БСП, ДПС и ”Атака” пратиха вота за президент на съд

Коалиция за България внася днес в Конституционния съд искане за касиране на президентските избори, след като e събран необходимият брой подписи в Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - БСП, ДПС и ”Атака” пратиха вота за президент на съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след 20години не свършиха ли тези комунистически издънки

Кои са тези, дето си позволяват да оспорват това, че АЗ и МОЯТА партия сме единствените начело и само ние ще упрявляваме всичко в тази държава? Така е според гербеската, по-точно бойковската "демокрация". Ясен ли съм??

Допълнение към коментара от 16.11.2011 10:51 : ТВ "Европа" беше собственост на евродепутата Емил Стоянов. Формално това сега не е така, заради условията, на които трябва да отговаря един евродепутат. Разбира се, реалните собственици на тази телевизия не са се сменили и в последните поне 3 години, тя неизменно е подкрепяла ГЕРБ.

ТV Европа е на брата на Стоянов, колкото е моя Айфеловата кула. Води се на него, а е червена като всички останали. Ай стига общи приказки.

По телевизия Европа тече анкета "Ще се обединят ли ДПС и Атака срещу ГЕРБ?" .

Волен и Яне са политически креслювци на едно ниво - продажници за власт и привилегии. Готови са за всичко за това, дори да измамят своите привърженици и сподвижници. Горките редови атакисти - толкова са объркани от думите и действията на своите ръководители и депутати. А за Яне и доц. Семов с флашките - просто няма думи или други изразни средства ... Но конците се дърпат все от едно място.

Сега вече стана ясно кой финансира АТАКА

Че БСП е родила АТАКА и всички останали портии в и вън от НС- отдавна е ясно. В случая АТАКА се нагажда по силните на деня. Тя знае, че в следващите парламентарни избори БСП се връща "на бял кон" и за това гледа от сега да е с нея.

А всички изброени неща не се ли коментираха по време на изборите и след тов че сега се правите на ощипани..Защо като народ не заставаме зад очевадното а се опираме на емоциите си за да го отричаме..Кой политик ще се промени виждайки че ние не сме единни при нарушенията.......

Яката тройна коалиция е безсмъртна, а делата й са колкото безсмислени, толкова и безкрайни! Вярно ,поради разпадането на жълтите сега мястото им е заето от шайката на Болен, но това не променя същността на нещата! Все същите болни амбиции да са на власт на всяка цена, независимо колко пари и други ресурси ще струва това на обществото ни! Европа е в най-дълбоката си криза от 66 г., ние едва кретаме с разпадащите се бизнес-отношения и спуканите балони ни разни надути по-рано отрасли, като строителството на безброй бетонни кутии, а тия сега и касиране си измислят, за да се изместват важните въпроси от дневния ред на обществото и да се всява хаос във всичко! Е, няма да видят повече власт в държавата ,това трябва да им стане ясно вече, колкото и да е неприятно, ако ще и да се спукат от напъване да изкарат всички виновни за собствената им непригодност!

Трябва да се проведат нови избори!!! ЗА, съм с две ръце!!! ТИЯ ИЗБОРИ БЯХА СРАМ ЗА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ...

Като никога ще гласувам за БСП! Дано да ги повторят изборите, та ГЕРБаджиите няма да вземат и 10 %! Давай Дянков, давай Боце, продължавайте с геноцида над народа!

Кутев! Антоне, ти ли си!? И аз все си мислех, че до сега не си гласувал за БСП. Гнилочи!

никой не може да ни помогне, ще се мре!

Никакви такива ! ( Простете за рязкоста ! ) ---- Heaven and Hell, уважаеми Saints`n Hell !!!

Атака и ДСП в съюз с БСП ... и това стана факт. Само преди месец Сидеров се кълнеше, че такова нещо не можело да се случи пожизнено. А сега е готов да нахлупи фес и да удря чело в земята в някоя джамия. Готов е да задмине политическите змиорки Данчо Ментата и Хр. Бисеров... А какво ли мислят неговите съпартийци от Атака ???

Те май наивници като мен не станаха. И следа няма от мислещи хора в "Атака"...а че атакаджиите са рожба на БСП/БКП, това вече го знаят и децата от предучилищна възраст.

то и Яне Янев беше против ГЕРБ, а пък сега ще ги подкрепи!

И само да имат смелост магистратите-мафиоти от КС, назначени от партиите мафии БСП, ДПС, НДСВ и от кръга на Гоце ДС-то да касират вота, този път им обещаваме: ЩЕ ГИ БЕСИМ НА ПЛОЩАД НАРОДНО СЪРАНИЕ, НАДОЛУ С БЕЗМОЗЪЧНИТЕ ИМ И КОРУМПИРАНИТЕ ГЛАВИ!!!!!! А педераси като Миков, Местан и подобни знаят какво ги чака...

"Не всички депутати от трите парламентарни групи обаче са сложили свой подпис" - значи подписали са се само грамотните... Е, не са много за 3 парламентарни групи, но народът го е казал: Умрял кон не рита!

ГЕРБ сринаха демокрацията с тези избори. Сега ще си играят сами срещу всички. Нормален ход. Всеки дето не го е страх от избори ще е с БСП и ДПС ако поне малко му е жал за България.

Поредната тройна коалиция скалъпена от политически неудачници. Този път основателят не е Гоце, а неволята ... Лошо е да не си на власт, а беше толкова хубаво.

Г-н Сидеров, губиш! Жалко за идеята. Вече няма парламент.

Тия двамата, Станишев и Сидеров, все ги бъркам. И двамата се ежат като петли, и двамата говорят глупости, а сега и двамата се вързаха с Доган... Само Кобургът им липсва за "компот асорти"... Амбициозни и лакоми наглеци...

БСП, ДПС И АТАКА-ВЕЧНА ДРУЖБА!ПАДНАЛИТЕ СЕ СПРИЯТЕЛИХА И ОБЕДИНИХА...ЦУНКАЙТЕ СЕ!ЕВАЛА, МАШАЛА, ЧЬОК ГЮЗЕЛ БЪЛГАРСКА ТРОЙКА!ТЕ МОГАТ И ЗНАЯТ КАК ДА ДЪРЖАТ БЪЛГАРИЯ В ЗАДНИЯ ДВОР НА ЕВРОПА!!!

Ти си само една заблудена българка. Но ние останалита 3700000 българки сме на друго мнение.

А какво е то?

Да сега е ясно,пределно ясно кой-кой е,защо ни плашихте с ДПС и мюсюлманите с Атака,та те са си едно с компартията...

Лютви Местан много се заблудил, когато посетил Първанов.Защото Доган му заръчал да докладва за изборите в ДПС. А той отишъл да докладва на ДС. -Бате Доган, винаги само за тебе гласуваме,а ти нищо не правиш за ромите .-казва Манго. -Движението за права и свободи много се е борило за вас,за правото да говорите майчиният си турски език и за правото ви да ходите на джамия. Борихме се,ако искате да можете свободно да се движите и да ходите даже ....на майната си !

Тези алчни за власт ненормалници ще хвърлят страната в политическа криза и безпорядък насред зима и тогава най-накрая народа ще ги измете завинаги от политическата сцена!

Бойково- Цветановата машина за фалшифициране и купуване на избори се издъни, много я напънаха и изпуши! Да видим с какво ще я подменят и с какво ще се оправдават за позорния гаф! Никъде в демократичния свят не е имало такива манипулирани избори, то бива ама след като си гласувал и да ти подменят вота това само Сталин и Бойко го могат! Както казва другаря Сталин и другаря Борисов го подкрепя видимо "не е важно кой гласува , а кой брои гласовете" ! А тези дето броиха гласовете се вижда от видеокамерите , че са правилните! Да живее гербовата демокрация, т.е. манипулация!

+++

Ура-а-а-а. "Атака" заедно с ДПС.

Нови избори и да изберем нормален президент.

Това е новата Тройна коалиция. Има ли още някой наивник, който приема "Атака" за нещо различно от БКП и ДС?

Не, новата тройна коалиция е герб, сдс, рзс...Останалите показаха будна гражданска съвест...

Кадрите на ДПС са десет нива над герберските. БСП са още по-напред. Даже на атака хората са по-свестни ако и да е семейна партия. В крайна сметка е важно да ни управляват хора с акъл, а не Калинки, Румянки Желевки и Стоичковци безмозъчни.

Да бе, в "Атака" е пълно с умни изроди, мутри, педофили и неграмотници като Волен! Само ГЕРБ!

А къде остана "героят" от съпротивата Яне с РЗС-то. Нали беше голяма опозиция.

И какви ще ги дъвчите сега ? ЦИК, президент Седефчов, медии, всичко е боклук щом вече са признали резултата. А парите за евентуално нови избори не са техните /ДПС, БСП, АТАКА/...И какво ще се промени ако резултата пак е същия или обратен...И как ще мотивирате онова мекотело Калфин пак да се излага и да се прави на барабар Петко с мъжете ?

Fromq а тоя лигльо Плевнелиев прилича ли ти на мъж?

ИЗГЛЕЖДА МНОГО ПО ДОБРЕ ОТ ГОЦЕ-ДЪРЖАВНИКА...

Съвсем правилно. Президентството е заплашено, в него да влезе абсолютно неадекватен и нежелан човек "спечелил" с измама, провалил се като министър и злоупотребил с милиони за рекламната си кампания. За тъмното минало и комсомолски произход на средствата му всички знаят. Това би било срам и резил за институцията и всички българи.

Тея ги разправяй на изкукалия ви електорат догодина на Бузлуджа.

Виждам, че за теб комсомолския произход, когато се отнася до Плевнелиев е проблем, но когато се отнася до Калфин не е. Не би ли трябвало да мериш с една мярка и двамата?! Или за вас комунягите това не важи?

Проблема е ,че тъмното минало на Комсомолски активист и произход от семейство от Комунистическият елит, бяха спешно и Усърдно Изтрити от миналото на "Десният" Плевнелиев ! Калфин дори и не е опитвал да се разграничи от миналото си !? Но,какво да очакваме от предложение на Б.Борисов-човек израстнал в семейство на човек от елита на репресивният апарат на БКП-баща му . Естествено,завършил образование в Симеоново-фабрика за производство на кадри/промити мозъци за репресивния апарат на БКП !!!Борисов(сега също 'десен') е най-младият Комунист в Школата !

Прав си.

Така ще разберем ,коя партия е в Опозиция с позиция,и коя е удушена от ГЕРБ-с пари,изнудване или обещания ! Всички разбрахме и се доказа ,че изборите са Грубо фалшифицирани от ГЕРБ. Да видим кои се изкачиха на най-горното стъпало(Приказка за стълбата-Вапцаров).

Смирненски

Благодаря !

Всъщност може би наистина сега ще р5азберем кои всъщност са клонинги на бСП и на ДС. То се видя де. И хората гласуваха против тях. Сега, каквото и да правят БСП и компания все едно ББ ще ги навре на Мурджо в ауспуха. Защото ясно се видя че те от друго не разбират.

Понеже много разбираш от фалшифициране на избори, да знаеш за друг път, че "Приказка за стълбата" е написана от Христо Смирненски.

И този го е просвещавал някой партиен секретар с академична титла.

Хей, Хора ! Българ(к)и !!! Нима ще оставим точно-тези, които внедриха непрозрачноста и манипулациите в Нашия Живот, да отнемат Нашето свещено Право и Глас на Единствен Суверен ?!

Мисля, че ГЕРБ щеше да спечели повече ако сама сезираше Конституционния съд, защото това което видяха всички парламентарни лартии и целия народ го видяха и те.

Чета и не вярвам на ушите си-ДПС иАТАКА...А бе,Изроди атакийски-що не умрете?

С това Атака доказа, че наистина е демократична партия! Когато устоите на демокрацията, парламентаризма и държавата са застрашени няма място за партийни различия!!!

е, много си тъп...

Волен така и не разбра защо неговият резултат на изборите е плачевен. СДС и ДСБ - и те. А истината е проста - хората не желаят да гласуват за партии дето са с БСП. ДПС са друго - там Доган ги кара под строй до урните. И ако не гласуваш - жална ти майка. Но демократичният, десният избирател е нещо друго. Той е много чуствителен. И ако не го убедиш че си против БСП на всяка цена няма как да го накараш да гласува за теб. Е, И. Костов и Мартинчо гласуваха няколко пъти заедно с БСП с цел да създадат проблеми на ББ. На ББ те проблеми не му създадоха - той си беше опекъл работата. Но на себе си създадоха такива проблеми че не е ясно дали въобще ще влязат в Парламента на следващите избори. И вместо да и дойде умът в главата продължават да се присламчват към БСП и ДПС. Резултатът е ясен и не много труден за прогнозиране. Ако досега някой от десните избиратели е имал съмнение сега вече му е ясно че ДСБ и СДС нямат нищо общо със Синята идея. И просто не си струва да се гласува за тях.

Тия наистина са хора без работа и без политически и държавни ангажименти. Разбират, че идва краят на безметжното им депутатстване и управленческа переспектива. Пишат мотиви от собствената си изборна практика пълна с лъжи и измами и ги приписват на своите опоненти. Стават все по - малки и по - жалки... Навярно се надяват на безпристрастния български съд??? БСП и ДПС - това е ясно, стара любов и ... лидерски целувки. Станишев е готов май не само да целува. Ама какво прави Атака с тях? Или Волен съвсем е изфирясъл в своите ,,президентски" видения. И така - последни надеждици за опозицията...

Ти сериозно ли си очуден от реакцията на Волен? Нали ходи всяка седмица да се отчита в руското посолство.

Най-накрая Атака да застане в пространството, в което беше създадена. Сидеров, всичко беше заради едните пари и едната власт, нали? "Турците в Турция", "Вън мръсните гаджали", а вече сте заедно. И как няма да не сте! Власт е това, майната им на принципите.

Волен е типична политическа проститутка, конкурираща се единствено с Венци Димитров, Христо Бисеров и Йордан Цонев (Данчо-ментата)

Атака се изака! Волене, Волене как можеш да си в едно с БСП и ДПС - срам!

Трябваше по всеместно да пращате местния вот на касация, там бяха големите злоупотреби в стил "Бай Ганьо прави избори". Президентският вот никой не го забеляза, дали ще е Калфин или Плевнелиев на никого не му пука, единия е кукла на Гоце, другия на Бойко.

Ти да не гласувал на различни места за президент и кмет. Защо смяташ, че са манипулирани само бюлетините за кмет. Там където е доказано, че има манипулиране на кметския вот е доказателство да се започне и броенето на президентския!

Вече и на най-простите трябва да им е ясно, че БКП/БСП има етническо крило - ДПС, крайно ляво и псевдо-патриотично - Атака и още куп други партийки, движения и естествено синдикатите. Чудя се що за хора гласуват за Волен?! Той преди 90-та е бил в БКП, после в СДС, после след като е изритан от в. Демокрация отива да се подмазва на царя и вкаран в депутатските листи на НДСВ. След това прави про-руската партия Атака. Междувременно участва в международна антиглобалистка конференция в Москва (в бившия ченгеджийски институт), където се снима рамо до рамо с краен ислямист, изгонен от родната си страна заради екстремистките си виждания. И Волен има наглостта да се пише после християнин, демократ, европеец. Сега за пореден път му лъсна червения задник финансиран от Русия, БСП, ДПС. Този човек за пари ще води и общинска листа на ДПС или Евророма!

бла бла бла, бла блаа бла блааааа. Ето това написа бе братле. Кажи сега подлизурковците управляващи ГЕРБ от къде са се пръкнали? Нали знаеш къде като пъхнеш месо излизало теле?

И къде по-точно в моя коментар видя ГЕРБ? Или ти като ортодоксален комунист смяташ, че който не е с нас е против нас?