Вигенин води листата на БСП в Благоевград въпреки бойкота

Кристиан Вигенин все пак поведе листата на БСП в Благоевград. Социалистите не се разбраха за листите в София и Хасково.

Обратно в новината

Коментари - Вигенин води листата на БСП в Благоевград въпреки бойкота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та това е партията ,която турцизира България , която спря издаването на паспорти за българите от Македония ,която продаде интересите на държавата на руската мафия , а да не говорим за историческите и грехове ! Срамно е за съвременниците да гласуват за такъв урод , работещ на 100% против България , но ...винаги е имало предатели подлоги ...!

Що за малоумник и дебил трябва да бъдеш ,че да подкрепиш партията ,която съсипа българскщата нация и от нея НАСИЛСТВЕНО ТОЧНО В ТОЗИ РАЙОН СЪЗДАДЕ ЧРЕЗ РЕПРЕСИИ ЕДНА ИЗМИСЛЕНА КОМУНИСТИЧЕСКА НАЦИЯ !!!!Има ли в Благоевград такива НЕЩАСТНИЦИ И БЕЗРОДНИЦИ ,КОИТО ДА Я ПОДКРЕПЯТ ??????

Ами да не забравяме ,че семейство Станишеви и най- яростният строител на македонизма в България , а сега да ги подкрепя човек е все едно да си плюе в лицето ...!

Що за гьонсурат трябва да си, за да се съгласиш да поведеш листата в регион, където никой не те иска. Тези червени принцове - СерГей и гаджето му Вагинин, просто не знаят какво е това да загубиш. Поради тази причина, докато са на върха, се правят на момченца-отличници - "интелигентни", с очилца, с бели ризки, хубави костюмчета, добри обноски, усмивки, езици... Тръгнат ли да губят, обаче, за секунди стават безочливи, нагли, коварни, брутални и жестоки комунисти, които са готови да минат през трупове по пътя си към властта - досущ като бащите си!

Голямо напрежение имало сега в жсп. Службогонците се натискат и ритат кой да се вреди на държавната софра!

преференциален вот = 15/15

нямат ли си местен маке

пък и не само те - имат алтернатива- "ДВИЖЕНИЕ 21"на ТАТЯНА ДОНЧЕВА! Да гласуват на изборите за нея! Т.ДОНЧЕВА разчита на млади и опитни политици от Ново Поколение с утвърдено доверие- хора с биография, знаещи проблемите на хората и имат "Решения" за разрешаването им като професионалисти в областта си и имат воля и кураж да се докажат!ВРЕМЕ Е ЗА ИЗЯВА НА ПОЛИТИЦИТЕ-ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!

пускайте го тоя парашутист, после си дирете избиратели! ще се изядат комунистите един друг!

Ще му скроят шапката. Кака Мая измисли преференциалният вот.

Напоследък като че ли основна задача на БСП е да се ликвидира сама себе си. На всички е ясно че от Пиринско няма да гласуват за този, а ще отидат към Първанов или друг. Отдавна вече част от членовете на БСП не са тези, които и магаре да им покажеш, ще гласуват за него. Така листи се редят само в тоталитарни партии, а БСП е с претенции за европейска партия.

Има ли разлика между партийна и мафиотска структура?

"Збогом другари"!!! Както беше написал един важен човек от БСП.

колко безочие, да се натиска човек и отгоре на всичко да го "сложи" лидера на партията, безморално и неуважително към мнението на масите, абе Вигенчо, що сам не си даде отвод и да духаш таратора, така в политиката не става, гледай календара и датата, то не по татово време, при теч никой няма да дойде...зелен и глупав си....

!

БСП(бкп)... Вождове... Водачи... Алкохолици... "Артисти" от ДС... и "момчето" на СерГейчо ... естествено! - все пак са "лева и модерна" партия! :)

не мога да повярвам , че този монгол ще е войвода на комитите макетата станаха за смех на кокошките голем смех

Сега разбирам защо ще загубите изборите тежко, ама много тежко. Вие сте чугунени глави. Хората ви обясниха защо не искат тази голяма бяла птица за водач на листа, вие отново го пробутвате. Дайте поне една причина - нещо е свършил, от нещо разбира или просто си го обичате?

ПЕДЕРАС за бой се стяга,........

Я, Пyтков - не бях чувал от доста време за него.

ivo10

Партийната върхушка на БСП иска да е на върха и да управлява въпреки нежеланиет на редовите членове. Това е супер, супер демократичен подход. По делата им ще ги познаете. Думите, че са демократична партия просто нямат стойност. Кога всъщност са били демократична партия? Никога.

Това са мафиоти с огромна власт. Или са на върха или гледат цветята откъм корените. Като Илия Павлов, като Луканов, като стотиците други.

Всеки велосипед си има педали. Ето, чи велосипедът БСП си има два броя такива. А инак извън майтапът, явно БСП са решили да се самоубият вече.

Ръководството на БСП прави всичко възможно червените избиратели да се възползват от ПРЕФЕРЕНЦИЯТА! Да се стягат партийните функционери по места - месец септември да бъде месец за обучение на червения електорат как да гласува преференциално!

А бе оставете го Вигенин, той все пак е от Горно Драглище, разложко, а Нинова е от гр.Мизия. Друго е комично - че Янакито Ст. ще се пенсионира в НС! От 1989г. насам той е все депутат! Евалла му правя.

Много важен НИШАН. Показва, че Партийното ръководство не се интересува от желанието на редовите членове и хич не ги е ЕНЯ. важно да пипнат властта и субсидиите. Да се премахнат субсидите , депутатаските заплати и и нещата ще дойдат на местата си. БСП и ГЕРБ и ФиланКишиевата партия нямат идея , освен тази да са на власт и каквото кажат отвън да изпълняват. Гласуване - само в пределите на България, всичко друго е измама. Плащаш данъци в БГ- гласуваш. Всичко друго е дирижирано от Антибългарите.

И после кой ще е виновен,че малко хора ще гласуват! Централата не разбра,че трябва да се вслушва в хората по места;пак ще отчита грешки!!!

Винаги досега съм гласувал за БСП без да съм нейн член. Но като външен министър нямахте собствено мнение или това което имахте г-н Вегенин не отговаря на убежденията ми. Тъй като силово ве налагат начело на листата няма да гласувам за БСП и много други около мен.

е ма ногу тъпи говеда това бг комунетата ...ами кои да защитават вигенин и сер-геи като са украински жидове ?!? няма букгаристан и раша я ....

не искам да ме управляват тъмни ,криминални субекти от СИК и кулски пелтеци- комунисти и алкохолици..искам да ме управляват интелигентни хора от ДСБ и СДС !

Целта е ясна !Всички дружно искат да върнат Б.Б !!!Ще станава все по страшно......

Куневица ли имате предвид да ВИ управлява?Абе не разбрахте ли ,че АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ СА Дружно обединени от ЕДНА ЦЕЛ!ДА Е..Т БЪЛГАРИЯ!!!!!!Изразът синьо-червена мъгла май го забравихте........

Ами да си галсува тогава Миков за БСП. Благодарение на такива натрапени глобалисти няма лява партия в България, а БСП по нищо не се различава от СДС и Герб. Айде Миков, кога стана лидер, кога и ти стана глобалист. Май трябва да си направим истинска социалистическа/комунистическа партия - вие очевидно се хрантутите от ръката на Сорос.

Ще ва спукам от целувки бе БСП - пари от Горна Джумая! Ред подир ред всичките стотина живи небогребани основатели на Коминтерна! И хилядите роми, които ще купите ще спукам от всякакви целувки! На изборите. Един ден години храни! Туй ще ви е за целия мандат! Един секс за един ден ОТ МЕН. После я че съм отгоре........ Разбирате ли или да ви го съобщи радио МОСКВА?

В оня край трябват хора с "юмруци", а не млади интелектуалци...

Водачът на европейския и световен пролетарият Сергей Дмитриевич си е казал тежката дума.Старата любов ръжда не хваща.

8901

Само така другарю Миков(Наздраве другарю Миков!) никакъв фъндък няма да пускаш на низшестоящите. Виждам тропнал си по масата с обувката. Ти не си шопска салата я, а люта ракия първак. Сега трябва да организираш и гласуването-под строй, анблок дето се вика, с бяло флагче отпред и червено отзад. Най отпред да носите пано с лика на другаря съсел, взиращ се с бинокъл в светлото си бъдеще от балкона брюкселското си жилище ( а всъщност прихласнат в турски гастарбайтер тупащ килима на колега евродепутат от съседния блок) но това са подробности, на които никой модерен ляв избирател ще обърне внимание. Само ти ще го направиш другарю Миков,(Наздраве другарю Миков!) само ти ще заровиш мършата. Успех и не забравяй ще те черпя един облак след това.

Беше време недалечно-казаха за Миков,че е американски агент.С номинацията за младия педал ,с нагло цоиниско поведение и върли приказки против Русия-електората на БСп ,освен някоя баба по погрешка или платени мангусти в Благоевградско няма да гласува.От това печели ДПС,че там има бая мюсюлмани ,а ДПС се сдобри с Ердоганя и ГЕРБ.После не вярвай,че Миков прави услуга на Бойко.А двама заедно на Америка.

Ционисти, масони, ченге-сари далавери. Вигенин е ясен. И е ционист мръсен и е масон долен и е пе.д.ал и душата си е продал. Хаиде сега гласувайте за него или в десетката и да замълчи завинаги. Избора е на Бг електората.

Според Миков е налице значително подмладяване на листите на БСП Освен значително подмладяване, има и значително алкохолизиране на листите, особено на две от тях.

Та не разбрах къде води листата Вагинин да му туря още една лиспта и ли пизда сега..

Просто няма по удобен премиер от МУЦКОВ!Това е най лесния за манипулиране човек!Причините мисля ,че са известни на всеки човек с ПИПЕ....Не Вагенин,Ами Азис могат да го номинират!Тъкмо ще отговаря на евростандартите.

Проблема не е в листите. Чакаме отговор на въпроса до кога ние българите ще плащаме ЕВРПЕЙСКИ ЦЕНИ С БЪЛГАСКИ ДОХОДИ? Без отговор, скоро пак ще редите листи но никой няма да ви обръща внимание.

Чудесно! С номинация като тези скоро БСП ще присъства само в грозната История на България!

КАКВО НЕЩО Е ГЕРБЕРАСТИЯТА!! НЕ ГО ИСКАТ У СЕЛОТО ТОЙ ТЪРСИ ПОПОВАТА КЪЩА. ВМЕСТО ДА СЕ ЗАСРАМИ И ДА СЕ СКРИЕ ВДЪН ЗЕМЯ, ТОЙ СЕ НАПИНЬЯ. ПРИСЪЩО ПОВЕДЕНИЕ НА ХИЕНА ДА УПРАВЛЯВАТ ОТНОВО!!

+++

Значително подмладяване за всички неизбираеми места. Лъжци както винаги.

Прощавай, моя любима! Бях твой избирател дотук.

Явно е много надарено това момче. Не само станиШев го харесваше. По едно време казваха че са любовници, ама не вярвайте на слухове.

А КОЙ Е АКТИВЕН А КОЙ Е ПАСИВЕН,АЗ СИ ПАДАМ ПО ЖЕНСКИ ПОЛОВИ ОРГАНИ

Ако другарят ни Крис Вагинин не беше заел про-западната позиция, знаете ли кога аз щях да остана главен ПЕС - ами точно никога :))) Ние - вашите любими лидери - се борим за вашето благо, другари, но не забравяйте, че вашата единствена функция е да работите и послужите за наш'то лично благо, другари :)))

Само от статията не става ясно кои две листи води Микоув: 1. На най-много пиещите 2. Или на най-малко мезещите Но до изборите ще има допълнителна яснота!

Води листата на червените носове.