ГЕРБ: Властта не ни промени. Опозицията: Грабят, като Тато са

Депутатите се върнаха в Народното събрание след лятната си ваканция и първото им заседание започна с декларации за приоритетите на партиите за новата пленарна сесия.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Властта не ни промени. Опозицията: Грабят, като Тато са | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ ни освободи от турско-комунистическото робство!!!!!дано е завинаги!!!!!

вие не крадете само си пшълните гушките, инфлсцята расте а по голяма част от заплати и пенсии са замразени и тънем в нишета и глад, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пътищата извън България могат да ни нахранят,а по тези хората напускат най-напред общините - голяма част са под изискуемия минимум за да бъдат такива - ,а след това и територията.Аз си мисля,че това правителство е по-лошо от предишното,а следващото ще е също толкова лошо и нищо тук няма да се промени,като някакъв филм на ужасите - повтаря се едно и също,един и същи ден,отново и отново!Лицата и имената на грухтящата пасмина се променят,но всичко останало не!

ГЕРБ се справя много добре. След пагубното соц./ком. управление, оставило страната като лунен пейсаж в поредната соц. криза, народът направи правилния избор и постави отговорни и способни мъже начело на държавата. Хора, които за 2-3 мандата могат да изведат страната от социалистическия батак до средноевропейски стандарти.

този май не си е взел хачетата!

Икономическата криза докара всички герберски плъхове във властта, изоставиха си бизнесите и във властта. Те знаят от комсомолските си времена, че от властта по-сладко няма, особено във България, особенно когато е криза. А какво става в държавата им е последна грижа, въпреки че се кълнат в обратното. За това внимавайте как ще гласувате.

ГраБим България.

link гледайте и стига сте ревали да ви стане ясно кой кого е ограбил

Живота не е помръднал, даже има регрес и упадък във всички сфери. Нищо добро от никой от вас не е дошло, а вие хич не ме интересувате защото сте герберски тъпанари.

по време на ГЕРБ хляба го дават само на герберастките фирми, другите - кучета ги яли

То се видя вече. Още повече беднотия, министър докладва чужда как ще работи против народа си за ГМО храни .. то се вижда приказката за илия ... пак в тия !!! Има още малко опростени гербари ама предричам НДСВ съдба за вас !!!

ГЕРБ само ще загубят ако участват в честване на Тодор Живков. Б.Борисов трябва да си даде сметка, че Живковото време беше пагубно за България!

За съжаление интелигентните хора са напуснали страната и пак тиквите ще управляват.

Тия хора от управляващите, няма ли да разберът че вече втора година си минава а българина не е видял едно добро от тях, като изключим асфалта който са положили. За сметка на това обаче видяхме как за нищо не стават.

Ей комунисти, докато управляваше Тато му се кланяхте и го целувахте по ръката, а и не само там, а сега плюете по него. Сменихте Тато с мамона.

Не, не сте се променили освен, че понаправихте средно по милион на калпак, иначе сте си същите комсомолски идиоти.

Властта може и да не е променила манталитета ви, но със сигурно промени личното ви богатство. Ако официално не вашето, то на тъщата на Цвъ-Цвъ, на Цветелина Бориславова, на Черепа и други ортаци, роднини и баджанаци

Черепа не забогатя ли доста отдавна? Беше и много гъст с един съветник на Гоце. А ....и Софямски му удари яко рамо за библиотеката, БИАД и други чалгарници.

СЕРГЕЙ ПО УГОВОРЕН НАЧИН ЗВЪНИ НА ЗАЛОСТЕНАТА ОТ СТРАХ ВХОДНА ВРАТА НА ДОГАНОВИТЕ САРАИ . ОТВЪТРЕ СЕ ДВОУМЯТ И ЗА ПО СИГУРНО ИЗРЪМЖАВАТ: - КАЗВАЙ ПАРОЛАТА ИЛИ СИ ЗАМИНАВАЙ ! - ВОДНО ОГЛЕДАЛО ! КАСКАДА ГОРНА АРДА ! ЦАНКОВ КАМЪК ! - неуверен и РАЗТРEПЕРЕН ИЗРЕЖДА СЕРГЕЙ. - НЕ ПОЗНА. ИЗЧЕЗВАЙ ! СЕРГЕЙ ЗВЪНИ В ЦЕНТРАЛАТА НА БСП . ОТТАМ МУ Я КАЗВАТ. - АЗ РАЗДАВАМ ПОРЦИИТЕ В БЪЛГАРИЯ ! - ИЗВИКВА паролата РАДОСТЕН СЕРГЕЙ. На вратата С ЕХИДНАТА СИ УСМИВКА СЕ ПОДАВА ДОГАН: - ОТ СТРАХ ПО ТИЯ ИЗБОРИ СИ ЗАБРАВИ ГРАМАТИКАТА БЕ ЧОДЖУМ ! НЕ ТИ СЕРГО , АЗ ДОГАН ГИ РАЗДАВАМ ПОРЦИИТЕ В БЪЛГАРИЯ - ЯСНО ЛИ ТИ Е !!

Че какво е откраднал Тато не ми е много ясно , ама ми е ясно какво открадна н.в.цар Симеон Кобургготски - наследник на фамилия докарала 3(три) национални катастрофи на България и завърнал се с единствената цел да се възползва от дивашката реституция и да си присвои земи и имоти принадлежащи на българската държава и общините - поднесени му раболепно от лакеи и подмазвачи долни....

Да ГЕРБ не са се променили ,доосъваршенстаха се

това което става в гр.враца не е било никога. всичко от което може да се свали пари е за народния представител и представител на герб за враца николаи коцев. даже и болницата се охранява от неговата охранителна фирма сити сот която се ръководи от подставения от коцев главен секретар на общината които е бивш пенсиониран полицаи по некадърност. е извиняваите срам. боклуци *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

престъпници са герб и тези които ги подкрепят. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Опозицията на България е жалка.Единственото, което крепи поотделно всяка от партийките е това да храчат по ГЕРБ.Да храчат по модернизираната инфраструктура, по повишеното усвояване на еврофондове и по неспирните хвалби от страна на Брюксел.Това не е ли ирония!

Много добре "овча глава" гробарска.

Много си тъп и злобен.

Промит мозък, кви евро фондове не се усвоява нищо всичко е за сметка на по-добрия живот на населението.

ГЕРБ дойде с пари на власт, за разлика от всички други партии!

Дори очевидното бива преобърнато! Ако има как, ще разрушат и съграденото в България през последните две години, но на тяхното да е! А къде остана интересът към провала на Синята коалиция и безсмислените "бойни"??? Защо някой не тръгна да ги обвинява, че рушат тогава? Само против ГЕРБ и това е. Губите, хора! ГЕРБ наистина градят България! Издигат я пак като силна държава, каквито трябва да са Българите!

Герб се справят много добре, имайки предвит в какъв вид започнаха управлението си, тъй като много сфери бяха почти забравено, но в момента както инфраструктурата, така и финансите са на едно нормално и положително ниво за нашата страна.

Хах колко взимаш/дават за коментарче?

ВЛАСТТА НЕ НИ ПРОМЕНИ , СЪЩИТЕ КРАДЦИ СМЕ СИ ! ХАХАХА!

ми боко специално властта не го промени - преди имаше 1 милиард лева, сега има малко повече, а огромните кражби, които прави, са в името на ГРОБ - събират за закупуване на изборни резултати

Прав е Мартин Димитров - всички правителства след 90-та искат да подражават на управлението на Т. Живков. Справят се само с краденето, останалото не им се отдава.

Ние от новата партия ГЕРБ(Граждани за елиминиране на разбойниците на Бойко) заявяваме,че нямаме нищо общо с партия ГЕРБ(ганстери за експлоатация на Република България).

Абе днес да не е ден за двоен надник - писарчетата от червената партия много са се нахъсали като чуха че Гоце се завръща.Пишете милички че само до изборите ще е.После няма да има пари и причини да се джавкате.Нали се сещате защо ? Защото сте социалисти - така казва вашия лидер/ не се знае докага ще е такъв/.

Като Бивш гербер , Ви казвам, че сте масово изнасилвани И При РУМЯНКА, при КАЛИНКА, при АНА МАРИЙКА, при ФЕДОСКА, при ЦЕЦКА, от.... харема на Боковата банда. Станишев, не съм съгласен с теб че, Кризата дойде от ГЕРБ. Станишев, ГРАБЕЖЪТ дойде от ГЕРБ

Направо си си бивш и настоящ бесепар.

Виж гредата в алчното си ГЕРБерско око !!!

Със сигурност си бивш комунист, който сигурно не е успял да прави далавери в ГЕРБ и затова плюеш срещу тях.

Умните хора никога не са гласували за ГЕРБ и СДС и няма да гласуват за тях

ГЕРБ: Властта не ни промени Не ви промени, ама друг път-пак крадете, само дето по-бавно работите!!!

Комунист акъл да дава,шокиращо :О

Хайде другари, плюйте докато минат изборите - после ви забравяме и изхвърляме на бунището на историята, където е заделеното място на всички комунистически, тоталитарни партии в цял свят. А сега си лайте тук - само вие си се четете и си се радвате на глупостите.

хората: -няамаме хляб да ядем...б.б: -като няма хляб яжте пасти!!! хората: -нямаме и пасти... б.б: -като няма пасти яжте асфалт беее!!!!!

Да спрат, изобщо да спрат да влизат в НС! Там не се обсъжда политика, закони и решаване на проблемите на населението! А далаверите с комисионните и предизборните плювки могат да си ги разменят другаде - има хотели, барове, молове колкото искат! Ако политическата класа спре да използва Народното събрание като офис за своите фирмени, корпоративни и лични дела, ползата за бюджета ще е повече, защото ще се направят икономии от поддръжката на сградата. Цачева може спокойно да сложи катинара! Никой няма да забележи липсата на депутати в нея.

Наглостта герберска няма край: Като сте постигнали толкова високи успехщо сме на последно място по доходи в Европа,що катастрофално нараства безработицата,защо трудоспособните хора търсат работа извън България.За пенсионерите е ясно обреклесте ги на геноцит за да измрът. Е това са вашите успехи нещастни некадърници.

Това ни го завеща тройната коалиция поради некадърноста си и многобройните злоупотреби.

Значи сега е време ГЕРБ да покаже какво може или не може да направи.

Джаф, джаф, па хайде на трапезата. Какво им пука за закони и народ!?!?

Г-ДА гербери, ако не сте такива за каквито се представяте/грабители, де/с КАКЪВ МОРАЛ ПИЛЕЕТЕ НАРОДНАТА ПАРА -ЗА РЕМОНТЧЕ НА ПАРЛАМЕНТА,МИЛИОНЧЕ,ЗА ЗАЗДУТИЯ-НЕНУЖЕН И ИЗЛИШЕН ЧИНОВНИЧЕСКИ АДМИНИСТРАТИВЕН АПАРАТ, ЗА СУБСИДИИ НА ДЕПУТАТИ..И МИНИСТРИ... И за какво ли още не, А НЕ КОМПЕНСИРАХТЕ С НИЩО НАЙ-БЕДНИЯ СЛОЙ ОТ НАРОДА-ПЕНСИОНЕРИ И РАБОТЕЩИТЕ ЗА 240 лв...!?НО ВИДОВДЕН ИДВААА...И ТЕ ЩЕ ВИ НАКАЖАТ...!

Това ни завеща тройната коалиция плюс една голяма финансова криза...Добре, че народът изрита тройните крадлювци и лъжльовци...май завинаги?...от властта.

ше се върнеме и дупе да вие яко отваряме белене цеко и боико да се готват и ти покраи тях

И аз си мислех, че завинаги сме изритали комунетата след 1997 ма, ама се оказа че народната памет е къса :(

240лв?Аз работя за 1200лв!

По добре танковете да дойдат - за такива като теб!

Ей хора като чета мненията и се сещам за песничката на "Спешен случай" 9 милиона мишлета. Докато се джавкаме по форумите псевдополитиците ще си правят каквото си искат. Човешка маса без памет, без ясни лични и обществени ценности и без вяра в себе си е просто електорат. Дано някога станем народ. Желая го искрено за всички ни. Тогава ще имам аргументи да задържа децата си тук.

Не мога да ги разбера от т.н. "опозиция" . Определението "като Тато" е обида, доколкото схващам. Но не мога да разбера в каква връзка. Без да съм адвокат на Т. Живков, нещото, което със сигурност може да се каже е че той не е грабил. Поне не толкова, колкото тия след него. нещо повече, със своя манталитет той е предотвратявал грабенето. Такива са фактите, независимо дали му харесват на някого или не. А иначе Тато си беше прост и неграмотен - хитър селянин тип Андрешко. Много моля симпатизантите ан БСП да не бъркат Андрешко със Станишко. Такова грабене, кавото беше при Станишката няма - и това е факт. първо, няма откъде да се граби, и второ, по-важното, ББ им стяга юздите. И който се опита да се прави на отворко излира като тапа от шампанско. ББ не им се церемони хич. Така че ако не друго в ГЕРБ има кой да носи отговорност и кой да въвежда ред в кочината. Ето това е най-важното. А какво приказват Станишката, Доган или Мартинчо няма никакво значение - те са си ам тройна коалиция, те си решават.

КГБ, бе ти да не претърпяваш катарзис - от откровен простак, сега се опитваш да пробутваш някак си тънко и леко завоалирано тезата за величието на Б. Това сигурно са ти го написали по умните от теб, но е късно - сменяй ника или ще те изволнят заради нисък рейтинг.

Първо се научи да пишеш грамотно. Второ се научи да си подреждаш изложението. Трето се научи да анализираш фактите. Или искам прекалено много от симпатизант на БСП? Лош материал?

да разбереш, не се напъвай! Толкова си можеш.

КГБ-татоти Живков да ли е грабил не знам,ама батоти Боко-Тиквата граби и г--а. А ти си си все толкова тъп.

А магистралите за какво са?

Ама как да ги е променила властта? Те каквито си бяха крадливи и гладни за власт такива си се запазиха! И това си е страхотно постижение. А всеки порив трябва да се развива и поощрява, така че e to be continued

Чета тук, че някои коментират някакви техни роднини Мартин и Сергей. Подредиха и турците. Но, последните още имат да взимат. В редиците на сега управляващите има от онези милиционери, които са сваляли цели семейства с багажа им на границата, а после им взимали ладите. След това всичко се оформяло законно и другарите милиционери си купували ладите за 150-200 лева. Знайте, че който веднъж е крал, може да открадне и 100 пъти, защото кражбата е като лъжата. ГЕРБ дойде с лъжата за възмездие. От вчерашните възмездители не остана и помен.

те 500 години са ни крали,ти ме караш да изпитам симпатия и съжаление,че им взели ладичките.Къв си ти ве,от гриин пийс или няква организация за защита на човека.Изгонването на турците беше едно от най-хубавите неща,които са се случвали на БГ през последните 50 години,Гоце и неговите комунисти ги върнаха обаче и развалиха купона.

От пийс мейкър съм ве. Къде в тогавашния закон пишеше, че може?Че може да го изгонят от родината му и да му вземат имуществото насила и без съд? В устава на народната милиция или къде?

ГЕРБЕРИТЕ СТЕ СИ КРАДЛИВИ МУТРИ....КАКВО ИМА ДА ВИ ПРОМЕНЯ ВЛАСТТА???????

Все пак всичко е относително... колкото ти си АЙНЩАЙН...

Айнщайн, ти пак ли не си пил хапчетата си тази сутрин?

Народа е толкова затъпял,че чак е плашещо,супер чалга манталитет и липса на какъвто и да е морал и елементарно възпитание,и обноски,мързелив,но искащ работа,некадърен,но искащ по-големи заплати,крадлив,но все обвиняващ другите в кражба....напълно заслужен парламент и политици,нека страда.

а да народа е виновен не зависимостта е обратната богатите и хората на власт доведоха хорато да фалит на всякакви ценности и осоктяване няма да се съглася.

Хората ги доведоха на власт,на себе си да се сърдят.Самия факт,че едни и същи крадливи боклуци биват преизбирани на дуржавно и общинско ниво....

Тоя мартин ме кефи как се мъчи да се направи на забележим,а серГЕЙ е бита карта отвсякъде,като му гледам пресконференциите чак го съжалявам колко е жалък и отчаян.Що се отнася до турците,трябва да им се отнеме всеки вид власт,с която разполагат,недопустомо е турчин да се разпорежда с власт в БЪЛГАРИЯ и да има някакво влияние.И накрая искам да аплодирам ГЕРБ,че ги сложи всичките по местата им.

И кои са тия от ГЕРБ, да не говориш за бившия охранител от ИПОН, бодигард на Тодор Живков, полицаи номер 1 по времето на царя, които направи милиони от отвличания?

Май знаеш нещо,което другите не знаем.Откъде тая вътрешна информация,да не си абонирана за вестник "ШОК",защото аз лично се шокирах от разкритията ти.Това е,разочаровах се от ГЕРБ,време е да върнем тройната коалиция,стандарта ни на живот нямаше аналог по света.

...че електората на серГЕЙ ще вземе да гласува за ГЕРБ.

ПРЕДЛАГАМ ДА НАБЕРЕТЕ В ТЪРСАЧКАТА МАТЕРИАЛА: "Жени Живкова: Само Бойко е честен и оцени Тодор Живков публично" МАТЕРИАЛА Е ОНАГЛЕДЕН СЪС СНИМКИ И ЕСТЕСТВЕНО С МНОГО ХВАЛЕБСТВЕНИ СЛОВА ЗА БИВШИЯ ОХРАНИТЕЛ И НАСТОЯЩ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ. Представете си какво означава да свалиш от власт Кадафи и да издигнеш на негово място първият му охранител. Подобна е ситуацията в България. НЕ ЗНАЯ ДАЛИ ИМА ОЩЕ ГЛУПАЦИ КОИТО ДА НЕ СА ОСЪЗНАЛИ , ЧЕ СЕ ВЪЗТАНОВЯВА ЧЛ.1 ОТ БИВШАТА КОНСТИТУЦИЯ, СЪГЛАСНО КОЙТО СЕ ПРИЗНАВА РЪКОВОДНАТА РОЛЯ НА ПАРТИЯТА !!! Коя е партията и не се ли превърна ГЕРБ в това което беше БКП е въпрос на който всеки трезвомислещ може да си отговори. Нещата са простички : ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ ИЗБИРАШ УПРАВЛЕНИЕТО НА ЖИВКОВ !!!!!

Не знам на колко да ти оценя коментара,ама като слушаш старите хора,с носталгия си спомнят бай тошовото време,тая демокрация май такова майката на народа.

Естествено, защото тази "демокрация" е на хората от тошовото време. И не е никаква демокрация, защото не притежава всички белези на такава, а е някаква командно-административна система на партийци, милиционери, чиновници и мутри.

Ти май с това изказване се наака...

ОСТАНАЛ СЪМ НЕЩО НЕРАЗБРАН. Фамилията Живкови както и синовете и дъщерите на другарите от партизанския отряд Чавдар не са изпускали управлението на държавата от Априлския пленум през 1956 година. ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ Е ВАЖНО ДА ЗНАЯТ , ЧЕ СЪЗДАТЕЛЯ НА ТОЗИ "ПАРТИЗАНСИ" ОТРЯТ Е ШЕФА НА ЦАРСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ - ГЕШЕВ !!! Същия този Гешев който изби истинските партизани за да ги замени с негови хора управлявали ни повече от 55 години. Най малкия партизанин в този "отряд" е Дмитрий Яков Станишев - бащата на бившия премиер Станишев. ТАКИВА КАТО ТЕБ ДОРИ НЕ ВЪРЗВАТ НЕЩАТА И НЯМАТ ОБЯСНЕНИЕ ЗАЩО ОХРАНИТЕЛЯ НА ТАТО Е ОХРАНИТЕЛ И НА "ЦАРЯ" Ами защото Н.В. Бойковия "цар" е този който чрез Живков и "партизаните" от Чавдар не са изпускали за миг власта от ръцете. .

не се е превърнала в БКП, не може да има нищо общо с нея, и особено с управлението на Живков. Ама нищо общо няма! Безумно сравняваш несравнимото! Аре, много здраве на ДПС и не пиши глупости!

РАЗБИРА СЕ , ЧЕ Е НЕСРАВНИМО ДА СЪПОСТАВЯШ СОЦИАЛИСТИЧЕСКО С ДИВО КАПИТАЛИСТИЧЕСКО ОБЩЕСТВО, НО ОБЩОТО В ДВЕТЕ НЕСЪПОСТАВИМИ НЕЩА Е , ЧЕ ЕДНИ И СЪЩИ ФАМИЛИИ НИ ВОДИХА КЪМ РАЗВИТИЯ СОЦИАЛИЗЪМ И НИ ДОВЕДОХА ДО ТОЗИ ДИВ И ВАРВАРСКИ КАПИТАЛИЗЪМ. СЛУЧАЙНО ИЛИ НЕ ИСТОРИЯТА НА ТЕЗИ ФАМИЛИИ ПРЕМИНАВА ПРЕЗ СЪЗДАДЕНИЯ ОТ ГЕШЕВ ПАРТИЗАНСКИ ОТРЯД "ЧАВДАР". Да ти е жив и здрав както Тато, така и охранителя му Борисов и този към който последния чиннопоклонически се обръща с титулова като "ЦАРЯ"

Хубаво четете, каквото е писал КРАС! Живеем в диктатура на една и съща група хора. Единствено, методите им се променят. Наричайте ситуацията, както искате! Но тя винаги е била далече от комунизъм, капитализъм, или демокрация. Комунизъм, все още никъде не е имало по света. Капитализмът предполага самоинициатива и труд - сега, може ли обикновен човек да започне бизнес, само с инициатива и труд - без начален капитал и без да се моли на банка? Да, частни предприятия са разрешени. Но САМО за тези, които имат "спестени" финанси или добри партийни другари. Случайно пръкнали се фирмички, трудно оживяват. От демокрацията усетихме само мимолетен полъх. Не беше и вятър. Това е. Ако някой се сети за по-удачно определение за ГРУПОВА ДИКТАТУРА да каже!

НАПИСАЛ СИ ГО ТОЧНО И ПО ДОБРЕ ОТ МЕН Бих добавил, че това не са група от хора , а глутница вълци поставили ни в пълна зависимост от своите интереси и нечувана алчност. ДЪЛБОКО В ГЕНЕЗИСА НА ТАЗИ ГЛУТНИЦА СТОИ ТОЗИ КОЙТО БОРИСОВ НАРИЧА "ЦАРЯ" Прочетете нещо повече за агент Румянцев , за външнотърговстата фирма Темпела в която участие е вземал и Бойковия цар. За голямо съжаление този представител на една бандитска фамилия Кохари е обсебил власта не от вчера и от днес , не от социализма и от капитализма. От векове тази фамилия носи само нещастие на народа ни. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОСВОБОДИМ НЕ САМО ОТ БОЙКО И НЕГОВИЯ ЦАР , НО И ОТ ТОЗИ КОЙТО НАРИЧА САКСКОБУРГГОТСКИ "МОЯ НАЙ ДОБЪР УЧИТЕЛ". Личи си кой е учил Станишко - същия който изпълняваше ролята на председател на тройната коалиция.

ГЕРБ ни съобщава, че: Активно работим за гарантиране на финансовата стабилност още от първия ден. Успяхме да привлечем чужди инвестиции. Властта не промени ГЕРБ, възможностите, които ни даде тя, ни стимулират още повече. ???????