Нинова: Когато управляваме, мъжът ми напуска държавна работа

Корнелия Нинова отговори на ГЕРБ, които вчера попитаха вярно ли е, че съпругът й работи в "Лукойл", която е спонсорирала нейна и на БСП кампания.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Когато управляваме, мъжът ми напуска държавна работа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъжът на госпожа другарката Нинова работи в чужда държавна компания.... Това е доста опасно и навежда мисли за чуждопоклонничество домогнало се до българския парламент.....

Колкото газпром е частна Нинова ще си докараш разправия с другаря Путин така моля ти се ще реши Руската Федерация че някой тайно им е приватизирал фирмата...... ХА ХА ХА

А един мармот завива шоколад... НИНОВАААААААА ЛУКОЙЛ НЕ Е ЧАСТНА ФИРМА ЛУКОЙЛ Е ФИРМА СОБСТВЕНОСТ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОЩЕ ПО ЗЛЕ ..... руска държавна фирма

"Тя подчерта, че откакто съпругът й работи в частната компания "Лукойл" връзката между БСП и руската резидентура в България е по-тясна и сигурна от всякога досега. Просто поръченията и доносите Нинова ги получава и дава вечер в кревата.

То е толко просто, ама не им изнасе да го възвеждат. Ценз и лимит на държавна длъжност. Ако спечелиш конкурс за държавна длъжност, после след 4-5 години да си уволнен по закона и да си търсиш нова работа. И да немаш право да работиш държавна длъжност повеке от 5 години в живота си. Това е, ама не им изнасе. Зенза уж го има и сега, но никой не го ебава. Просто, хората сами си го пречиневат - днеска той ке ме прецака, утре ас него - и двамата се лъжем, че не сме прецакани. Сички са прецакани. Докато хората дълбает в негхативното и злобното, докато се гони рушвет, лесни пари и пенсия, докато ценностите са да се извлачи повече - дотогава сичките ше живеете в лъжата, че сте добре и сичко ви е нарет. Днекса ти ке извлачиш, и ке си доволен. Утре обаче тебе ке те извлачът .......тогава ко йе доволен. Докато принципа е да се влачи поединично - никой нема да е шеслиФ.

Много ми допада позицията на Нинова. Така се печелят избиратели, а не с овехтели и прашасали комунистически лозунги. Разбира се БСП трябва да извърви дълъг път, за да ни убеди в искреността на лидерите си.

Минусите ми ги слагат от ГЕРБ и промитите мозъци от Съюза на АБПФК.

Ния от САБПФК ще се борим до край за ликвидирането на червената буржоазия и за просперитета на народа,ако трябва и чрез въоръжена борба.

С лъжите ли ти допадна?!!!! Боже пази България от такива като теб, "вярващи" ..........................

На Курни не и трябва вуйчо владика, ти или е дясната ръка на СДС или на БСП. Все бърка в кацата.

"Ако е било така, няма да бъде повече". А дано, ама надали.....

Боже..... Колко чиста жена, боже.... Има ли такива, които вярват в искреността й, защото аз не вярвам

въпросът е защо все на държавни работи се урежда, не разбра ли че вие често печелите и е по/добре в частния сектор като всички нас - ниски заплати, 1 седмица отпуска, без право на болничен,. Да се оплачем ще кажете- на кого, на такива като съпругът ви морални и честни ли

що ривети бе, при капитализма има капиталисти, обслужваща политически върхушка и работници. Вие защо сте останали рабитници, минете на другите категории, свободни сте!!!

Много скоро ще разберш защо,като увиснат по стълбовете такива като тебе ще ти стане ясно сволач такава.

Ха-ха . Невероятно безочлив класически ЧЕРВЕН БОКЛУК е тази помиярка...

а ти подкрепяш не класически "помяри" ????

Че не могат да ме изумят с наглостта си, но не би. Отчитам, че грешката ми идва от това, че се опирам на някакви общочовешки представи за морал и етика, но не отчитам, че някой индивиди, само на външен вид приличат на хора. Чудесен пример за такъв индивид е г-жа/другарката КУрнелия.

И като напусне /ако е така! и то веднага ли???/ отива право в някоя от червените фирми на червените бизнесмени. Кого лъжете, другарко Нинова? Кажете какво става с него като напусне държавната хранилка. Защото ние, обикновените българи, не си намираме веднага добре платена нова работа, а отиваме на борсата. Вашият съпруг минавал ли е през борсата поне за един ден????

какво предлагаш?

Корнелия първо да отговори на всички българи защо са избрани в Българския Парламент? За да работят за подобряване на жизнения стандарт на живота в България, за да повишават авторитета на България в международните отношения? Или, както правят всеки Божи ден, всеки час, скандали подир скандали- лични обвинения, нападки, компромати и др. и др. Къде, фактически е грижата, компетенцията, действията за обикновенните хора, за техните ежедневни проблеми и за недоимъка? И това се отнася и за управляващата партия и с още по-голяма сила за опозицията. Погледнато от разстояние, за нас е ясно едно: стани ти, да седна аз. И като седна да правя не така, а още по-брутално, по хайдушки потайно, но с едничката цел да грабя, да се облагоделствам, а хората-кучета ги яли... Тази Корнелия, на която хайдушките действия и попълзновения ги знае мало и голямо, с помощта на някои разпасани "разследващи" журналя и не без своята ехидна усмивчица, си въобразява, че може да залъже все още някой абдал. За нейно голямо съжаление абдалите в България свършиха и всеки човек у нас знае съвсем точно как стоят нещата.

Доста идиоти има в сайта! При това платени! На вас нещастници, ви казват реални неща за "калинките" на ГЕРБ, които под строй отиват да гласуват за да си запазят топлите местенца. Същите "калинки" са назначени по хасковската схема. Същевременно наистина има много млади и образовани хора, които не могат да си намерят работа и емигрират. Такива ми ти работи идиотчета. Продължавайте да пишете простотии; няма да ви помогне. Ще ви хвърли самара! Мутренската държава ще я махаме! Хората не я искат!

Бай Иване, аз пък мисля, че ти и твоите авери сте идиотите в държавата, които подкрепят една грабителска партия, вредна за България и българския народ. Който пък за ваше огромно съжаление гласува три пъти за Борисов и ГЕРБ. А от вашата партия освен лъжи и злобни заклинания нищо свястно не е излязло. Ха със здраве!

"Никога "Лукойл" не е спонсорирала моя или на БСП кампания". Думите както вече знаем са на Корнела. Преди изборите телевизия НОВА съобщи за това как са събирани пари за предизборната им кампания на Румен Радев, а именно социално слаби хора и пенсионери фигурират, че са дарили по 400 лв. за кампанията. Повечето изобщо не бяха чували, че са дарители. Дали дарението е било от "Лукойл" или от друга фирма тогава журналистите не го разчепкаха повече, а би трябвало. 6.11.2016 г. Кой плаща кампанията на Румен Радев? (ВИДЕО) - Нова телевизия Разследването е на Генка Шикерова

Долу бсп(бкп),долу червената буржоазия,гробокопачът на България,народен съд за всички във власта от 89г насам и ще се оправим.

Според мен, този мъж е достоен за държавна награда, щом търпи дома си това чудо.

Да се разбира: Взехме властта и издигнах мъжа си от шеф на агенция с 10000 лв доходи (2000 от заплата и 8000 под масата) в шеф на най-голямата частна фирма в България с 50000 лв заплата. Хем повече пари, хем липса на конфликт, хем частен спонсор на партията. ВСИЧКИ СА ДОВОЛНИ - НАЙ-ВЕЧЕ НАРОДЪТ, В ЧИЕТО ИМЕ ГО НАПРАВИХ!

абе този мъжът и е некъв чудо на природата от всичко разбира и все в държавни фирми работи като директор...това е приказката, че всички сме равни ама некой са по равни в конкурсите...

и като какъв работи там - като деловодител,счетоводител или курирер?

Горкия човечец мъжа и...жив да го оплачеш...едва се отървал от една работа и го назначават на друга...и то все със заплата с 4 цифри...ми не може да си почине човека от работа-горкия.

Спасиха Делян. Той е нашето знаме не чест, приятелско-роднинска вярност и как не управляваме България. До дупка!

Много ми е мъчно за мъжът на Нинова,какво е трябвало да преживее, какъв живот, каква съдба....

По нагли и безпардонни хора от тия гадни комунисти няма. Но всички прости, с остарели разбирания , в повечето случаи мързели хорица са тия, които ги подкрепят. това са тези, които комунизма научи на мързел, гледане в чуждата купа, мърморещи и неблагодарни създания. С една дума-комунист.

Ти пък се не умори да пишеш постове. Как успяваш все нови имена да си измисляш?

че си сменя названието (ника)? Явно си много навътре в нещата и ти плащат добре?

Полиграф два пъти годишно и два пъти тестове за наркотици. В парламента ще останат само пияндурници и морални хора, като в църква ще е хахахаа, ще се думкат между тях си.

Тия от Крушовца бългри ли са, или прабългари? Нинова изглежда като тях по наглата и арогантна усмивка, но не е достатъчно мургава. Явно в правенето й има намеса.

Моля за едно рационално предложение, а именно: Всички депутати и държавни чиновници да се разведат веднага! Или да заживеят сами като кучета без семейства в палатите си, или да съжителстват без официален брак с някой банкер или банкерка. В противен случай ще ги обвиняват.

Подобно на Бойко ли?

тая ''ездачка'' ни мисли за толкова късопаметни!Помним и виденовият глад и сергейските педе.расщини и орешарските сбирки

.....каза милионерката бивша седесарка ! Та нали това беше проект на ДС !

Това Нинова, която изпрати Емилия Масларова да разследва модела на Делян Добрев ли го казва? Защо не огледа хотелиерите около себе си и завидните им акционерни участия в така разнообразни фирми как и кога са придобити. За ''скромните'' имоти в чужбина ... после все несправедливо ни обвиняват в безнаказвана корупция и отказват да ни приемат в Шенген.

А кой и как плаща на сина таксите и издръжката в американски университет? Тя стипендията не е, като да покрива всичко, колкото и талант да е събрал. Още по интересно е със закупуването на първото жилище - тя и затова не подскача много срещу Цветанов и неговите апартаменти.

Добре търсен кадър - от Агенция "Митници", право в Ел Би Булгарикум, а от там в Лукойл. Следва АЕЦ Козлодуй, РВД или другите останали хранилки за ''ценни кадри". Е, ако не така следват консултански договори за хидроинженерство от философ или брокерски услуги за застраховане с комисионни. Все устойчивост и мултифункционалност в намирането и упражняването на работа.

сега е дялан камък и пасва навсякъде :Д

националния предател "Бай Хой" и бандата "#КОЙ"и "Протестна мрежа" на червенобузестия бизнес-олигарх ... е получила нова порция доларово захранване от Американското посолство и соросоидните тролове от Америка за България! На кого ние реално десните избиратели да гласуваме доверие? На лъже-демократа и комунист Бойко Борисов и сбирщината от комунисти и агенти на ДС от ГЕРБ или на чуждите агенти от Реформаторския блок, собственост на Иван Костов? Аз никога няма да подкрепя някой от тях!

Курнинова е винаги права, дори когато съгреши, това е мотото на разбойническата и партия, чиито лидер е тя. С гози девиз комунягите лъжеха, крадяха, грабеха, убиваха безнаказано. Всичко било "класова борба и омраза". Тази бандитска и терористищна партия трабва да се забрани, а "Посрано"20 да се взриви както бе взривен мавзолея на предателя.

Кои сте вие които управлявате?

работи като ръководител група "Контрол и метрология". Някой да не е разбрал ЗАЩО ЛУКОЙЛ ИЗЛИЗА НА ЗАГУБА И НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ?

Браво на Йончева за изнесената информация!!! Дори и най-големите мошеници в един момент почват да се разкриват един друг.... Йончева по нищо не се разграничава от Добрев... Тя също влезе в политиката на златен кон, като бивша приятелка на СерГей СтанишеФФФ... Тя е връзкарка от първа класа... Позор за Добрев шуробаджанашки, позор за Елена Йончева, която цял живот е ползвала връзките си с БСП, позор за кръвопийската партия БСП!!!! Не е достатъчно само да покажеш кривиците на другия, за да измиеш помията от лицето си... разибира ли това БСП-то???? Не вярвам...

Уважаема другарко Корни, С лекота и усмивка ни казвате в очите, че съпругът ви, назначен на една "митничарска" директорска позиция в Лукойл, получава заплата по-малка от на депутат. Мила, другарко Корни! Откога депутатите живеят от депутатските си заплати? От миналата седмица или от днес? Впрочем, Валентин Златев от заплатата си на директор ли е милиардер и превърна половината държава в семейна собственост? Ех, Корни! Може и да не ми отговаряш. Там накъдето си тръгнала, много вече бяха и се връщат. Никой не открива топлата вода, най-малко в рафинерия с много особен статут. Прекалено особен! Има лица, които правят разлика между заплата и доходи, затова тази рафинерия представлява много интересен световен финансов феномен, но това за мен днес не е толкова интересно. По-интересно ми е от чия "квота" е назначен уважаемия ви съпруг!? Тези квоти тръгват от сараите, преминават пред държавната власт, Москва, една скандинавска държава, Лондон и след това в целия свят. Сложен организъм със сложно функциониране и предназначение! Не става въпрос за горива. Другарко Корни, вие имате семейна позиция като войник в сложна, опасна и вече обявена хибридна война, провеждаща се в много държави. Война, означава смърт и дано не сте надценила качествата си! Формата и съдържанието на човека са две различни неща. Резултатите от хибридната са видими и невидими, но и малко войници ще оцелеят след нея. Пожелавам ви да сте един от тях...

Явно Боко е развързал вчера кесията.....Много трол ,много нещо....Ама мирише нещо....

Не оправдавам Делян Добрев... неговото си е чиста шуробаджанащина!!! Позициите, които неговите роднини са заимали в общината са били ключови... В тях ножа и сиренето... Но БСП да ми се правят на ощипани моми е кощунство... Та те са най-големите крадци, кръвопийци... тези роднински схеми те са ги измислили и са се възползвали нах-мхого и най-дълги години от тях... БСП то е.... б..... а..... народа през целия този преход.... Мъжът на тази все хубави позоцоо заема.... Не е тайна, че в Лукойл не назначават случайни хора.... В БГ има много голямо сратстване на интересите м/у публичния и частен интерес... Достатъчно е правилните хора в Лукойл да са знаели на кого е съпруг господинът за да се отворят райските врати пред него... Позор за Нинова, Добрев и сие!!!!

лошо е частна фирма да спонсорира съпругите на лидери от опозицията, ами защо ги спонсорира - очаква че като вземат властта ще ѝ се отблагодарят.

Браво ,Нинова !

То какво излезе, че ако си кум, съученик, съсед или познат на някой политик, не можеш да заемаш ниакви държавни и обшински длъжности, не можеш да се явяваш на конкурси, не може твоя фирма да кандидатства за проекти. Да не дава Господ някой мой познат да се издигне в политиката, че ще пострада и моя бизнес.

Соросоидите от Бивол.бг и американския посланик твърдят че "Българският клон на Лукойл който дава около 20% от данъците в България е считан за спонсор на БСП". Кои соросоиди лъжат, Бивол и американския посланик или позьорката Нинова, известна като г-жа Лъжа?

Проблемът е,че Лукойл не плаща никакви данъци в България,а отчита милиарди печалба!!!! Може да се поразровиш и поинтересуваш повече по въпроса,но Лукойл вместо да е най големият данъкоплатец в България,той изобщо не плаща данъци,да не говорим,че и не плаща подобаващи заплати на служителите си,а всичките пари отиват към Русия...

БРЦК

Най-големия данъкоплатец е. Щото плаща към бюджета акцизите на горивото и ДДС-то. Обаче не плаща данък печалба. Щото се 'води' ,че печалба НЯМА. Танов що го уволниха? Щото искаше да сложи измервателни уреди на тръбите директно свързани към НАП...

Всички питат ще се върне ли синът на Нинова в България. Е, няма да се върне. Къде може да работи в България един млад талантлив младеж, печелил медали на международни олимпиади по математика, след като Нинова му е майка. И за да не кажете, че съм пристрастен, за сина на Цачева се отнася същото

Да го прати в Русия да учи!! Там е супер хубаво. Но българинът политик е такъв - праща децата си на Запад или в Америка, а продава националните интереси и народа си на Майка Русия и ну убеждава колко е добре с руснаците. Това е от 60 години така тук!!!

КУРнелиьо-да вземеш да се гръмнеш с патрон за глиган, щото все повече заприличваш на такъв!! И меко казано почвам да се притеснявам как ще поддържаш това твое "нежно" тЕло с толкова ниски заплати като твоята и на мъжо ти!! Разбери-трябва да вземеш мерки да си повишиш семейния доход, явно паричките дето ги налапа от "Техноимпекс" и Фронтиер-а са свършили! Може би си ги дала за образованието на синковеца ви, който учи в САЩ-една от най-омразните ти страни! Ми да го бе пратила да учи детето в мАсква, там нали е рай?!? Айде-вземай мерки да не заслабнеш, ама все пак си купи патрон за глиган, в краен случай да сложиш край на мъката и бедността!!

БРЦК

Еми кой е на власт? - Боко. Боко за 10 години що не е направил 'далаверъчен' одит на всички БСП-ари? Нали обещава? Досега нито един не е вкарал в затвора. Има 2 обяснения: 1. В БСП всички са чисти - хахахах 2. Боко ги закриля !!! Нали така, или нещо бъркам???

Не е направил боко нищо-щото така са омесили всичко червените паразити, че положението е оплетено като черва-не може да се почне разплитане отникъде. А червените са много "чисти"-като почнеш от серГЕЙ, Р.Овч. ,агент Гоце и т.н

В затвора вкарва само съд и прокуратура, а всички знаем, че те никога не отсъждат срещу БСП и ДПС. Няма как да докажеш вината им когато корупцията им е съвсем законна, тъй като те сами си правеха вратичките в законите. Примери Масларова, Бисеров и т.н.

С тази малка заплата на мъжа ти с какви пари купува този огромен джип за над 100 хиляди от престижната марка Акура, която японската компания Нисан произвежда само за щатския пазар??

Акура е на Хонда пич, иначе да-премиум е!

Днес има голямо жужене в кошера на цветановите тролове. Край тия -гейтове заработиха добра надница. От БСП-то трябва да са изпосталяли и не пускат своите тролове. Ние които нито едните нито другите бръснем обаче преценяваме по съвест.

Старата седесарка е чиста като момина сълза. Както всички останали.