БСП и ДПС похвалиха кабинета след 100 дни, но бил ”свенлив”

БСП и ДПС дадоха много добра оценка за правителството на Пламен Орешарски в първите му 100 дни. Сергей Станишев заяви, че това е най-отвореният за диалог с гражданското общество кабинет, който "чувайки различно мнение, коригира своите действия". Лютви Местан обаче видя "свян".

Обратно в новината

Коментари - БСП и ДПС похвалиха кабинета след 100 дни, но бил ”свенлив” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срам за България!!! ОСТАВКА!!!

По-важно е да те похвалят хората, а не ти сам!

Сигорен съм че гледайки тези двамата ВОЛЕН е на седмото небе.Това се казва, да изпълниш мисията на живота си

Ето дввама чисти българи

Никога не е имало толкова скромно правителство. Вече 100дни работи неуморно за благото на хората. Още с първата му стъпка хората излязоха и вече 85дни го аплодират пред народното събрание. Не бъдете чак толкова скромни, ако не всеки ден то поне веднъж седмично отивайте сред хората и се включете сред аплодисментите.

Според мен ББ беше свенлив, че не развъртя здраво герберовата метла, а наивно повярва че може да има чисти хора и от вас

На тази снимка липсва един иит, оня с пищова на кръста, щеше да е по автентично да се истипоса и той отзад, като Гьобелс..., че къде без него нали той е патерицата!

Знаменателен кадър, с двама " български "политици...

имах си аз да не ги подкрепят ..мръсници ОСТАВКА

Той и Станишев е свенлив когато си ляга с Доган/местан/и идиота Сидеров,но срам няма,нали!

Агент Павел бил много свенлив :)

Сергей Станишев заяви, че това е най-отвореният за диалог с гражданското общество кабинет, който "чувайки различно мнение, коригира своите действия". НО НЕ ЧУВАТЧЕ ИМ ИСКАМЕ ОСТАВКАТА! О С Т А В К А

ако четете форумите ще си сверите часовника колко сте се вслушали и какво мисли народът. изключвам мнението на циганите, т.е. електората на дпс. те си получават помощи и това само ги интересува.

е то турчин какво друго да каже, размахай боздугана, станишев да се надупи и докарайте хората до просешка тояга и ще ти стане по-добре. добре, че поне имаме достъп до други държави да се спасяваме.

Искам ви и двете партии в Аушвиц,две години ще работите тежък труд,после ще видим за какъв аромат ставате!!

Ако БСП мине в креативна опозиция, дали АТАКА и ДПС ще останат в управляващата коалиция.Веднъж захапали кокала, как ще го пуснат. Кокала има два края. От всеки край по партия.

Местан изби рибата със "свенливите" чистки. Изчистиха директора на архивите, който е там от 10 години, специализирал в Оксфорд и хал хабер няма от политика. Назначиха полицай, при това пенсионер. Ало, Местан СВЕНЛИВИ, нали има закон срещу назначението на пенсионери на висши държавни постове. За Пеевски да не говорим. Тъпи сте, подли сте и не спазвате законите.

А какво стана с пенсионен фонд "Доверие"?

дира те са имали предвид свинлив...моля редактирайте грешката

са партии създадени от БКП за да минем от тоталитарно управление към демокрация - успяха, хората се заблудиха, че нещо се променя. Фактът, че Доган още не може да го пипне никой е показателен. Царя го докараха пак те за да бутнат Костов, който се замозабрави и пак успяха, дедото обра негативите, а по него време в софия изникнаха много сгради и луксозни автомобили (дотогава се брояха на пръсти). После коалицията и хоп ново явление, пак кадър от техните ги застраши, сега тук само гадая дали е имало нежен преврат ли, кгб ли, ще го осмисля след време (когато ест. е късно), но го бутнаха. Та за какво говорим вече 24 години??? Освен всичко друго прави впечатление, че няколко бизнесмена (олигарха) са неизменно с всяко правителство, още са живи (за единия се опитаха нещо със захар да започнат), та тези хора директно захранват всяко решение на бащицата и вече осъзнах, че мустакатите генерали и вече дедковци си имат верни момчета (вече чичковци станаха). Те са непоклатими. Ние сме мишоци, изчезващи и топящи се, а те успяха да ви убедят, че има два отбора (като левски и цска) за да може да се хванете за гушите, те да си модифицират Бг както намерят за добре през годините. После като попривършим ще си вкарат китайци, индийци и т.н. и пак по старому, фараони демек. Това е съдбата на малък народец-пионка, който няма и кураж да направи нещо повече, поради робската си психика.

Честит празник - Съединението. Но днес българите са разединени и то се вижда и усеща. Света също е разединен - Русия, Китай от една страна, ЕС и САЩ от друга. У нас причина за разединението са основно двете управляващи партии БСП и ДПС. Те правят всичко възможно страната да е нестабилна политически и икономически. Това може да доведе до изгонването ни от ЕС и присъединяване към блока Русия-Китай, което е и крайната цел на тези партии. Към този блок може да се присъедини един ден и Турция, която е нежелана в ЕС. Краен резултат от политиката на днешните управляващи ще е присъединяването на България към блока на Русия, Китай и евентуално Турция.

не изчезне цялата фашиска синьогербераска сган ще бъдем разединени. Докато не изчезнат британоговорящите...светът ще бъде разединен и лош

Само една Ненормална кърваво-червена отрепка може да напише подобна сентенция.

Не е лесно на Орешарски! Един идиот в коалиция и още един, още по-голям идиот, в опозиция!

Е па,господин експерта по седенки щом прави коалиция с идиоти,какъв е?

Нагли добичета!Свенливи били...

Не свенливи, а свинливи ...

България не е нито Европейска Държава , нито пък има Демокрация . България е Комунистическа Диктататура .... управлявана от Мафията и Олигархията , които си имат и Правителство и партии / БСП , ДПС и АТАКА / . Да живее България

ДПС е етническа незаконна паритя, която трови общественият живот. Крепи се на гласове на неуки български граждани, доверили се на имамите. Въхушката гуши здраво държавни пари, а електората и тъне в безпросветност и мизерия.

Не може да бъде! Изработиха нови сметки за ток - по високи. Иначе го свалиха с 5%. Това е символът на цялото им управление. Едно говорят, друго вършат. Цяла България била с тях, но веднага се оправдават, че протестите им пречат. били са 150-200 човека. Това е управление на далаверата и дори на село бабите скоро ще го усетят.

5% по-ниски!

Ne nagal obastaxa 500l pensija , 900l zaplata, minaxa 100 dni , nito ednoto , nito drugoto!

ЕТО ГИ И ДВАМАТА НАЙ НАГЛИ И БЕЗОЧЛИВИ ПИЯВИЦИ,ОТ КОИТО ЗАВИСИ БЕДНАТА НИ ДЪРЖАВИЦА.И ДВАМАТА ,НЯМАТ НИЩО ОБЩО С РОДИНАТА МИ,И ДВАМАТА СА ДОШЛИ ОТ МАЙНАТА СИ .ПРАВ Е ПОЕТА-ТАКА ЗАПОЧНАХ И ТАКА ЩЕ СВЪРША -НЕ СМЕ НАРОД А МЪРША

ха-ха -ха! Местанчо щипел СерГейчо по бузките , а той свенлив,СВЕНЛИВ....................

Едно да са направили положително.Тока намалят с 5% увеличват таксите му.Пенсиите увеличават с 20лв.Увеличиха ми данъците.Вдигнаха майченските взеха заем от един милиард.Започнаха кадрова чистка отрязоха нии евро фондовете.

НАШАТА ФРОНТОВА МОЩ В ЛИЦЕТО НА МИРОСЛАВ ПИСОВ, ГЕОРГИ КАЛИНКОВ-КАЛИНКАТА, СМИЛЕН ЧИМЕВ -ЧИМЕ, АЛЕКСАНДЪР БОЖКОВ-АПК-ТО, БИСЕР БОГДАНОВ-БОСА И Т. Н И Т. Н..... ЩЕ ВИ СМАЖЕ ВСИЧКИ ВАС, ВРАГОВЕ НА ГЕРБ. ГЕРБ ЩЕ БЪДЕ И ПРЕБЪДЕ, ОТ ВЕКОВЕ ЗА ВЕКОВЕ, ЗНАМЕТО НИ ЗОВЕ ДА СЕ БИЕМ И УМРЕМ ЗА МАЙКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ, ГЕРБ ДОСТОЙНИТЕ ТИ СИНОВЕ ЩЕ ПОБЕДЯТ СВИРЕПИЯТ ВРАГ. ПАРТИЯ ЕДНА Е НА СВЕТА НАЙ ДОБРА И ГЕРБ СЕ НАРИЧА ТЯ

след краха на комунизма България не е имала по-двулично, отмъстително, подло и корумпирано кривителство като това на костеливия червен орех. откакто са на власт не са спряли с политическата чистка, лов на вещици, реваншизъм, репресии и най-безпардонно уволняване на независими експерти като бившия директор на досиетата. това само доказва колко отчаяни и безсилни са комунистите в жалките си опити да се задържат на власт, за да грабят и мамят колкото се може по-дълго. за да има справедливост, всички червени престъпници и буклуци трябва да бъдат вкарани в затвора!

толкова мразен политик като Сергей Станишев!Този ако имаше капка достоинство ,да се е омел по посока на степите на Херсон!Точно той не може да дава никакви оценки,защото никой не му ги иска!В качеството на докопал се до председателското място на БСП ,с измама ли!И там го мразят!Натрапника е крайно неприятен наглец,който докато не бъде насила натирен няма да престане да трови средите в тази партия!Но...вината си е на Първанов!

мафия *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не вие да се хвалите,народа да ви каже БРАВО.А народа е на улицата и ви казва ОСТАВКА.

Тиквата не вярва на делата на "гейя, бея и злодея". Вижда положителните неша и се скъсва от яд - даже и 2-ки пише - поне да имаше образованието, знанието и опита на министрите. Ако трябва ББ да се самоотцени, би трябвало да си напише "0 - нула" - той вече и без това е заприличал на нула.

Е как няма да похвалят правителството Червените Боклуци, нали им осигури един милиард за крадене,пардон- "усвояване".....!!!! Турците и те хвалят, нали и те са на софрата за лапане!!! А народа ще лапне мухите.....

Всеки здравомислещ човек е против войната.Списък на държавите бомбандирани от САЩ след 2 световна война"Корея и Китай-1950-1955г.Гватемала-195ч:Индонезия-1958 г"Куба-1959-19611г:Гватемала-1960 г.:Конго-196чг:Лаос-1964-73 год:Камбоджа-1969-70 год.:Гватемала-1967-69 год:Гренада-1983 год:Лебанон-1983,1984/Ливан и Сирия/Либия-1986 год.:Салвадор-1980 год.Никарагуа-1980 год.Иран-1987 год:Панама-1985 год:Ирак-1991 год:Кувейт-1991 г. :Сомалия-1993 год:Босна-1994-1995 год:Судан-1998 год:Афганистан-1998 год"Югославия-1990 год:Йемен-2002год:Ирак-1991-2003 год:Сомалия-2007 год:Йемен-2001-2011год:Либия -2011год.Светът се управлява от евреи ,чрез САЩ,там ционистите контролират пентагона,Държавния департамент,финансите,печатат долари.Ционистите делят хората на 2:юдеи и гои.За тях гоите са животни. Както е казал на времето Хенри Форд-Войната е еврейската жътва.Измислят си причини за да водят войни.

Похвална работа наистина- обърнаха цялата държва срещу себе си , обединиха опозиция и граждани, ЗА ПРЪВ ПЪТ дори чугунените им глави са срещу тях и се наложи да водят платени цигани и да прескачат чак до границита да возят до софия гърменски широки гащи. Външният образ също е похвален- авторитетът им падна дотам, че се стигна до прецедент чуждите посланници вкупом да им искат оставката и да влизат в световните новини като врагове на народа си.. Въобще много труд и похвална работа се иска за такава пълна вътрешна и външна изолация. Похвално другари.

Задал си си отговори.

Подкрепям това правителство, защото гейберастите са още живи, но: 1. Трябва да замрази нарастването на възраста за пенсиониране. Не може хора над 60 годишна възраст с 30годишен стаж/внесени соцосигуровки, а не милиционери/ да не могат да се пенсионират. 2. Не се вземат никакви мерки за отстраняване от държавните служби на гейберастите. 3. Не се разследват престъпленията на Борисов и другите мутри и резултатите не се публикуват. 4. Не се разкриват организаторите и финансиращите т. н. "протести'. Не трябва да се преследват "протестиращите", а да се разкрие какви са.

А сега, туй то.

Не се обиждайте, Непротестиращ, но сте много, ама много голям тъпак! Даже бих отбелязал екзактно, че сте един съвършен, попригладен и отговарящ на световните стандарти ЕТАЛОН ЗА ТЪПАК!

ял не ял........но това е истната.изгонихте ни от родинара ни ! и добре че сме далеко,заради такива изроди като вас избягахме и на дали счте се и варнеме.проклети да сте,копеллета долни,амаял за децата ни....ни баба ни дядо сте заят какво е.

спонтанно го написах и не проверих за правописни грешки ...сажелявам

От теб само пари се искат, нито мнение нито нищо освен да бъдеш "добър матрял" - да не забравяш да платиш данъци и осигуровки кати си български гражданин и отваряш устатата за управление в държава в която не живееш.

Чудно ми е само едно: 4 години Боко беше аверче с Пеевски. Сега е начело на протестите, които уж са против олигарсите и Пеевски. Тук има много противоречия: - Приятел ли е Боко с Пеевски? - Протестите уж са против Пеевски? - От горните две следва: Пеевски (чрез приятеля си Боко) протестира против.... Пеевски????????? - Не е ли всичко това да ни замажат очите от истинските проблеми - монополите, високите цени, липсата на правосъдие?

Добро утро, от НЕК до хазартния бизнес, всички са една партия. "Парламентарната демокрация" в България е малко като кеч - шоу за простолюдието.

Такива като теб са глупаци, който не следят внимателно какво се казва и затова всичко им е неясно. Свинята Дебелян и Дудука хвалеха ГЕРБ и Бойко, защото искаха да избегнат проверките, на който масово всички бяха подложени. Дори и Лукойл, въпреки че Златев е партия с Бойко. Дори и самият ББ неведнъж е казвал, че се чуди защо толкова го хвалят, като той няма телевизия и не е плащал на никой. Дори се говореше, че ТВ7 е на Бойко Борисов, това пак ХУНТАТА го разправяше и пускаше като слух на който глупаците вярваха и кълвяха, а накрая ето какво излезе. А така постигнаха двойна цел: 1. Внушиха на всички, докато ГЕРБ управляваха, че видите ли, ГЕРБ си имат платена телевизия и манипулират чрез нея хората и 2. Веднага след оставката го нападнаха яростно и го закопаха тотално с измисленият сигнал за бюлетините и по тоя начин чрез преврат завзеха властта Сега изясни ли ти се картинката какви методи използва ХУНТАТА за да дискредитира личности и партии

Цяла България разбра, само този 16 още не е стоплил! Пеевски е приятел на Цв. Василев, Цв. Василев е приятел на Моника, а Моника спи със Сергей! Ерго, Пеевски е приятел на Станишев! Написах го бавно, защото 16 схваща трудно!

Държавните и обществените структури се ползват за премахване на заплахи в бизнеса - било то Пеевски с медии или Петров с банките.

Местан направо откри топлата вода,няма по нормално нещо едно гейско правителство да се нарече дори и свенливо.

НЕКА УТРЕ ДА ЧЕСТИТИМ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ВСИЧКИ ЧУГУНЕНИ ГЛАВИ НОВОТО НАПАДЕНИЕ НАД СИРИЯ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗПРАЩА ПОЛЕВА БОЛНИЦА И БАНЯ . ОТДЕЛНО В САРАФОВО ПРИСТИГАТ АМЕРИКАНСКИ ТРАНСПОРТНИ САМОЛЕТИ ЗА УЧЕНИЕ ИНТРЕСНО ЗАЩО ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ . СИРИЯ РАКЕТИ НЯМА НО КАМИКАДЗЕТА В БАЯ СТРАНИ ИМА ЗА ХИЗБУЛА СЪЩО ЩЕ НИ ПЛЯСКА АКО ДАДЕМ ДУПАРАТА НА ЯНКИТЕ ДАНО ДА ГРЪМНАТ НЯКОЙ ПОЛИТИК

Военно намеса в Сирия е необходима. Скромното наше участие също. Ако военната намеса закъснее България ще се напълни с азиатци и болестите, които носят ще ни унищожат.

А, представяте ли си какво чудо ще е , ако правителството не е толкова "свенливо"? С една дума сега трябва да сме благодарни, че още на са се отприщили как си трябва!

Като умре циганката и самички почвали да се хвалят.Взеха да си правят сами на себе си комплименти и да се успокояват като си казват колко са добри. Смешна работа не ви ли е срам...толкова дни да оставите народа на улицата. С право ви казват червени боклуци.

Като сте лумпени - стойте си на улицата