Бареков готов да управлява с БСП, но без Станишев

Лидерът на ББЦ Николай Бареков изненадващо заяви, че БСП е най-демократичната и нормална партия и може да се коалира с нея в следващия парламент.

Обратно в новината

Коментари - Бареков готов да управлява с БСП, но без Станишев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по-противна мутра от бареков напоследък. Нарочно - с малка буква.

свери си часовника със София. София не била България, но България все идва на онова, което първо се усети в София. А то в случая е едно: ти си предател, нагаждач, използвач, мошеник, псевдополитик, дудук.

Ей Дудук разкарай се че получавам разстройство като те видя.

Рибата в морето той сложил тигана на котлона да се пържи!

Е то няма други партии в които да си заслужил да те приемат!

Бюрек,първо спечели изборите пък тогава коментирай.Това,че си фурнаджийска лопата е ясно отдавна,че си проводник на ДПС също е ясно.Ако мислиш,че с тия мижави проценти от изборите можеш да направиш нещо жестоко се лъжеш.

КОЙ финансира ббц?Това трябва БЪЛГАРСКИЯ НАРОД да го разбере,и да се ОСЪЗНАЕ.

Разликата между старите и новите "управленци" е само ядна. Преди години поне имаха търпение да влезнат в парламента и тогава да отварят сценария! Сега заявяват намеренията си още от обществените тоалетни, влизайки да се облекчат след изпълнение поредните заръките на кукловодите. Приликата е също една- задължителна колаборация с Партията кърмилница!

Ще ставам министър-председател. Най-добре е да се махне Станишев и аз ще взема неговото място, ще стана председател на БСП. Така ще оправя не само държавата, но и БСП !

Др. Бюреков ни се изясни окончателно - поредният политически проект на тайните структури на ДС. Проект, тясно свързан с номенклатурата на бСП-БКП. Проект, който да замести Атака, които се провалиха с гръм и трясък. Но преди това дадоха своя невероятен принос в теорията на национализма - българските националисти- руско-турски мекерета. А шефът им - Волен Сидеров - с члама и червена петолъчка на челото. Така де, чалмата му е подарък от Доганя, а червената петолъчка - от Станишката. Пък може и лично др. Путин да му я е връчил в Москва. Ама сега говорим за др. Бюреков. Още преди изборите той бленуваше за някаква Народна република. За Донецка ли беше, за Луганска ли, или за Корейска, не съм сигурен точно. Но очевидно с носталгия по НРБ. То и в името НРБ кое ли е вярно, ама нейсе. Колко беше "народна" си спомняме - ако "народна" значи да управлява висшата номенклатура на БСП значи вероятно сме били най-народната държава. Дали сме били република. Ами в сравнение със Сев. Корея сигурно сме най-републиканската държава. Щото в т.н. Корейска Народно Демократична Република ( КНДР), каквото е официалното име на Сев, Корея царува такъв династичен режим, какъвто никоя европейска монархия не може да си позволи. За демокрацията да не говорим. Но да си се върнем на НРБ и др. Бюреков. Колко беше тя България? И дали националните предатели от БКП, които искаха да я направят 16-та съветска република имат право да говорят от името на България въобще. То е ясно че 45 години България се управляваше от Москва. Ясно е че и за последните 25 години, когато на власт е БСП България също се управляваше от Москва. И последния фрапантен случай с Южен поток е едно категорично потвърждение на тази теза. От една фирма в Москва да ти диктуват какъв закон за енергетиката да приемаш! И това след като си пълноправен член ан ЕС. Подобна наглост е възможна само при наличието на Пета колона.

Изсипал си цяла кофа помия, без да кажеш нищо! Словоблудството не е твоя привилегия, тя е за такива като Боци Боклука!

Май доста неща казва, а ти освен "помия" не можа да измислиш нищо. Ходи хапни един бюрек...

"Народ, който избира корумпирани самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е!" Джордж Оруел

Капут, на каква дрога си?

"Бареков готов да управлява с БСП, но без Станишев" "ОТ КОГА СТАНА ЦИГАНИН-ОТ КОГА ТИ ПОЧЕРНЯ ГЪЗА"(народна поговорка). НАЛИ СТАНИШЕВ ТЕ НАЗНАЧИ НА ПОСТА-ЗАБРАВИ ЛИ БАРЕКОВ??

дудука си показа червеният насран задник ... платените мангасари дето гласуваха за тази утрепка са разбираеми обаче останалите бантускотове колко елементарни трябва да са за да вярват на тоя боклук че ще ги оправи .

Изглежда Господ като е наливал на всеки по лъжичка нахалство в кратуната стигайки до Бареков просто е изтървал цялата кофа.Това продажно леке просто живее в някакъв свой паралелен свят, в който всичко се върти около противната му особа. Тези, които са налели пари в този слабоумен дърдорко просто трябва да пият по една студена вода-от отрочето им нищо няма да излезе. Щял да тропа по масата в Брюксел!? Това да не ти е да "свириш" в храсталаците под "Джендем Тепе" бе глупендер! Там никой не те бръсне за слива но уменеията ти на "свирач" може да ти са от полза.

Не пачи майко, не тъжи, че станах ази ХайДудук ...

Толкова години сме живели без БСП-то!!? А сега за кратко ни омръзнаха до гуша, Байряков!! Пак ли ще ни ги връщаш?

Бареков ,ти не само си най.лошият генетичен материал-ти не си материал!

ti mishok ,duduk dudukov ,nehvarchi na visoko ,che kato padnesh ot visoko boli mnogo kato stanisko dane stanesh ili kato carq

Този новоизлюпен за какво управление говори.Той до изборите ще потъне до шия в л..на.Че той от сега мирише.Ще го последва съдбата на Кунева-""народната любов""

Това, което хората масово подозираха се потвърди от самия Бареков- неговата партия е проект на БСП и олигарсите зад нея, а парите на всичките идват от Москва.

Нещастен тъпанар, повярвал в себе си...това си ти :))))

Безнадежден фантьзьор.

СТИГА НИ ЗАНИМАВАХТЕ С ТОЯ ИНФАНТИЛ! я да вади скарата и престилчицата и да пече кебапченца по грасдове и паланки... и да не забрави да ги сервира върху ТАБЛЕТ ;-)

МУСТАКЪТ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ (БАНКЕРЪТ НА МАФИЯТА) ИЗХАРЧИ 25 МИЛИОНА, ЗА ДА ВКАРА ТОЗИ КЛОУН В ПОЛИТИКАТА... ХАРЧИ ЯКО, А ПОСЛЕ КРАДАТ ДЕСЕТОКРАТНО ПОВЕЧЕ ОТ ДЪРЖАВАТА, ДЕМЕК - ОТ НАС. ВАСИЛЕВ, НЯМА ДА СИ ГИ ВЪРНЕШ. ТОЗИ ЩЕ СЕ ПРОВАЛИ ОЩЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ.

Що бе Дудук, нали имате общи любовници - Дебелян Пеевски, Цветан гейВасилев,що в леглото да може,а в политиката не?

Бюрек, и ти си същият ТАШАК като останалите!

Както се казва - залаят ли очевидните михлюзи по някого, най-вероятно той им е проблема. Ако Станишев им е проблем на такива като Бареков и тия зад него отивам да гласувам за Станишев следващия път.

е нема как да стане без станишев!

Дудука минава всякаква граница на търпимостта ни. И се чудя, кои тъпанари са дали гласа си за него, и как става така, четеш тук - една хвалба няма за него, а резултатите му са 2 депутати в Европа? Дудука утре сигурно ще се самопредложи и за председател на ООН. Боже, пази България от този злочест откачалник.

Ето това е българската трагедия--досега не съм срещнал човек, който да каже нещо положително за този клоун, и въпреки всичко събира някакви гласове, муцуната му е по всички медии, че и депутат в Европарламента ще стане, то това само да е, пак си е щедра награда за слугинажа му... Добре, това всички го знаем и виждаме, е и?

Те в селото не го искат той за поповата къща пита.Г-н Бюреков , защо си повярва толкова много че ще управляваш и то като министър,нека първо да се проведат избори и когато имаш 121 депутата в парламента тогава решавай , а до тогава си трай.

Добре де, някой пита ли го какво правителство реди? Кога стана въглищар, кога му почерня дирникът!

Ще ти повярвам, ако изриташ Плевнелиев от Дондуков 2.

Монтана? Ма то тези с ум колкото на кокошки обичат да кълват лайна. Затова е го влече към БСП.

ПАК СЕ ПОЯВИ "НА НЕБОСКЛОНА" НОВА ФИЗИО. И ЩЕ ОПРАВИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ /САМО НЕ Е УТОЧНИЛ КОИ СА И КАК ИЗГЛЕЖДАТ/ И Т.Н. И Т.Н.

КАПУТА ЯВНО ЗДРАВАТА СЕ Е НАДРУСАЛ И КОКАТА МАЙ МУ ИДВА В ПОВЕЧЕ!!!ВЕЧЕ ИЗЛИЗА ИЗВЪН КОНТРОЛ И ТОВА ЗАПОЧВА ДА ПРИТЕСНЯВА ГОСПОДАРИТЕ МУ!!!........ТЕ ЗАТОВА ПОКАНИХА И РОСЕНЧО ЗА ЕВЕНТУАЛНА ПЪРВА РЕЗЕРВА!!!

Ако живеехме в нормална държава,господин Бареков,ти и тези като тебе,щяхте да бъдете съдени и осъдени за държавна измяна и съвсем логично разстреляни!!!

И каква му е държавната измяна пък на този? То на вас не ви се угоди. Добре, че има един пожарникар и един физкултурник/разследван/ , та да се нас---рате от кеф.

Не съм му симпатизант на този и не съм гласувал за него,но за едно е прав - докато начело на партиите ни с години са циментирани едни и същи хора и върхушки,няма шанс за никакви промени в страната.Резултатите и от тези избори показаха,че начело винаги ще стоят едни и същи муцуни,превърнали политиката в своя доживотна професия и които по никакъв начин няма сами да я напуснат,освен ако съдбата не си направи някакъв майтап /случая с младежа "Любимец 15"/. Затова всякаква истерична подкрепа за когото и да е от вождовете е нелепа и безотговорна. Няма ли реално разместване на пластовете в политиката - няма никакъв реалин шанс и за промяна към по-добро.Все същите Борисовци,Цецовци,Воленовци,Догановци и всякакви измислени "политици" ще ни водят към "светлото бъдеще".

ДУДУКА КАЗА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ЧЕ НЯМА ДА СЕ КОАЛИРА С ДПС ,А КОАЛИРАНЕ С БСП КАКВО Е? НЕКА ДА МУ КАЖА КАКВО Е,ТОВА Е ШВЕДСКА ТРОЙКА ДУДУК И МНОГО ЩЕ ОТИВА НА ШАФРАНТИЯ КАТО ТЕБ

Ето това е правоприемника на столетницата!!!!Естественно тя умира и на нейно място...опаа ББЦ!!!Тъпо ,просто,елементарно!!!Точно толкова колкото и електората на майката и дъщерята!!!Ами дано по-скоро се спомине!!!А на дъщерята ще и намерим цаката!!!

Хора, моля обяснете, защо има гласували за Бареков.Аз съм на 36, почти на неговите години, не мога да разбера как може да има хора, които да му вярват на бълвочите и да му се вързват на псевдо-национализма.Наистина, някой ако може да ми обясни, защото моята глава не го побира.Въобще.

Защото са мазохисти приятелю!!!Няма друга по-тъпа нация!!Колкото повече я мачкаш толкова по-хубаво и става!!!После сме били лош "матриял"!!Започнах да вярвам в това!!!

Българина е продажно копелдаче без срам, свян, и национална гордост. за пари се продава и то не за пари а за шепа жълти копейки. Барека имаше във всяка секция по 50 застъпника на които законно плати по 50 лева. от там са му гласовете. платил е над 30 милиона, а е намерил и балъци които са се хванали на въдицата и опашатите му лъжи.

Ти не видя ли по телевизията кой и как е гласувал за него? 30000 застъпници по 200лв. Всеки докарва по 5 души, на тях по 40лв. и така.

Бареков , кой да управлява БСП или ГЕРБ , решават техните членове , а дали ти ще управляваш , ще реши народа при едни парламентарни избори !Не си в час момко - тия гласове дето посъбра и купи , са заникъде бре !Слушам те един ден ще ръководиш парада?, на другия ден ще ставаш Премиер , а бе ти в ред ли си?

държавата лети към дъното,дали с бсп,герб,ббц или други капути отиваме на кино.

в изчисленията. Без Герб.

Ако ние българите сме истински работодатели на законно избрано правителство, би трябвало ние да изработим програма по която те работниците да изпълняват и всеки месец да отчитат какво са свършили и ако - не, да има механизъм да ги уволняваме , както е при всички трудово-правни взаимоотношения. Мисля че трябва всички ние да предизвикаме такъв начин на мислене в българските глави и тогава няма всеки некадърник и неграмотник да се натиска да ни управлява. Ако за 25 г. се увеличаваше мин. раб. заплата само с 1 лев направете сметка колко щеше да е сега, давам като пример минимума. Обаче те се държат не като служители на народа , а като управители, а думата министър всеки средно интелигентен човек знае че означава служител /слуга/ на народа

Уважеми г-не, заплащането не зависи от правителството или минималната работна заплата, а от икономически закони и понятия. Питай някой икономист, не синдикалист.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ,ВИСОКИ ГЛОБИ НАД 5ОО ЛЕВА.БЕЗ ПРАВО НА ГЛАС НА БЪЛГАРИ БЕЗ ОСНОВНО И ПО НИСКО ОБРАЗОВАНИЕ И С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ МЕЖДУ 18 И 65 ГОДИНИ Т.Е. ТЕЗИ КОИТО ГЕНЕРИРАТ НАЙ МНОГО ПРИХОДИ В ХАЗНАТА.ВСИЧКО ДРУГО Е АЛА,БАЛА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ И ЗА ВЛИЗАНЕ В ПОЛИТИКАТА НА НЕДОРАЗУМЕНИЯ КАТО ББЦ,АТАКА,ДПС И ДР.

Браво за коментара.Подкрепям.

И в листите само българи, постоянно живеещи у нас, а не като г-жа Достена, дето живее във Франция, ама иска да ни представлява.

Верно, не останаха у нас лекари, особено психиатри. Особено сме зле с "Бълза помощ". Досега трябваше спешно, с линейка да го откарат на 4-ти километър.

Умоляват се всички граждани, които виждат светло бъдеще свързано с този индивид или БСП и ДПС веднага да се явят при нас за освидетелстване!