Коментари - БСП започва консултации за съдебната реформа | Днес.dir.bg

БСП започва консултации за съдебната реформа

БСП започва консултации с президента и главния прокурор за съдебната реформа.

Обратно в новината

Коментари - БСП започва консултации за съдебната реформа | Днес.dir.bg

Коментари

KROKODIL

Ние в Пресцентъра на Партията за българия предлагаме новото звено да има разследващи функции. За целта начело трябва да бъде поставен някой професионален следовател като Делян Славчев Пеевски.

Започваме консултации с педофилите как по-добре да пазим децата!

Какво иска Нинова? С една служба създадена от Станишев и с директор назначен от Радев и нови служители признателни на БСП заради осигурените 2/3 да владее и да търгува информация. Много семпла е тази жена ако мисли , че тази й импровизация ще мине и семпла е меко казано.

Реформа се прави за човечетата, които засяга. Туй са съдии, прокурори, следователи. Няма значение на какво ниво са. Те са една пасмина, затворена - моми, ергени, парясници. С тях и адвокатите, нотари, съдебни изпълнители. Правят си врътки помежду си и се кефет. Вземат пари и си ги делкат за да им вървят делта, както им изнася. Не им дреме за обикновения човечец. Само и само да го обрулят. Нека да отворят каква соственост имат тези, които са свързани със съдебната система, ама и в Европа имоти. Само мандатност. Повече от 10 години на едно и също работно място не бива да са. Да се промени Конституцията. Край на несменяемостта. Изпити, психологическа годност, за всяка смяна на работното място.

Щях да напиша мнението си, но като видях снимката промених намерението си. Непростимо е да публикувате без да огледате такава снимка в близък подпухнал план!!!! Такава снимка не помага на Нинова нито на намеренията й.

Много активни БСП когато са в опозиция. Да им се ненадяваш! Само не знам защо, като започнат да управляват целия ентусиазъм бива вложен в разпределяне на баницата. И само забележете с кого БСП започва консултации - с Радев и Цацаров?!?!?!?!? Ако искате направо с Гергов, Пеевски и Митьо Очите се консултирайте каква реформа им е по-удобна . . .

Баш корумпарите ще се консултираме със другите корумпари как хем да имитираме борба с корупцията, хем да не се пипаме едни други. в това сме факири. Вече 30 години го практикуваме ПЕРФЕКТНО!

Наблюдава се повишена активност и усилено заработване за почивните дни.

Нека да тръгнем от думите на Курнелия: "Властта искала била да овладее структурите за разследване на корупцията". Това означава че в монета ББ няма контрол върху тези структури. Но кой има контрол тогава? Ясно е кой - БСП и компания. Номенклатурата на БКП-БСП в9инаги е имала контрол над МВР и държавните служби. Да не забравяме че ДАНС беше създаден от Станишката. И в тези структури вилненендив комунизъм. Та затова ги е страх да не ги контролира някой.

Административните съдилища са най-ненужни изобщо в този си вид и начин на работа. Те внушават на хората, че са нищожни, нямат права, защото те изцяло подкрепят административните органи срещу които хората се осмеляват да се опълчат. Не само че не получават справедливост, а са финансово и морално ограбени от съда - да плащат непосилни хонорари на " заинтересована страна ", съдя изпълнители и други грабители. Като правило делата се решават в полза на администрацията, издала неправилен акт, заповед и т.н. Непробиваеми са.

Политиците са по-голяма обида от всичко което може да се напише, но тях само им се мазните.

за да не те трият копирай разни неща както правят умните във форума и ще си добре

Той президента нали щеше да се среща с Моника Маковеи да се консултира как се прави справедлив съд? Май само предизборно замазваше очите на хората. Колко типично, но му се вързаха.

НЕ БЕ ,,БОРИСОВ НЕ ИСКА ДА СПЕЧЕЛИ ХА ХА ХА

ХЕЙ С МИНУСА!? НЕ ВЯРВАШ НА ШЕФА СИ?

... а срещата с Маковей кога..... опс ти си от вързаните, няма как да знаеш.....

от комунягите - няма.

радетелка за правдива съдебна рИформа - по комунистически.Другарите не са виновни и когато грешат/крадат/Значи рИформата на Курни е само за останалата част от народа.Както винаги е било досега.

и аз сега прочетох за хотела на Първанов - ама то интернет като Болшая советская енциклопедия - кое по-напред да четеш. Мръсници - и най-вече бесепарите щото се представят, че бранят бедния народ, а сами тънат в милиони. Който като мен не знае - да прочете - "жената -. хамелион" за Корни- приятно четене и пак гласувайте за тях.

ама момчето работило във фирма 2 години и спестило 3 милиона лева. Е такава заплата не дават и на президента на САЩ. Ама той и бащата помогнал - как ли - напразно от БТВ уволниха Иво Инджев - право си е казвал. Сега съм за Бокова - тя поне от еврпийски и световни заплати и мъжът ѝ спастрили 5 милиона долара, а първанката от къде? Де е комуняга все е лъжец и крадец - соцален президент ха-ха.

Какъв човек трябва да си ,та да говориш за нещо което ако се случи първо тебе трябва да засегне.На това какво му се вика?Съвест нямате вие.Вие сте оперирани от това.

БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА Е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА,А НЕ ПРЕЗИДЕНТСКА. ПРЕЗИДЕНТСКАТА ВЛАСТ Е ОГРАНИЧЕНА ПО КОНСТИТУЦИЯ И ИМА САМО ОФИЦИАЛНИ ДЪРЖАВНИ ФУНКЦИИ. ОТ ПРЕЗИДЕНТА НИЩО НЕ ЗАВИСИ.

Затова сме цъфнали и вързали.

цъфнал си , като първомайска роза на бузлуджа.......

другарко и децата знаят кои са за затвора.Не е нужна никакъв закон,а всички вие които сте във властта вече 28г. и освен да крадете друго не вършите , до един без изключение да бъдете натикани в затвора.Иначе България загива ,а омразата към вас расте тя ще ви убие.Безполезни сте за нас ,вие само крадете и нищо не работите.Дано горите в а.а

Мисля, че президента трябва да има по-силно влияние върху съдебната система. Една промяна в тази насока би била добра. В случая Нинова заслужава подкрепа!

НИКОЙ не трябва да има "по-силно влияние върху съдебната система" - нито президента, нито премиера - това , разбира се, е пожелателно;) Нещо като вица за Иванчо и разликата между де юре и де факто;)

да я подкрепя и аз но само отзад

след 30 години ще се пооправи бг, но не сега, от народа за народа, мнение на български граждани/в бг и извън бг/турци, цигани, помаци, християни, евреи, арменци--- губене на време и отвличане на внимание на хората за много по-важни неща--- е как ще се оправи бг--- едни получават над 2-3-5-20 и кусур хилядарки, а други 300-400-500 български лева, как бе мила, нямало е и никога няма да има справедливост . поздрави далечни от сите ни

И накрая, на принципа на "много баби - хилаво дете", ще излезе "много консултации - нефелен закон"! Което впрочем е и целта на всички по върховете - ..."ние знаем защо, и те си знаят защо", ако трябва леко да перефразирам знаменитата фраза на Ли Куан Ю;)

потрудят" - прочетох за хотела на синът на Първанов . Майко мила - светнал - петзвезден и Първанов сам си казва, че момчето му завършило финанси и е от пари събирани от заплата, и той Първанов му помогнал - откъде ли? И най-.много да е взел заем от 200 000 лв. И това ако не е за прокурор, а и сестрата на Добрев - тя пък откъде - абе крадат е с гъ..за си.

БСП(ДС),ДПС(ДС) ще се консултират с Цацаров и Гумен Радев за съдебната реформа. Ами другарко трътло,ще се консултирате ли с Цеци Кънчев??? Нали Евророма е от вашата "столетна" кръв......

трябва да е такава,че госпожа/другарката да се откаже от имунитета си на депутат и да дава обяснение в прокуратурата,как криминално приватизира"Техноимпекс" и продаде за жълти стотинки Пловдивския панаир на другаря Гергов,сега "врага с партиен билет".

Най корумпираните мафиоти в България са тръгнали да правят съдебната реформа - Цацаров,Пеевски,КУрнелия,Лазар Колев,Румен Овчаров.... Съдебна реформа не се прави от корумпирани престъпници,като горе изброените,а от неопетнени такива,но лошото е,че такива в момента в България сред господата управляващи и управлявали досега няма!!!! Явно трябва народа да си избере такива неопетнени личности,които да я направят,защото тези лица,като тази от снимката ще си направят съдебната реформа отново да им служи,както досега...

И Бацето и той праи риформа , що не си го упоменал.

Президентът е свикнал да урежда Десито, та....Или ще е тя или Пеевски(по навик)..Но, пак няма да им се получат нещата

яко та да прикрият собствените си кражби. Бесепари - знаете ли да четете - в Гугъл само ако напишете - хотела на синът на Първанов и излиза, че заедно със сестрата на Николай Добрев - радетелят за правда са го купили за 7,5 МИЛИОНА ЛЕВА официяално, а неофициално поне за 10.

къде беше Курни последните дни,че не се виждаше,даже мислих ,че е в отпуска и нищо не се произнесе за договора ни със Македония.А тя миткосвала по съдилища и прокуратура да брои гласовете на съмишлениците по реформата.

УЖАС!!! Щом БСП ще участва в съдебната реформа работата е ясна... Че тя КУрнелия Нинова е корумпирана до мозъка на костите си,всички знаем,коя е,всички знаем БСП кои са и какви плъхове има вътре! Съдебната реформа ще е в услуга отново на мафията,просто промяна няма да има,ако си мисли някой,че ще има трябва да е луд...

А бе тия не са ли във ваканция,какви са тези консултации?Преди голямата ваканция никой не смееше да продума нещо,а сега работа та работа.

снимката и за съдия става,и за прокурор ,и за адвокат,и за надзирателка в Сливенския затвор... със тази голяма махленска уста,дето не спира да мели и каканиже щяло и нещяло.

ама тая неустоима красавица. Сега вече знам защо я е харесал Костов.

консултациите от Москва и ген.Решетников какво каза.Каза ли стриктно да се придържате към личността на сталиновия главен прокурор Вишински.

Шилo

Малии, направо е страшна!!! Не реформата.

Вероятно консултациите трябва да бъдат как да избегнат наказателно преследване за множеството им престъпления

Престъпниците - Рецидивисти БСП са срещу Закона за противодействие на корупцията и отнемане в полза на държавата на незаконно придобито имущество!?

"Лидерът на БСП отбеляза, че от партията имат алтернативно предложение специалната дирекция в ДАНС да бъде извадена от там, само тя да представлява това звено и да има разследващи функции. " Таман, таман имате и готов шеф на специалното звено - най-корпулентния момък на Републиката- нали един път вече го предложихте, проверили сте го и знаете, че става!;) А за заместници Цацаров, като главен консултант, би могъл да предложи "прокурора на Куката" от Плевен и "следователя на Очите" от Несебър! Готово - УМРИ, КОРУПЦИО!!!;)

А с Шефа кога ще се консултиращ? Той решава, той управлява. Или пак курвенската?

Само като кажеш, че си говорила с Цацаров и Лазар Колев и ми става ясно каква реформа искате да правите. Говориш за реформо с хора, които искат да запазят корумпираната Прокуратура така както е сега. Дано хората не се подлъжат за пореден път от лъжци, популисти и демагози като тези от БСП/ДПС!!!

Да, напълно съгласен. Провеждат консултации да не би случайно правосъдната реформа да оправи нещо и да кадруват още повече в правосъдието.

започва самостоятелни консултации за съдебната реформа. Та тя няма да се състои ако всеки почне да иска консултации.

Коментари - БСП започва консултации за съдебната реформа | Днес.dir.bg

БСП започва консултации за съдебната реформа

БСП започва консултации с президента и главния прокурор за съдебната реформа.

Обратно в новината

Коментари - БСП започва консултации за съдебната реформа | Днес.dir.bg

Коментари

KROKODIL

Ние в Пресцентъра на Партията за българия предлагаме новото звено да има разследващи функции. За целта начело трябва да бъде поставен някой професионален следовател като Делян Славчев Пеевски.

Започваме консултации с педофилите как по-добре да пазим децата!

Какво иска Нинова? С една служба създадена от Станишев и с директор назначен от Радев и нови служители признателни на БСП заради осигурените 2/3 да владее и да търгува информация. Много семпла е тази жена ако мисли , че тази й импровизация ще мине и семпла е меко казано.

Реформа се прави за човечетата, които засяга. Туй са съдии, прокурори, следователи. Няма значение на какво ниво са. Те са една пасмина, затворена - моми, ергени, парясници. С тях и адвокатите, нотари, съдебни изпълнители. Правят си врътки помежду си и се кефет. Вземат пари и си ги делкат за да им вървят делта, както им изнася. Не им дреме за обикновения човечец. Само и само да го обрулят. Нека да отворят каква соственост имат тези, които са свързани със съдебната система, ама и в Европа имоти. Само мандатност. Повече от 10 години на едно и също работно място не бива да са. Да се промени Конституцията. Край на несменяемостта. Изпити, психологическа годност, за всяка смяна на работното място.

Щях да напиша мнението си, но като видях снимката промених намерението си. Непростимо е да публикувате без да огледате такава снимка в близък подпухнал план!!!! Такава снимка не помага на Нинова нито на намеренията й.

Много активни БСП когато са в опозиция. Да им се ненадяваш! Само не знам защо, като започнат да управляват целия ентусиазъм бива вложен в разпределяне на баницата. И само забележете с кого БСП започва консултации - с Радев и Цацаров?!?!?!?!? Ако искате направо с Гергов, Пеевски и Митьо Очите се консултирайте каква реформа им е по-удобна . . .

Баш корумпарите ще се консултираме със другите корумпари как хем да имитираме борба с корупцията, хем да не се пипаме едни други. в това сме факири. Вече 30 години го практикуваме ПЕРФЕКТНО!

Наблюдава се повишена активност и усилено заработване за почивните дни.

Нека да тръгнем от думите на Курнелия: "Властта искала била да овладее структурите за разследване на корупцията". Това означава че в монета ББ няма контрол върху тези структури. Но кой има контрол тогава? Ясно е кой - БСП и компания. Номенклатурата на БКП-БСП в9инаги е имала контрол над МВР и държавните служби. Да не забравяме че ДАНС беше създаден от Станишката. И в тези структури вилненендив комунизъм. Та затова ги е страх да не ги контролира някой.

Административните съдилища са най-ненужни изобщо в този си вид и начин на работа. Те внушават на хората, че са нищожни, нямат права, защото те изцяло подкрепят административните органи срещу които хората се осмеляват да се опълчат. Не само че не получават справедливост, а са финансово и морално ограбени от съда - да плащат непосилни хонорари на " заинтересована страна ", съдя изпълнители и други грабители. Като правило делата се решават в полза на администрацията, издала неправилен акт, заповед и т.н. Непробиваеми са.

Политиците са по-голяма обида от всичко което може да се напише, но тях само им се мазните.

за да не те трият копирай разни неща както правят умните във форума и ще си добре

Той президента нали щеше да се среща с Моника Маковеи да се консултира как се прави справедлив съд? Май само предизборно замазваше очите на хората. Колко типично, но му се вързаха.

НЕ БЕ ,,БОРИСОВ НЕ ИСКА ДА СПЕЧЕЛИ ХА ХА ХА

ХЕЙ С МИНУСА!? НЕ ВЯРВАШ НА ШЕФА СИ?

... а срещата с Маковей кога..... опс ти си от вързаните, няма как да знаеш.....

от комунягите - няма.

радетелка за правдива съдебна рИформа - по комунистически.Другарите не са виновни и когато грешат/крадат/Значи рИформата на Курни е само за останалата част от народа.Както винаги е било досега.

и аз сега прочетох за хотела на Първанов - ама то интернет като Болшая советская енциклопедия - кое по-напред да четеш. Мръсници - и най-вече бесепарите щото се представят, че бранят бедния народ, а сами тънат в милиони. Който като мен не знае - да прочете - "жената -. хамелион" за Корни- приятно четене и пак гласувайте за тях.

ама момчето работило във фирма 2 години и спестило 3 милиона лева. Е такава заплата не дават и на президента на САЩ. Ама той и бащата помогнал - как ли - напразно от БТВ уволниха Иво Инджев - право си е казвал. Сега съм за Бокова - тя поне от еврпийски и световни заплати и мъжът ѝ спастрили 5 милиона долара, а първанката от къде? Де е комуняга все е лъжец и крадец - соцален президент ха-ха.

Какъв човек трябва да си ,та да говориш за нещо което ако се случи първо тебе трябва да засегне.На това какво му се вика?Съвест нямате вие.Вие сте оперирани от това.

БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА Е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА,А НЕ ПРЕЗИДЕНТСКА. ПРЕЗИДЕНТСКАТА ВЛАСТ Е ОГРАНИЧЕНА ПО КОНСТИТУЦИЯ И ИМА САМО ОФИЦИАЛНИ ДЪРЖАВНИ ФУНКЦИИ. ОТ ПРЕЗИДЕНТА НИЩО НЕ ЗАВИСИ.

Затова сме цъфнали и вързали.

цъфнал си , като първомайска роза на бузлуджа.......

другарко и децата знаят кои са за затвора.Не е нужна никакъв закон,а всички вие които сте във властта вече 28г. и освен да крадете друго не вършите , до един без изключение да бъдете натикани в затвора.Иначе България загива ,а омразата към вас расте тя ще ви убие.Безполезни сте за нас ,вие само крадете и нищо не работите.Дано горите в а.а

Мисля, че президента трябва да има по-силно влияние върху съдебната система. Една промяна в тази насока би била добра. В случая Нинова заслужава подкрепа!

НИКОЙ не трябва да има "по-силно влияние върху съдебната система" - нито президента, нито премиера - това , разбира се, е пожелателно;) Нещо като вица за Иванчо и разликата между де юре и де факто;)

да я подкрепя и аз но само отзад

след 30 години ще се пооправи бг, но не сега, от народа за народа, мнение на български граждани/в бг и извън бг/турци, цигани, помаци, християни, евреи, арменци--- губене на време и отвличане на внимание на хората за много по-важни неща--- е как ще се оправи бг--- едни получават над 2-3-5-20 и кусур хилядарки, а други 300-400-500 български лева, как бе мила, нямало е и никога няма да има справедливост . поздрави далечни от сите ни

И накрая, на принципа на "много баби - хилаво дете", ще излезе "много консултации - нефелен закон"! Което впрочем е и целта на всички по върховете - ..."ние знаем защо, и те си знаят защо", ако трябва леко да перефразирам знаменитата фраза на Ли Куан Ю;)

потрудят" - прочетох за хотела на синът на Първанов . Майко мила - светнал - петзвезден и Първанов сам си казва, че момчето му завършило финанси и е от пари събирани от заплата, и той Първанов му помогнал - откъде ли? И най-.много да е взел заем от 200 000 лв. И това ако не е за прокурор, а и сестрата на Добрев - тя пък откъде - абе крадат е с гъ..за си.

БСП(ДС),ДПС(ДС) ще се консултират с Цацаров и Гумен Радев за съдебната реформа. Ами другарко трътло,ще се консултирате ли с Цеци Кънчев??? Нали Евророма е от вашата "столетна" кръв......

трябва да е такава,че госпожа/другарката да се откаже от имунитета си на депутат и да дава обяснение в прокуратурата,как криминално приватизира"Техноимпекс" и продаде за жълти стотинки Пловдивския панаир на другаря Гергов,сега "врага с партиен билет".

Най корумпираните мафиоти в България са тръгнали да правят съдебната реформа - Цацаров,Пеевски,КУрнелия,Лазар Колев,Румен Овчаров.... Съдебна реформа не се прави от корумпирани престъпници,като горе изброените,а от неопетнени такива,но лошото е,че такива в момента в България сред господата управляващи и управлявали досега няма!!!! Явно трябва народа да си избере такива неопетнени личности,които да я направят,защото тези лица,като тази от снимката ще си направят съдебната реформа отново да им служи,както досега...

И Бацето и той праи риформа , що не си го упоменал.

Президентът е свикнал да урежда Десито, та....Или ще е тя или Пеевски(по навик)..Но, пак няма да им се получат нещата

яко та да прикрият собствените си кражби. Бесепари - знаете ли да четете - в Гугъл само ако напишете - хотела на синът на Първанов и излиза, че заедно със сестрата на Николай Добрев - радетелят за правда са го купили за 7,5 МИЛИОНА ЛЕВА официяално, а неофициално поне за 10.

къде беше Курни последните дни,че не се виждаше,даже мислих ,че е в отпуска и нищо не се произнесе за договора ни със Македония.А тя миткосвала по съдилища и прокуратура да брои гласовете на съмишлениците по реформата.

УЖАС!!! Щом БСП ще участва в съдебната реформа работата е ясна... Че тя КУрнелия Нинова е корумпирана до мозъка на костите си,всички знаем,коя е,всички знаем БСП кои са и какви плъхове има вътре! Съдебната реформа ще е в услуга отново на мафията,просто промяна няма да има,ако си мисли някой,че ще има трябва да е луд...

А бе тия не са ли във ваканция,какви са тези консултации?Преди голямата ваканция никой не смееше да продума нещо,а сега работа та работа.

снимката и за съдия става,и за прокурор ,и за адвокат,и за надзирателка в Сливенския затвор... със тази голяма махленска уста,дето не спира да мели и каканиже щяло и нещяло.

ама тая неустоима красавица. Сега вече знам защо я е харесал Костов.

консултациите от Москва и ген.Решетников какво каза.Каза ли стриктно да се придържате към личността на сталиновия главен прокурор Вишински.

Шилo

Малии, направо е страшна!!! Не реформата.

Вероятно консултациите трябва да бъдат как да избегнат наказателно преследване за множеството им престъпления

Престъпниците - Рецидивисти БСП са срещу Закона за противодействие на корупцията и отнемане в полза на държавата на незаконно придобито имущество!?

"Лидерът на БСП отбеляза, че от партията имат алтернативно предложение специалната дирекция в ДАНС да бъде извадена от там, само тя да представлява това звено и да има разследващи функции. " Таман, таман имате и готов шеф на специалното звено - най-корпулентния момък на Републиката- нали един път вече го предложихте, проверили сте го и знаете, че става!;) А за заместници Цацаров, като главен консултант, би могъл да предложи "прокурора на Куката" от Плевен и "следователя на Очите" от Несебър! Готово - УМРИ, КОРУПЦИО!!!;)

А с Шефа кога ще се консултиращ? Той решава, той управлява. Или пак курвенската?

Само като кажеш, че си говорила с Цацаров и Лазар Колев и ми става ясно каква реформа искате да правите. Говориш за реформо с хора, които искат да запазят корумпираната Прокуратура така както е сега. Дано хората не се подлъжат за пореден път от лъжци, популисти и демагози като тези от БСП/ДПС!!!

Да, напълно съгласен. Провеждат консултации да не би случайно правосъдната реформа да оправи нещо и да кадруват още повече в правосъдието.

започва самостоятелни консултации за съдебната реформа. Та тя няма да се състои ако всеки почне да иска консултации.