БСП: ГЕРБ се разпада. Преядоха с власт и пари

В ГЕРБ има сериозни разногласия заради разпределянето на власт и пари. В БСП също има вътрешни противоречия, но не по такива причини, заяви Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - БСП: ГЕРБ се разпада. Преядоха с власт и пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Девизът на Българското председателство на Съвета на ЕС е "Съединението прави силата"

Точно така е, наистина от преяждане се повръща, получаваш дискомфорт и ти става лошо и тежко.

Storen

Кукумявка кълве тиква. Народа се вълнува.

Грижете се за вашата пария и за самата себе си. Знаете какви сте ги натворили през годините, скрийте се поне за известно време и не лайте.

Въпроса е Как бедно момиче от село на 28г.вместо стаж, става ген. дире- ктор на ТИЕ и Забогатява с апарта- менти и акции и Как се отърва от афери връски и тел. със следовател и аферата Булгартабак и Р. Орч.... Бог бави но незабравя греховете!

ти пък не преяде...и хората искат децата им да учат в омразната ви америка като синчето ти.интересно защо не учи във великата москва, а е при загниващите. и ти като масларова живееш в "бедна" къщичка и нямаш нищо, нито мъжа ти както нейният не геби държавни пари....... уроди, червени и предатели....щого първо краде на гърба на сдс

Стига простотии, на половин България кадърните и умни деца за съжаление са образовани или на престижна работа на запад, това което пишеш е махленско. В Москва са били на учене повече от 70% от сегашните десни политици, политолози и платени журналисти.

иска им се на БСП-то. и правят всичко възможно с помощта на тайните структури на ДС и техните руско-съветски приятели това да се случи. Но... не се случва. То бяха ядни заклинания през 2009 че ето, видите ли всеки момент ГЕРБ ще падне от власт. Но ГЕРБ сдаде властта само когато ББ поиска. Ако не си беше подал оставката нямаше кой да го свали. Миналата година се случи почтои същото. ако Бб не си беше подал оставката не виждам как БСП щеше да го свали от власт. И като гледам май ББ е постъпил много правилно. Бившите СДС-ари или по-точно костовистите, които бяха в управлението заедно с него, сега ще се скъсат да го плюят. И да се чуди човек защо са по-яростни врагове на ББ от БСП-то. БСП иска да клати държавата. Но ББ вече има опит - както се казва "от стара коза яре е той". И каквото и да правят БСП-то те просто нямат ресурс да свлят ББ. И с Лайньо Радев и без него. А др. Курнелия нека си говори глупостите, предназначени за селенията в Северозападна България. Аз не знам дали ГЕРБ са преяли с власт и с пари, но очевидно БСП много са изгладняли.

Каква ирония! Кой го казва...ами вие от БСП и ДПС сте същите боклуци ве!Кога ли на шлифования български мозък ще му дойде на акъла да спре веднъж за винаги да гласува и час по-скоро да ви изтрие българското гражданство чрез Държавен вестник и вървете на майната си, но първо върнете откраднатите пари!

"...но не по такива причини" - и ний повервахме, да. Отрадно е, че вече скимтят от глад - ще зачестяват глаголите за хранене в изявленията Й... :))

БеСеПари, СеДеСари и всякви други лай*нари бяха дъното. Герб е тинята и калта под дъното!

Злобна вещице, първо върни сина си в България да работи(а не за Ротшилдови) и си вкарай парите в български банки и тогава се зъби и плюй. Нямаш морално право да плюеш по който и да било - ти която забогатя като член на СДС, а след това се лепна до Румен Овчаров в БСП. Той Гергов ще ти "види сметката". както те направи председател на БСП така и ще ти бие шута от този пост.

БРАВО,НИНОВА1 ДЕРЗАЙ И СМЕЛО НАПРЕД.ПОДПУКАЙТЕ ГИ БЪРЗО, НАВСЯКЪДЕ, ВЪВ ВСИЧКИ КМЕТСТВА Е КАТО В ХАСКОВО.ГЕРБ ПРЕЯДОХА, ПРЕПИХА С ВЛАСТ И НИЩО НОВО НЕ НАУЧИХА.МЕТОДИТЕ ИМ СА ДЕМОДЕ, А НАРОДЪТ УМИРА ОТ СТРАХ...

Гладна кокошка просо сънува!

Българските комунисти странен са "народ" нямат майка, татко, нямат даже род. Техен татко е навярно сам другаря Ленин и почитат кат бащица те другаря Сталин. Тачат те за своя майка червеното знаме, готови са да забравят Родина и племе. Вярват сляпо в идеали, божества червени, зарад тях продават лесно и тебе и мене, С Партията си безгрешна гордо те вървят и ако се наложи - майка си ще продадат!

БСП докараха ГЕРБ на власт с бездарното си управление

Орлин Орлинов ги пишеше такива, само че с обратния смисъл.

Не се заблуждавайте, главният въпрос е къде са платените авансово и спешно мин. година 2 ядрени реактора за АЕЦ Белене и дали изобщо са произведени? #КОЙ разреши авансовото плащане и има ли такава практика някъде, освен в бедна и ограбвана от Русия и крадливата сглобка, наречена Борисов 3, а преди това Тройна коалиция - България! ГЕРБ и БСП са лицата на една монета.

В гр. Две могили Русенска област в ГЕРБ са всички бивши комунисти,но хората ги знаят и не гласуват за пиявиците ,това е добрата новина ,лошата новина е че за община Две могили ПАРИ НЯМА ,парите отиват за ГЕРБЕРСКИТЕ ОБЩИНИ ,ТОВА СЕ НАРИЧА ГЕРБЕРСКА МАФИЯ

като в герб са всички бивши комунисти в беспето кои са...мангустите и турците ли,че там са в изобилие

Курелия шъ види власт на кукуво лято. Бизнесмена скоро ще и нахлузи шапката и ще е хързулне. Тогава вече ще лъсне(няма да ви кажа по какво) къде?

едните явни комунисти , а другите под прикритие ... мамето ви проклето! изгонихте народа от родината , съсипахте индустрия , земеделие , туризъм и природа ... дано горите в пъклото и вие и родителите ви и децата ви ...!!!!

.... .... "ГЕРБ са точно шайка - група хора, обединени от престъпни цели. Какъв премиер на демократична страна може да бъде човек, който е бил сред главатарите на групировките през 90-те години" Този наистина е много задълбочен и аналитичен... и ще осребрят изземването на книгата му от пазара... Като хитрец, същият вече е много проникновен и ориентиран след обещанията му за възход и на международната сцена... истински Юда Искариотски... Умре да събира клевети и клюки.... ама ще им изкопае ГРОБа......"

Напротив, Калинките ще се възстановят чрез нов СУДЖУК.

научил се поп на варен боб. И вие се научихте да влизате във властта през задния вход - не спечелили изборите ама само чакат като лисицата да паднат мъдете на коча и да вземете властта - и кво - хората с камъни ви изхвърлиха от нея. Та кога спечелихте парламентарни избори, че съм забравил? Помня, че пак ви изгониха с камъни при Виденов - за малко да стане гражданска война.

Алчната капиталистка К.Нинова , дясната ръка на Иван Костов в приватизацията на България сега ще ни учи на социална политика и демокрация?! Метастазите на управленците на Иван Костов е обхванало всички сфери на социалния, икономическият и духовният живот на България и сигурно я водят към гибел за свое лично благополучие. Една от тях е и К.Нинова! Да ви е честита господа социалисти!

Борисов е уморен и отегчен. Личи му. Няма да изкара и този мандат. Защо му трябваше да го взема ? Да беше си станал президент, щеше да бие Радев и сега да си върши ролята, която му приляга - на "бащицата". Не е за него вече министър-председателството. Трябват нови мъже, по-млади и по-енергични. И неговата умора личи и на ГЕРБ.

прав си, че му личи умората на Боко, той и затова хвърли оставка, ама да не мислиш, че той решава кога да си иде. Тези дето му дърпат конците отвън го натискат да стои, че има още поръчения да изпълнява, народецът е още жив, мърда и не може да си ходи. Току виж дошъл някой, дето ще охлаби примката и пак ще надигнем глави, а плановете не са такива. Ясно?

Ех Курнелка, моме гиздава, как ще ги имате Вие тези разногласия за власт и пари, когато не сте на власт. Видяхме Ви през всичките изминали години как яко се боричкахте именно за тези нещица и колко пъти се раздробявахте. Сега ти си тази която иска да се докопа до властта и кокала, макар че не си на сухо била никога. Скрий се от полезрението ни, комунистите никога няма да дойдат на власт, не разбираш ли, тези престъпници и убийци на собствения си народ от десетилетия няма как да се върнат, не сте Вие дето ще ни управлявате. И Бойко не е цвете за мирисане, но отстрани е много лесно да нападате и давате акъли, трудно се работи в такава обстановка на непрекъсната подмолна работа срещу управляващите, бойкотирате непрекъснато и подмолно всичко касаещо ГЕРБ. А спри се малко и дай глътка въздух и на управляващите и на нас обикновените хора, омръзна ни да ти гледаме наглата физионимия, и ти като Йончева и президеншата - все жени мъже. Добре че Йотова булдога се скри нещо, но и нея очакваме на сцената да квикне скоро.

Има само партийни и лични интереси. Каква е тази партия БСП? Лява, ама друг път. Милионери и олигарси начело, само редовите членове социалисти. Мислите ли, че ГЕРБ е дясна партия? Сигурно не. Всички партии обслужват олигарси и богаташи. На България е необходима една истински лява, социалистическа партия, загрижена за народа.

От един дол дренки сте, така че не ни се обяснявай

Курнелию, вие разпаднахте цяла държава и не ви е грижа. Нема нужда да ревете за ГЕРБ, защото другите партии идват и си отиват, но вашата докато не затрие окончателни държавата, няма да си иде.

Новата опорна точка "ГЕРБ се разпада" достига до троловете директно от "Позитано" по медиите...

ми то изгладняха даите да им съберем помощи

смех отде ли преядоха

подложени сме на ежедневен тормоз вече 15г. от персони близки на бсп и ръководството му и не е за вярване но те са по жестоки и по алчни от герб

в герб има сериозни разногласия заради пари и власт. то и в бсп има противоречия, но не по тези причини. в бсп са поради причина на липса на власт и пари ! черна завист те яде, курнелио! и гергов също.

Абе как да ти го кажа Курни.Твоята констатация прилича като онази на лисицата дето вървяла след коча и се надавала да паднат онези работи де, дето те изстреляха на върха на ----члена БСП.

Нинова, я по-тихо от кочината

НЕЩО ДА КАЖЕ ЗА ШУРО-БАДЖАНАЩИНАТА КАТО йОНЧЕВАТА. хОРАТА ЗНАЯТ ЧЕ БЕШЕ БУТАФОРИЯ НА сЕРГО, И ЗАЩО МУ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПОКАЗВА С ЖЕНА ДО НЕГО. ЕТО бОКО СИ ХОДИ САМ И СИ СВИРКА, НО МОЖЕ Е ИСКАЛ ДА ЗАМАЗВА СЛУХА ЧЕ Е ГЕЙ. ДА БЕ АМА НАПРАВИЛ ДВЕ ДЕЦА - ТОЙ И КЪЦИ-КАПАНОВ ИМА ДВЕ ДЕЦА. Я НЕ РОВЕТЕ, ЧЕ ПОЧВА ЯКО ДА МИРИШЕ.

Хайде да направим едни избори за да видим кой се е разпаднал.Гледай си здравето и бегай далеч от политиката докато не са те гепали и тебе.

като вас, същите боклуци!

Преядоха, да. Някои с 4 милиарда.

Има от кого да се учат ? нужна е нова лява партия. тази жена е част от олигархията. Тя не защитава пролетариата.

Сега и в Германия, САЩ и др. има проблеми с лица в управление и партии, Но никой подло не напада и изопачава, а себе си да замазва!? Калинки/служителка с фалшива диплома/никой в ЕС не се занимава с подлости, а имаше в Германия Министър с фалшива дисертация! Внасяме Бюжет 218 ? Кой, къде и защо?Бюжет внасят Само Минсъвет Явно провокация за привличане на на внимание с цел провокаци на МС ГЕЕРБ и неосъзнати непомнещи ... Изхода- Лустрация по чехски Хавел!

"БСП: ГЕРБ се разпада. Преядоха с власт и пари" тея палячовци, полицитините, със смрадливите, миризливити усти, са по тъпи от седалищните ми бузки! как е възможно да се изкажат така?!? ми то е ПРОЗРАЧНО, че те искат да седнат на стола на герб! малоумници!:-))))

Мокрите сънища на г-жа ЛЪЖА, ще чака безкрайно дълго ГЕРБ да се разпадне, ха-ха-ха!

че вече е нейният ред в надяждането.

В БКП (т.нар. БСП) "разногласия заради разпределянето на власт и пари" се наричат "междуличностни различия"... Машалла булка, аферим!

В гр. Две могили Русенска област в ГЕРБ са всички бивши комунисти,но хората ги знаят и не гласуват за пиявиците ,това е добрата новина ,лошата новина е че за община Две могили ПАРИ НЯМА ,парите отиват за ГЕРБЕРСКИТЕ ОБЩИНИ ,ТОВА СЕ НАРИЧА ГЕРБЕРСКА МАФИЯ

Като някой форумен трол бре. Не спира да плюе. Като латерна е. Само едно и също и само лъжи, лъжи и пак лъжи. Тя друго не знае. А ние до кога ще я траем и нея и бкп/бсп. Тия гниди що народ е уморил по лагерите и колко народ е депресирал. Срам ме е от тях. Време е да си ходят, ама завинаги.

Глупости

От към Позитано 20 се дочува все по-силно змийско съскане.Уууужас-гербаджиите ще опоскат всичко!

Да, ще дооткраднат и малкото, оставено от другарите от Позитано 20 докато бяха на власт...

Другарите ликвидираха Булгартабак, Техноекспортимопорт; Български Морски Флот, ТЕЦ Варна, летищата Варна и Бургас, Бургаски Корабостроителници; кое точно са оставили да ми кажеш, че нещо не се сещам?