Коментари - БСП готова да внесе предложенията на Станишев за демографията | Днес.dir.bg

БСП готова да внесе предложенията на Станишев за демографията

Сергей Станишев и Корнелия Нинова обсъдиха в телефонен разговор предложенията на евродепутата за предприемане на хоризонтални и конкретни мерки

Обратно в новината

Коментари - БСП готова да внесе предложенията на Станишев за демографията | Днес.dir.bg

Коментари

Корна и Станишев ще борч рят демографската криза. Станишев който гласува за истамбулската конвенция и Корнелия която уж е против. Нагли, безочливи боклуци. Откраднахте доста идете си с мир.

Само с хоризонтални конкретни мерки не става.

Трябва да се види само какви мерки въведоха и как падна раждаемостта когато беше шеф на социолистопатите в Брюксел. Българи, пазете си децата, защото гей ще ви оправя раждаемостта.

Я да продадеш замъкът си в Швейцария, която не е член на ЕС, където уж "работиш". Че жена ти Моника ЙосифЯков-СтанишеваПърваЧастнаБанка, чорбаджийка на ДИР.РУ, купи замъка с изпраните пари във Флорида на умишлено фалираната Първа Частна Банка от директорът и Венци Йосиф, а Моника те ожени за тези пари и трите си деца от Венцислав Йосиф, пак с парите на Първа Частна Банка, купувайте ти Премиерския пост на България през 2005г. С тези пари от Първа Частна Банка €115 МЛН бяха платени на жената на бившия шеф на ПЕС, която случайно бе директор на Siemens Austria. Ти Сергейчо, колко свои, не доведени, деца имаш, ве?

На вас в тоя парламент,не ви ли е ясно че сте едни и същи курви всичките.

Да получават пенсиите си от там защото тука няма кой да им ги изработва.

Аве пиZдя, алал да ти е моята пенсия от България, която няма да получавам, въпреки че внасях ДВОЙНА ОСИГУРОВКА като собственик на ЕТ. Да се задаваш до насиране, мамицата ви комунистическа! Осигурите работа на младите хора в България, за да работят и спечелят пари за собствен имот. Децата сами ще си ги направят и родят.

Детето ми завърши в Европа, изкара докторат по търсена тема. И в България все му кавзаха че е преобразован. Изобщо, намери си по-лесно работа в Швейцария отколкото в ЕО. Е, естествено като работата му е в Швейцария не може да е в България, а толкова му се искаше. Даже фирма си направи, но в мутристан това не вирее, като почти всички клиенти ти са във високо технологични страни, по добре е да си там.

То едни пенсии в България... Възможно най-лошо договорените в ЕО. Когато баша ти получаваше от техните родители пенсия, защо не ревеше бе, мекотело?

С пенсии и пенсионери към повишаване на раждаемостта!

Който не е отгледал поне едно дете няма право на пенсия. Кой ще му я изработва.

цял живот "чака-рака" и 10 таанета без 1 ден трудов стаж?

А всъщност спасението на българските пенсии са именно българите пенсионери, които ще се върнат от Европа с европейски пенсии. Те внасят в българия чисти пари отвън, които могат да платят пенсиите на българските пенсионери, да се надяваме на българските деца на Станишев, които са за износ, защото при криза ще се изнасят към който плаща най-добре, е наивно-глупаво. А може и тези пенсионери да вземат внучетата и от децата си в чужбина и туко виж някое способно се излъгало да остане в България, въпреки сглобката на фашистката хунта. Станишев за българите не се грижи, той се грижи за неговото брюкселско племе.

Ами ще ги изработват децата на тези на които е плащал пенсиите работейки.

Аре да ги наемем! :)

Кои? Бащите ли? Или майките? Ами както и колкото и да раждат, ако не ги наемат по-добре в България, отколкото навън, ще избягат като се образоват и ще е по-голяма криза. Ще има хора единствено, където се предлага добре заплатена работа. И то толкова че да може с една заплата да се гледа семейство а жената да има време да ражда. Засега освен в Русия, Казахстан и арабските страни, такова нещо няма.

Че то Станишев е виновен за демографската катастрофа заедно с Масларова изядоха едно поколение,!

Не само в България ами и в Европа Станишев е много виновен за демографската ситуация. Направи го за да имало "равноправие", т.е. жените да работят колкото мъжете за да имат право на пенсия. По този начин ако жените имат висше образование и повече от едно дете и поради това три години не работят, не могат да имат право на пенсия, просто не им стига стаж. Така само необразованите имат право на пенсия. И този беше много против жените да имат дълъг платен отпуск по майчинство. Не по това което приказваше, а по това което гласуваше. Така че предполагам че мерките му за демография ще са съшия дол дренки. Раздаване на пари за робини износващи деца и ако не ги дадат за осиновяване на гейове, няма да имат нищо. Или изкуствено оплаждане на 45 годишни, което източва здравната каса и доста от децата, които са раждат са увредени и изискват лекар за цял живот.

Абе, дирници скапани, кво не ви хареса пак, та ме изтрихте? Оставете хората да ме оценяват. Кои сте вие, та ще триете! Не ви харесва, че в Троян привнесените отвън цигани (дори не бях ги нарекъл цигани, макар, че все едно, ако някой ме нарече българин, да го триете) на 25 години имат по 3-4 деца и ще продължават да раждат, а българите имат по 1-2 и край. ТОВА Е ФАКТ, бе скапаняци - не си го изсмуквам от пръстите. Хората го виждат с очите си - и тях ли ще "изтриете". Кой ще ви ги ражда тези българи, ако ги изтриете? Освен това не съм казал или намекнал, че едните се добри, а другите лоши - въпрос на етнически разбирания - кого можеш да осъдиш, че ражда или не ражда деца. Кво, от американците ли ви е страх, че ще ви бият за политическа некоректност или от българските дупедавци? Слаба ракия сте вие и ако си въобразявате, че сте фактор - да ви открехна, че не сте. Вие сте просто едни неграмотни, продажни, страхливи кукли на конци и от вас нищо не зависи. ВИЕ (за)висите от конците. Анадънму?

твоите Zастрахователи на мандри след Девети 1944г изгониха българите от селата им обрадовался имотите. За да се създала "работническа класа". Че какъв Комунизъм със 100% частна собственост до Девети в България?! До Девети няма българско семейство с по-малко от 3 деца. А тогава циганите са 50000 таанета без паспорти и право на гласуване. Защото не са плащали данъци. Кой бе, Мурук Червеногъз, наплоди циганите ДВАДЕСЕТ ПЪТИ а българите бяха 4,5 млн и останаха 4,5 млн? Твоят Тодор ЯШАР Правешки го направи. През 1981г масово настани мангасарите в българските села да били работели в новосъздадените АПК. Щото измряха българите останали на село. Циганите са ваш, КОМУНИСТИЧЕСКИ, продукт. За самите цигани е вредна тази СВРЪХПОПУЛАЦИЯ за размерите на България. За това е статията: Цигани +Комунисти са водените камък на врътът на малкото останали работещи българи.

Кво ша правят тея бре да не пращат някой да прави българчета бели в Видин Плевен Лом става цигански град те водят раждаемостта.

Курнелия упорито натиска партията надолу, сега явно е решила, че Станишев ще и е от полза, но спред мен е в заблуда.

Мисля че дружно натискайки надолу ще са по-успешни.

Нинова,като не можеш да дадеш пари,какво предлагаш?30млн.да отидат при лекарите,за да правят скрининг?

хората емигрират заради беззаконие, шуробаджанащина и точене на банки ... тоя специално баща му е лично отговорен за избиването на 3720 българи в чистката на сталин наречена народен съд и прогонването на много повече. лично прехвърли 4 милиарда в КТБ и я източи а с парите на кукловодите си си купи председателското място в ПЕС за да го изперат ... и тоя сега с едно дете ще дава акъл за решаването на демографската криза ли? друг няма ли мераклия? моника не се сърди ... просто малко в повече ми идвате

Бреййй, по интересно е как уж не се търпяха с Серго и започнаха отново! Явно от запада им дададоха наклон да действат, а по тоя тематика АТАКА и Възраждане вдигаха врява! Възражаден май му дръпнаха шалтера и сега мълчи! А последните 2 години коцката вдигаше врява за демографията, а сега същия мълчи!

Aйде да помислим малко преди отново да преливаме от пусто в празно: престанете с тези глупости за отваряне на един мильон детски градини и даване по един милион лева на семейства за раждане на дете. От кого ги вземате тези пари? - от работещите в България, за да им писне и да се изнесат от тази държава... Какво ме интересува, че едно семейство ще има 5 деца, след като всички като станат на 18 години, ще отидат в чужбина?!? Защо трябва работещите да спонсорират построяване на детски градини и обезщетения за майчинство, след като тези деца няма да работят и да допринасят за нищо в обществото. Престанете да утежнявате живота на работещите с всякакви социални недомислици и данъци, за да направите България приемливо място за работа и хората ще остават в България и без тия социални изгъзици... А, и още нещо, вземете мерки за повишаване на моралността в държавата - т.е. да няма корупция, да няма "наши хора" навсякъде, да има морални лекари и учители, мутрите да не диктуват живота ни, защото другият проблем е, че хората просто ги е гнус вече да живеят сред такава пропаднала паплач... Стига с тия предложения на Станишев, Ганишев и Папишев, че вече ни писна тотално от некадърни опити за решаване на проблеми.

Тая година хоризонтални и конкретни мерки, догодина вертикални и общи. Е, който си може да дрънка празни приказки си го може. А Станишката ще даде ли пример за подобряване на раждаемостта или само съвети ще дава?

Проблемите с ниската раждаемост са обхванали целия свят без Африка, а дори и там има държави, които имат този проблем. Но съм сигурен, че Серго ще оправи нашите проблеми, като насочат повече пари за инвитро процедури, естествено към наши хора.

Партията, която доведе до стерилитет на нацията и стана причина да напуснат 2 млн. души сега предлага демографски мерки.

Какво може да предложи Ялов човек за демографията, и от партия която е претендира че е над 100 години , а всъщност се пръкнала след 1944 година като абсолютен изрод ?

Нахранете родените деца,а после мислете за репродуктивните проблеми.И сега държавата плаща инвитро процедурите.Лекарите да обяснят,как така в България е най-висок процентът на несполучливите процедури?

Не знам какво гласи този проект, НО МОЛЯ, АКО на държавна заплата остават на работа пенсионери, то нека бъде САМО на минималната!

Първо дадох лайк, ама после се замислих, че проблема не е в това, че пенсионерите работят. А че младите не искат или имат изисквания като за човек, който има 10 години стаж.

Да имат изисквания.Не искат да работят за 600 лв.,като едни маратонки струват 250лв.Как да създадат семейство и деца?

Коментари - БСП готова да внесе предложенията на Станишев за демографията | Днес.dir.bg

БСП готова да внесе предложенията на Станишев за демографията

Сергей Станишев и Корнелия Нинова обсъдиха в телефонен разговор предложенията на евродепутата за предприемане на хоризонтални и конкретни мерки

Обратно в новината

Коментари - БСП готова да внесе предложенията на Станишев за демографията | Днес.dir.bg

Коментари

Корна и Станишев ще борч рят демографската криза. Станишев който гласува за истамбулската конвенция и Корнелия която уж е против. Нагли, безочливи боклуци. Откраднахте доста идете си с мир.

Само с хоризонтални конкретни мерки не става.

Трябва да се види само какви мерки въведоха и как падна раждаемостта когато беше шеф на социолистопатите в Брюксел. Българи, пазете си децата, защото гей ще ви оправя раждаемостта.

Я да продадеш замъкът си в Швейцария, която не е член на ЕС, където уж "работиш". Че жена ти Моника ЙосифЯков-СтанишеваПърваЧастнаБанка, чорбаджийка на ДИР.РУ, купи замъка с изпраните пари във Флорида на умишлено фалираната Първа Частна Банка от директорът и Венци Йосиф, а Моника те ожени за тези пари и трите си деца от Венцислав Йосиф, пак с парите на Първа Частна Банка, купувайте ти Премиерския пост на България през 2005г. С тези пари от Първа Частна Банка €115 МЛН бяха платени на жената на бившия шеф на ПЕС, която случайно бе директор на Siemens Austria. Ти Сергейчо, колко свои, не доведени, деца имаш, ве?

На вас в тоя парламент,не ви ли е ясно че сте едни и същи курви всичките.

Да получават пенсиите си от там защото тука няма кой да им ги изработва.

Аве пиZдя, алал да ти е моята пенсия от България, която няма да получавам, въпреки че внасях ДВОЙНА ОСИГУРОВКА като собственик на ЕТ. Да се задаваш до насиране, мамицата ви комунистическа! Осигурите работа на младите хора в България, за да работят и спечелят пари за собствен имот. Децата сами ще си ги направят и родят.

Детето ми завърши в Европа, изкара докторат по търсена тема. И в България все му кавзаха че е преобразован. Изобщо, намери си по-лесно работа в Швейцария отколкото в ЕО. Е, естествено като работата му е в Швейцария не може да е в България, а толкова му се искаше. Даже фирма си направи, но в мутристан това не вирее, като почти всички клиенти ти са във високо технологични страни, по добре е да си там.

То едни пенсии в България... Възможно най-лошо договорените в ЕО. Когато баша ти получаваше от техните родители пенсия, защо не ревеше бе, мекотело?

С пенсии и пенсионери към повишаване на раждаемостта!

Който не е отгледал поне едно дете няма право на пенсия. Кой ще му я изработва.

цял живот "чака-рака" и 10 таанета без 1 ден трудов стаж?

А всъщност спасението на българските пенсии са именно българите пенсионери, които ще се върнат от Европа с европейски пенсии. Те внасят в българия чисти пари отвън, които могат да платят пенсиите на българските пенсионери, да се надяваме на българските деца на Станишев, които са за износ, защото при криза ще се изнасят към който плаща най-добре, е наивно-глупаво. А може и тези пенсионери да вземат внучетата и от децата си в чужбина и туко виж някое способно се излъгало да остане в България, въпреки сглобката на фашистката хунта. Станишев за българите не се грижи, той се грижи за неговото брюкселско племе.

Ами ще ги изработват децата на тези на които е плащал пенсиите работейки.

Аре да ги наемем! :)

Кои? Бащите ли? Или майките? Ами както и колкото и да раждат, ако не ги наемат по-добре в България, отколкото навън, ще избягат като се образоват и ще е по-голяма криза. Ще има хора единствено, където се предлага добре заплатена работа. И то толкова че да може с една заплата да се гледа семейство а жената да има време да ражда. Засега освен в Русия, Казахстан и арабските страни, такова нещо няма.

Че то Станишев е виновен за демографската катастрофа заедно с Масларова изядоха едно поколение,!

Не само в България ами и в Европа Станишев е много виновен за демографската ситуация. Направи го за да имало "равноправие", т.е. жените да работят колкото мъжете за да имат право на пенсия. По този начин ако жените имат висше образование и повече от едно дете и поради това три години не работят, не могат да имат право на пенсия, просто не им стига стаж. Така само необразованите имат право на пенсия. И този беше много против жените да имат дълъг платен отпуск по майчинство. Не по това което приказваше, а по това което гласуваше. Така че предполагам че мерките му за демография ще са съшия дол дренки. Раздаване на пари за робини износващи деца и ако не ги дадат за осиновяване на гейове, няма да имат нищо. Или изкуствено оплаждане на 45 годишни, което източва здравната каса и доста от децата, които са раждат са увредени и изискват лекар за цял живот.

Абе, дирници скапани, кво не ви хареса пак, та ме изтрихте? Оставете хората да ме оценяват. Кои сте вие, та ще триете! Не ви харесва, че в Троян привнесените отвън цигани (дори не бях ги нарекъл цигани, макар, че все едно, ако някой ме нарече българин, да го триете) на 25 години имат по 3-4 деца и ще продължават да раждат, а българите имат по 1-2 и край. ТОВА Е ФАКТ, бе скапаняци - не си го изсмуквам от пръстите. Хората го виждат с очите си - и тях ли ще "изтриете". Кой ще ви ги ражда тези българи, ако ги изтриете? Освен това не съм казал или намекнал, че едните се добри, а другите лоши - въпрос на етнически разбирания - кого можеш да осъдиш, че ражда или не ражда деца. Кво, от американците ли ви е страх, че ще ви бият за политическа некоректност или от българските дупедавци? Слаба ракия сте вие и ако си въобразявате, че сте фактор - да ви открехна, че не сте. Вие сте просто едни неграмотни, продажни, страхливи кукли на конци и от вас нищо не зависи. ВИЕ (за)висите от конците. Анадънму?

твоите Zастрахователи на мандри след Девети 1944г изгониха българите от селата им обрадовался имотите. За да се създала "работническа класа". Че какъв Комунизъм със 100% частна собственост до Девети в България?! До Девети няма българско семейство с по-малко от 3 деца. А тогава циганите са 50000 таанета без паспорти и право на гласуване. Защото не са плащали данъци. Кой бе, Мурук Червеногъз, наплоди циганите ДВАДЕСЕТ ПЪТИ а българите бяха 4,5 млн и останаха 4,5 млн? Твоят Тодор ЯШАР Правешки го направи. През 1981г масово настани мангасарите в българските села да били работели в новосъздадените АПК. Щото измряха българите останали на село. Циганите са ваш, КОМУНИСТИЧЕСКИ, продукт. За самите цигани е вредна тази СВРЪХПОПУЛАЦИЯ за размерите на България. За това е статията: Цигани +Комунисти са водените камък на врътът на малкото останали работещи българи.

Кво ша правят тея бре да не пращат някой да прави българчета бели в Видин Плевен Лом става цигански град те водят раждаемостта.

Курнелия упорито натиска партията надолу, сега явно е решила, че Станишев ще и е от полза, но спред мен е в заблуда.

Мисля че дружно натискайки надолу ще са по-успешни.

Нинова,като не можеш да дадеш пари,какво предлагаш?30млн.да отидат при лекарите,за да правят скрининг?

хората емигрират заради беззаконие, шуробаджанащина и точене на банки ... тоя специално баща му е лично отговорен за избиването на 3720 българи в чистката на сталин наречена народен съд и прогонването на много повече. лично прехвърли 4 милиарда в КТБ и я източи а с парите на кукловодите си си купи председателското място в ПЕС за да го изперат ... и тоя сега с едно дете ще дава акъл за решаването на демографската криза ли? друг няма ли мераклия? моника не се сърди ... просто малко в повече ми идвате

Бреййй, по интересно е как уж не се търпяха с Серго и започнаха отново! Явно от запада им дададоха наклон да действат, а по тоя тематика АТАКА и Възраждане вдигаха врява! Възражаден май му дръпнаха шалтера и сега мълчи! А последните 2 години коцката вдигаше врява за демографията, а сега същия мълчи!

Aйде да помислим малко преди отново да преливаме от пусто в празно: престанете с тези глупости за отваряне на един мильон детски градини и даване по един милион лева на семейства за раждане на дете. От кого ги вземате тези пари? - от работещите в България, за да им писне и да се изнесат от тази държава... Какво ме интересува, че едно семейство ще има 5 деца, след като всички като станат на 18 години, ще отидат в чужбина?!? Защо трябва работещите да спонсорират построяване на детски градини и обезщетения за майчинство, след като тези деца няма да работят и да допринасят за нищо в обществото. Престанете да утежнявате живота на работещите с всякакви социални недомислици и данъци, за да направите България приемливо място за работа и хората ще остават в България и без тия социални изгъзици... А, и още нещо, вземете мерки за повишаване на моралността в държавата - т.е. да няма корупция, да няма "наши хора" навсякъде, да има морални лекари и учители, мутрите да не диктуват живота ни, защото другият проблем е, че хората просто ги е гнус вече да живеят сред такава пропаднала паплач... Стига с тия предложения на Станишев, Ганишев и Папишев, че вече ни писна тотално от некадърни опити за решаване на проблеми.

Тая година хоризонтални и конкретни мерки, догодина вертикални и общи. Е, който си може да дрънка празни приказки си го може. А Станишката ще даде ли пример за подобряване на раждаемостта или само съвети ще дава?

Проблемите с ниската раждаемост са обхванали целия свят без Африка, а дори и там има държави, които имат този проблем. Но съм сигурен, че Серго ще оправи нашите проблеми, като насочат повече пари за инвитро процедури, естествено към наши хора.

Партията, която доведе до стерилитет на нацията и стана причина да напуснат 2 млн. души сега предлага демографски мерки.

Какво може да предложи Ялов човек за демографията, и от партия която е претендира че е над 100 години , а всъщност се пръкнала след 1944 година като абсолютен изрод ?

Нахранете родените деца,а после мислете за репродуктивните проблеми.И сега държавата плаща инвитро процедурите.Лекарите да обяснят,как така в България е най-висок процентът на несполучливите процедури?

Не знам какво гласи този проект, НО МОЛЯ, АКО на държавна заплата остават на работа пенсионери, то нека бъде САМО на минималната!

Първо дадох лайк, ама после се замислих, че проблема не е в това, че пенсионерите работят. А че младите не искат или имат изисквания като за човек, който има 10 години стаж.

Да имат изисквания.Не искат да работят за 600 лв.,като едни маратонки струват 250лв.Как да създадат семейство и деца?