е?! Кое му е лошото? Къде е националното предателство?! Предателство е, че Копейко не ти ги обяснява тези неща и разчита на плиткоумието на голяма част от българите. И Славчо не ти го обяснява, ами само врещи "Макадонияяяя"!!!