БСП: За 3 г. ГЕРБ направи нищо, но от сърце. ГЕРБ: Не е малко

ГЕРБ обеща европейско развитие, европейски доходи и европейски стандарт на живот, за съжаление резултатите коренно се различават от обещаното, заявиха в декларация от Коалиция за България по повод на трите години управление на ГЕРБ. Това, което сме направили, не е достатъчно, но не е и малко, заявиха в отговор управляващите.

Обратно в новината

Коментари - БСП: За 3 г. ГЕРБ направи нищо, но от сърце. ГЕРБ: Не е малко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОЩЕ ЕДНО СЕРГЕЙЧЕ СЕ ИЗХОДИЛО ПО ПОЛИТИЧЕСКИ ВЪПРОСИ... НЕДЕЙТЕ, ДРУГАРИ! ПО-ДОБРЕ СИ МЪЛЧЕТЕ, ЧЕ КОЛЧЕМ ОТВОРИТЕ УСТА, ПОЧВА ДА ВОНИ И ОТБЛЪСКВАТЕ ХОРАТА... ИДАТ ИЗБОРИ ДОГОДИНА. ВСИЧКИ СЕ НАДЯВАМЕ (ТАЙНИЧКО) ДА УСПЕЕТЕ ДА МИНЕТЕ 4%-ТА БАРИЕРА...

доста зле си другарю- това точно ще се случи на гробарите на тиквата.. а за соцялистите или за които и да е друг- не се грижи- те поне никога не са се усирали така както ваща тъпа тиква ...- дето твърди , че имало намаляване на производството и е трябвало да намалява и пенсиите на старите хора... аман и от идиоти-и от техните видиотени поддръжници... нали за пенсиите си има пенсионен фонд бе - лелле колко зле и колко са алчни тия герб-ери- след като няма кои да работи за техния джоб- ще намалят парите на хората от които вече са взели пари за тази цел....

Опозицията като писател на памфлети. Колективно писателство от времето на другаря Сталин. Боже, какви хубави времена бяха!...

"Успели" да не намаляват пенсиите?!?! Че те са под линията на бедност, бе изроди!

За държава, която произвежда по-малко, отколкото потребява това да не се намаляват пенсиите и заплатите си е направо героизъм... Не забравяй, че цените в голямата си част се диктуват от външни фактори, а заплащането се диктува от вътрешни фактори. Това, което ни държи на повърхността не е вътрешната икономика, а потока от пари, влизащ в страната от емигрантите към техните роднини.

Изроди са тези, които докараха нацията до там да не може да си изхранава старците. Така е във всички комунистически държави. Не мисля, че през комунизма баба ми беше над границата на бедността, въпреки че не спря да работи до 70 годишна възраст. Така че трябва да си много прост да виниш едно правителство на 3 години. Няма държава и правителство в света, които да могат да променят за 3 г. икономиката до там, че да има ефект върху пенсиите. Още по-малко в период на невиждана световна криза. Нали не си без грам акъл в главата си, че да очакваш забогатяване след 20 години кражби и безхаберие на политици и граждани, а на всиичкото отгоре и след управление на комунисти през предходния мандат?! Това след комунистите се случва вече 4 пъти: краха след Живков, синизмът при Луканов, падението при Виденов (при него получавахме 5 долара на месец! не на ден) и накрая Станипев, който харчи безумни пари при спадаща икономика, за да унищожи следващото правителство... но в случая всъщност народа ни. Такива са за бесило, а цинизма им в преизборната борба ги калсира по-назд от еничарите през турско робство.

истината е , че тази криза за която говориш е в твоята куха тиквена глава ... я излез за малко от бг-и щее запееш друга песен- ялко , е че има все още толкова задръстени хора.. ако слушаш платените от герб-а медии- кризата няма да има краи и след 4 и след 8 години- защот за некадърните - кризата е вечна ...

НАЙ-ОСЕЗАЕМОТО НЕЩО, КОЕТО СВЪРШИ ГЕРБ за 3 години Е ВДИГАНЕТО НА ТОКА С 13% дневна 16% нощната ! Ликувайте ГЕРБЕРАСТИ !

Не, най-осезателното нещо е че за пшръв път от 22 години единствен ББ успя да навре висшия ешелон на БСП на Мурджо в ауспуха. Е, не толкова навътре колкото ни се иска на всички нормални хора освен комундетата, но все е нещо. Това е основната причина за дивия рев на червените кратуни. И още нещо - малко по малко ББ се опитва да свие перките на тайните структури ан ДС. Те с атясно свързани с Октопода и другите престъпни елементи. Трудна е тази работа - ДС повече от 20 години е в нелегалност (а дали е в дълбока нелегалност или си е почти легална...) но продължава да се разпорежа с България. За да се стигне до колуминацията на извращението, когато за президент беше сложен един доносник на ДС, а друг доносник на ДС - Доган, определи премиера на България. Ако и сега ми каже нчкой че ДС не дърпа конците, или е глупак, или комунде, или и двете.

за почти всичко написано от теб съм съгласен-особенно за последните няколко реда - браво-имаш страхотна еволюция... но това за комундетата- си е доста глупаво не мислиш ли... особенно след като самия боико си е чист 100-процентов комунист с съшата закваска... човека дори е отказал да си върне партижжната книжка към бкп-бсп някога -толкова верно и чисто комунде си е ... ако не вярваш -поинтересуваи се-а ако искаш подробности за неговите способности в миналото-посети този саит -,...биволъ..., и се полюбуваи на рапоня-колко далаверки е въртял и колко ангажирана личност е бил...-особенно в подземния свят ...

незная дали ще управляват ГЕРБ втори мандат, но аз се питам до КОГА ще позволяваме партия като ДПС да се шири из БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ????.

До кога олигофрена Станишев и сие от БСП ще бълват простотии, злоба и жлъч. Те май друго не могат. Нали всички са бивши в ДС. А Куневица - снаха на велик партиен лидер от БСП - тайното оръжие на БСП. Не се накрадоха, не се наядоха. Хората виждат къде какво се прави. До кога ще ги търпим? Няма ли край? До кога едни и същи мутри в Парламента? До кога с тази "уж" народна конституция, направена от и за БСП? До кога на циганите ще се плаща от БСП, за да ги подкрепят в изборите? Народе мой, осъзнай се и помисли за кого ще гласуваш.

Напълно заблудени овце като Вас докараха на власт едни прости и напълно некадърни, но алчни и безкрайно нагли хора. Заради такива като Вас страдат и нормалните хора в България.

Ами дай предложение кои да са. Много е лесно само да се критикува. Не казвам че ГЕРБ са цвете но са много по-добре от другите партии управлявалини досега!

Абе тва герберастите какви хора сте незнам. ГЕРБ ви вдига тока с някакви БЕЗУМНИ И НЕПОСИЛНИ ЗА ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ проценти, а вие викате ура, да живее Бойко....тва е извратено !

Абе аз ли бъркам, или вдигане на тока се случваше и по времето на Станишко?

стига с тези хора, бе наглеци крадливи. Хората, та хората, най ви боли, че на вие крадете в момента бюджетните мангизи.

БСП: от 44-та досега само лъжи, плюнки и демагогия. ГЕРБ са зле, но в сравнение с Бсп са върхът!

ГРОБ унищожителите- наи наи злите и смотани !

Социалисти-фашисти всякък се пънкотят да се изкарат умни и ...честни. Добре е след изборите догодина да се саморазпуснат...

Били запазили данъците от увеличение.. и се хвали с това. А бре , аланкоолу, не може аз с 300 лв. заплата да ми взимаш данък доход 10%( а като сложим и осигуровки и др. става мамата си трака) и на този с 10000 лв. също. Запазил бил пенсиите, ами тогава защо не запази и цените бре тикво. Реално покупателната способност на пенсиите е срината с 30% като минимум. Бахти тъпанарите. п.п.. Извинявам се .. тъпанарите сме ние, че ги търпим.

Ами то какво ще излезе? ББ по време на криза е направил повече от БСП по време на икономически подем. Нормално - когато управляват комундетата пшосле след тях трева не никне. Добре си спомняме 45-те години съветски колониализъм. Когато ни управляваше наместника на СССР = престъпната партия БКП. Но това не е всичко. Помним и Лукановата зима, освобождаването на цените и втория фалит ( първия фалит на Булгария беше при падането на бай Тошо), когато Луканов отказа да плаща лихвите по дълга. Но и това не е всичко. Къса му е паметта на българина - има няма 4 години след това докара ан власт Жан Виденов. И съвсем очаквано управлението на комундетата завърши с катастрофата на хиперинфлацията - това поне добре го помнят повечето българи. И само участието на Царя в правителството на Тройната коалиция предпази БСП от икономически волунтаризъм, който да свърши с поредната катастрофа. Що се отнася до "успехите", те са не ПОРАДИ управлението на БСП, а ВЪПРЕКИ това че БСП е участвала във властта.

Я стига дрънка глупости, само да запълваш пространство! Провери и после напиши какъв е бил дългът на държавата през `89 г. и колко е сега. Сравни покупателната способност тогава и сега, или дори преди четири години и сега и кажи какви са цифрите, стига само измишльотини на едро.

БСП предаде социализма, социалистите са 5-та колона на буржозаията. БКП (истинските комунисти) за 45 години индустриализира държавата, създаде селско стопанство за пример на Европа. Когато С.Демирел посети България му потекоха лигите от завист и възхищение. Сега капиталиста ББ се дупи на Ердоган и им купуваме боклуците.

Я да поразсъждаваме кой какво е построил. И дали това, което е постигнато не е ПОРАДИ, а ВЪПРЕКИ, управлението на БКП и съветския колониализъм. Кой знае защо в Австрия успехите са по-големи. Въпреки че за всеобщо учудване Австрия е окупирана от Съветската армия чак до 1955 ( България е окупирана "само" до края на 1947). За държави като Белгия, Холандия и Норвегия, окупирани от англо-американските войски не си струва да говорим - те са толкова светлинни години напред, та ми става жал за мен и моите сънародници. Но нека да погледнем една Гърция, която е по-назад в развитието си о0т българия към 1945. Там има и гражданска война - комундетата воюват срещу английските войски. Къде е сега Гърция? Въпреки кризата Гърците са доста по-напред от нас. И се питам дали пък в това да няма пръст управлението на БКП и 45-годишната съветска колонизация на България. Средн пръст при това. Отзад на всички нас. За радост на комундетата и другите съветски мекерета.

Не намесвай Гърция, там управлява полковник дълго време. Също както и в Испания между другото. А в Италия управлява камората. Те въпреки черната си дейност мислят и за хората, защото ако искаш да стрижеш овце все пак трябва да имаш овце, не можеш да си позволиш да ги изгубиш...

скъпи приятелю- аз ще те открехна - защо например - до 1955 година - гърция ни диша прахта в икономическо отношение- и защо после - само за 25 години - става една от водещите икономически сили-имат може би наи-много милионери на глава от населението в цяла европа-(към 1978-1980г).. ако не си чувал никога в живота си- ще те светна , че в гърция е имало военна хунта-или военна диктатура... диктатурата на черните полковници.... дотогава - са били същите -или почти сущите комундета на власт -като наще... и да знаеш- дето е имало комндета- ако не е имало диктатура ,някаква хунта която да ги смаже и махне завинаги от властта- те никога няма да я дадът без бои- това заявиха дори и наще комундета-когато преди 2з-25 години опозиция се опита да ги свали от властта- ..те заявиха ясно и на висок глас- тази власт с кръв сме я взели - и ако трябва- само с кръв ще я дадем ... така , че приятелю мои- ако прочетеш някога този пост- може и да ми разбереш мислълта- , че от първото сдс- до последното измислено герб-че- всичко е под сценария на твоите любими комундета.. без тяхно знание и съгласие -никои не влиза в голямата политика.. така , че ако искаш да си интересен за сериозните хора- започни да пишеш сериозни постове...

Аз виждам какво направиха ГЕРБ, карам по пътищата, возя се на метрото, ходя по тротуарите, виждам още много реални неща. сереГейчо и БСП също се видя какво са направили, кражби корупция далавери друго нищичко не свършиха! Какво не направи ГЕРБ, не вкара серегГейчо и гей компанията му в панделата!

Дам не го вкара ама защото... Като видяха БСПарите, Ахмедовците и Симионовците че иде сопата и ще ги отупа измислиха си законче с което да се онивинят и да немогат и с пръст да ги пипнат.

това което виждаш не се прави за 3 години ,а за поне 300 .Не бъди глупав и се научи на правопис пише се тротоари ,а не тротУари

От 1990 г. до последния си мандат БСП "направи всичко, но за себе си". И разбира се, от сърце...

Милиционерът KGB пак се разхожда по клавиатурата неподготвен, прекалил с кафето. За 3 години управление на Боко доходите на пенсионерите паднаха с 20 - 25 %.

Аз не знаех да са намалили пенсиите с 20-25% или говориш за времето на БСП когато пенсията стана 3$?

освен всичко останало чер4вените боклуци се славят и с безпримерна храброст. като случаят в Ястребино, когато смелите народни синоове, партизаните са се изпокрили като мишки. Оставяйки на волята на жандармерията своите близки, деца и роднини. Много доблестно, няма що. Те "смелите" народни партизани, освен да крадат кашкавал от мандрите и да избиват ранени немски войници за друго не ги е бивало. Един преврат на 9-ти септември не са били кадър да направят. И то след като Съветската армия окупаторка от 3 дни е била окупирала половин България. Но те по планините май не са разбрали. Пък и докато работата не еопечена си е опасничко да се изправиш срещу нормален противник - жандармерия, армия. Ония стрелят, и хич не им пука. Е, след 9-ти септември тия страхливци са с епредставяли за герои. та и "народни пенсии" са вземали. Тяхната мама....

Да гласувам пак за ГЕРБ ??!!!!.Няма начин....

И по-добре, уважаеми Смрад - иначе ще уСмърдиш пакета бюлетини за ГЕРБ...

Глутници от млади червени номенклатучици се надпреварват да се упражняват в политическа мастурбация. Без да си9 направят труда да прочетат нещичко преди то9ва. Като техните пшриятели чукчите в Русия, а преди това в СССР ("Чукча не читает, он писатель"). А ако си бяха направили труда да прочетат някои неща лесно щяха ад видят че рейтингът на ББ след третата година на управлението му е по-висок от този на Станишката, и на Царя и на бай Иван Мангъра. Да, може би това се дължи и на харизмата на ББ, но все пак трябва и да е постигнал нещичко. А те, хората виждат - за нещастие ан БСП, това което прави ББ се вижда. И магистралите, и метрото, и Южната дъга, и другите строежи. И не само се вижда, а може ад с епипне и да се ползва. И много от тич неща са били мечта ан поколения българи, но ББ ги е реализирал. Ето затова хората му вярват. Ето затова са готови да изтърпят и някои несгоди, но да видят мечтите си реализирани. И най-накрая да живеят като бели хора в една европейска държава. А не като чукчи в Русия.

Имам чувството ,че си единственият човек в тази държава,който не вижда ,че България отива към гибел!

Гибел и други страшни думи постоянно ни плашат червените боклуци, ГИБЕЛ за икономиката ни е при БСП, винаги след БСП има икономическа криза, погледни историята. Къде я тая ГИБЕЛ? за 3г се направиха повече положителни неща от 1944г до сега, факт!

Уважаемо Изкопаемо, тракането на кости не е коментар, а тъжен спомен за изминали преживявания. Твоята Гибел е стъпка напред в Еволюцията и като интелигентен фосил трябва да приемеш този обнадеждаващ факт... Ако нещо не си разбрал, мога да се изкажа и с по-прости думи

Цитат от DIR-a: След 3 г. управление Борисов бие Костов, Сакскобургготски и Станишев по рейтинг. KОМЕНТАРЪТ НА ТОВА НОМЕНКЛАТУРНО КОСТЮМАРЧЕ Е ИЗЛИШЕН.

george

ънфорчънатли нот,диър Пейч,кви са тия човечни комунисти,все едно човечни неонацисти?Не излиза аритметиката:)А това с ай кю то,го купих от тъпака аи кю 146,на когото Бойко и Цв. са оправили живота,иначе кво аи кю,щом пиша във форум:))))

george

Може ли някой,от тези, дето комунистите са им виновнии за потъването на"Титаник" да обясни защо в Полша няма криза и хората живеят много добре?

НАВЯРНО си много млад и не знаеш ,че Полша си имаше СОЛИДАРНОСТ..

И за да те допълня, Лех Валенса си ни го каза в прав текст: "скъпа ви екръвта на вас, българите, затова не ви се получават нещата";о)

Отговорете си на въпроса : След ГЕРБ Живея ли По-Добре, Сравнено с Преди ГЕРБ ??? Забравете за Мозъчните Промивки на Продажните Медии ! Помислете и.... Отговорете на Изборният ден 2013 !

Първо, още не сме след ГЕРБ. Второ, три години оправяме последствията от кризата, която според Станишев я нямаше. Както знаем един проблем се решава чак когато признаеш, че има проблем. Трето, така както нямаше криза Станишев раздаде едни излишъци от държавния бюджет на едни "наши" фирми, за да преживеят по-леко липсващата криза... Това, което мога да ти кажа е, че не живея по-зле от преди 5.07.2009-а година (т.е. запазил съм стандарта си на живот) и вярвам, че в следващата година нещата вече ще тръгнат в положителна посока. До сега само дърпахме спирачката и се опитвахме да спрем стремглавото спускане по надолнището, което БСП така старателно беше подготвила, особено в 3-те месеца преди изборите, когато вече беше пределно ясно, че са "пътнико свиден, пътнико млад"...

За 3 г. ГЕРБ направи нищо, но от сърце. а за 68 години разбоиническата формация бкп/дс/бсп изби елита на балгария, ограби народа неколкократно и го лумпенизира. завидна разлука, нали!!!!!

С парите на данъкоплатците ЗА ПЪРВИ ПЪТ НЕ СЕ КУПУВАТ МЕРЦЕДЕСИ И БМВ-та, а Бойко Борисов СТРОИ И ПУСКА МАГИСТРАЛИ, изгражда и възстановява инфраструктурата на България;Бойко Борисов е ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР,който уволни Министър само за съмнение за злоупотреби;Бойко Борисов е популист,но и милее за хората;При Бойко Борисов няма 6-5,няма ваши,наши,хванат ли те в крачка,няма прошка!;Бойко Борисов е убиец на маргинали-когато хората ги сравнят с Бойко Борисов,разбират,че са маргинали;Бойко Борисов ПРЕВЪРНА ДОГАН В МАРГИНАЛ!!!;При Бойко Борисов най-сетне доказаните престъпници получават ефективни присъди;Бойко Борисов спря Бургас-Александруполис-убиецът на туризма и Южното ни Черноморие;Бойко Борисов спря БелеНЕнай-КРАДЛИВИЯ проект в историята на България;Бойко Борисов глобява калпави строители; Бойко Борисов арестува контрабандисти; Бойко Борисов(с Плевнелиев) се бори да измъкне България от газовата монополна хватка,приложена ни от КОМУНОИДИТЕ, довела ни заради техните комисионни до най-високите цени в цяла Европа...Бойко Борисов,така,както го разбира и колкото може,РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ!За разлика от ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЛИ КРАДЦИ! Затова Бойко Борисов ПЕЧЕЛИ избори! Бойко Борисов НЕ Е ГУБИЛ ИЗБОРИ! И ако кара така, НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ ЗАГУБИ КАКВИТО И ДА Е ИЗБОРИ!

Не е вярно - ще се купят нови мерцедеси! Скоро писаха за това;о)

3 милиона ще отидат за нови коли....Стига евтина пропаганда вече.

Социалните въпроси могат да се решат само от високо етични хора.Тука в България между ляво и дясно няма разлика.Това е обозначение м/у политическите съперници.А в думата демокрация ,са скрити много подлост и лъжа.Демокрацията се е появила в държава с робовладелски строй,когато робовладелците са се събрали,за да изработят единна система от правила и закони,за да им е по лесно да управляват робите.Някой ще каже ,че произхожда от гръцката дума -демос.В робовладелската държава ,само свободните хора се смятали за Демос.А основното население са били роби,които никой не е смятал за народ.

Не си прав! Демокрацията е право да си образован и да се изразяваш свободно. Това, не се дава а се извоюва, с много труд и предприемчивост! Това , другари е същността на блясъка на комунизъма! Да приравниш хамалина с доктора - безценно!

леле, колко си т.п....обяснявам си го обаче с крехката ти възраст...правото да си образован?!? хахаха, лапе, едно време хората имаха сто пъти по-добро образование от това дето ви го дават днес, иначе щеше да знаеш дефиницията на думата "демокрация" и да не пишеш глупости.

ПИЛИ САМОКОВСКИ КАРТОФИ

3 години управление и всяка година шоково поскъпване на ток и парно-непосилни и убииствени.Къде са индексациите на пенсиите - с 400 лв трябва да се покриват само сметките.Това ли е очакваното подобрение на живота ни,както обещаваха преди 3 години.Срамно е да се показвате по телевизиите и обществени места.

Аз съм от гласувалите за Бойко,сега ако има избори ще гласувам за уличниите кучета но не и за прост и крадлив милиционер.Виждам от форума че има още олигофрени да харесват милиционерската банда, халал да им е простотията те не са виновни ,скоро са ги изтървали от 4-ти километър.Къорави ли сте че главата на мафията е на най високо място в държавата и вече държавата е на мафията.Вече ми се повръща от милиционер мафиози,то не бе Поли,то не бе Емил,Иван,Цецо,Алексей и т.н,Юнак до Юнака.Аман и от тези :да си ходят!

Съгласен съм с тебе, но според тебе има ли по-малко зло? Само не ми говори за червено-турската мафия

Свинчо, според теб "Мафия" е това управление, което вдигаше заплати и пенсии! А, сегашното, как да бъде наречено, като не се повишават доходите на наемният труд, не се повишават пенсии, непрекъснато се вдигат цените на стоки и услуги. Живота поскъпна за 3 години с около 22%. Медиите ни убеждават, че така е значително по-добре! Срещам пенсионери без други доходи и те казват: По телевизията казаха, че сега живеем по добре от времето на тройната! Дано не дойдат пак БСП на власт! Разковничето е в телевизионната и вестникарска пропаганда! Ще стигнем скоро Бангладеж!

АКО НЕ БЯХА ТАКА МРАЗЕНИТЕ КОМУНИСТИ ЩЯХТЕ ДА ВИДИТЕ 8 ЧАСОВ РАБОТЕН ДЕН 5 ДНЕВНА РАБОТНА СЕДМИЦА ОТПУСКИ И Т.Н.НА ВРЕМЕТО ХОРАТА ЗА УМИРАЛИ ЗА ИДЕИТЕ СИ А СЕГА ГИ ПЛЮЕМ

Във Франция не са и помирисвали комунизъма, пък хората си работят нормално, да не говорим за социалните и здравните услуги! Подобно е положението в цяла западна европа! Луд, що за глупост си написал?

През социализама младежта се включваше в социалистическото серевнование и научно техническия прогрес.Много трудови колективи работеха по насрещният план.Внедряваха се Саратовската система и почина на Злобин.Беше осигурена почивката на трудящите се.Вьв ведомствените почивни станций на планина и море хората и техните семейства почиваха организирано и се развиваше културна дейност.В столовата на почивната станция се даваше калорична и питателна храна кебапчета се даваха през ден.

а какво ще кажеш за трудовите лагери. И те бяха осигурени.

нигога за нисто вече ''герб'и ''бсп'",то не бжха токове, бензини, . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ДДДДДори партийните лидери не се карат така ожесточено,както вие във форумите! Защо ли? Ами карайте се,вместо да се обедините ,като народ/нация/,а не като цвят!Нека ви се радват и да са доволни от цветовото ви пристрастие.Овчи народ сме си!

Благодаря Ви за този коментар! На същото мнение съм. Сега спокойно мога да напусна този безрезултатен форум!

+1

Ний от ПП ГЕРБ това и чакаме. Апатия! Не гласувайте!

Извинете, аз-лично се опитвам да попроправя макар просека за Всички Нас. Трудно Виждам е. Вие/вие бихте ли вспомогнали?!

Престанете да ги наричате комунисти! Тези ако бяха комунисти отдавна да има ред в държавата. Мутрите и олигарсите щяха да са в затвора. "Цвета на нацията"- дупетати, министри, банкери и всякакви там "интелигенти", същите такива дето след 9-ти септември са им теглили по едно бесило, щяха да работят за родината и народа и магистралите щяха да са ни без пари. Така че въздържайте се от изказвания, че в БСП има комунисти!

Факта, че ГЕРБ не правят отчет на тригодишното си управление, а го прави опозицията е доказателство, че няма какво да отчитат. Може ли някой да ми отговори защо магистралите се строят все в посока изток-запад, а не и в посока север-юг ? Така ли се изгражда инфраструктора?

Жоре, изби рибата! Очевидно е! Всички пътища от запад на изток са стратегически от военна гледна точка. Целта е войските на НАТО по-бързо да стигат до най източните граници на алианса. Подготвя се офанзива срещу Русия, другари!

Всичко това са пушилки за отклоняване вниманието на трудящите се.

Като се замисля кой дава парите, може и да си прав.

Ми, няма как, ще плюят! Да сте виждали комунист да работи? Станишев няма един ден трудов стаж извън министър-прецедателския пост а управляваше четири години държавата, и продължава да е прецедател на БСП. Очевидно критериите за израстване в БСП йерархията не са свързани с опит, знания и умения! И, плюят!!

На това номенклатурно кариеристче ще кажа, че бсп наистина би направила нещо - но за СЕБЕ СИ. Например да присвои няколко милиардчета в комбина с батко-братко, заменките, доганчо хидроинжинера и симеончо горския труженик.

ГЕРБ, СДС, БСП като гледам все едни и същите хора се въртят в парламента.Само си сменят имената на партиите и продължават с ограбването на бедния Български народ

Мали, колко са безочливи тия комунисти. Лика прилика са си с мафиотите които ги спонсорират.

Хайде да не са комунисти, а? Нищо общо нямат с комунисти, БКП и т.н, само си присвоиха едно минало, което не им принадлежи. БСП си е една чиста капиталистическа партия силно клоняща към социалдемократите.

ЦК-то им се провали с управлението, после генералите, после партийните секретари, после комсомолските секретари, а сега вадят едни олигавени пионерчета да се плюнчат допълнително. Що не се замислят с толкова пари изхарчени, какво направиха за България. Индустрия ли имаме за пример, инфраструктура ли, един курорт поне да бяха създали и опазили престижен, транспорт някакъв ... нищо, съсипване, грабене, мутри, проститутки, панели, мръсотия, опашки за хляб, мизерия и липса на държавност. Това стори БСП и продължава да мисли, че с командно-администриране ще направи нещо в съвременните икономически условия.

Комунизмът си отива - спете спокойно деца!

А вие какво направихте за последните 8 години преди ГЕРБ?

Ами нищо не направихме, освен: - 300% увеличение на пенсии и заплати; - най-дългото майчинство в Европа; - най-ниската данъчна ставка в Европа; - най-ниски нива на външния дълг след 1990г; - най-високия фискален резерв в историята на страната - над 8млрд.лв в края на мандата + още 1,5млрд резерв на Здравната каса; - най-ниско ниво на безработица; - най-много преки чуждестранни инвестиции; - по-голямата част от магистрала Люлин, всички процедури за стартиране строежа на Тракия. - умишлено недоговаряне и незапочва не строителство на Тракия, с цел възлагане и изграждане в бъдещ период при по-ниска себестойност, наложена от глобалната криза!

Резултата от всичко изброено от теб е : Най- бедната и корумпирана държава в Европа, с най - лош имидж пред света, като чуят на запад, че си българин, на хората им се сменя физиономията.

всичко до сега -инфраструктура, заводите,които разрешиха сега, селското стопанство дето въобще го няма сега и ядем вносно от лошото произведено навън, и залите, и пътищата и всичко е направено от предишните....Сега само асфалт, безпаричие ,безработица ,чалга, и мизерия. Да не говорим за неграмотното поколение и болния измиращ народ по болниците без да бъде лекуван ако няма пари....ииииииииии още още народе ама си го заслужаваш пак гласувай за герб

Абе не знам тия от БСП и те са едни "оправници" такива, че ум да ти заиде, ама и тия сега и те ни го таковат и то доста четвъртитичак така! Лошото е, че на следващите избори или пак ще доде некой гладнйо дето да се налапа или пак ще трябва да избираме от тоя стария ОБОРСКИ ТОР! МЪКА!

Тез глупости Галеви ли ги шушнаха на Р. Петков?

Докога ще се упражнявате в злобарщина Другари комуняги...по точно другари мафиоти!?Вместо да се засрамите ,непрекъснато плюете...а ако ви попитаме вие какво направихте за да не сме на това дередже...А????!!!!Безсрамници!

Ами нищо не направихме, освен: - 300% увеличение на пенсии и заплати; - най-дългото майчинство в Европа; - най-ниската данъчна ставка в Европа; - най-ниски нива на външния дълг след 1990г; - най-високия фискален резерв в историята на страната - над 8млрд.лв в края на мандата + още 1,5млрд резерв на Здравната каса; - най-ниско ниво на безработица; - най-много преки чуждестранни инвестиции; - по-голямата част от магистрала Люлин, всички процедури за стартиране строежа на Тракия. - умишлено недоговаряне и незапочва не строителство на Тракия, с цел възлагане и изграждане в бъдещ период при по-ниска себестойност, наложена от глобалната криза!

Бойко бил комунист? Не и не! Той бил мутра? Не. Не и не! Не може един професионален телохранител на другаря Тодор Живков и на Негово Величество Цар Симеон Втори Сакскобургготски да е негодник! Не и не. Тодор Живков Цар Симеон Втори Премиер Борисов М.Кунева = ИДЕЯ ЗА БЪЛГАРИЯ

Единствената партия и правителство, които до сега се грижат за София и някой избрани от Борисов градове. В другите не само, че нищо не правят, но дори не ги знаят къде се намират. Боклуци Вижте си столицата, най-грозната столица в Европа, дано не и в света.

На мястото не БСП не бих използвал в критиката си към който и да е думи, фрази, твърдения, които в пълна сила важат и за периода на тяхното управление! Как може да критикуваш за: "най-ниската през последните осем години, висока безработица, обидно ниски доходи, трайна бедност, сурови материални лишения, несигурност за бъдещето и отчаяние в ежедневието на българските граждани" след като през твоето управление нещата бяха същите, а дори и по-зле. 220 милиона, спрени от Европа. МВР министъра на кафе с Галевите. Съпругът и сина на Масларова с 6 милиона държавни поръчки за социалните заведения!!! Тая партия БСП се крепи единствено на късопаметността на българите.

Така е, Unufri! 2001. Дойде Негово Величество Мадридския Кретен Говно II Сакскобургготски, с образование на сержант и с размит мозък, добит от многовековни кръвосмешения. А простите образовани и необразовани българи му втикнаха Родината ни с радостта на идиотите. Ще има ли възмездие или поне обикновена справедливост и този кучи син Сакскобурггота да си поеме пътя в тъмното и завинаги? Този Кретен управляваше страната ни с онзи боклук Доган и роди сегашния хубавец мутрата Борисов. Майната ви гнусни анти-Български боклуци. Бъдете проклети.

ГЕРБ НЕ СТИГА ЧЕ ЛЪЖАТ ХОРАТА , НЯМА ЕДНО НЕЩО КОЕТО ДА Е КАЗАНО И СЛЕД ТОВА ДА НЕ Е ОТМЕНЕНО !!!! ДАМО СЕ "ТРЪБИ" ПО ТВ-ТО ....И ДО ТАМ ....КАК ТЕ НЕ ПОЕХА ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПРАВЕНОТО ОТ ТЯХ АМИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ОБВИНЯВАТ КОЙТО Е БИЛ НА ВЛАСТ???? АМИ ОК...- ТЕ СА БИЛИ ....АМИ ВИЕ ГОСПОДА ГЕРБАДЖИИИИ КАКВО НАПРАВИХТЕ ?????ЗАЩО ВИЕ НЕ ПОЕМЕТЕ ОТГОВОРНОСТТА НА ДЕЙСТВИЯТА СИ И ДА ПРИЗНАЕТЕ ЧЕ СТЕ .....ПО ЗЛЕ ОТ ВСИЧКИ......НАЙ ИЗМИСЛЕНИТЕ ЗАКОНИ СА ОТ ВАС ...НЕ ЗА ДА ПОМОГНЕТЕ НА ХОРАТА ...А ДА ГИ ОГРАБИТЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ .....ЛОШОТО Е ЧЕ МАСОВО ХОРАТА НЕ МИСЛЯТ , А СЛУШАТ МЕДИИТЕ НА КОИТО Е ПЛАТЕНО ДА ГОВОРЯТ ТАКА .....ЖАЛКО ЧЕ ТЕРМИНАЛИТЕ СА ПЪЛНИ ....!!!!

Това е единствената партия Герб която и пука за тази държава и това са единствените министри които правят всичко за да дигнат хората на ниво а какво прави БСП -20 години не е направило абсалютно нищо а Герб само за 3 год направиха много неща и сега да има избори ще грасувам за Герб никога повече измамниците Станишев и сие

Почти съм съгласен с теб! Като всяко стадо и в ГЕРБ има мърша и то много, но поне усещам, че ББ има желанието да направи това което говори и обещава. Е някои неща не се получават, но важното е, че има желание! Не мисли само за себе си, както всички преди него!

А не те ли притеснява (малко поне) факта, че от 4-те години мандат, 3-те минаха в обяснения, оправдания и заявки за добри намерения? Защото, както е казал Хайтов, "едно е да искаш, друго е да можеш,а трето и четвърто е да го направиш".

i. Не знам как го прави Борисов, талант е, признавам, излъчва рядко нелепи жени за високи постове. Фандъкова е несретна, клета женица, която умира от страх, че се занимава с нещо, от което и хабер си няма. И й личи по горестния като на шимпанзе поглед. Има едно пълно момиче - министърка на мястото на Плевнелиев, което схвана схемата на Борисов - не разбирам нищо от това, с което се занимавам, но мърдам активно. Тя непрестанно обикаляше някакви снежни пътища през зимата. Новата здравна министърка е потресаващо тъпа - тя има излъчване на провипнциален тарикат, който се стреми да стане секретар на общината - тя е и това, всъщност. Изобщо Борисов мултиплицира тъпотата - не може да има по-тъпи от него. От това следва, че всички са потресаващо тъпи.

Така е. Другари, нека върнем комунизма! Може пък тогава да се върне и окраденото от децата и внуците на другарите от ЦК и ДС!

Другарите комунисти правилно са усетили, че са разклатени устоите на "социалната" държава. Тази политика клати целия Европейски съюз и който прави социална политика според чергата си ще бъде добре. Комунистите освен да крадат чужди пари и да ги харчат нищо друго не знаят - справка историята. Сбогом партийо любима!

СБОГОМ, ГЕРБ! Отидоха си и последните комунисти. Останаха само наглите и некадърните. ЗАЩО? Защо не ги взехте и тях с вас?

Че са си отишли комунистите иди го разправяй в някоя градинка на червените бабички, дано да ти повярват.

не знам каво ще ми казва тоя или оня политикант от губеща партия. факт е че постоянно плащам някакви данаци , такси , глоби , паркиране , ддс , акциз и всичко отива някаде но за мен не остава нищо повече от боклуци , тмни улици , тормоз от държавните служители , дигнати цени , намаляла заплата , и мисли за гуд баy бг.