Коментари - БСП намеси Найденов в ”тежка корупция” при обществени поръчки | Днес.dir.bg

БСП намеси Найденов в ”тежка корупция” при обществени поръчки

Събрани са достатъчно доказателства за повдигане на обвинение срещу бившия министър Мирослав Найденов, но политици са възпрепятствали това, обяви председателят на Младежкото обединение на БСП Явор Гечев на пресконференция. Самият Найденов заяви, че зад сигналите срещу него стои бившата шефка на фонд "Земеделие" Калина Илиева.

Обратно в новината

Коментари - БСП намеси Найденов в ”тежка корупция” при обществени поръчки | Днес.dir.bg

Коментари

Гласуваш за Станишев, получаваш Доган

Както и в каквото да го замесват и каквото и да е извършил, ГЕРБ си острава господар на положението в България! Каквото и да напрваи ГЕРБ-аджия, ще бъде оневинен, ако се налага съвсем през просото, както се казва! Пътят е ясен - втори мандат за ГЕРБ! Това искат ЕС и САЩ. Кервана тръгна, кучетата ще лаят!

Моника Йосифова : Серьожа,бременна съм! СерГей Станишев: Бойко е виновен!

МНОГО скрити лимонки има в редиците на БКП , не че не ни е познато, но докато бяха в парламента бяха кръгли нули , а сега предизборно все ни "запознават" с някой "тежка корупция" на министър от ГЕРБ... , защо ли!? Президента им даде мандат и уверение от ББ за 20 депутати , ама не им се ще , не им стиска да управляват , а само да ЛА ЛАТ и говорят без интересни лъжи!

ДОРИ ДА СЕ ОКАЖЕ ЧЕ НАЙДЕНОВ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК, ТОВА ПАРВИ ЛИ БКП ПО-СИМПАТИЧНИ и ПО-ЖЕЛАНИ БЕ ПОЛИТИКАНТИ? КАК ТАКА НЕ УСПЯХТЕ ЗА 4 години в ОПОЗИЦИЯ ДА РОДИТЕ НЕЩО ПО-РАЗУМНО, ОСВЕН НЯКАКВИ ДОЛНИ МИРИЗЛИВИ КОМПРОМАТИ за бивш министър? И КАК СЕ КАЗВА УПРАВЛЕНСКАТА ВИ ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ- КОМПРОМАТ 2013-2017 ЛИ?

ТЪПИ ДОЛНИ МИЛИЦИОНЕРСКИ НОМЕРА В СТИЛ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ! ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИЯ Е, ЧЕ ПОЛИТИКАТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ СЕ ОГРАНИЧАВА САМО ДО ВОДЕНЕ НА ЛИЧНИ ВОЙНИ МЕЖДУ ПАРТИИ И ПАРТИИНИ ЧЛЕНОВЕ, КАТО НИКОЙ НЕ МИСЛИ ЗА НАС!

Младите червени лайномети надминаха своите учители. Старата гвардия пикаеше във фонтаните но младата - сере навсякъде.

айде сега ша се лайносваме заради Миро-Мършата от ГъРБъвите комунисти.. айде холан ... хахах

Този натегач на снимката е от новата генерация комунисти. Дето ще заместят агентите в БСП - Ганди, Гоце, Запалката и прочее крадци. КОето обаче не значи, че са по-читави. Още от сега им личи партийната закалка и че са тръгнали по пътя на старите кадри - лъжи без покритие, хвърлени в медийното пространство и после оставят оклеветеният да се оправдава. Но чугунените тикви им вярват безрезервно, както и сенилните пенсии. Те така печелят, така омайват маргиналният си електорат винаги.

БЕШЕ ИЗБРАН,ЗАЩОТО НЯМАШЕ ДРУГА КАНДИТАТУРА!ЩЕ НАПРАВИМ ПОДПИСКА,КОЯТО ЩЕ ИЗПРАТИМ ДО ПЕС,С ВСЧКИТЕ МУ ДЕЯНИЯ С/У НАРОД И РОДИНА И ТОГАВА ЩЕ ГО ПРЕИЗБЕРАТ,СЛЕД КАТО ГО ИЗГОНЯТ ОТ ТАМ. М-Р-Ъ-С-Н-И-К!!!!!!

Борис Велчев никога не е покровителствал БСП доката е главен прокурор. Това приказки без мисъл Както обаче Велчев разследваше бивши министри на БСП, така сега Цацаров да се задвижи за гербаджиите, защото лоши дни идат за пловдивската юридическа общност

Всичко е цирк- нека отскочат до Напоителни системи, които също са под управлението" на въпросният долнопробен артист. Там какви чудесии стават- краде се наедро и "законно". Последните 4 изпълнителни директори са връх на "професионализма"- фирмата е пълна с юристи, познай защо, и много малко техничари в областта на напояването. Земеделие без напояване- на път сме да открием на ново колелото, водата и Америка. ГЕРБ са върхът. Ще започнем и въздух да внасяме с толкова професионални професионалисти.

А нали по това време главен прокурор на Републиката беше г-н Велчев. Същият е близък приятел и съратник на БСП, на червените мошеници и крадци. Нали той лично ги прикриваше, да не би случайно някой да ги даде на съд. Нали с неговата протекция бяха потулени всички опити за някакъв съд на националните крадци и предатели: Масларова, Гагузов, Овчаров, Р.Петков, Станишев, Гергов и т.н. все видни и ОЯЛИ се червени бандити. Хей Гечев - за тях стана ли дума на твоята пресконференция??? Не ли? А защо???

Този плужек е курумпиран още преди да стане министър, представете си какво е ставало по време на министерстването му...

деер

Всички стенограми на дела и сигнали в интернет в реално време!!!

Ааааа, не така.... Никакви села! Да се готвят за дългосрочно летуване по плаЦовете на Централния софийски и Сливенския женски.... -(((( АНАТЕМА ЗА ГЕРБ И ГЕРБЕРАСТИТЕ...!!!

Глупаци, пари има за всичко, но "ЕЛИТА" краде много!!!

Прав си - това, политици, съдии, прокурори, олигарси! Целият този така наречен "ЕЛИТ" заедно с монополите, разгонват фамилията на тази нация!!!

Комунистически фъшкии много се разсмърдяхте!!!

Пръцко, полека, че ще ти се пръсне пръцкалото от напъване.

Гледам некадърниците платени от ГРОБ много са се развихрили днес!Колкото и да крякате Миро-тъпото е за затвора.

Мислят да минат пак с "Виновни са Станишев и Доган". То Боко Тиквата се изчерпи напоследък и зацикли. Аз предвид, че съм трезв българин ще взема да гласувам за ДПС без майтап и то по чисто прагматични съображения -герберите са мутробизнесмените т.е. най-необразованите и най-некадърните, БСП ще си гледат първо да оправят своит хора, а те са много в напия край. Турци тука няма така, че по пътя на най-малкото зло за сега съм за ДПС. П.С. Волен е откачен, Яне е педал, царя е в гората, Кунева предаде АЕЦ.

или всички платени драскачи на партийте са си дали среща тук, или народът е тотално ослепял.Как може да се карате за това кой направи по-големи поразии, вместо да се изметат и едните и другите.За n-ти път от евросъюза кааха, че нямаме работеща съдебна система и никой нищо не направи да промени това.Всеки който дойде на влас превръща съдебната система в поредната мутреса, и скъпо платена проститутка за изпълняване на теснопартийни и частни поръчки.Каква е разликата между ГЕРБ и БСП?Просто няма такава.И при ГЕРБ разцъфтява корупцията, само определени фирми печелят обществени поръчки, всеки град с кмет от ГЕРБ се е превърнал в малко феодално царство и там вървят само тези които са приближена ГЕРБ, както навремето е било и при БСП.Не виждате ли че няма никаква икономика, фирмите тотално са сринати и не работят, през ден някой се пали, всичко е завряно в ъгъла, дори скоро ще се спука балонът и за прослувитете магистрали, защото тракия сигурно пак заради станишев няма да е завършена, или заради протестиращите, или може би заради шенген и папата.

При БСП и турците се крадеше по схема. Нагло и много но не всичко. Финансовия министър беше пич.8 милиарда резерв и 10 милиарда дългове. При Боко крадяха монополите. а те са алчни и може да откраднат дори клона на който седят. 4 милиарда резерв и 14 милиарда дългове. Некадърен финансов министър. Народа допведен до просешка тояга.

Ма какво посрещане, какво нещо бе? Нали гледахме клиповете... По-жалки от ония свирчовци не бях виждал... Десетина човечета свиркаха СЛЕД джипа ха ха ха... Това бяха всичките избиратели на БСП в Ловеч... други няма

В началото беше каузата. Каузата на всеки българин. И всички излязоха по площадите за да сложат край на монополите, за да понижим цените на тока, горивата, парното и водата. Тогава се появи тя - 100летницата. И о*ра всичко. Лумпенизира протеста и тайно и полека яхна вълната. Край на каузата. Народе пак си изигран.

Столетницата се напика от страх и Серго ако беше птишъл щеше да изяде някой камък. Не подмняй празните джобове със разни бабички герберченце тъпичко.

Найденов има и добри ходове- стандартите за мляко салам. Разбира се колегата му Дянков омалоажи и тези му мизерни постиженя като направи така, че много хора останаха без пари даже за най-гнусните ментета. А Боко пък търпя Дянков до последно. Иначе Найденов ще остане в историята, че по негово време се развиват и укрепват монополите в земеделието. Минимален процент монополисти взимат лъвсикя процент от парите от ЕС

Такива са червените драскачи, за две стотинки и майките си ще продадат и дрънкат едни и същи глупости.

Я, Калинка при БСПарите отишла> Ама то е логично - боклукът отива на бунището....

Ами от бунището Найденово излетяла и си търси ново:-)

Боклуците изхвърлени от ГЕРБ директно на бунището - право у БСП ха ха ха

Задължителна проверка на дипломите на всички дъжавни служители! В днещно време е лесно да се направи! Да се поразбутат малко гнездата на оси, да видим колко Калинки ще излязат. И после съд, но но по бързата процедура и връщане на получените заплати!

Това , че имаш диплома не те прави компетентен и НЕкорумпиран.

Я, колко бързо се обади първата Калинка! С малко се почва, като ометем вас ще почнем и другите!

ГЕЧЕВ, а заменките кой ги прави бе мършо та си заграчил,вината на министър Найденов е ,че не направи нищо и да вкара виновниците за тези заменки в затвора,мръсници сте вие от столетницата ,но ние народа не сме късопаметни,няма да ви гласуваме доверие ,откажете се

С всяка една пресконференция на БСП, червените бабукери се отдалечават от изборната победа. Това не е новина, това е закономерност. / "Гласуваш за Борисов, получаваш Костов"/ - това бе PR пропагандата на Червените кхмери. Каква стана тя - наш Ваньо опозиционер с наш серГейчо. Рано или късно, червените килоти падат и червените задници на бабукерите лъсват. Абе плужеци не разбрахте ли, че сте обречени на опозиция?

отколкото насран. Вашия лидер се умопобърка напоследък и вършеше глупост след глупост. То не , че направи нещо умно но истината е, че Боко се побърка. Ако по някаква причина (тъп народ, изборни измами) Боко вземе втори мандат има 99% вероятност следващата зима да бъде линчуван:-)

Има и голяма вероятност, Марсианци да кацнат на Земята.

+1

Тъпи ГЕРБЕРАСТИ, вие не разбрахте ли че няма да спечелите тези избори, че народа скочи точно срещу това нагло и неграмотно правителство на ГЕРБ, което дойде с обещанието да вкара всички виновни предишни управници (дори и от БСП) там където им е мястото на престъпниците, но в последствие им хареса и на тях да крадат и заиграха заедно! Това отврати всички честни и интелигентни хора в тази държава!!! Мислите ли че хората нямаше пак да гласуват за ГЕРБ, ако поне една малка част от тези обещания за справедливост бяха изпълнени??? Неможе постоянно, така нареченият елит- политици, да богатеят на гърба на народа!!!

в БСП ли са интелегентните ?

Интелигенцията е навсякъде, а наглите неграмотници жадни за власт около тях са много!!!

Интелигентите биват два вида - честни и крадливи!

Абе папагал, кога ГЕРБ са губили избори, че сега да не ги спечелят? Я си вземи успокоителните и пак помисли.

В 2013г. ще им се отдаде тази възможност, да ги загубят - защото и те повтарят грешката на БСП, заиграване с монополите!!!

Не разбрахме. Мислехме си, че народа скочи срещу монополите, а нямаме спомен някой от тях да е създаден по Бойково време. Чак сега ни просветна, че не било срещу тях, а за тях.

Справедливото наказание е хубаво нещо но не плаща сметки за ток т.е. не вдига заплати понеже тока си е евтин. Всъщност българина е корумпиран като народ и обича закона да се спазва ама от другите. Ако се въведе стриктно спазване на закона 99% от него ще изреве.

Е и какво предлагаш, да продължат кражбите ли???

До като народа не излезе и не помете тая червена сган от горе,няма да има оправия! Народа ги свали от власт на 2 пъти и то на сила и те пак се опитват да се върнат. Ами следващия път няма да ги сваляме,а ще ги избиваме. БСП-ДПС е мафията в България,всички тези олигарси са бивши червени капути,бивши партийци,които са разграбвали държавата в продължение на 2 десетилетия. Те трябва да ни върнат парите,които ни откраднаха и сега трябва да търкат кенефите в затвора,ма*ата им мръсна......

В червената сган влиза и крайно реакционното крило на БСП т.е. ГЕРБ.

герберската паплач -боко,цецо,киро:-)

Тъпи ГЕРБЕРАСТИ, вие не разбрахте ли че няма да спечелите тези избори, че народа скочи точно срещу това нагло и неграмотно правителство на ГЕРБ, което дойде с обещанието да вкара всички виновни предишни управници (дори и от БСП) там където им е мястото на престъпниците, но в последствие им хареса и на тях да крадат и заиграха заедно! Това отврати всички честни и интелигентни хора в тази държава!!! Мислите ли че хората нямаше пак да гласуват за ГЕРБ, ако поне една малка част от тези обещания за справедливост бяха изпълнени??? Неможе постоянно, така нареченият елит- политици, да богатеят на гърба на народа!!!

Кой? Народа? Или 150 души,които се сбиха - провокатори. Народа не искаше да сваля правителството!!! Народа скочи срещу всички,които управляваха последните 23 години! Но искаше това правителство да си довърши започнатото. И сега ще иска ,следващите които са на власт,да вкарат в кауша хората,които разграбиха държавата!!!

Тая измамна кифла Калинката Илиева, чийто име стана нарицателно за некомпетентност нелоялност, човешка долност, която е пращала повече сигнали до ОЛАФ срещу България, вместо да работи, от чисто балканска злоба, трябваше да я осъдят за дърявна измяна!

Тя определено е внедрена в ГЕРБ от Станишев. По негово време образованите му кадри масово си купуваха дипломите. Така той е заложил фишек под стола на Найденов от самото начало за да има с какво сега, предизборно да гали слуха на симпатизантите..

Младото поколение, напред по утъпкания път на столетницата. Това били новите лица. Тези нещо съвсем се объркаха. Като казваме нови лица нямаме предвид нови младолики физиономии, а хора с ново, нормално мислене, насочено напред, а не назад. Тези глупости, дали ще ми ги бръщолеви Станишев, Миков или друга стара муцуна или т.н. младеж Явор Гечев са си все същите глупости.

Виждате ли кой крадне и колко честни бяхме !

Тази държава ще се оправи само когато тази престъпна партия БСП я няма!

а защо съществува?защо няма осъдени?кой беше виновен на герб толкова време, че не осъдиха никого...стига сте говорили глупости и ГЕРБ и БСП са едно и също неразривно свързано нещо.Това плюене е само за да има зрелища, защото е ясно, че хляб няма.Жалко е ако това което пишете наистина го мислите, ако сте платени драскачи бих ви простил, но да не виждаш че каквито са едните, такива и другите..жалко..много жалко за държавата и най вече за ДЕЦАТА ни

Посткомунизъм. Комунистическият тъпак не разбра, че държава без съд не е държава и че до преди 3 месеца съдебната ни система беше онази, конструирана от комуниста Първанов. Комунистическият тъпак не разбра, че корупцията може да бъде победена само чрез прилагане на Закона и санкции за нарушаването му, което е крайно задължение на съдебната система, а в България не се изпълняваше от комунистическите подлоги. Комунистическият тъпак не разбра, че съдът не е под управление на правителството според българската Конституция и че провалът на съдебната ни институция не е провал на ГЕРБ, а провал на този, който я е напълнил с престъпници, партийни лакеи и некадърници - архитекта й БСП, в частност Първанов. Комунистическият тъпак не разбра тази истина, въпреки че му се обясни стотици пъти. Това класира комунистическия тъпак на най-първо място в Европа, което е едно към една решаваща предпоставка за първо място по богатство, но отзад напред. А великият комунистически тъпак не разбира и че е тъпак. Сега иска да национализира, а управлява. Сякаш пада от небето и не видя какво се случи, когато последния път го направи - стана по-беден от най-бедните на нормалните държави. Тъпак! Комунистически тъпак!

и цъфнахме и вързахме при боко и цецо. Забележи тия смешници са известни с първо име като проститутки или фолк певици докато Серго и ахмед някси не придоби гражданственост. Средната шушумига все пак чувства интелектуалното им превъзходство:- )

Защото са некадърници - и "политиците" им и платените им драскачи тука. Ей разберете, че хората ще зиберат по-скоро умели крадци като партиите на Станишев и доган отколкото пълни некадърници като вас. Ония крадяха ама не се уливаха. Вие сте пъл;ни некадърници и скапахте държавата изхарчвайки 8 милиарда повече отколкото е произвела страната и увеличавайки двойно безработицата. И това е заслуга на Боко Тиквата и за това го замерваха с камъни, а не на Станишев и Доган.Освен това Моника е по-хубава от Цветелина:-)))

Истина е, ГЕРБ нямаха политически и управленски опит и допуснаха грешки - една от които е да вкарат престъпниците от БСП и ДПС в затворите. Но има и втори мандат!

Надявай се 2-ри мандат , през крив макарон за всички тези в парламента.

През 2008 година според статистиката на самата Агенция Митници обмитените късове цигари са 22 милиарда или 2 200 ТИР-а. Тогава според данни на Министерството на финансите има 10% контрабанда или общото потребление на цигари през 2008 година е било 25 милиарда къса. Бъдещите управляващи от ГЕРБ тогава твърдят, че контрабандата на цигари е над 30%. Сега Ваньо Танов шефът на Агенция Митници твърди, че в момента контрабандата е до 15%. Обмитените късове цигари са 11,6 милиарда. Плюс 15% това прави 13,4 милиарда къса. На Ваньо Танов му се губят 11,6 милиарда къса до нивото от 2008 г.

какво пишете минуси - това е по данни на Агенция Митници - значи пишете минуси на Боко и Цвинокио

Народа масово пуши боклуци купувайки некачестен тютюн и свива цигари с машинки. Там са поне половината от липсващите късове. Кому беше нужно и това изсилване с акциза на Дянков?

Днес, червените свини грухтят, след изборите ще квичат. Това е съдбата на всяка една свиня, било то, от младежкото или старческото БСП.

Истини ( нерегистриран ) 20.03.2013 12:30 Да. Ако някой ми назове капиталистическа държава, в която да се палят един след друг, ще го поздравя за изследователската му упоритост. Комунизмът и посткомунизмът са най-циничните режими в света. Експлоатират по най-гадния начин глупостта на хората. И сега, тъкмо икономиката започна да расте, уплащиха се, направиха панаирите по улиците - за да не дойде видов ден и да не стане ясно на глупаците от къде са им бедите. Умнте хора в България знаят и си мълчат, но глупакът е кукла на конци. Познайте кой държи конците! На избодите ще видим обаче кой какви криви сметки си е правил. На Станишев това му е последният ход. Комунист богата държава не може да управлява. Може само бедна да манипулира и може да направи всичко, абсолютно всичко, за да задържи държавата бедна. За това в много държави комунизмът е обявен за противочовешко явление, защото е като тумор, лепнал се за мозъците на най-бедните. И ги тормози, обеднява, прави нещастни - като изпозлва една единствена тяхна славост, глупостта. И борави с мечтите им като наркодилър, който доставя кратка радост, но дълго нещастие и смърт.

Комунизма беше спрян и прекратен преди 23 г. и от тогава нито една партия управлявала БГ не си е позволявала да реабилитира комунизма така както ПП ГЕРБ. Последния им напън беше да възобновят Знаме на мира. А и днес се видя до какво води колониалния капитализъм.

Селското стопанство е така от 13 ч. вчера!Тъпако влез в ГУГЪЛ и прочети план РАН-ЪТ и ще ти се изясни,защо от от 10 ноември 1989 год. сме на този хал!

Няма граници за КАРИЕРИСТА. И задника ще си скъса Явор Гечев от младежкото БСП- нали му е обещано място в депутатските листи. Трябва да си го заработи.Сега, не срещу Найденов , ако трябва и срещу майка си ще повдигне обвинение. Божичко, няма ли да свърши помията в кофата на БСП. Гади ми се вече от тях.

Че Бойко да не си е мислил, че вечно ще продължи това крадене... Нормално е сега нещата да се обърнат срещу него

Мирослав Найденов заедно с верните си авери от аферата с 20 г.ирландско говеждо месо с луда крава създаде Агенцията по храните , за да овладеят вноса на храни и зеленчуци чрез тяхни спедиторски фирми, които само през тях се минава.Освен това заедно с авера си бившия шеф на Агенцията в пловдив- д-р Светозар василев създадоха частни лаборатории за изследвания на храни, фуражи и зеленчуци и овладяха търговията и производството им в страната, защото пак само през тях се минава.Прилапват и имотите на бившата ветеринарна служба по курорти, морето и в страната, имат фирми за дезинфектанти и др.момчетата от трафиканти на отровно месо вече са мултимилионери, а ние да ядем боклуци и да не мъркаме

В комунистическия кенеф кацна и лъжливата калинка!!То там се събира само житна кал!!

БСП се видя в огледалото и видя тежка корупция.

Аз съм Азер Меликов

Ех, ревнивец такъв, засрами се!

Абе тоя на снимката ми се вижда че ми е набор пък се пише на младеж.Бе тези комунисти да не са открили елексира на дълголетието?До 50 години младежи с младежки пъпки по лицето а след 50 почват да съзряват та чак след 100 поумняват

Абе за младеж доста охранен!

Да бе, глиган и половина!

За тях е младеж. Там за такъв се счита всеки под 70.

Безвъзвратно Съсипана Партия.

Някои столетни активисти са напълнили памперсите. Дали поради възрастови причини или от страх, това не е ясно? Единственото сигурно е , че колкото повече Столетницата говори, толкова повече , вонята на "Позитано" става нетърпима.

А спартията на сина му - "принц" Ангел , е новия коалиционен партньор на БСП!

Коментари - БСП намеси Найденов в ”тежка корупция” при обществени поръчки | Днес.dir.bg

БСП намеси Найденов в ”тежка корупция” при обществени поръчки

Събрани са достатъчно доказателства за повдигане на обвинение срещу бившия министър Мирослав Найденов, но политици са възпрепятствали това, обяви председателят на Младежкото обединение на БСП Явор Гечев на пресконференция. Самият Найденов заяви, че зад сигналите срещу него стои бившата шефка на фонд "Земеделие" Калина Илиева.

Обратно в новината

Коментари - БСП намеси Найденов в ”тежка корупция” при обществени поръчки | Днес.dir.bg

Коментари

Гласуваш за Станишев, получаваш Доган

Както и в каквото да го замесват и каквото и да е извършил, ГЕРБ си острава господар на положението в България! Каквото и да напрваи ГЕРБ-аджия, ще бъде оневинен, ако се налага съвсем през просото, както се казва! Пътят е ясен - втори мандат за ГЕРБ! Това искат ЕС и САЩ. Кервана тръгна, кучетата ще лаят!

Моника Йосифова : Серьожа,бременна съм! СерГей Станишев: Бойко е виновен!

МНОГО скрити лимонки има в редиците на БКП , не че не ни е познато, но докато бяха в парламента бяха кръгли нули , а сега предизборно все ни "запознават" с някой "тежка корупция" на министър от ГЕРБ... , защо ли!? Президента им даде мандат и уверение от ББ за 20 депутати , ама не им се ще , не им стиска да управляват , а само да ЛА ЛАТ и говорят без интересни лъжи!

ДОРИ ДА СЕ ОКАЖЕ ЧЕ НАЙДЕНОВ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК, ТОВА ПАРВИ ЛИ БКП ПО-СИМПАТИЧНИ и ПО-ЖЕЛАНИ БЕ ПОЛИТИКАНТИ? КАК ТАКА НЕ УСПЯХТЕ ЗА 4 години в ОПОЗИЦИЯ ДА РОДИТЕ НЕЩО ПО-РАЗУМНО, ОСВЕН НЯКАКВИ ДОЛНИ МИРИЗЛИВИ КОМПРОМАТИ за бивш министър? И КАК СЕ КАЗВА УПРАВЛЕНСКАТА ВИ ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ- КОМПРОМАТ 2013-2017 ЛИ?

ТЪПИ ДОЛНИ МИЛИЦИОНЕРСКИ НОМЕРА В СТИЛ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ! ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИЯ Е, ЧЕ ПОЛИТИКАТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ СЕ ОГРАНИЧАВА САМО ДО ВОДЕНЕ НА ЛИЧНИ ВОЙНИ МЕЖДУ ПАРТИИ И ПАРТИИНИ ЧЛЕНОВЕ, КАТО НИКОЙ НЕ МИСЛИ ЗА НАС!

Младите червени лайномети надминаха своите учители. Старата гвардия пикаеше във фонтаните но младата - сере навсякъде.

айде сега ша се лайносваме заради Миро-Мършата от ГъРБъвите комунисти.. айде холан ... хахах

Този натегач на снимката е от новата генерация комунисти. Дето ще заместят агентите в БСП - Ганди, Гоце, Запалката и прочее крадци. КОето обаче не значи, че са по-читави. Още от сега им личи партийната закалка и че са тръгнали по пътя на старите кадри - лъжи без покритие, хвърлени в медийното пространство и после оставят оклеветеният да се оправдава. Но чугунените тикви им вярват безрезервно, както и сенилните пенсии. Те така печелят, така омайват маргиналният си електорат винаги.

БЕШЕ ИЗБРАН,ЗАЩОТО НЯМАШЕ ДРУГА КАНДИТАТУРА!ЩЕ НАПРАВИМ ПОДПИСКА,КОЯТО ЩЕ ИЗПРАТИМ ДО ПЕС,С ВСЧКИТЕ МУ ДЕЯНИЯ С/У НАРОД И РОДИНА И ТОГАВА ЩЕ ГО ПРЕИЗБЕРАТ,СЛЕД КАТО ГО ИЗГОНЯТ ОТ ТАМ. М-Р-Ъ-С-Н-И-К!!!!!!

Борис Велчев никога не е покровителствал БСП доката е главен прокурор. Това приказки без мисъл Както обаче Велчев разследваше бивши министри на БСП, така сега Цацаров да се задвижи за гербаджиите, защото лоши дни идат за пловдивската юридическа общност

Всичко е цирк- нека отскочат до Напоителни системи, които също са под управлението" на въпросният долнопробен артист. Там какви чудесии стават- краде се наедро и "законно". Последните 4 изпълнителни директори са връх на "професионализма"- фирмата е пълна с юристи, познай защо, и много малко техничари в областта на напояването. Земеделие без напояване- на път сме да открием на ново колелото, водата и Америка. ГЕРБ са върхът. Ще започнем и въздух да внасяме с толкова професионални професионалисти.

А нали по това време главен прокурор на Републиката беше г-н Велчев. Същият е близък приятел и съратник на БСП, на червените мошеници и крадци. Нали той лично ги прикриваше, да не би случайно някой да ги даде на съд. Нали с неговата протекция бяха потулени всички опити за някакъв съд на националните крадци и предатели: Масларова, Гагузов, Овчаров, Р.Петков, Станишев, Гергов и т.н. все видни и ОЯЛИ се червени бандити. Хей Гечев - за тях стана ли дума на твоята пресконференция??? Не ли? А защо???

Този плужек е курумпиран още преди да стане министър, представете си какво е ставало по време на министерстването му...

деер

Всички стенограми на дела и сигнали в интернет в реално време!!!

Ааааа, не така.... Никакви села! Да се готвят за дългосрочно летуване по плаЦовете на Централния софийски и Сливенския женски.... -(((( АНАТЕМА ЗА ГЕРБ И ГЕРБЕРАСТИТЕ...!!!

Глупаци, пари има за всичко, но "ЕЛИТА" краде много!!!

Прав си - това, политици, съдии, прокурори, олигарси! Целият този така наречен "ЕЛИТ" заедно с монополите, разгонват фамилията на тази нация!!!

Комунистически фъшкии много се разсмърдяхте!!!

Пръцко, полека, че ще ти се пръсне пръцкалото от напъване.

Гледам некадърниците платени от ГРОБ много са се развихрили днес!Колкото и да крякате Миро-тъпото е за затвора.

Мислят да минат пак с "Виновни са Станишев и Доган". То Боко Тиквата се изчерпи напоследък и зацикли. Аз предвид, че съм трезв българин ще взема да гласувам за ДПС без майтап и то по чисто прагматични съображения -герберите са мутробизнесмените т.е. най-необразованите и най-некадърните, БСП ще си гледат първо да оправят своит хора, а те са много в напия край. Турци тука няма така, че по пътя на най-малкото зло за сега съм за ДПС. П.С. Волен е откачен, Яне е педал, царя е в гората, Кунева предаде АЕЦ.

или всички платени драскачи на партийте са си дали среща тук, или народът е тотално ослепял.Как може да се карате за това кой направи по-големи поразии, вместо да се изметат и едните и другите.За n-ти път от евросъюза кааха, че нямаме работеща съдебна система и никой нищо не направи да промени това.Всеки който дойде на влас превръща съдебната система в поредната мутреса, и скъпо платена проститутка за изпълняване на теснопартийни и частни поръчки.Каква е разликата между ГЕРБ и БСП?Просто няма такава.И при ГЕРБ разцъфтява корупцията, само определени фирми печелят обществени поръчки, всеки град с кмет от ГЕРБ се е превърнал в малко феодално царство и там вървят само тези които са приближена ГЕРБ, както навремето е било и при БСП.Не виждате ли че няма никаква икономика, фирмите тотално са сринати и не работят, през ден някой се пали, всичко е завряно в ъгъла, дори скоро ще се спука балонът и за прослувитете магистрали, защото тракия сигурно пак заради станишев няма да е завършена, или заради протестиращите, или може би заради шенген и папата.

При БСП и турците се крадеше по схема. Нагло и много но не всичко. Финансовия министър беше пич.8 милиарда резерв и 10 милиарда дългове. При Боко крадяха монополите. а те са алчни и може да откраднат дори клона на който седят. 4 милиарда резерв и 14 милиарда дългове. Некадърен финансов министър. Народа допведен до просешка тояга.

Ма какво посрещане, какво нещо бе? Нали гледахме клиповете... По-жалки от ония свирчовци не бях виждал... Десетина човечета свиркаха СЛЕД джипа ха ха ха... Това бяха всичките избиратели на БСП в Ловеч... други няма

В началото беше каузата. Каузата на всеки българин. И всички излязоха по площадите за да сложат край на монополите, за да понижим цените на тока, горивата, парното и водата. Тогава се появи тя - 100летницата. И о*ра всичко. Лумпенизира протеста и тайно и полека яхна вълната. Край на каузата. Народе пак си изигран.

Столетницата се напика от страх и Серго ако беше птишъл щеше да изяде някой камък. Не подмняй празните джобове със разни бабички герберченце тъпичко.

Найденов има и добри ходове- стандартите за мляко салам. Разбира се колегата му Дянков омалоажи и тези му мизерни постиженя като направи така, че много хора останаха без пари даже за най-гнусните ментета. А Боко пък търпя Дянков до последно. Иначе Найденов ще остане в историята, че по негово време се развиват и укрепват монополите в земеделието. Минимален процент монополисти взимат лъвсикя процент от парите от ЕС

Такива са червените драскачи, за две стотинки и майките си ще продадат и дрънкат едни и същи глупости.

Я, Калинка при БСПарите отишла> Ама то е логично - боклукът отива на бунището....

Ами от бунището Найденово излетяла и си търси ново:-)

Боклуците изхвърлени от ГЕРБ директно на бунището - право у БСП ха ха ха

Задължителна проверка на дипломите на всички дъжавни служители! В днещно време е лесно да се направи! Да се поразбутат малко гнездата на оси, да видим колко Калинки ще излязат. И после съд, но но по бързата процедура и връщане на получените заплати!

Това , че имаш диплома не те прави компетентен и НЕкорумпиран.

Я, колко бързо се обади първата Калинка! С малко се почва, като ометем вас ще почнем и другите!

ГЕЧЕВ, а заменките кой ги прави бе мършо та си заграчил,вината на министър Найденов е ,че не направи нищо и да вкара виновниците за тези заменки в затвора,мръсници сте вие от столетницата ,но ние народа не сме късопаметни,няма да ви гласуваме доверие ,откажете се

С всяка една пресконференция на БСП, червените бабукери се отдалечават от изборната победа. Това не е новина, това е закономерност. / "Гласуваш за Борисов, получаваш Костов"/ - това бе PR пропагандата на Червените кхмери. Каква стана тя - наш Ваньо опозиционер с наш серГейчо. Рано или късно, червените килоти падат и червените задници на бабукерите лъсват. Абе плужеци не разбрахте ли, че сте обречени на опозиция?

отколкото насран. Вашия лидер се умопобърка напоследък и вършеше глупост след глупост. То не , че направи нещо умно но истината е, че Боко се побърка. Ако по някаква причина (тъп народ, изборни измами) Боко вземе втори мандат има 99% вероятност следващата зима да бъде линчуван:-)

Има и голяма вероятност, Марсианци да кацнат на Земята.

+1

Тъпи ГЕРБЕРАСТИ, вие не разбрахте ли че няма да спечелите тези избори, че народа скочи точно срещу това нагло и неграмотно правителство на ГЕРБ, което дойде с обещанието да вкара всички виновни предишни управници (дори и от БСП) там където им е мястото на престъпниците, но в последствие им хареса и на тях да крадат и заиграха заедно! Това отврати всички честни и интелигентни хора в тази държава!!! Мислите ли че хората нямаше пак да гласуват за ГЕРБ, ако поне една малка част от тези обещания за справедливост бяха изпълнени??? Неможе постоянно, така нареченият елит- политици, да богатеят на гърба на народа!!!

в БСП ли са интелегентните ?

Интелигенцията е навсякъде, а наглите неграмотници жадни за власт около тях са много!!!

Интелигентите биват два вида - честни и крадливи!

Абе папагал, кога ГЕРБ са губили избори, че сега да не ги спечелят? Я си вземи успокоителните и пак помисли.

В 2013г. ще им се отдаде тази възможност, да ги загубят - защото и те повтарят грешката на БСП, заиграване с монополите!!!

Не разбрахме. Мислехме си, че народа скочи срещу монополите, а нямаме спомен някой от тях да е създаден по Бойково време. Чак сега ни просветна, че не било срещу тях, а за тях.

Справедливото наказание е хубаво нещо но не плаща сметки за ток т.е. не вдига заплати понеже тока си е евтин. Всъщност българина е корумпиран като народ и обича закона да се спазва ама от другите. Ако се въведе стриктно спазване на закона 99% от него ще изреве.

Е и какво предлагаш, да продължат кражбите ли???

До като народа не излезе и не помете тая червена сган от горе,няма да има оправия! Народа ги свали от власт на 2 пъти и то на сила и те пак се опитват да се върнат. Ами следващия път няма да ги сваляме,а ще ги избиваме. БСП-ДПС е мафията в България,всички тези олигарси са бивши червени капути,бивши партийци,които са разграбвали държавата в продължение на 2 десетилетия. Те трябва да ни върнат парите,които ни откраднаха и сега трябва да търкат кенефите в затвора,ма*ата им мръсна......

В червената сган влиза и крайно реакционното крило на БСП т.е. ГЕРБ.

герберската паплач -боко,цецо,киро:-)

Тъпи ГЕРБЕРАСТИ, вие не разбрахте ли че няма да спечелите тези избори, че народа скочи точно срещу това нагло и неграмотно правителство на ГЕРБ, което дойде с обещанието да вкара всички виновни предишни управници (дори и от БСП) там където им е мястото на престъпниците, но в последствие им хареса и на тях да крадат и заиграха заедно! Това отврати всички честни и интелигентни хора в тази държава!!! Мислите ли че хората нямаше пак да гласуват за ГЕРБ, ако поне една малка част от тези обещания за справедливост бяха изпълнени??? Неможе постоянно, така нареченият елит- политици, да богатеят на гърба на народа!!!

Кой? Народа? Или 150 души,които се сбиха - провокатори. Народа не искаше да сваля правителството!!! Народа скочи срещу всички,които управляваха последните 23 години! Но искаше това правителство да си довърши започнатото. И сега ще иска ,следващите които са на власт,да вкарат в кауша хората,които разграбиха държавата!!!

Тая измамна кифла Калинката Илиева, чийто име стана нарицателно за некомпетентност нелоялност, човешка долност, която е пращала повече сигнали до ОЛАФ срещу България, вместо да работи, от чисто балканска злоба, трябваше да я осъдят за дърявна измяна!

Тя определено е внедрена в ГЕРБ от Станишев. По негово време образованите му кадри масово си купуваха дипломите. Така той е заложил фишек под стола на Найденов от самото начало за да има с какво сега, предизборно да гали слуха на симпатизантите..

Младото поколение, напред по утъпкания път на столетницата. Това били новите лица. Тези нещо съвсем се объркаха. Като казваме нови лица нямаме предвид нови младолики физиономии, а хора с ново, нормално мислене, насочено напред, а не назад. Тези глупости, дали ще ми ги бръщолеви Станишев, Миков или друга стара муцуна или т.н. младеж Явор Гечев са си все същите глупости.

Виждате ли кой крадне и колко честни бяхме !

Тази държава ще се оправи само когато тази престъпна партия БСП я няма!

а защо съществува?защо няма осъдени?кой беше виновен на герб толкова време, че не осъдиха никого...стига сте говорили глупости и ГЕРБ и БСП са едно и също неразривно свързано нещо.Това плюене е само за да има зрелища, защото е ясно, че хляб няма.Жалко е ако това което пишете наистина го мислите, ако сте платени драскачи бих ви простил, но да не виждаш че каквито са едните, такива и другите..жалко..много жалко за държавата и най вече за ДЕЦАТА ни

Посткомунизъм. Комунистическият тъпак не разбра, че държава без съд не е държава и че до преди 3 месеца съдебната ни система беше онази, конструирана от комуниста Първанов. Комунистическият тъпак не разбра, че корупцията може да бъде победена само чрез прилагане на Закона и санкции за нарушаването му, което е крайно задължение на съдебната система, а в България не се изпълняваше от комунистическите подлоги. Комунистическият тъпак не разбра, че съдът не е под управление на правителството според българската Конституция и че провалът на съдебната ни институция не е провал на ГЕРБ, а провал на този, който я е напълнил с престъпници, партийни лакеи и некадърници - архитекта й БСП, в частност Първанов. Комунистическият тъпак не разбра тази истина, въпреки че му се обясни стотици пъти. Това класира комунистическия тъпак на най-първо място в Европа, което е едно към една решаваща предпоставка за първо място по богатство, но отзад напред. А великият комунистически тъпак не разбира и че е тъпак. Сега иска да национализира, а управлява. Сякаш пада от небето и не видя какво се случи, когато последния път го направи - стана по-беден от най-бедните на нормалните държави. Тъпак! Комунистически тъпак!

и цъфнахме и вързахме при боко и цецо. Забележи тия смешници са известни с първо име като проститутки или фолк певици докато Серго и ахмед някси не придоби гражданственост. Средната шушумига все пак чувства интелектуалното им превъзходство:- )

Защото са некадърници - и "политиците" им и платените им драскачи тука. Ей разберете, че хората ще зиберат по-скоро умели крадци като партиите на Станишев и доган отколкото пълни некадърници като вас. Ония крадяха ама не се уливаха. Вие сте пъл;ни некадърници и скапахте държавата изхарчвайки 8 милиарда повече отколкото е произвела страната и увеличавайки двойно безработицата. И това е заслуга на Боко Тиквата и за това го замерваха с камъни, а не на Станишев и Доган.Освен това Моника е по-хубава от Цветелина:-)))

Истина е, ГЕРБ нямаха политически и управленски опит и допуснаха грешки - една от които е да вкарат престъпниците от БСП и ДПС в затворите. Но има и втори мандат!

Надявай се 2-ри мандат , през крив макарон за всички тези в парламента.

През 2008 година според статистиката на самата Агенция Митници обмитените късове цигари са 22 милиарда или 2 200 ТИР-а. Тогава според данни на Министерството на финансите има 10% контрабанда или общото потребление на цигари през 2008 година е било 25 милиарда къса. Бъдещите управляващи от ГЕРБ тогава твърдят, че контрабандата на цигари е над 30%. Сега Ваньо Танов шефът на Агенция Митници твърди, че в момента контрабандата е до 15%. Обмитените късове цигари са 11,6 милиарда. Плюс 15% това прави 13,4 милиарда къса. На Ваньо Танов му се губят 11,6 милиарда къса до нивото от 2008 г.

какво пишете минуси - това е по данни на Агенция Митници - значи пишете минуси на Боко и Цвинокио

Народа масово пуши боклуци купувайки некачестен тютюн и свива цигари с машинки. Там са поне половината от липсващите късове. Кому беше нужно и това изсилване с акциза на Дянков?

Днес, червените свини грухтят, след изборите ще квичат. Това е съдбата на всяка една свиня, било то, от младежкото или старческото БСП.

Истини ( нерегистриран ) 20.03.2013 12:30 Да. Ако някой ми назове капиталистическа държава, в която да се палят един след друг, ще го поздравя за изследователската му упоритост. Комунизмът и посткомунизмът са най-циничните режими в света. Експлоатират по най-гадния начин глупостта на хората. И сега, тъкмо икономиката започна да расте, уплащиха се, направиха панаирите по улиците - за да не дойде видов ден и да не стане ясно на глупаците от къде са им бедите. Умнте хора в България знаят и си мълчат, но глупакът е кукла на конци. Познайте кой държи конците! На избодите ще видим обаче кой какви криви сметки си е правил. На Станишев това му е последният ход. Комунист богата държава не може да управлява. Може само бедна да манипулира и може да направи всичко, абсолютно всичко, за да задържи държавата бедна. За това в много държави комунизмът е обявен за противочовешко явление, защото е като тумор, лепнал се за мозъците на най-бедните. И ги тормози, обеднява, прави нещастни - като изпозлва една единствена тяхна славост, глупостта. И борави с мечтите им като наркодилър, който доставя кратка радост, но дълго нещастие и смърт.

Комунизма беше спрян и прекратен преди 23 г. и от тогава нито една партия управлявала БГ не си е позволявала да реабилитира комунизма така както ПП ГЕРБ. Последния им напън беше да възобновят Знаме на мира. А и днес се видя до какво води колониалния капитализъм.

Селското стопанство е така от 13 ч. вчера!Тъпако влез в ГУГЪЛ и прочети план РАН-ЪТ и ще ти се изясни,защо от от 10 ноември 1989 год. сме на този хал!

Няма граници за КАРИЕРИСТА. И задника ще си скъса Явор Гечев от младежкото БСП- нали му е обещано място в депутатските листи. Трябва да си го заработи.Сега, не срещу Найденов , ако трябва и срещу майка си ще повдигне обвинение. Божичко, няма ли да свърши помията в кофата на БСП. Гади ми се вече от тях.

Че Бойко да не си е мислил, че вечно ще продължи това крадене... Нормално е сега нещата да се обърнат срещу него

Мирослав Найденов заедно с верните си авери от аферата с 20 г.ирландско говеждо месо с луда крава създаде Агенцията по храните , за да овладеят вноса на храни и зеленчуци чрез тяхни спедиторски фирми, които само през тях се минава.Освен това заедно с авера си бившия шеф на Агенцията в пловдив- д-р Светозар василев създадоха частни лаборатории за изследвания на храни, фуражи и зеленчуци и овладяха търговията и производството им в страната, защото пак само през тях се минава.Прилапват и имотите на бившата ветеринарна служба по курорти, морето и в страната, имат фирми за дезинфектанти и др.момчетата от трафиканти на отровно месо вече са мултимилионери, а ние да ядем боклуци и да не мъркаме

В комунистическия кенеф кацна и лъжливата калинка!!То там се събира само житна кал!!

БСП се видя в огледалото и видя тежка корупция.

Аз съм Азер Меликов

Ех, ревнивец такъв, засрами се!

Абе тоя на снимката ми се вижда че ми е набор пък се пише на младеж.Бе тези комунисти да не са открили елексира на дълголетието?До 50 години младежи с младежки пъпки по лицето а след 50 почват да съзряват та чак след 100 поумняват

Абе за младеж доста охранен!

Да бе, глиган и половина!

За тях е младеж. Там за такъв се счита всеки под 70.

Безвъзвратно Съсипана Партия.

Някои столетни активисти са напълнили памперсите. Дали поради възрастови причини или от страх, това не е ясно? Единственото сигурно е , че колкото повече Столетницата говори, толкова повече , вонята на "Позитано" става нетърпима.

А спартията на сина му - "принц" Ангел , е новия коалиционен партньор на БСП!