”Галъп”: ГЕРБ е първа политическа сила

22,3% от българите биха гласували за ГЕРБ на изборите за Народно събрание, 17,2% - за БСП, 7,2% - за ДПС, а 6,8% - за коалицията „България без цензура”- ВМРО.

Обратно в новината

Коментари - ”Галъп”: ГЕРБ е първа политическа сила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много просенти давате за бсп , не ми се вярва да е истина при това сриване на даргавата

герб са будещето на бг! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Почти 80% от народа е неук.Тази огромна маса неграмотни индивиди не можа да проумее за 62.5 години когато ни управляваха БКП/БСП и ГЕРБ другите комунисти! за тези години живеем в постоянна непреодолима бедност! Най бедния народ в Европа!Как не ни е срам,как не ни е обидно да бъдем постоянно най бедни и винаги последни в Европа! Безумна,непростима голяма грешка правим да избираме постоянно тези неудачници! 66години не ни ли са достатъчни или векове трябва поумняваме!Само Иван Костов може да оправи рухналата ни икономика!

Тъй като при тези резултати нито една партия не може да състави самостоятелно кабинет, ако преди изборите не се постигне някаква коалиция между някои от тях, която да има програма и стабилно управление, в деня на изборите отивам за риба!

Преди 5 години наказателния вот беше...Бойко,спаси ни от комунистите,сега е...България,спаси се от Бойко и останалите комунисти като него....няма да гласувам,никой от тези не е по-различен от тези преди тях.Простичко.Всяко следващо управление е по-лошо от предходното,защото живееш по-лошо,а не по-добре от преди това....

Хах, ако при всяко следващо управление живееш по-зле, значи си балък. Щото ние, пичовете, постоянно вдигаме стандарта си. Замисли се какво да подобриш и ти, вместо да си губиш времето с безсмислен хейт. Безсмислен е хейта, тъй като Бойко пак ще мачка, независимо какво мислят западащи с всяко управление мишоци като тебе.

По принцип с политика в България започват да се занимават тия, които за нищо друго не стават. Аз имам лични познати, които се провалиха в частния бизнес, а после се набутаха в политиката и сега се правят, че не ме познават преминавайки с мерцедесите си с персонални шофьори. Особено осезателно се забеляза това, когато навремето седесарите си раздадоха това, което не успяха да налапат и откраднат другарите комуняги. Така за една нощ господата станаха ново богаташи и се наредиха в редиците на статуквото. Вместо да се започне една пълна ревизия и разваляне на приватизационни сделки, които си бяха чиста кражба. Вместо да се набутат в затвора назначените от БКП за капиталисти. Затова демокрация в България стана мръсна дума. Затова сме връстници на един перманентен преход, чийто край не се вижда. Всъщност нещо такова направи и дебилът Борисов, който вместо да раздаде правосъдие, за което впрочем бе избран от хората, се отдаде на ПиАр, рязане на лентички и говорене на простотии.

Последният безбожник комуняга в света ще е българин :-( Но Господ вече почна да наказва с бедствия, както Египет в Библията.

ХА, ХА, ХА! Май КРЕТЕНИЗМА в БГ преминава всякакви граници! За каква сила говорим , като до изборите може да се окажем без държава, или да бъдем ФАЛИРАЛА държава!

ей, вие от галъп, най-добре си вдигайте гълъбите и не ни хвърляйте прах в очите, първа сила - друг път, това лаене на борисов не го прави умен и предпочитан лидер, а на вас колко е платил можем само да предполагаме,защото е известно,че с пълна уста никой непротестира

Червените социолози казаха, че БСП ще победят на евроизборите, но видяхме какво стана. Този път ГЕРБ ще са поне 20% пред БСП!

Евреите и турците смляха Атака! Българите вече няма да имат представители в парламента!

ако има избори днес ГЕРБ ще спечели с голяма разлика ДПС и изгубиха доверието на хората

ГЕРБ е първа политическа сила, но цифричките на Галъп не са тези.

БСП ще са много по-надолу, вече никой не им вярва

Първа политическа сила при 70% не гласували!? Това прави около 10% !!! от гласовете на българите! Трудно е да се каже , че са политическа сила! По-скоро клонят към добре организирана престъпна група...

наистина са престъпна група, то какви са комунягите и колко са на брой?

докато РБ не стане първа пол. сила никога няма да се оправим тъпи кратуни

Оо, абсурд. БСП може само да си мечтае за такива големи проценти!..край с тях!

При ГЕРБ бяхме най-бедната страна в EU, с най-маляващото население и лош живот. Преди тях -пак, след тях малко по-добре, но все последни. Радвай се на позитивни реални неща, обектовно измерени, а не на 12:0 за ГЕРБ срещу БЕСП и 0 за България. Освен ако не си на вярна службица някъде, тогава вече дръж здраво кокала и се снишавай пред Бойко.

ГЕРБ и Банкянският човек са част от проблема, а не от решението. Имаха почти 4 години 80% власт в държавата -кметове, парламент, калинки навсякъде, сменяха по 3-4 министъра с какви ли не персони... само ако имаха и ИДЕИ... но тогава нямаше как Тиквата да ги командва като старшина

Като гледам в статистиката са влезли само половината от гласуващите. Останалите никой не ги бръсне и за слива.

Жалко, че българските граждани не могат да разберат колко успешен мандат направихме и колко напред придвижихме нещата в държавата. Ако на наше място бяха ГЕРБ нямаше да има социални придобивки и грижа за най-бедните.

Мая: - Драго, тези от Галъп защо дават такава прогноза? Драго: Г-Г-А-А-Л-Л-Е-В-А, Г-А-Л-Ъ-П... ГГГГГГГО е*ба!!!

ДА СЕ ПОДИГРАВАШ НА НЕДЪЗИТЕ НА ХОРАТА Е ОСВЕН НЕЗРЯЛО Е И ПРИЗНАК НА ПРОСТОТИЯ, АКО НЕ СИ НА 13Г. ЗНАЧИ СИ ГОЛЯМ Л....Р

То това добре, ама днес се оказа, че едни 3,5 милиарда са гепени. Вариантите са Цветан Василев да е крал в полза на: БСП; ДПС; ГЕРБ или комбинация от посочените. Интересно, ако случайно стане ясно за кого, какво ще покажат резултатите на социолозите след това.

Разбира се, че ще са първа политическа сила, все пак така в от преди много избори назад, но нещо процентите доста сте ги пообъркали

ГЕРБ винаги са били и ще останат първа политическа сила!

Да вземем да го запишем като член първи на конституцията. И да разваляме седянката, наречена демокрация.

Къса памет българска... Като се сетя как Бойко го изпратиха и Бсп какви ги сътвориха след това направо се чудя как е възможно това да са двете водещи политически партии?

Какво има да се чудиш, цирк за пред гласуващата публика. Иначе пърдят в едно гърне. В момента гърнето се напълни и се оказа, че са забравили да се разберат как точно да си го делкат. Че затова е пушилката.

а такаааа - с новата коалиция БОСТАН - Бойко + Местан - към светло бъдеще!

Комунистити в България са непобедими, а очевидно и народа има предпочитания към тях и ще ги докарат отново на власт.

Ако има избори днес ГЕРБ ще смаже всички парти БСП изгуби доверието на народа

Е, и? Ще ти пораснат ли ушите? А като се огледаш, и с БСП, и с Герб все си със съдрани гащи...

така ще е ,защото мафиотите от герб още действат с батите.Не съм мислил ,че в България умните хора са свършили,но щом образованието е в колапс,то простотията ще продължава да управлява.Тежко и горко на тази държава.

...казал простакът на глупака... Преди да се хващаш за сламката в чуждото око, виж гредата в своето...

От последните избори запомних само че съсипаха бала на абитуриентите , сега маи се готвят да съсипят и първият учебен ден на първолаците . Или с две думи : младото поколение с избори започва образованието си и пак с избори го завършва , само за работа никой нищо не казва .

Цървен Кольо се докарва на Боцко!

какво искате от комуняги, които се съюзяват с циганя и ги хрантутя, купуват гласове. Е, верно Бареков май я бие в купуването на гласове.Аз живея в чужбина, ще гласувам за ББ, но ако не накаже всички комуняги, даже и в неговата партия които са крали - такива има навсякъде ще го стигне съдбата на Костов.И ще му бъде за последно.А че комунягите са ачик крадци го разбрахме вече повече от 70 години.

Добре, но тогава защо ще гласуваш за Боко - та той е по-голям комунист и от Станишев, даже си има членска карта от БКП? Не ти разбирам логиката...

Не разбираш, защото ДДТ-то ти е изсушило мозъка. Ще гласува за този, който има най-голям шанс да се справи с КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ! КРАДЦИТЕ са проблема на България, а не партийните книжки...

Май отново ще останат изненадани от социологическите проучвания. ГЕРБ вече винаги ще води с повече от 10% на БСП. Хората взеха поука че от БСП и ръководителите им от ДПС нищо не става!!

Българи Не разбрахте ли че това е нещастието на държавата ни

Комуняги, нещо да кажете. И това е една комунистическа агенция.

Герб = геноцид

Никога с такава малка разлика пред комунягите, поне с 35 % пред тях. Иначе все в тази тиня ще си стоим. Ако и този път се направим на малоумни, наистина сме скапан матр'ял.

big_uncle@dir.bg

Най-добре с 350%! А после се чудете на опашките на Терминал 2. И не ми ги хвали гейберите - видяхме ги колко могат - че те са по-зле и от комунистите бе... Колкото до мен, аз си имам принцип да не гласувам за комунисти. Ако вие искате да гласувате за Комуниста с партиен билет от БКП - другаря Бойко Методиев Борисов - моля, това си е ваше право.

И Бог не може да помогне на България при наличието на такива избиратели.

За да ви помогна, не гласувайте за КРАДЦИТЕ НА СЪВРЕМЕННА България! После Аз си знам работата...

Човек трябва да е луд да гласува за национален фронт за освобождение на България и за България без цензура.

Всеки който не гласува за Костов е луд или престъпник.

Никога няма да гласувам за доказани КРАДЦИ!

За БСП гласуват само нечовеци.

И получовеците гласуват за БСП.:)))

Галъп май, че са се осъзнали, започнали са да се придържат повече към реалността......

Копи-пейст:"Галъп" ни каза, че днес подкрепата за ГЕРБ, БСП и ДПС е сходна с тази при евровота. И още, вероятно ГЕРБ щели да увеличат преднината си, защото имали по-голяма потенциална периферия. Това означава само едно. Българският избирател не се влияе от конкретното поведение на партиите и от последиците на това поведение. Ако бяхме нормална страна, само последните екшъни, свързани с банковата система, щяха да променят радикално нагласите. Преди броени дни ГЕРБ и ДПС поискаха затваряне на банките. Дори в един от вариантите това щяло да трае до провеждането на изборите. От политическите сили само БСП се противопостави на идиотската идея. Добре, че беше намесата на шефове на солидни банки, защото без нея социалистите можеше и да не удържат положението. Да затвориш банките при абсолютно никаква обективна нужда от това, означава да парализираш държавата. Да смачкаш стотици хиляди фирми и да оставиш без хляб милиони българи, защото едва ли много хора си държат парите в дюшеци. Оказва се, че това престъпно намерение по никакъв начин не се отразява на оценката за политическите сили. Народната любов към партиите живее в някакъв паралелен свят, който няма никаква връзка с живота. Остава да се питаме: "Тогава от какво зависи тази любов?" Явно от приказките. Колкото по - добре лъжеш, толкова ти е по-висок рейтингът. После избирателите псуват политическата класа и се чудят защо тя не се притеснява да прави каквото си поиска. Ами, ще прави!

Ако се влияеше, никога БСП нямаше да е във властта.

big_uncle@dir.bg

За Герб пък да не говорим...

Убедително доказваме, че сме народ мърша.

Абсолютно подкрепям!

Е, и какво от това? 23 процента от българите са тъпи, прости или престъпници, за да гласуват за тях!! Изберете го пак, Простака и до Нова година няма да изкара!!!

Истината е:герб-46% бсп14% дпс-8% ббц-7% рб-7% нфсб-3% абв-4% атака-2% ! Другото е платена социология!

46% - средно интелигентни и нагаждачи гласуващи за по - малкото зло. 14% - голямото зло 8% - агентите на голямото зло. ББЦ 7% - кандидати да се намесят в играта на голямото и малкото зло. РБ 7% - над средно интелигентните, в час какво трябва да се направи в страната. 4% - отцепило се зло от голямото зло

7%-РБ-гласуващи за доказани, непокаяли се КРАДЦИ, готови пак да КРАДАТ!

Тези от галъп добре ли са с мозъците, това е като след освобождението да си върнем султана и кадийте! Най-големите мошеници са галъп, лъжат ,мамят и който плати повече той е първата сила -докога галъп ще лъже?

"Галъп"... Ченгетата пак внушават ако не е СерГейчо... то Боко!!! Остава да видим дали пак българина ще захапе?! Ама знае ли човек - ченгетата пари имат... тъпаци много... може пак "стария-нов" спасител да изберат? :)